bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Na Keenum 1 pontttal kiszállt, ez jót tehet a hetemnek. 🤐Most már sorozatban a sokadik hét, hogy egy jobbfajta védőm kiesik az első negyedben, most Dunbar (simán 20 pontos pace-en volt persze). Uncsi.
Tony Adams
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Cousins hiába játszott szinte hibátlanul, sajnos ez fantasy ügyileg lófaszra nem volt elég, félek hogy ez nem fog beleférni a héten..
több mint 5 éve
Na Keenum 1 pontttal kiszállt, ez jót tehet a hetemnek. 🤐
több mint 5 éve
-2, 2, 30, 8, 4, 3. Ezek az irányítóim számai az elmúlt fordulókban. Azt hiszem, ha Brees nem sérül le, ennél jobbat hozott volna (a -2 es az övé, amikor lesérült)Az első számú futóm is megsínylette az ő kiesését, meg le is sérült. Most már lssan eljöhetne az én időm...
Amúgy ez a janos elő, létező személy vagy csak egy fantasy fantom?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hát ok, de a Giants nem teljesen fedi le a jól működő élcsapat fogalmát 😊 Ha nincsenek az agyrázkódások Shepard-nél akkor még elmegy a dolog, de így.. mondjuk sztem közép-jó DE >> középszer WRHát alapvetően van egy alapelvem, hogy lehetőleg O# játékost egy jól működő élcsapatból, védőt meg a nyomorult csapatokból kell szerezni. Persze ez csak elmélet 😊Ha valakinek van eladó embere QB, RB, DE poszton ne legyen rest pofátlan ajánlatokkal bombázni 😊Megkérdezhetem, hogy miért cserélted el Houstont a múlt héten Shepard-re? Elég gyenge trade-nek tűnt a te szempontodból, főleg hogy nem is tudod pótolni Houstont (DE poszton az egyik legnehezebb kukázni ráadásul), cserébe Shepard második agyrázkódásból tér vissza egy elég gyenge offensbe, finoman szólva se életbiztosítás..
flzoli
Szesze
Lawson életjeleket mutatott (+ Dunlap súlyosabbnak tűnő sérülést szedett össze), Houston állandóan valami sérüléssel küzd, illetve az elkapó szekcióm karcsúnak tűnt az Evans, Sanders, Hardman trióval. (Hill visszatért a KC-be, Sanders akkor épp lesérült), szóval kellett valaki. TOP elkapót úgyse tudtam volna szerezni, így maradt a középszer. NYG O# döcög, de legalább nem Eli a QB már, és Shephard első számú WR a csapatban ha épp játszik.
Nyílván utólag inkább megszívtam mint sem, de hát van ilyen 😊
Szerintem az a legrosszabb, ha az ember ül a csapatán és vár, hogy majd mindenki berobban és leigázza majd a világot. A passzív-gyűjtögető féle GM hozzáállás nem az én világom
flzoli
Persze nem az észt akarom osztani és remélem, hogy Shepard kurva jó lesz még idén, mert a Giants miatt nyilván örülnék neki, de azért vannak bennem kételyek finoman szólva.
több mint 5 éve
Hát alapvetően van egy alapelvem, hogy lehetőleg O# játékost egy jól működő élcsapatból, védőt meg a nyomorult csapatokból kell szerezni. Persze ez csak elmélet 😊Ha valakinek van eladó embere QB, RB, DE poszton ne legyen rest pofátlan ajánlatokkal bombázni 😊Megkérdezhetem, hogy miért cserélted el Houstont a múlt héten Shepard-re? Elég gyenge trade-nek tűnt a te szempontodból, főleg hogy nem is tudod pótolni Houstont (DE poszton az egyik legnehezebb kukázni ráadásul), cserébe Shepard második agyrázkódásból tér vissza egy elég gyenge offensbe, finoman szólva se életbiztosítás..
flzoli
Szesze
Lawson életjeleket mutatott (+ Dunlap súlyosabbnak tűnő sérülést szedett össze), Houston állandóan valami sérüléssel küzd, illetve az elkapó szekcióm karcsúnak tűnt az Evans, Sanders, Hardman trióval. (Hill visszatért a KC-be, Sanders akkor épp lesérült), szóval kellett valaki. TOP elkapót úgyse tudtam volna szerezni, így maradt a középszer. NYG O# döcög, de legalább nem Eli a QB már, és Shephard első számú WR a csapatban ha épp játszik.
Nyílván utólag inkább megszívtam mint sem, de hát van ilyen 😊
Szerintem az a legrosszabb, ha az ember ül a csapatán és vár, hogy majd mindenki berobban és leigázza majd a világot. A passzív-gyűjtögető féle GM hozzáállás nem az én világom
több mint 5 éve
Ha valakinek van eladó embere QB, RB, DE poszton ne legyen rest pofátlan ajánlatokkal bombázni 😊Megkérdezhetem, hogy miért cserélted el Houstont a múlt héten Shepard-re? Elég gyenge trade-nek tűnt a te szempontodból, főleg hogy nem is tudod pótolni Houstont (DE poszton az egyik legnehezebb kukázni ráadásul), cserébe Shepard második agyrázkódásból tér vissza egy elég gyenge offensbe, finoman szólva se életbiztosítás..
flzoli
több mint 5 éve
Szinte biztos vagyok benne, h Reed mindkettőnél jobb lesz, eleve jobb játékos náluk, ráadásul az első meccsén 85%-án fent volt a snapeknek, ami DTnél kimagasló szám. Én pont ide szerettem volna upgrade-et, mert a kezdőbe csak ide kellett ember. Amúgy ha Godchaux-t ennyire sokra tartod akkor miért nem szedted fel, én is FA-ról húztam be előző héten.. (asszem Suh-t is korábban).Fogadhatunk Godchaux vs Reed-ben.Az várható volt hogy cami szerez pótirányítót és az is benne volt hogy Szeszétől, de mint írtam az ellenérték eléggé meglepett.. amikor Szeszenél ott van a teljesen szolid Godchaux és szerintem Reed a másik kettőhöz képest se upgrade, szóval egy waiver wire szintű emberért odaadtad caminoi-nak az elit matchupú irányítót, laza 2 és negyed órával a waiver átmente után...De szerinted milyen ellenértéket kérhettem volna érte reálisan ennél jobbat, amit meg is kapok? Reed szinte tuti jobb lesz, mint Godchaux vagy Suh, papíron egyértelműen DT1 lesz nálam. Amúgy azért küldtem ilyen gyorsan a trade ajánlatot, mert olvastam amit cami beírt és akkor ránéztem, hogy mi a helyzet. Enélkül is mindenképp próbáltam volna elboltolni Bridgewatert, de nekem ez bőven megfelelő ellenérték volt.
Mindegy
Igor
Szesze
Suh nálam kérdéses, de mondjuk a legrosszabb esetben, ha Reed 6 hét alatt 15-tel több pontot csinál mint Suh, az is kb mák kérdése lesz, hogy számít-e bármit is...
Kérhettél volna WR upgrade-t, DE upgrade-t, S upgrade-t, ha van odaát preferált LB esetleg - én nyilván egy pofátlanabb kéréssel indítottam volna...
Egy waiver szintű emberért adtál +30-40-50% esélyt, egy 6-1-es csapatnak egy kiesési rivális-szal szemben... hogy máshogy értelmezzem, banyek.
De ha szerinted Reed 10-12 pontokat fog átlagolni... suuuuure.
(PS: még mindig benne van a pakliban, hogy Brees rásérül/nem biztos hogy jól néz ki első héten, szóval szerintem simán meg lehetett volna tartani week 9-ig, és mondjuk játszatni a héten...)
Ha már itt tartunk, zinedine - nem kell Moore Joey Slyért?
Szerintem ez nagyobb win-win mindkettőnknek, én kapok egy nagyobb upgrade-t, mint amit Szesze kapott, és ugyanakkor tudom hedzselni a CAR O-t picit.
Igor
több mint 5 éve
Ha valakinek van eladó embere QB, RB, DE poszton ne legyen rest pofátlan ajánlatokkal bombázni 😊
több mint 5 éve
Bocs az idepofátlankodásért, de 2/B ligába nem nagy az aktivitás. így itt kérdeznélek titeket: OBJ, Godwin, JuJu, Sterling Shephard 4-böl ti kit kezdetnétek? Bízik még valaki OBJ-ben és Juju-ban? 😀 Kösz elöre is a válaszokatUgye, ezt úgy akartad hogy OBJ, Juju és SS közül kit kezdetnél? 😛
Toto21
Mert Godwin egyértelmű, locked in, every week.
Maradékból pedig szerintem Shepard a floor play (tutira mész), OBJ a ceiling play (hajlandó vagy kocáztatni) - míg Jujut egy ekkora ligában nyilván a rosteren kell tartani, de egyelőre padon, szerintem teljesen kiszámíthatatlan és nálam ő a 4. a rangsorban..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Valakinel van elado LB?León kívül a többiekről beszélgethetünk... (róla is, de érte kb fél csapatnyi upgrade 😛 ha már kivártam...)
schuldid
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Fogadhatunk Godchaux vs Reed-ben.Az várható volt hogy cami szerez pótirányítót és az is benne volt hogy Szeszétől, de mint írtam az ellenérték eléggé meglepett.. amikor Szeszenél ott van a teljesen szolid Godchaux és szerintem Reed a másik kettőhöz képest se upgrade, szóval egy waiver wire szintű emberért odaadtad caminoi-nak az elit matchupú irányítót, laza 2 és negyed órával a waiver átmente után...De szerinted milyen ellenértéket kérhettem volna érte reálisan ennél jobbat, amit meg is kapok? Reed szinte tuti jobb lesz, mint Godchaux vagy Suh, papíron egyértelműen DT1 lesz nálam. Amúgy azért küldtem ilyen gyorsan a trade ajánlatot, mert olvastam amit cami beírt és akkor ránéztem, hogy mi a helyzet. Enélkül is mindenképp próbáltam volna elboltolni Bridgewatert, de nekem ez bőven megfelelő ellenérték volt.
Mindegy
Igor
Szesze
Suh nálam kérdéses, de mondjuk a legrosszabb esetben, ha Reed 6 hét alatt 15-tel több pontot csinál mint Suh, az is kb mák kérdése lesz, hogy számít-e bármit is...
Kérhettél volna WR upgrade-t, DE upgrade-t, S upgrade-t, ha van odaát preferált LB esetleg - én nyilván egy pofátlanabb kéréssel indítottam volna...
Egy waiver szintű emberért adtál +30-40-50% esélyt, egy 6-1-es csapatnak egy kiesési rivális-szal szemben... hogy máshogy értelmezzem, banyek.
De ha szerinted Reed 10-12 pontokat fog átlagolni... suuuuure.
(PS: még mindig benne van a pakliban, hogy Brees rásérül/nem biztos hogy jól néz ki első héten, szóval szerintem simán meg lehetett volna tartani week 9-ig, és mondjuk játszatni a héten...)
Ha már itt tartunk, zinedine - nem kell Moore Joey Slyért?
Szerintem ez nagyobb win-win mindkettőnknek, én kapok egy nagyobb upgrade-t, mint amit Szesze kapott, és ugyanakkor tudom hedzselni a CAR O-t picit.
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Az várható volt hogy cami szerez pótirányítót és az is benne volt hogy Szeszétől, de mint írtam az ellenérték eléggé meglepett.. amikor Szeszenél ott van a teljesen szolid Godchaux és szerintem Reed a másik kettőhöz képest se upgrade, szóval egy waiver wire szintű emberért odaadtad caminoi-nak az elit matchupú irányítót, laza 2 és negyed órával a waiver átmente után...De szerinted milyen ellenértéket kérhettem volna érte reálisan ennél jobbat, amit meg is kapok? Reed szinte tuti jobb lesz, mint Godchaux vagy Suh, papíron egyértelműen DT1 lesz nálam. Amúgy azért küldtem ilyen gyorsan a trade ajánlatot, mert olvastam amit cami beírt és akkor ránéztem, hogy mi a helyzet. Enélkül is mindenképp próbáltam volna elboltolni Bridgewatert, de nekem ez bőven megfelelő ellenérték volt.
Mindegy
Igor
több mint 5 éve
Az várható volt hogy cami szerez pótirányítót és az is benne volt hogy Szeszétől, de mint írtam az ellenérték eléggé meglepett.. amikor Szeszenél ott van a teljesen szolid Godchaux és szerintem Reed a másik kettőhöz képest se upgrade, szóval egy waiver wire szintű emberért odaadtad caminoi-nak az elit matchupú irányítót, laza 2 és negyed órával a waiver átmente után...Mindegy, benne volt a pakliban, csak úgy éreztem, igazából mindegy volt h kinek és mennyiért, a lényeg, hogy minél hamarabb el tudd sózni Bridgewatert, és lehet h jól jött ki h egy rivális ellen... mikor bőven lehet h lett volna rá 2-3 napod, és lehetett volna picit emelni a téten... ez van.
több mint 5 éve
Allent mondjuk én se adtam volna, bár sztem Reed is jó lesz, én örülök neki, annak idején pont lecsúsztam róla waiveren.Reed--><--Rudolph volt az ajánlata, én pofátlan voltam, és Allent kértem, uh befuccsolt a biznisz. 🤐Rudolphért kit kellett volna adnod, ha nem vagyok indiszkrét? 😊+ nem maradtam volna QB nélkül, nem tudom jó döntést hoztam-e, lehet Rudi a Miami ellen többet hoz, majd eldől. De azon felesleges elszomorodni, hogy az ellenfeled cserélt irányítóra, nincs mindenkinek cseréje egy 20as ligában.??? egyrészt absz nem ellened irányult a dolog, az hogy te érintve vagy teljesen másodlagos volt.. (igazából még az sem). Mindenképp szerettem volna elboltolni Bridgewatert a héten, mert most még ér valamit (ráadásul a matchupja is elég jó), köv héttől meg kuka. Reed nálam egyértelmű upgrade a leggyengébb posztomon, caminoi-nak meg épp ez a legerősebb posztja, win-win. Nyilván értem, h nem örülsz, de semmi személyes dolog vagy szándékos kibaszás nem volt ebben.Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀Látom megoldottad, grat, ráadásul elég nevetséges módon. Kabbe Szesze... ez elnézve a DT osztagodat, szerintem elég mocsok trade volt..
caminoi
@braxa - szólj ha kell valamilyen posztra erősítés...
Igor
Szesze
caminoi
(valóban nem sok különbség van a kettő között erre a hétre, így első ránézésre)
szerk: ezek szerint nem csak én tettem ajánlatot, úgy gondolom ez így természetes.. Igor: Te fordított helyzetben nem ugyanezt tetted volna? (úgy gondolom a kérdés eléggé költői..)
Szesze
És ez itt a reklám helye, Rudi bá továbbra is vihető, adok mellé a padról egy Safetyt is ha kell. 😜
Tony Adams
több mint 5 éve
Reed--><--Rudolph volt az ajánlata, én pofátlan voltam, és Allent kértem, uh befuccsolt a biznisz. 🤐Rudolphért kit kellett volna adnod, ha nem vagyok indiszkrét? 😊+ nem maradtam volna QB nélkül, nem tudom jó döntést hoztam-e, lehet Rudi a Miami ellen többet hoz, majd eldől. De azon felesleges elszomorodni, hogy az ellenfeled cserélt irányítóra, nincs mindenkinek cseréje egy 20as ligában.??? egyrészt absz nem ellened irányult a dolog, az hogy te érintve vagy teljesen másodlagos volt.. (igazából még az sem). Mindenképp szerettem volna elboltolni Bridgewatert a héten, mert most még ér valamit (ráadásul a matchupja is elég jó), köv héttől meg kuka. Reed nálam egyértelmű upgrade a leggyengébb posztomon, caminoi-nak meg épp ez a legerősebb posztja, win-win. Nyilván értem, h nem örülsz, de semmi személyes dolog vagy szándékos kibaszás nem volt ebben.Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀Látom megoldottad, grat, ráadásul elég nevetséges módon. Kabbe Szesze... ez elnézve a DT osztagodat, szerintem elég mocsok trade volt..
caminoi
Igor
Szesze
caminoi
szerk: ezek szerint nem csak én tettem ajánlatot, úgy gondolom ez így természetes.. Igor: Te fordított helyzetben nem ugyanezt tetted volna? (úgy gondolom a kérdés eléggé költői..)
Szesze
És ez itt a reklám helye, Rudi bá továbbra is vihető, adok mellé a padról egy Safetyt is ha kell. 😜
több mint 5 éve
Rudolphért kit kellett volna adnod, ha nem vagyok indiszkrét? 😊+ nem maradtam volna QB nélkül, nem tudom jó döntést hoztam-e, lehet Rudi a Miami ellen többet hoz, majd eldől. De azon felesleges elszomorodni, hogy az ellenfeled cserélt irányítóra, nincs mindenkinek cseréje egy 20as ligában.??? egyrészt absz nem ellened irányult a dolog, az hogy te érintve vagy teljesen másodlagos volt.. (igazából még az sem). Mindenképp szerettem volna elboltolni Bridgewatert a héten, mert most még ér valamit (ráadásul a matchupja is elég jó), köv héttől meg kuka. Reed nálam egyértelmű upgrade a leggyengébb posztomon, caminoi-nak meg épp ez a legerősebb posztja, win-win. Nyilván értem, h nem örülsz, de semmi személyes dolog vagy szándékos kibaszás nem volt ebben.Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀Látom megoldottad, grat, ráadásul elég nevetséges módon. Kabbe Szesze... ez elnézve a DT osztagodat, szerintem elég mocsok trade volt..
caminoi
Igor
Szesze
caminoi
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
caminoi
225
+ nem maradtam volna QB nélkül, nem tudom jó döntést hoztam-e, lehet Rudi a Miami ellen többet hoz, majd eldől. De azon felesleges elszomorodni, hogy az ellenfeled cserélt irányítóra, nincs mindenkinek cseréje egy 20as ligában.??? egyrészt absz nem ellened irányult a dolog, az hogy te érintve vagy teljesen másodlagos volt.. (igazából még az sem). Mindenképp szerettem volna elboltolni Bridgewatert a héten, mert most még ér valamit (ráadásul a matchupja is elég jó), köv héttől meg kuka. Reed nálam egyértelmű upgrade a leggyengébb posztomon, caminoi-nak meg épp ez a legerősebb posztja, win-win. Nyilván értem, h nem örülsz, de semmi személyes dolog vagy szándékos kibaszás nem volt ebben.Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀Látom megoldottad, grat, ráadásul elég nevetséges módon. Kabbe Szesze... ez elnézve a DT osztagodat, szerintem elég mocsok trade volt..
caminoi
Igor
Szesze
több mint 5 éve
??? egyrészt absz nem ellened irányult a dolog, az hogy te érintve vagy teljesen másodlagos volt.. (igazából még az sem). Mindenképp szerettem volna elboltolni Bridgewatert a héten, mert most még ér valamit (ráadásul a matchupja is elég jó), köv héttől meg kuka. Reed nálam egyértelmű upgrade a leggyengébb posztomon, caminoi-nak meg épp ez a legerősebb posztja, win-win. Nyilván értem, h nem örülsz, de semmi személyes dolog vagy szándékos kibaszás nem volt ebben.Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀Látom megoldottad, grat, ráadásul elég nevetséges módon. Kabbe Szesze... ez elnézve a DT osztagodat, szerintem elég mocsok trade volt..
caminoi
Igor
több mint 5 éve
Valakinel van elado LB?
több mint 5 éve
Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀Látom megoldottad, grat, ráadásul elég nevetséges módon. Kabbe Szesze... ez elnézve a DT osztagodat, szerintem elég mocsok trade volt..
caminoi
több mint 5 éve
caminoi
225
Igor ez az ellenfél ellehetetlenítése 😥 😀
több mint 5 éve
elég durva, h Ty Johnson (és Moore is) lecsúszott hozzám, azt hittem egyik se lesz bent harmadikra..
több mint 5 éve
Bocs az idepofátlankodásért, de 2/B ligába nem nagy az aktivitás. így itt kérdeznélek titeket: OBJ, Godwin, JuJu, Sterling Shephard 4-böl ti kit kezdetnétek? Bízik még valaki OBJ-ben és Juju-ban? 😀 Kösz elöre is a válaszokatnekem nincs más választásom, mert mindkettő nálam van 😊
Toto21
több mint 5 éve
Toto21
5 961
Bocs az idepofátlankodásért, de 2/B ligába nem nagy az aktivitás. így itt kérdeznélek titeket: OBJ, Godwin, JuJu, Sterling Shephard 4-böl ti kit kezdetnétek? Bízik még valaki OBJ-ben és Juju-ban? 😀 Kösz elöre is a válaszokat