NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
ehhez most fáradt vagyok, de azért megkapod a like-ot érte 😊(mivel unatkozom egy amcsikkal való call alatt...)Gyakorlatilag kizárt dolog, h 7-6 elég legyen a PO-hoz. Én úgy számolok, h nekem már a 8-5 is szinte biztos, h kevés (lenne), hacsak nem történik valami nagy csoda.Azért azt nem hiszem, hogy nem lesz minimum 8 csapat legalább 8 győzelemmel.Fuuuu leizzadta... Maradt 10 pont...Nem vártam a Reynolds-Houston duótól 30 pontot... így picit bosszantó, de legalább az összpontszámban továbbra is jól állok, talán még 7-6-tal se reménytelen...
Igor Mahomes majdnem megcsinálta...
ThundersNFL
Igor
somoskovig
Szesze
Challenge accepted.
Nem tul nehez amugy... szerintem néhány % esély van rá.
Akkor mukodik a dolog ha a 9 db csapatbol ami jelenleg 7-4-gyel vagy 6-5-tel áll a kritikus meccseken, az alábbi teljesítményt hozza.
1) olyan meccsek, amin muszaj valakinek nyerni (ignoráljuk a döntetlent) a 9 kinevezett csapat körül
W12 - CSHB vs BKV; SG vs SZCP
W13 - CSHB - SZCP
Ebben az a szép, hogy itt van 2 csapat, ami kontrollálja a végzetét.. de ha így alakulnak a következő meccsek, akkor ebből a 4 csapatból mindössze egynek lesz 8 győzelme
CSHB vs BKV
SG vs SZCP
BKV vs NK (NK max 7-6-ig juthat)
SG vs CT (CT-nek már mindegy..)
(CSHB - SZCP - mindegy, aki itt nyer, megvan a 8. W)
2) Sokat segít az is, ha a 9-2/8-3-as csapatok nyernek a 7-4-es ellenfelekkel szemben - ez 1 loss RMCB-nek (Red Moldy Chili Peppers 😛), SZD-nek és HB-nak... ez amúgy az összes maradék 7-4-es csapat...
Ez tehát 7 meccs (oké, ez kb 1%, bár fene tudja, van ami nem 50-50... szóval lehet hajszállal több)
De ezek után ott tartunk, hogy 7 csapatból egyedül egynek van meg a 8 W, és a maradék 6 pedig 7-5-ön áll... tehát ha ebből a 6-ból a maradék hátralevő meccsén ha kikap ebből X ( ez az X ugye a kihagyott két 6-5-ös csapattól függ hogy mennyi... DDR, aki valóban számít, illetve Szesze, aki igazából nem nagyon, hacsak nem csinál min 500, de inkább 550 pontot két meccsen) - szóval a fenti meccsek alakulása után, simán be lehet menni 7-6-tal.
Vannak más permutációk is amúgy persze, nem kell mind a 7 meccsnek így esnie, elég ha 5 v 6 alakul jól... de ez a most flexible/craziest timeline.
| Persze én is jobban örülnék ha 9-4-gyel mehetnék PO-ba... |
Igor
több mint 6 éve
(mivel unatkozom egy amcsikkal való call alatt...)Gyakorlatilag kizárt dolog, h 7-6 elég legyen a PO-hoz. Én úgy számolok, h nekem már a 8-5 is szinte biztos, h kevés (lenne), hacsak nem történik valami nagy csoda.Azért azt nem hiszem, hogy nem lesz minimum 8 csapat legalább 8 győzelemmel.Fuuuu leizzadta... Maradt 10 pont...Nem vártam a Reynolds-Houston duótól 30 pontot... így picit bosszantó, de legalább az összpontszámban továbbra is jól állok, talán még 7-6-tal se reménytelen...
ThundersNFL
Igor
somoskovig
Szesze
Challenge accepted.
Nem tul nehez amugy... szerintem néhány % esély van rá.
Akkor mukodik a dolog ha a 9 db csapatbol ami jelenleg 7-4-gyel vagy 6-5-tel áll, azok a kritikus meccseken az alábbi teljesítményt hozzák.
1) olyan meccsek, amin muszaj valakinek nyerni (ignoráljuk a döntetlent) a 9 kinevezett csapat körül
W12 - CSHB vs BKV; SG vs SZCP
W13 - CSHB - SZCP
Ebben az a szép, hogy itt van 2 csapat, ami kontrollálja a végzetét.. de ha így alakulnak a következő meccsek, akkor ebből a 4 csapatból (CSHB, SZCP, BKV, SG) mindössze egynek lesz 8 győzelme (CSHB v SZCP)
CSHB vs BKV
SG vs SZCP
BKV vs NK (NK max 7-6-ig juthat)
SG vs CT (CT-nek már mindegy..)
(CSHB - SZCP - mindegy, aki itt nyer, megvan a 8. W)
2) Sokat segít az is, ha a 9-2/8-3-as csapatok nyernek a 7-4-es ellenfelekkel szemben - ez 1 loss RMCB-nek (Red Moldy Chili Bellpeppers 😛), SZD-nek és HB-nak... ez amúgy az összes maradék 7-4-es csapat...
Ez tehát 7 meccs (oké, ez kb 1%, bár fene tudja, van ami nem 50-50... szóval lehet hajszállal több)
De ezek után ott tartunk, hogy 7 csapatból egyedül egynek van meg a 8 W, és a maradék 6 pedig 7-5-ön áll... tehát ha ebből a 6-ból a maradék hátralevő meccsén ha kikap ebből X ( ez az X ugye a kihagyott két 6-5-ös csapattól függ hogy mennyi... DDR, aki valóban számít, illetve Szesze, aki igazából nem nagyon, hacsak nem csinál min 500, de inkább 550 pontot két meccsen) - szóval a fenti meccsek alakulása után, simán be lehet menni 7-6-tal.
Vannak más permutációk is amúgy persze, nem kell mind a 7 meccsnek így esnie, elég ha 5 v 6 alakul jól... vagy lehet az 1) ponton is csavarni, hogy 1 csapat dominál, és a többi szív, és nincs körbeverés.... de a fenti szerintem a most flexible/craziest timeline.
| Persze én is jobban örülnék ha 9-4-gyel mehetnék PO-ba... |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Breeland, Peppers, Márkel Lee valakinek?WR, RB érdekel, valami szar pl 😀
több mint 6 éve
Gyakorlatilag kizárt dolog, h 7-6 elég legyen a PO-hoz. Én úgy számolok, h nekem már a 8-5 is szinte biztos, h kevés (lenne), hacsak nem történik valami nagy csoda.Azért azt nem hiszem, hogy nem lesz minimum 8 csapat legalább 8 győzelemmel.Fuuuu leizzadta... Maradt 10 pont...Nem vártam a Reynolds-Houston duótól 30 pontot... így picit bosszantó, de legalább az összpontszámban továbbra is jól állok, talán még 7-6-tal se reménytelen...
ThundersNFL
Igor
somoskovig
több mint 6 éve
Vicces hét volt ez is, Budda és Dunbar sérülésekkel out, Lafell és Roby menet közben esett ki, amott meg Mike Evans fumble recovery TD na persze. Joseph padon hagyása faszság volt mondjuk, ennyit tudok felróni magamnak.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Igen Smith-t ne szamitsd ide, csak felkaptam waiverrol vasarnap hatha hoz 5-6 pontot, mert Jones (mondjuk iden o sem az a jatekos akit megeri kihuzni az 5. korben....) bye weekezik, erre hozott 2 INT-t...Folyamatosan a consistency chartokat bongeszve probalok jatekosokat draftolni/huzni waiverrolHmmm... (akár Aaron Jones is ez a kategória, bár az inkább a Packers/sérülések hibája - de ez a kettő nagyon szúrta a szemem, főleg az utóbbi 😀)
...
A heten Smith es Harris hozott "fantasztikus" teljesitmenyt, mult heten Aaron Jones and D. Johnson, na meg Bortles a Colts secondary ellen.
schuldid
Igor
Bortles meg, Bortles. Sajnos felultem a hype trainre, elhittem a rengeteg insider statisztikat, hogy milyen fasza is valojaban, csak hat mindig volt valami ami miatt rosszul emelkeznek ra, de egyebkent korrekt kisiparos.
Egy nagy lof***t, megsz***tott kb minden ligaban.
(Westbrook lenne a legjobb rookie WR, ha nem ez a fogalmatlan dobalna neki...)
Szerkesztette: schuldid
több mint 6 éve
Folyamatosan a consistency chartokat bongeszve probalok jatekosokat draftolni/huzni waiverrolHmmm... (akár Aaron Jones is ez a kategória, bár az inkább a Packers/sérülések hibája - de ez a kettő nagyon szúrta a szemem, főleg az utóbbi 😀)
...
A heten Smith es Harris hozott "fantasztikus" teljesitmenyt, mult heten Aaron Jones and D. Johnson, na meg Bortles a Colts secondary ellen.
schuldid
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Emlékezzünk meg erről is azért.Sajnos nem ertunk egyet.
schuldid úgy csinált 283.5 pontot, hogy nem volt 25 pontos embere... viszont, értelemszerűen 8 embere szerzett legalább 20 pontot (és ezen túl még volt egy 19, 16, 15 és 14 pontos)
Az egyik legjobb (kiegyensúlyozott) csapatteljesítmény, amit valaha láttam.
(K+P összesen 5 pont, kb ezen ment el a 300)
Igor
Folyamatosan a consistency chartokat bongeszve probalok jatekosokat draftolni/huzni waiverrol, de az elmult ket hetem tipikusan boom teljesitmeny volt.
több mint 6 éve
Emlékezzünk meg erről is azért.schuldid úgy csinált 283.5 pontot, hogy nem volt 25 pontos embere... viszont, értelemszerűen 8 embere szerzett legalább 20 pontot (és ezen túl még volt egy 19, 16, 15 és 14 pontos)
Az egyik legjobb (kiegyensúlyozott) csapatteljesítmény, amit valaha láttam.
(K+P összesen 5 pont, kb ezen ment el a 300)
több mint 6 éve
Azért azt nem hiszem, hogy nem lesz minimum 8 csapat legalább 8 győzelemmel.Fuuuu leizzadta... Maradt 10 pont...Nem vártam a Reynolds-Houston duótól 30 pontot... így picit bosszantó, de legalább az összpontszámban továbbra is jól állok, talán még 7-6-tal se reménytelen...
ThundersNFL
Igor
több mint 6 éve
Fuuuu leizzadta... Maradt 10 pont...Nem vártam a Reynolds-Houston duótól 30 pontot... így picit bosszantó, de legalább az összpontszámban továbbra is jól állok, talán még 7-6-tal se reménytelen...
ThundersNFL
több mint 6 éve
A 183 - 177,5 állásnál egy lyukas garast nem adtam volna, hogy meglesz a W...Azért 9-4-es mérleggel nem aggódnék a helyedben, ha meglesz a két win. 😊
Jött Houston és sack+fumblival megmentette a seggemet + csodálkoztam azon, hogy Reynolds leesett hozzám waiverről...
Még 2 meccs... valahogy kellene a 2W és akkor sem tuti a felsőházi PO...
ThundersNFL
több mint 6 éve
A 183 - 177,5 állásnál egy lyukas garast nem adtam volna, hogy meglesz a W...Jött Houston és sack+fumblival megmentette a seggemet + csodálkoztam azon, hogy Reynolds leesett hozzám waiverről...
Még 2 meccs... valahogy kellene a 2W és akkor sem tuti a felsőházi PO...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Sajnos ez esélyes, de úgy számoltam, hogy elég egyet hoznom a hátralévő két meccsből. 😊Na, két fordulóval a vége előtt még mindig elég nagy a kavarodás... Nekem ez kötelező meccs volt, szerencsére sikerült hozni, a hátralévő kettőből egy még biztosan kelleni fog.A héten neked bukta lesz kolléga, készülj a jövő hétre 😎💪😉
A helyzet:
Bounty Hunters - 9-2
Angola Screws, Pécs Panthers - 8-3
Csehszlovák Hidegburkolók, Hangover Boyz, Szarvas Deerz, Szolnok City Patriots, Rákosmente Cannonballs - 7-4
Ez eddig ugyebár 8 csapat.
Team Szesze, Dunakanyar Dwarf Rabbits, BKV Conductors, Southside Guerillas - 6-5
Innentől lefelé már senki nem szólhat bele szerintem, és 8-5 kelleni fog szinte biztosan. Akiknek pedig várhatóan a 8-5 nem lenne elég a kevés szerzett pont miatt (bár ez még változhat): Szesze, Panthers, Szolnok City
somoskovig
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Na, két fordulóval a vége előtt még mindig elég nagy a kavarodás... Nekem ez kötelező meccs volt, szerencsére sikerült hozni, a hátralévő kettőből egy még biztosan kelleni fog.A héten neked bukta lesz kolléga, készülj a jövő hétre 😎💪😉
A helyzet:
Bounty Hunters - 9-2
Csehszlovák Hidegburkolók, Hangover Boyz, Szarvas Deerz, Szolnok City Patriots, Rákosmente Cannonballs - 7-4
Team Szesze, Dunakanyar Dwarf Rabbits, BKV Conductors, Southside Guerillas - 6-5
Innentől lefelé már senki nem szólhat bele szerintem, és 8-5 kelleni fog szinte biztosan. Akiknek pedig várhatóan a 8-5 nem lenne elég a kevés szerzett pont miatt (bár ez még változhat): Szesze, Panthers, Szolnok City
somoskovig
több mint 6 éve
Na, két fordulóval a vége előtt még mindig elég nagy a kavarodás... Nekem ez kötelező meccs volt, szerencsére sikerült hozni, a hátralévő kettőből egy még biztosan kelleni fog.A helyzet:
Bounty Hunters - 9-2
több mint 6 éve
Lett az több is...Azért Hillnek dobáljon össze egy 20-25 pontot.Na nézzükUgyanmár, teljesen sima - kb 20-25 ponttal kellett volna több hogy izgalmas legyen.... szégyen.
47+Reynolds+Brockers+Houston
Vs
Mahomes+Joyner
Mahomes miatt ráz a hideg mert ha megkattan akkor simán megfordítja és cumi lesz...
ThundersNFL
Jövő héen Mahomes bye week, ott fogok állni 7-5-tel az utolsó forduló előtt, fasza..
Igor
zinedine5
Draft
több mint 6 éve
Fuuuu leizzadta... Maradt 10 pont...Igor Mahomes majdnem megcsinálta...
Draft
több mint 6 éve
Azért Hillnek dobáljon össze egy 20-25 pontot.Na nézzükUgyanmár, teljesen sima - kb 20-25 ponttal kellett volna több hogy izgalmas legyen.... szégyen.
Vs
Mahomes+Joyner
Mahomes miatt ráz a hideg mert ha megkattan akkor simán megfordítja és cumi lesz...
ThundersNFL
Jövő héen Mahomes bye week, ott fogok állni 7-5-tel az utolsó forduló előtt, fasza..
Igor
több mint 6 éve
Na nézzükUgyanmár, teljesen sima - kb 20-25 ponttal kellett volna több hogy izgalmas legyen.... szégyen.
Vs
Mahomes+Joyner
ThundersNFL
több mint 6 éve
Na nézzük47+Reynolds+Brockers+Houston
Vs
Mahomes+Joyner
Draft
több mint 6 éve
Nickerson elég jó last minute megoldás volt LB-posztra. 😊
több mint 6 éve
Jó kezdés... Hogy análisan vagy orálisan vágnak haza azt majd legkésőbb kedd reggelre kiderül 🤣🤣🤣
Draft
több mint 6 éve
😀életed 😊A múlt heti a szezonom csúcspontja.Na jól van.inkább múlt héten adtad volna elő ezt a trükköt 😊 mondjuk vszínű nem ezen fog múlni bármi is
Eleve 5 byeos.
Kupp a héten IR.
Cobbról tudtam, hogy out, de erre Wright és Jordan is az egy éjszakai meccsen. Fasza.
"It was a good day."
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze