bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Áh értem, ez kiesett... Hát az akkor jóféle egy csere volt, hasonlóan az én Houston <> Shephard cserémhez.Nem erre utaltam, Cousinst én adtam neki Vaccaroért.... szóval nekem köszönheti h bentmarad / magamnak h kiesek..Cousins simán TOP10 körüli QB jelenleg, 20-25 pont átlag bőven benne van. Fitzpartick pedig mint írtam lentebb is simán elit, jobban is lehúzhattam volna Szesze-t a cserénél érte... 😊Még a végén Minkah fogja benttartani Szeszet a ligában 😊Nem vagyok meglepve h Szesze is nyilván ellenem fog szezoncsúcsot hozni.
flzoli
A Cousins/Fitzpartick féle mákolásokat leszámítva jobban dühít, hogy a háromból magasan a legszarabb QB-t kezdetem... nevetséges ez a Bears offense.
Vaccaro meg nyilván 1.5 pontnál tart, McCaffrey ellen...
A Carson IR-t már nem is akartam hét közben említeni, de valszeg az is Szeszének fog jól jönni, szóval innentől kb megint csak a WR-ekben lehet bizni...
Igor
flzoli
Igor
több mint 5 éve
Nem erre utaltam, Cousinst én adtam neki Vaccaroért.... szóval nekem köszönheti h bentmarad / magamnak h kiesek..Cousins simán TOP10 körüli QB jelenleg, 20-25 pont átlag bőven benne van. Fitzpartick pedig mint írtam lentebb is simán elit, jobban is lehúzhattam volna Szesze-t a cserénél érte... 😊Még a végén Minkah fogja benttartani Szeszet a ligában 😊Nem vagyok meglepve h Szesze is nyilván ellenem fog szezoncsúcsot hozni.
flzoli
A Cousins/Fitzpartick féle mákolásokat leszámítva jobban dühít, hogy a háromból magasan a legszarabb QB-t kezdetem... nevetséges ez a Bears offense.
A Carson IR-t már nem is akartam hét közben említeni, de valszeg az is Szeszének fog jól jönni, szóval innentől kb megint csak a WR-ekben lehet bizni...
Igor
flzoli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Pláne, hogy a liga fele kiesés ellen küzd...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Cousins simán TOP10 körüli QB jelenleg, 20-25 pont átlag bőven benne van. Fitzpartick pedig mint írtam lentebb is simán elit, jobban is lehúzhattam volna Szesze-t a cserénél érte... 😊Még a végén Minkah fogja benttartani Szeszet a ligában 😊Nem vagyok meglepve h Szesze is nyilván ellenem fog szezoncsúcsot hozni.
flzoli
Igor
több mint 5 éve
Persze Williamset a padon hagyom erre arat...Ami inkább bosszant, hogy az ellen tulaja szart a csapatára
Se Qb se rb és kicker de valószínű így is nyer...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
6-tól 7-ig ki-be rakosgattam Wentz-t és Brissett-et, nem tudtam eldönteni ki kezdjen, de éreztem hogy szarul fogok dönteni, és be is szptam. 🤬
több mint 5 éve
Még a végén Minkah fogja benttartani Szeszet a ligában 😊Nem vagyok meglepve h Szesze is nyilván ellenem fog szezoncsúcsot hozni.
flzoli
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Még a végén Minkah fogja benttartani Szeszet a ligában 😊Gratula.
Durva páros volt ez a Ryan-Minkah CB duó nálam év közben
flzoli
több mint 5 éve
Még a végén Minkah fogja benttartani Szeszet a ligában 😊Durva páros volt ez a Ryan-Minkah CB duó nálam év közben
több mint 5 éve
Waiver Warriors, ha nem egy meccsre kéne QB, bele is mennék valamelyik általad ajánlott cserébe, így nekem nem éri meg.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A védelmem darabokban, Watt helyett rotációs játékosok közül válogathattam, de a héten Walker és Casey sincs. Van egy olyan érzésem, hogy kb annyival fogok kikapni, mint amennyivel a bajszos kevesebbet hoz Garoppa atom meccsénél 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ezt a hetet el kellett engednem, nincs irányítóm. Brees bye-on, Flacco IR, nem mintha előtte vitézkedett volna. Behúztam Keenumot kétségbeesésemben, most lecseréltem a Bearses Danielre..😊 Trubiskyt én nem kezdetném, de meccs közben is leválthatják. 50-80 pontos zakót várok....Elengedhetted volna az előzőt mondjuk... 😊
csi77
több mint 5 éve
Ezt a hetet el kellett engednem, nincs irányítóm. Brees bye-on, Flacco IR, nem mintha előtte vitézkedett volna. Behúztam Keenumot kétségbeesésemben, most lecseréltem a Bearses Danielre..😊 Trubiskyt én nem kezdetném, de meccs közben is leválthatják. 50-80 pontos zakót várok....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Köcsög Jimmy, 39 pont baszki, bezzeg ha beállítom 😛
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Nincs valakinel egy elado csere QB?Rengeteg van, lehet még mindig válogatni.. és mind cserének való 😊
schuldid
több mint 5 éve
Nincs valakinel egy elado csere QB?Dalton, de ő real-life csere 😊
schuldid
több mint 5 éve
Nincs valakinel egy elado csere QB?
több mint 5 éve
Remek, Dalton kuka 😊Nőnek az esélyeim a második ligára
több mint 5 éve
Köszi, a Chiefs linebackerek mindent megtettek érte 😊 És persze a 3 pont nem életbiztosítás, buktam már ennyit idén átszámoláson.Watt out for season, de a két safetym is lement a meccs vége felé, még ha valami csoda folytán a héten az átszámolás után is megmarad ez a kis előny (komplett idióta módjára padoztattam amúgy), nem hiszem, hogy ebből így playoff lesz. Nem egy szerencsés szezon.Gratulálok. Jó meccs volt. Nem gondoltam volna, hogy szoros lesz a vége. Bajusz karriernapjával nem tudtam mit kezdeni.
Marvin Jones most annyi pontot hozott, mint TD-t a múltkor, milyen meglepő 😛
Jakehomer
zinedine5
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Watt out for season, de a két safetym is lement a meccs vége felé, még ha valami csoda folytán a héten az átszámolás után is megmarad ez a kis előny (komplett idióta módjára padoztattam amúgy), nem hiszem, hogy ebből így playoff lesz. Nem egy szerencsés szezon.Gratulálok. Jó meccs volt. Nem gondoltam volna, hogy szoros lesz a vége. Bajusz karriernapjával nem tudtam mit kezdeni.
Marvin Jones most annyi pontot hozott, mint TD-t a múltkor, milyen meglepő 😛
Jakehomer
több mint 5 éve
Kösz, nem hittem benne, ha Brees nem tudott volna kezdeni, sima zamek lett volna a vége.Ki is kaptam, ahogy az illik, szóval gratula 😊Hát nagy meglepi kéne igazából hogy legyen esélyem a hétfő esti meccsen még... Durva csapat ezek a Gengszterek, Kamara hiányában is kb hiányposzt nélküli.Én sokkal borúlátóbb vagyok, sajnos simán meglehet neked. A cspatom most valóban jól néz ki, de hetekig szenvedtem Flacccoal, jövő héten nem lesz egyik sem...... Nem lesz irányítóm.
flzoli
csi77
flzoli
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Megint két zacsi zsinórban, kezd nem tetszeni a trend, süllyedek vissza a mezőnyben...Welcome to the club (bar ez meg mindig nem az a tragikus mennyiseg), ugye mennyivel kevesbe egyszeru igy.. 😛
Plusz a sérültlista kezd aggasztani, eddig ugye volt Dissly, Adrian Phillips, Fuller, most jött hozzá Ryan, Tre Flowers, meccs közben kiesett Breida is, ennyit már nehezen lehet menedzselni.
somoskovig
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Megint két zacsi zsinórban, kezd nem tetszeni a trend, süllyedek vissza a mezőnyben...Plusz a sérültlista kezd aggasztani, eddig ugye volt Dissly, Adrian Phillips, Fuller, most jött hozzá Ryan, Tre Flowers, meccs közben kiesett Breida is, ennyit már nehezen lehet menedzselni.