NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy az első héten két csapattól kaptam volna ki, abból az egyikkel sikerült játszani, most meg 2 csapatot vertem volna meg, abból az egyik volt az ellenfél. 😊 Így tök igazságosan hangzik. 😊Magabiztos győzelem, némi kárpótlás az első heti, 245 ponttal elbukott meccsért.azért 245-tel kikapni nem pont ugyanaz, mint 138-cal nyerni 😊 Az előbbi előfordul kb évente 5-6x, az utóbbi meg 10 évente 1x.
Azért most már jöhetne Fournette és Schobert visszafelé.
somoskovig
Szesze
több mint 6 éve
Magabiztos győzelem, némi kárpótlás az első heti, 245 ponttal elbukott meccsért.azért 245-tel kikapni nem pont ugyanaz, mint 138-cal nyerni 😊 Az előbbi előfordul kb évente 5-6x, az utóbbi meg 10 évente 1x.
Azért most már jöhetne Fournette és Schobert visszafelé.
somoskovig
Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
Magabiztos győzelem, némi kárpótlás az első heti, 245 ponttal elbukott meccsért.Azért most már jöhetne Fournette és Schobert visszafelé.
több mint 6 éve
Sanszosan ki fogom venni kezdés előtt, nem éri meg a kockázatot. 😊Remélem kihagy két 38 yardosat 😛Jövőre változtathatunk rajta. 😊Kihagyott XP-ért nem jár mínusz pont (pedig járhatna..), csak FG-ért.Mondjuk ha Crosby nem rúg be egy mezőnygólt a Detroit ellen a 4 kihagyott FG és egy kihagyott XP mellett, akkor neki meglett volna. 😊 Így lett nulla pontja 6 rúgásból. 😊Nehéz kérdés, trükkös játékból kéne interceptiont dobnia ahhoz h sztem valid esély legyen ilyesmire 😀Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Sosem talalom el hogy melyik LB-m lesz pont jo.
BTW egy LB viheto valmi RB,WR johetne
Janek
somoskovig
empty taxi
somoskovig
FG Missed (0-39 yards) (FGM0) -2
FG Missed (40-49 yards) (FGM40) -1
Igor
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
Remélem kihagy két 38 yardosat 😛Jövőre változtathatunk rajta. 😊Kihagyott XP-ért nem jár mínusz pont (pedig járhatna..), csak FG-ért.Mondjuk ha Crosby nem rúg be egy mezőnygólt a Detroit ellen a 4 kihagyott FG és egy kihagyott XP mellett, akkor neki meglett volna. 😊 Így lett nulla pontja 6 rúgásból. 😊Nehéz kérdés, trükkös játékból kéne interceptiont dobnia ahhoz h sztem valid esély legyen ilyesmire 😀Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Janek
somoskovig
empty taxi
somoskovig
Igor
somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jövőre változtathatunk rajta. 😊Kihagyott XP-ért nem jár mínusz pont (pedig járhatna..), csak FG-ért.Mondjuk ha Crosby nem rúg be egy mezőnygólt a Detroit ellen a 4 kihagyott FG és egy kihagyott XP mellett, akkor neki meglett volna. 😊 Így lett nulla pontja 6 rúgásból. 😊Nehéz kérdés, trükkös játékból kéne interceptiont dobnia ahhoz h sztem valid esély legyen ilyesmire 😀Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Janek
somoskovig
empty taxi
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
Kihagyott XP-ért nem jár mínusz pont (pedig járhatna..), csak FG-ért.Mondjuk ha Crosby nem rúg be egy mezőnygólt a Detroit ellen a 4 kihagyott FG és egy kihagyott XP mellett, akkor neki meglett volna. 😊 Így lett nulla pontja 6 rúgásból. 😊Nehéz kérdés, trükkös játékból kéne interceptiont dobnia ahhoz h sztem valid esély legyen ilyesmire 😀Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Janek
somoskovig
empty taxi
somoskovig
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mondjuk ha Crosby nem rúg be egy mezőnygólt a Detroit ellen a 4 kihagyott FG és egy kihagyott XP mellett, akkor neki meglett volna. 😊 Így lett nulla pontja 6 rúgásból. 😊Nehéz kérdés, trükkös játékból kéne interceptiont dobnia ahhoz h sztem valid esély legyen ilyesmire 😀Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Janek
somoskovig
empty taxi
több mint 6 éve
Nehéz kérdés, trükkös játékból kéne interceptiont dobnia ahhoz h sztem valid esély legyen ilyesmire 😀Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Janek
somoskovig
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Sőt, már magabiztosan, 2,5 ponttal. Volt már mínusz 3 pontos kicker bármikor? 😊Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
Janek
több mint 6 éve
Ha Prescott nyom egy 58 pontos meccset akkor cumi...egyéb esetben megvan a W
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Reszkess mert jövök és szétbetlizem magam 😂😂😂nálam teljes betli + sérülések, Igornál meg gála.. sokat nem kellett izgulni.Köszi, kár hogy a gála mondjuk 4 emberre korlátozódott, és továbbra is sikerült a maradék két LB-nek 10, két CB-nek 11 pontot hozni (köcsög CLE), de örülünk a W-nek.
grat
Szesze
Szerencsére az 5-3-as csapatok közül is jó sokan kikaptak (még akkor is ha van aki 140 ponttal fog meccset nyerni....), így a 2 meccs előny majdhogynem 3, bár mivel Rajna, ThundersNFL és janos is hátravan még, sajnos a 7-2 sem garancia, egy W kell még mindenképp.
Igor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊Vezetsz 😀
somoskovig
több mint 6 éve
nálam teljes betli + sérülések, Igornál meg gála.. sokat nem kellett izgulni.Köszi, kár hogy a gála mondjuk 4 emberre korlátozódott, és továbbra is sikerült a maradék két LB-nek 10, két CB-nek 11 pontot hozni (köcsög CLE), de örülünk a W-nek.
grat
Szesze
Szerencsére az 5-3-as csapatok közül is jó sokan kikaptak (még akkor is ha van aki 140 ponttal fog meccset nyerni....), így a 2 meccs előny majdhogynem 3, bár mivel Rajna, ThundersNFL és janos is hátravan még, sajnos a 7-2 sem garancia, egy W kell még mindenképp.
több mint 6 éve
Nálunk meg komplett paralimpia, 134-134, és nálam még Succop van vissza. Átszámolás után lehet, hogy kiveszem, ha vezetek. 😊
több mint 6 éve
ellenem Hunt 3 TD, curtis samuel szezon csúcs, 30 pont körüli corner..alapból sem voltam esélyes, de így no chance
több mint 6 éve
nálam teljes betli + sérülések, Igornál meg gála.. sokat nem kellett izgulni. grat
több mint 6 éve
Kíváncsi leszek mit hoz a párharc, csalódott leszek ha nem jön össze a győzelem, mert absz jó passzban van a csapatom, alig van gyenge láncszem jelenleg, ráadásul baromira fontos lenne a győzelem is.espn projection: 202,5-202,4 ide, sima 😊Várjál, beteszem Lee-t Lee helyett, és akkor 7-tel több pontom lesz 😛
amúgy orbitális nagy baromságokat szokott előrejelezni az espn
Szesze
Szerintem nem vészes amúgy... ha több oldal projectjeit összemérnéd, szerintem a jobbak közt lenne.
Csak hát majd 20 játékos, szóval elég nagy a variancia...
Nézd meg mondjuk Tyrell Williams, klasszikus binary játékos.
Vagy 0-5 pontot hoz vagy 15+... szóval őt hogyan projecteled? (szerintem pont ezért kevés nála a 4.5)
Szerintem Mahomes, Coleman, T. Williams, M. Lee, King és Peppers sokkal jobb lesz, Adams, Gronk, Griffen és Roquan viszont alul fogja múlni..
Igor
Amúgy az megvan, hogy most először játszunk egymással alapszakasz meccset? 😀 azért ez durva. (Rájátszásban 2-0 ide, szóval a veretlenség megőrzése is a cél a héten 😊 )
Szerkesztette: Szesze
több mint 6 éve
espn projection: 202,5-202,4 ide, sima 😊Várjál, beteszem Lee-t Lee helyett, és akkor 7-tel több pontom lesz 😛
amúgy orbitális nagy baromságokat szokott előrejelezni az espn
Szesze
Szerintem nem vészes amúgy... ha több oldal projectjeit összemérnéd, szerintem a jobbak közt lenne.
Csak hát majd 20 játékos, szóval elég nagy a variancia...
Nézd meg mondjuk Tyrell Williams, klasszikus binary játékos.
Vagy 0-5 pontot hoz vagy 15+... szóval őt hogyan projecteled? (szerintem pont ezért kevés nála a 4.5)
Szerintem Mahomes, Coleman, T. Williams, M. Lee, King és Peppers sokkal jobb lesz, Adams, Gronk, Griffen és Roquan viszont alul fogja múlni..
több mint 6 éve
espn projection: 202,5-202,4 ide, sima 😊amúgy orbitális nagy baromságokat szokott előrejelezni az espn
több mint 6 éve
19/20. helyen a lb-ekre már rá se megyek 😊 Három-négy claimből ha egy jön, mint most LaFell, akkor már jó napom volt.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Általában heti 10 waiver claimem van. A sor végén erre sincs szinte semmi esély, ma még a kicker sem sikerült. Hat w után zacsi jött, jön mégegy most, aztán talán még lesz siker is és PO is. A kiesést talán már megúsztam, cél kipipálva!
További jó hárorúzást mindenkinek!
több mint 6 éve
Toto21
5 965
Ma egyet se, mert valamiért nem jegyezte meg egyetlen egy waiver-emet se... Pedig Whitehead Volt a Nr. 1 emberem akit kivalasztottam... Istenem ez a szezon ugy szar ahogy van... -_-Pedig direkt ki is dobtam playereket, hogy bench-re betehessem a Q jatekosokat...
több mint 6 éve
Csak kíváncsiságból, ki hány embert szokott a heti waiverlistára rakni / hányat tud elvinni? (a szokásos K/P/HC nélkül...)Whitehead-ben és Dorian O'Daniel-ben reménykedtem picit hogy lecsúsznak 😕 viszont LB-ből még így is kimaradt 2 név így is, aki már nem fért be, mert túl sokan lettek volna...
több mint 6 éve
1. Igaz, veled nem kellett volna számolni, úgyis vesztesz 4 meccset gyorsan és nem jutsz PO-ba. 😊Az a gond mester, hogy velem utoljára 2007-ben(!!) történt ilyen, hogy alapszakaszban 5-ből 4-meccset buktam....
somoskovig
Lehet hogy nálatok a tavalyi 18. hely betette a kaput egy picit, de a Hanogver Boyz táján ilyen leolvadások nem szoktak megtörténni... 😊