bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Na jön a szezon az a része, amikor ki-ki meccset kell játszanom a többi, hozzám hasonlóan eddig bénázó (de majd most hirtelen feltámadó! 😊) csapattal...Szesze, gyozzon a
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ki is kaptam, ahogy az illik, szóval gratula 😊Hát nagy meglepi kéne igazából hogy legyen esélyem a hétfő esti meccsen még... Durva csapat ezek a Gengszterek, Kamara hiányában is kb hiányposzt nélküli.Én sokkal borúlátóbb vagyok, sajnos simán meglehet neked. A cspatom most valóban jól néz ki, de hetekig szenvedtem Flacccoal, jövő héten nem lesz egyik sem...... Nem lesz irányítóm.
flzoli
csi77
több mint 5 éve
Jó lenne nyerni, de egy Miami WR - Steelers CB párharc lesz ebből, szóval nem igazán látom, hogy tudnék annyi pontot hozni rajtad.Hát nagy meglepi kéne igazából hogy legyen esélyem a hétfő esti meccsen még... Durva csapat ezek a Gengszterek, Kamara hiányában is kb hiányposzt nélküli.Én sokkal borúlátóbb vagyok, sajnos simán meglehet neked. A cspatom most valóban jól néz ki, de hetekig szenvedtem Flacccoal, jövő héten nem lesz egyik sem...... Nem lesz irányítóm.
flzoli
csi77
(A Punter remélhetőleg hoz 5-6 pontot, így kb. egálról indulunk majd)
több mint 5 éve
Csapatom olyan Óceánosan tengeres.... Azaz hullámzó 😂😂😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Hát nagy meglepi kéne igazából hogy legyen esélyem a hétfő esti meccsen még... Durva csapat ezek a Gengszterek, Kamara hiányában is kb hiányposzt nélküli.Én sokkal borúlátóbb vagyok, sajnos simán meglehet neked. A cspatom most valóban jól néz ki, de hetekig szenvedtem Flacccoal, jövő héten nem lesz egyik sem...... Nem lesz irányítóm.
flzoli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Watt out for season, de a két safetym is lement a meccs vége felé, még ha valami csoda folytán a héten az átszámolás után is megmarad ez a kis előny (komplett idióta módjára padoztattam amúgy), nem hiszem, hogy ebből így playoff lesz. Nem egy szerencsés szezon.Csak, hogy döglégyként egyből repkedjek a "hullák" körül. Whitney Mercilus eladó, aki így biztos többször lesz ráküldve az irányítókra 😊
Marvin Jones most annyi pontot hozott, mint TD-t a múltkor, milyen meglepő 😛
Jakehomer
több mint 5 éve
Watt out for season, de a két safetym is lement a meccs vége felé, még ha valami csoda folytán a héten az átszámolás után is megmarad ez a kis előny (komplett idióta módjára padoztattam amúgy), nem hiszem, hogy ebből így playoff lesz. Nem egy szerencsés szezon.Marvin Jones most annyi pontot hozott, mint TD-t a múltkor, milyen meglepő 😛
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Sorozatban 3 W, de innen kb el is fogytak a nyerhető meccseim. 🧐Tavaly hány W kellett a bentmaradáshoz?
több mint 5 éve
Egész héten agyaltam végül Jackson kapott még egy esélyt S poszton...persze hogy 0 pont, ezen el is ment az egyébként szoros meccsünk, grat Sharks
több mint 5 éve
Hát én innentől napi 5 percnél többet nem szánok erre az biztos, az egész nfl-ből elegem van idénre.L-szal fogok zárni, úgyhogynagy túróst fogsz kapni - igazából a PA mutatóm lesz kevésbé szar, csak 235-öt kapok a héten nullázós QB-val, punterrel, és gyenge LB-kkel felálló csapattól... grat, caminoi!Nagy volt ez a Teddy biznisz 😀hát baszki, bocs.. rebesgették, h visszatérhet Brees már erre a hétre, de franc se gondolta volna, h tényleg vissza is hozzák bye előtt, marhára nem tűnt/tűnik logikusnak
caminoi
Igor meg jön nekem egy sörrel, mert ennél jobban nem jöhetett ki ebből..
Szesze
De legalább 1) nem Milanón múlott a dolog és 2) te is zakózól... 😛
Igor
több mint 5 éve
60 pont előny... T. Hill nyugi van
Draft
több mint 5 éve
Hát nagy meglepi kéne igazából hogy legyen esélyem a hétfő esti meccsen még... Durva csapat ezek a Gengszterek, Kamara hiányában is kb hiányposzt nélküli.
több mint 5 éve
L-szal fogok zárni, úgyhogynagy túróst fogsz kapni - igazából a PA mutatóm lesz kevésbé szar, csak 235-öt kapok a héten nullázós QB-val, punterrel, és gyenge LB-kkel felálló csapattól... grat, caminoi!Nagy volt ez a Teddy biznisz 😀hát baszki, bocs.. rebesgették, h visszatérhet Brees már erre a hétre, de franc se gondolta volna, h tényleg vissza is hozzák bye előtt, marhára nem tűnt/tűnik logikusnak
caminoi
Szesze
De legalább 1) nem Milanón múlott a dolog és 2) te is zakózól... 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Wow, Jarrad Davis életben vaan!!
több mint 5 éve
Washingtont pont a mostani ellenfelem vette fel előttem kb 3 perccel, mert én nem tudtam addig, amíg Kamara hivatalosan out nem lett.....Remélem, nem most táltosodik meg....:Nem ezen fog múlni ahogy nézem, főleg, hogy remek zéró pontot termelt 😊
Amúgy meg, hajrá Brees! 😊
csi77
Amilyen jól indult a szezon, ahhoz képest azóta bekerültem az elmúlt meccseken egy vereség spirálba....
több mint 5 éve
Eltelt fél óra a 7 órási meccseken és 0 pontot szereztem bazzeg! Nem lesz körömrágós hét úgy érzem..És folytatódik bazzeg, dögöljek meg ha bármi logika van ebben a játékban 😊 a vereség még oké lett volna, de egy újabb terített betli kb a kieséssel egyenlő. Ez van.
Előre is grat Braxa!
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Washingtont pont a mostani ellenfelem vette fel előttem kb 3 perccel, mert én nem tudtam addig, amíg Kamara hivatalosan out nem lett.....Remélem, nem most táltosodik meg....:Amúgy meg, hajrá Brees! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nagy volt ez a Teddy biznisz 😀hát baszki, bocs.. rebesgették, h visszatérhet Brees már erre a hétre, de franc se gondolta volna, h tényleg vissza is hozzák bye előtt, marhára nem tűnt/tűnik logikusnak
caminoi
több mint 5 éve
caminoi
225
Nagy volt ez a Teddy biznisz 😀
több mint 5 éve
Jövök 1 tálca sörrel 👍Hurrá felvettem Baileyt erre elfelejtem betenni és összerúg 16 pontot.... jár a keksz nekem én balfaszelőlem vitted el, fájlaltam is 😊
ThundersNFL
Szesze
ThundersNFL
hát így, hogy még be sem raktad, simán 😊Jövök 1 tálca sörrel 👍Hurrá felvettem Baileyt erre elfelejtem betenni és összerúg 16 pontot.... jár a keksz nekem én balfaszelőlem vitted el, fájlaltam is 😊
ThundersNFL
Szesze
ThundersNFL
több mint 5 éve
Jövök 1 tálca sörrel 👍Hurrá felvettem Baileyt erre elfelejtem betenni és összerúg 16 pontot.... jár a keksz nekem én balfaszelőlem vitted el, fájlaltam is 😊
ThundersNFL
Szesze
Draft
több mint 5 éve
Hurrá felvettem Baileyt erre elfelejtem betenni és összerúg 16 pontot.... jár a keksz nekem én balfaszelőlem vitted el, fájlaltam is 😊
ThundersNFL
több mint 5 éve
Hurrá felvettem Baileyt erre elfelejtem betenni és összerúg 16 pontot.... jár a keksz nekem én balfasz
Draft
több mint 5 éve
Fogadhatunk Godchaux vs Reed-ben.Fogadásról jut eszembe, mi is van Mack Wilsonnal? 😊
Igor
több mint 5 éve
Sikerult a serult S-t benthagyni. Hule csutortok