NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
azonos W-L esetén mi dönt ?Inkább 5-en, a két legrosszabb pontszámú 4-8-as csapat azért még egy gyengébb előadással bajban lehet (40 és 60 pont az előnyük a gyengébb 3-9-es Mackók előtt).nézve elég egyszerűmegcsinálod alsóházra is?Háááát... 😊 Utolsó két hely szempontjából kellene?
Janek
somoskovig
3an vagyunk veszélyben.
Janek
somoskovig
több mint 6 éve
Inkább 5-en, a két legrosszabb pontszámú 4-8-as csapat azért még egy gyengébb előadással bajban lehet (40 és 60 pont az előnyük a gyengébb 3-9-es Mackók előtt).nézve elég egyszerűmegcsinálod alsóházra is?Háááát... 😊 Utolsó két hely szempontjából kellene?
Janek
somoskovig
3an vagyunk veszélyben.
Janek
több mint 6 éve
nézve elég egyszerűmegcsinálod alsóházra is?Háááát... 😊 Utolsó két hely szempontjából kellene?
Janek
somoskovig
3an vagyunk veszélyben.
több mint 6 éve
Kellene vagy 450 pontos W hogy felsőházba PO-zak 1szóval KURVÁRA ESÉLYTELEN...Egyrészt ez 2 szó... 😊
ThundersNFL
Másrészt nem feltétlenül, elég, ha nyersz Jake ellen, és az előtted álló mindhárom csapat kikap a 3-9-re álló ellenfelétől. 😊
több mint 6 éve
Kellene vagy 450 pontos W hogy felsőházba PO-zak 1szóval KURVÁRA ESÉLYTELEN...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
megcsinálod alsóházra is?Háááát... 😊 Utolsó két hely szempontjából kellene?
Janek
több mint 6 éve
Na, gyors áttekintés és esélyleső:A jelenlegi top 5 szerintem bent van a PO-ban, a mostani 5. Igor kieséshez az kellene, hogy egyrészt kikapjon az utolsó körben, másrészt clbass nyerjen, harmadrészt pedig zinedine vagy Szesze is nyerjenek, előbbi 90, utóbbi 140 ponttal többet szerezve egyetlen forduló alatt (vagy clbass vereség esetén mindkét csapatnak nyernie kellene a fenti pontszámot ráverve Igorra). Ez a kimenetel biztos szépen fizetne, ha meg lehetne fogadni, de nem igazán valószínű, special thanks to Lamar Miller... 😊
A maradék 3 helyért akik mennek:
6. Cannonballs, 8-4, 2548,5 pont, utolsó ellenfél: Kaposvár Sharks (4-8)
7. Pécs Panthers, 8-4. 2424,5 pont, utolsó ellenfél: Hangover Boyz (8-4)
8. Dwarf Rabbits, 7-5, 2688 pont, utolsó ellenfél: Susogós Mackók (3-9)
9. Guerillas, 7-5, 2548 pont, utolsó ellenfél: Cylon Toasters (3-9)
10. Szesze, 7-5, 2496 pont, utolsó ellenfél: Óbuda Painkillers (3-9)
11. Patriots, 7-5, 2369,5 pont, utolsó ellenfél: Hidegburkolók (8-4)
Nyilván a 6-8. helyezettek közül aki nyer, bent van. Klasszikus ki-ki meccs nem lesz, Igor tehet nagy szívességet a 9-10. helyezetteknek, mert ha megveri a Panthers-t, akkor utóbbi a szerzett kevés pont miatt szinte tuti kiesik a 8-ból, és akkor felszabadul egy hely, tehát a Panthers vereséggel nem juthat be (csak ha mindenki más is kikap a mögötte állók közül, amire kicsi az esély. Én vereséggel akkor juthatok be, ha
A) a Panthers kikap, és Szesze úgy győz, hogy nem szerez nálam 52-vel több pontot, akkor 8. helyen besurranok (Rabbits és Guerillas győzelemmel számolva, mint legrosszabb eset). Ha a 8-10. helyen állók közül bárki kikap a Panthers mellett, akkor bent vagyok.
B) Igor lefekszik az utolsó meccsen és nyer a Panthers, akkor már csak két hely kiadó. DDR, ha nyer, tuti előz, a maradék egy helyről akkor tudok lecsúszni, ha zinedine nálam több pontot szerezve győz, vagy Szesze nálam 52 ponttal többet szerezve győz.
Azért jobb lenne inkább nyerni, mint számolgatni. 😊
több mint 6 éve
Eszméletlen nagy a tumultus elől 😮Muszáj lenne nyerni, ha PO-t akarok...
több mint 6 éve
Köszi, neked is a PO-ban!Na összejött a győzelem, a bennmaradásért továbbra is harcolni kell🙏🏻💪🏼Gratulálok, teljesen sima és megérdemelt W.
Göbi
Reméltem hogy nem fog számítani, hogy elbencseltem magamat, a három meccs közben lesérült ember be is váltotta a vágyaimat.
Sok sikert a hajrára.
atapapa
több mint 6 éve
Eddig semmi nem sikerult kb kezdve hogy autodraft volt...De azert bent maradok beindul az eagles is.
több mint 6 éve
Na összejött a győzelem, a bennmaradásért továbbra is harcolni kell🙏🏻💪🏼Gratulálok, teljesen sima és megérdemelt W.
Göbi
Reméltem hogy nem fog számítani, hogy elbencseltem magamat, a három meccs közben lesérült ember be is váltotta a vágyaimat.
Sok sikert a hajrára.
több mint 6 éve
Na összejött a győzelem, a bennmaradásért továbbra is harcolni kell🙏🏻💪🏼
több mint 6 éve
Nem jinxelsz meg, nincs még vége... Lamar munka ritkán jó, de akkor nagyon üt.Mekkora maker vagy.... 😊Miller a kilenc meccsből, ahol kezdett, kettőn hozott 10 pontnál többet... nálad elég 1 Reader sack, vagy 1 Coutee hosszú elkapás (és a 31. számú passzvédelem elen megy), vagy 2-3 Fairbairn FG, és elment a meccs.Miller hozhat 20 pontot nálam Keke elég kérdőjeles a többiek meg nem szoktak pontokat halmozni...Igor ellen ugy is kikapunk.A MIN DL erőn felül teljesített, de szerintem így se lesz elég Miller+ez az előny, pláne ha Berry kap még pontot...
Leszarom Barkleyt legalabb kikapott a giants 😀
Janek
Mondjuk úgy látom lesz ata mögött 5 db 8-4-es, éa 5 db 7-5-ös.... izzadni kell a PO-ért.
Igor
Janek
Nálam meg kis túlzással 100+ yard és TD kell (és kevés HOU FG) - szóval ez minimum 80-20 oda.
Igor
somoskovig
Amúgy ez már nem az első 97 yardos TD-je az NFL-ben... 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mekkora maker vagy.... 😊Miller a kilenc meccsből, ahol kezdett, kettőn hozott 10 pontnál többet... nálad elég 1 Reader sack, vagy 1 Coutee hosszú elkapás (és a 31. számú passzvédelem elen megy), vagy 2-3 Fairbairn FG, és elment a meccs.Miller hozhat 20 pontot nálam Keke elég kérdőjeles a többiek meg nem szoktak pontokat halmozni...Igor ellen ugy is kikapunk.A MIN DL erőn felül teljesített, de szerintem így se lesz elég Miller+ez az előny, pláne ha Berry kap még pontot...
Janek
Mondjuk úgy látom lesz ata mögött 5 db 8-4-es, éa 5 db 7-5-ös.... izzadni kell a PO-ért.
Igor
Janek
Nálam meg kis túlzással 100+ yard és TD kell (és kevés HOU FG) - szóval ez minimum 80-20 oda.
Igor
több mint 6 éve
az isqrva kevés lesz nekem 😀 😀 😀 bukta vanAzért ne kapkodd el, Garrett pl tuti veszít vagy 5 pontot, mert az egy szem tackle+sack kombójára nem tudom, hogy kapott 10-et.gratulálok!!!!!!!!Meg a végén csoda lesz. 😊Csak Fuller volt extra kicsit, a többiek szinte pontosan a jóslást hozzák. Elvileg nyerek majd 20 ponttal, na az ilyen szokott rettentő szoros lenni. Duke Riley folyamatosan szivat.....Nem mondom, hogy jol állok, de nagyon durva dolgok nem történtek szerencsere, Fuller hozott kicsit többet a szükségesnél.Sajnos ez esélyes, de úgy számoltam, hogy elég egyet hoznom a hátralévő két meccsből. 😊Na, két fordulóval a vége előtt még mindig elég nagy a kavarodás... Nekem ez kötelező meccs volt, szerencsére sikerült hozni, a hátralévő kettőből egy még biztosan kelleni fog.A héten neked bukta lesz kolléga, készülj a jövő hétre 😎💪😉
A helyzet:
Bounty Hunters - 9-2
Angola Screws, Pécs Panthers - 8-3
Csehszlovák Hidegburkolók, Hangover Boyz, Szarvas Deerz, Szolnok City Patriots, Rákosmente Cannonballs - 7-4
Ez eddig ugyebár 8 csapat.
Team Szesze, Dunakanyar Dwarf Rabbits, BKV Conductors, Southside Guerillas - 6-5
Innentől lefelé már senki nem szólhat bele szerintem, és 8-5 kelleni fog szinte biztosan. Akiknek pedig várhatóan a 8-5 nem lenne elég a kevés szerzett pont miatt (bár ez még változhat): Szesze, Panthers, Szolnok City
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
több mint 6 éve
Komolyan, senki nem ismeri a felületet rajtam kívül... ? A hiányzó 4 pont az első negyedes blokkolt 54 yardos FG-ért járt... dicsérd TTT-t érte.
games.espn.com/ffl/boxscorescoring?leagueId=30919&teamId=22&scoringPeriodId=12&seasonId=2018&view=scoringperiod&version=scoring
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Azért ne kapkodd el, Garrett pl tuti veszít vagy 5 pontot, mert az egy szem tackle+sack kombójára nem tudom, hogy kapott 10-et.gratulálok!!!!!!!!Meg a végén csoda lesz. 😊Csak Fuller volt extra kicsit, a többiek szinte pontosan a jóslást hozzák. Elvileg nyerek majd 20 ponttal, na az ilyen szokott rettentő szoros lenni. Duke Riley folyamatosan szivat.....Nem mondom, hogy jol állok, de nagyon durva dolgok nem történtek szerencsere, Fuller hozott kicsit többet a szükségesnél.Sajnos ez esélyes, de úgy számoltam, hogy elég egyet hoznom a hátralévő két meccsből. 😊Na, két fordulóval a vége előtt még mindig elég nagy a kavarodás... Nekem ez kötelező meccs volt, szerencsére sikerült hozni, a hátralévő kettőből egy még biztosan kelleni fog.A héten neked bukta lesz kolléga, készülj a jövő hétre 😎💪😉
A helyzet:
Bounty Hunters - 9-2
Csehszlovák Hidegburkolók, Hangover Boyz, Szarvas Deerz, Szolnok City Patriots, Rákosmente Cannonballs - 7-4
Team Szesze, Dunakanyar Dwarf Rabbits, BKV Conductors, Southside Guerillas - 6-5
Innentől lefelé már senki nem szólhat bele szerintem, és 8-5 kelleni fog szinte biztosan. Akiknek pedig várhatóan a 8-5 nem lenne elég a kevés szerzett pont miatt (bár ez még változhat): Szesze, Panthers, Szolnok City
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
Kájzerszóze
több mint 6 éve
gratulálok!!!!!!!!Meg a végén csoda lesz. 😊Csak Fuller volt extra kicsit, a többiek szinte pontosan a jóslást hozzák. Elvileg nyerek majd 20 ponttal, na az ilyen szokott rettentő szoros lenni. Duke Riley folyamatosan szivat.....Nem mondom, hogy jol állok, de nagyon durva dolgok nem történtek szerencsere, Fuller hozott kicsit többet a szükségesnél.Sajnos ez esélyes, de úgy számoltam, hogy elég egyet hoznom a hátralévő két meccsből. 😊Na, két fordulóval a vége előtt még mindig elég nagy a kavarodás... Nekem ez kötelező meccs volt, szerencsére sikerült hozni, a hátralévő kettőből egy még biztosan kelleni fog.A héten neked bukta lesz kolléga, készülj a jövő hétre 😎💪😉
A helyzet:
Bounty Hunters - 9-2
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
somoskovig
Kájzerszóze
somoskovig
több mint 6 éve
Miller a kilenc meccsből, ahol kezdett, kettőn hozott 10 pontnál többet... nálad elég 1 Reader sack, vagy 1 Coutee hosszú elkapás (és a 31. számú passzvédelem elen megy), vagy 2-3 Fairbairn FG, és elment a meccs.Miller hozhat 20 pontot nálam Keke elég kérdőjeles a többiek meg nem szoktak pontokat halmozni...Igor ellen ugy is kikapunk.A MIN DL erőn felül teljesített, de szerintem így se lesz elég Miller+ez az előny, pláne ha Berry kap még pontot...
Janek
Igor
Janek
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Miller hozhat 20 pontot nálam Keke elég kérdőjeles a többiek meg nem szoktak pontokat halmozni...Igor ellen ugy is kikapunk.A MIN DL erőn felül teljesített, de szerintem így se lesz elég Miller+ez az előny, pláne ha Berry kap még pontot...
Janek
Igor
több mint 6 éve
Ez csúnya cumi lett....Kb a felsőházi PO most ment el...
Ez van...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Aki 138.5 ponttal meccset nyer, annak shhhh...Kis szerencsével te ügyesen kimenedzseled magad a po-bol 😊Igor ellen ugy is kikapunk.A MIN DL erőn felül teljesített, de szerintem így se lesz elég Miller+ez az előny, pláne ha Berry kap még pontot...
Janek
Igor
somoskovig
több mint 6 éve
Kis szerencsével te ügyesen kimenedzseled magad a po-bol 😊Igor ellen ugy is kikapunk.A MIN DL erőn felül teljesített, de szerintem így se lesz elég Miller+ez az előny, pláne ha Berry kap még pontot...
Janek
Igor