NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
En Qb-t vennek tovabbra is.Lehet negatív pontszámú is? 😊
schuldid
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
En Qb-t vennek tovabbra is.
több mint 6 éve
Mondja ezt az akinél két futó is tizessel lőtte túl a projectiont, season hight csinálva és Shepard annyi yardot hoz, mint az előző 3 héten, és akkora luxusban él hogy telik két 13 pontos kickerre, meg head coachra. 😛Ennyi fluke overperformance ritkán jön össze egy héten.Igor mit mákolsz ma I am not even mad???
Jakehomer
240-250 ponttal nyerni miota makolas?
Igor
Cam/Rivers (vigyázat, utóbbi bye weeken van!) továbbra is eladó, elit LB, esetleg S érdekel mindenekelőtt.
Jakehomer
Tyrell W, Mitchell... kb ennyit látok - előbbi boom or bust, uccsónál meg az INT volt bónusz, az 6.5 pont.
Közben meg mondjuk az egész front seven-öm, de legaláb min. 4-5 ember erős bustot tolt...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ennyi fluke overperformance ritkán jön össze egy héten.Igor mit mákolsz ma I am not even mad???
Jakehomer
Igor
Cam/Rivers (vigyázat, utóbbi bye weeken van!) továbbra is eladó, elit LB, esetleg S érdekel mindenekelőtt.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Én most adtam fel.Ha feladtad, akkor ne akarj tradelni, pláne ezen a héten ne 😛
Eddigi IR: Sornsen* (S-így érkezett), Walker (TE), Hughes (CB), + most Lynch (RB) és Kwon ALexander (LB) egyszerre, akik még valahogy termeltek eddig
Out: Cook (RB-játszott vagy 2 meccsen?), Riddick (RB), Crowder (WR), McCoy (DT), Dennard (CB)
Manning futóért eladó 😊
caminoi
Nálam is van mondjuk 4 G-betűs out-os emberke, meg 4 bye weekes, de talán kiizzadjuk, pláne hogy idén egyelőre (kopp-kopp) nagyon megy a zero RB, meg ez a 11. körben húzott QB17 srác, nem is tudom mi a neve...
www.youtube.com/watch?v=nA85rppchTY
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ata,Szégyellem is magamat érte 😀
Azért 156 ponttal nyerni pofátlanság 😛
clbass
több mint 6 éve
caminoi
225
Én most adtam fel. Eddigi IR: Sornsen* (S-így érkezett), Walker (TE), Hughes (CB), + most Lynch (RB) és Kwon ALexander (LB) egyszerre, akik még valahogy termeltek eddig
Out: Cook (RB-játszott vagy 2 meccsen?), Riddick (RB), Crowder (WR), McCoy (DT), Dennard (CB)
Manning futóért eladó 😊
Szerkesztette: caminoi
több mint 6 éve
Idei leggyengébb teljesítményemmel szerencsés win, 181 ponttal nem nagyon lehet nyerni.
több mint 6 éve
Brian Poole vs. 14,5 pont hátrány, ez még akár meg is lehet (eddig hatból négyszer többet szerzett). Ettől még nem érdemelném meg, Donald-on kívül vállalhatatlan volt nagyjából a produkció, elcsesztem a benchelést és a CB-posztot is.Hat nem nyert, grat Rajna
somoskovig
több mint 6 éve
Brian Poole vs. 14,5 pont hátrány, ez még akár meg is lehet (eddig hatból négyszer többet szerzett). Ettől még nem érdemelném meg, Donald-on kívül vállalhatatlan volt nagyjából a produkció, elcsesztem a benchelést és a CB-posztot is.
több mint 6 éve
3-4 ezzel a kevés ponttal ami nekem van kb game over lett volna. 8-5 fog kelleni a PO-hoz minimum, de vszínű az is csak akkor elég, ha sikerül mostantól normális pontszámokat elérni.Fasza, Gordon és Ansah is out a hétre a 7 bye-os mellé.. pedig ha ez a hét is elmegy akkor végképp vége a szezonomnakOverdramatic much? 😛
Szesze
Szerintem 3-4-gyel még meccsben van az ember, valszeg 8-5 elég lehet a PO-hoz sok ponttal...de mivel behúzod, igazából mindegy..
Igor
több mint 6 éve
Fasza, Gordon és Ansah is out a hétre a 7 bye-os mellé.. pedig ha ez a hét is elmegy akkor végképp vége a szezonomnakOverdramatic much? 😛
Szesze
Szerintem 3-4-gyel még meccsben van az ember, valszeg 8-5 elég lehet a PO-hoz sok ponttal...de mivel behúzod, igazából mindegy..
több mint 6 éve
Igor mit mákolsz ma I am not even mad???
Jakehomer
több mint 6 éve
69 pont előny a Bengals Trió ellenDalton+Uzoma+Atkins
Remélem meglesz...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Végül tényleg sima lett. Védelem végre hozta magát, talán először az egész szezonban, remélem most már ez lesz az általános tőlük, mert eddig baromira alulteljesítettek.Fasza, Gordon és Ansah is out a hétre a 7 bye-os mellé.. pedig ha ez a hét is elmegy akkor végképp vége a szezonomnakNyugi sima lesz. Bortles epp kijatszotta magat a ligabol.
Szesze
schuldid
több mint 6 éve
Fasza, Gordon és Ansah is out a hétre a 7 bye-os mellé.. pedig ha ez a hét is elmegy akkor végképp vége a szezonomnakNyugi sima lesz. Bortles epp kijatszotta magat a ligabol.
Szesze
több mint 6 éve
Igor mit mákolsz ma I am not even mad
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Fasza, Gordon és Ansah is out a hétre a 7 bye-os mellé.. pedig ha ez a hét is elmegy akkor végképp vége a szezonomnak
több mint 6 éve
Alf háttérben, Hyde tradelve....Egyéb faszság még RB téren a csapatomban?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Igor, pm ment.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 6 éve
Nagyon ráértem, megnéztem a draftunk első körét. Ki hány pontot szerzett és ezzel hányadik a posztján (húzási sorrendben, 1/1 volt Gurley):magyarul egyértelműen Gordon volt a legnagyobb steal az első körben. Kár, h kitörölhetem vele 😊
Todd Gurley II, RB 154pont/1. hely
Le'Veon Bell*, RB 0/122.
David Johnson, RB 71/11.
Antonio Brown, WR 91/4
Ezekiel Elliott, RB 99/7.
Alvin Kamara, RB 106/5.
Saquon Barkley, RB 127/3.
Tom Brady, QB 135/11.
Leonard Fournette, RB 8/78.
Julio Jones, WR 77/11.
DeAndre Hopkins, WR 89,5/5.
Melvin Gordon, RB 128/2.
Bobby Wagner, LB 64,5/49.
Kareem Hunt, RB 101/6.
Rob Gronkowski, TE 43/6.
Devonta Freeman*, RB 7/83.
Odell Beckham Jr., WR 70/18.
Dalvin Cook, RB 18/58.
Michael Thomas, WR 65/23.
Christian McCaffrey, RB 64/16.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Azért a Freeman első körös pickem all-time fos azt hiszem...ennél még a két évvel ezelőtt Cam Newtonos húzásom is jobb voltÉn asszem 1/1-re húztam AP-t a gyerekverős térdsérülős szezonjában.
Göbi