bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 9 éve
Henderson
1 046
ment egy offerMent egy counter.
lol
IgorJenkinsnél megnéztem, a harmadik hetet kivéve minden meccsen 60% körül játszik, harmadikon 80, mondjuk ott jött is a nagy meccs.
Gondolkozom még Sneades meg másik WRes opciókon, bár tőlük nehezen válnék meg, nem hiszem hogy elengednél olyat, akiért őket adnám, ha kitalálok valamit küldök ajánlatot.
Szerkesztette: Henderson
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
A Dalton-trade utan en nagyban hallgatnek inkabb a helyedben...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
szaba
10 549
Te'o meg ül a padon. 30 ponttal.Neked ment egy offer, amit jól teszed ha elfogadsz. 😊
zinedine5
több mint 9 éve
ha esetleg valaki eladna TE-t, RB-t, DE-t ne habozzon megkeresni, bárki mozdítható.ment egy offer
Henderson
több mint 9 éve
Igazabol vissza is akartam vonni, mert rajottem tul sokat adok 😀Sztem Jenkinsnek akkor meg jatekideje nem volt, de mostanra kb egyetlen hasznalhato ember maradt a DL-ben.
Szvsz ilyen 8-10 pontos atlaghetekre (3-4 tackle) siman jo lesz, Snead is eleg bizonytalan ugye.
Ha gondolod, varhatunk egy hetet, es ujragondolhatjuk a meccsunk utan (plane hogy backup DE is kell nekem addig), de a #needforsnead jeligere johetnek az ajanlatok 😉
A ket No 1 WR kozul az egyik mibe fajna esetleg?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Kuldtem egyet.A legnagyobb gondom vele, hogy pont egymás ellen játszunk, meg kicsit félek is, hogy Jenkinsre inkább az első két hét lesz jellemző.
Igor
több mint 9 éve
Kicsit megörültem amikor láttam a csapat nevét a tabella élén, aztán rájöttem, hogy mennyire nem jó, hogy messze nem az enyém a legjobb csapat, de azért van egy utolsó waiver pozícióm..az az igazi amikor már az első helyezett is panaszkodik 😊
Ha már tradek, ha esetleg valaki eladna TE-t, RB-t, DE-t ne habozzon megkeresni, bárki mozdítható.
Henderson
több mint 9 éve
Kuldtem egyet.
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Kicsit megörültem amikor láttam a csapat nevét a tabella élén, aztán rájöttem, hogy mennyire nem jó, hogy messze nem az enyém a legjobb csapat, de azért van egy utolsó waiver pozícióm.. Ha már tradek, ha esetleg valaki eladna TE-t, RB-t, DE-t ne habozzon megkeresni, bárki mozdítható.
több mint 9 éve
Hasznalhato, de nem tul draga WR-t vennek (tehat mondjuk WR2 szint).. egyelore nem szabnek meg tobb parametert, igy is eleg nehez tradelni..
több mint 9 éve
oké, csak azért akarom megvárni a waivert mert most még nem szeretnék kidobni senkit a csapatból. Waiver után elfogadom.Jó, de elküldöm akkor úgy. Holnap nyomj rá okét, legkésőbb. Akkor talán megkapom Daltit vasárnapra.van benne fantázia, de várjuk meg a waivert előbb (viszont Johnson helyett Sims kellene, ha úgy ok neked mert RB a hiányposztom)SzeszeMent egy trade offer. Hátha tetszik.
szaba
Szesze
szaba
több mint 9 éve
szaba
10 549
Jó, de elküldöm akkor úgy. Holnap nyomj rá okét, legkésőbb. Akkor talán megkapom Daltit vasárnapra.van benne fantázia, de várjuk meg a waivert előbb (viszont Johnson helyett Sims kellene, ha úgy ok neked mert RB a hiányposztom)SzeszeMent egy trade offer. Hátha tetszik.
szaba
Szesze
több mint 9 éve
van benne fantázia, de várjuk meg a waivert előbb (viszont Johnson helyett Sims kellene, ha úgy ok neked mert RB a hiányposztom)SzeszeMent egy trade offer. Hátha tetszik.
szaba
több mint 9 éve
Hát nem ez volt életem legjobb teljesítménye, de végül csak meglett a 200 pont. Teljes csapattal vszínű nyertél volna, jelenleg vmivel jobb az alapcsapatod, jól jött a Pats bye week most. Amúgy első két helyen vagyunk szerzett pontok tekintetében, ahhoz képest a 8-9. hely elég szar, bár tavaly nálam ennél sokkal rosszabb volt az arány.....Remélem ledolgozom ezt a 3 pontot, de ez innentől elég lutri, főleg h Ansah játéka egyáltalán nem biztos.18 pont. Mondjuk anélkül is nyertél volna.
Szesze
Ennyi egy közepes irányítóteljesítménnyel (pontban) nyertél. Remek.
zinedine5
Következő ellenfél Höri, támadósora Big Ben nélkül is jobb, védelemben sztem nálam az előny, főleg ha nálam Poz nem lenne out (nála Ogletree-nek annyi a szezonra). Fontos meccs, remélem hozom.
több mint 9 éve
Nyilván van értelme a korlátozásnak, de az úgy kicsit vicces, hogy némelyik 3-4 OLB DE-nek számít, más meg LB-nek, ez a nem korrekt, ezeket mind DE-nek kéne számítani.60 pont fór + Rawls + Carr vs Lee + Church + Dunbar + J. HillGratula, ez így elég sima lett.
Ennek meg kéne lennie, bár a tuloldali Cowboys trio eleg veszelyes, de ha megallnak max 60-70 pont korul, akkor behuzhatjuk.
Igor
Miért kell korlátozni egyáltalán? (és a kettős posztos játékos miért számít mindkettőbe bele...?)A kétposztosak csak az első posztjukba számítanak bele, pl. a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnél van 2 DE+LB is, + 4 LB, mert McClellin és McPhee is DE-nek számít. De ha LB+DE-d van, mint nekem Sheard, akkor az LB. És én pl. örülök, hogy korlátozva van, én annak is örülnék, ha a QB korlátozás nem 3, hanem 2 lenne. (de mivel az I. osztályban vagyunk, ezért gondolom ezt benéztem mert poénból kérdezted...)
Jakehomer
caminoi
A dumpster fire csapatomnak szinte mindegy, csak ezt most feltűnt.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
...Remélem ledolgozom ezt a 3 pontot, de ez innentől elég lutri, főleg h Ansah játéka egyáltalán nem biztos.18 pont. Mondjuk anélkül is nyertél volna.
Szesze
Ennyi, egy közepes irányítóteljesítménnyel (pontban) nyertél. Remek.
zinedine5
több mint 9 éve
...Remélem ledolgozom ezt a 3 pontot, de ez innentől elég lutri, főleg h Ansah játéka egyáltalán nem biztos.18 pont. Mondjuk anélkül is nyertél volna.
Szesze
Ennyi egy közepes irányítóteljesítménnyel (pontban) nyertél. Remek.
több mint 9 éve
és a végén Chancy üti ki a kezéből a ballont, hogy fél ponttal beelőzzenek. Igor, megmondjam mi vagy?Cool, az elöbb beszéltem én is vele. Azt mondta, hogy Megatron egy béna vénember, sörhasat eresztett és rozsdásak az ízületei.Többesszám? 😮 ?a mai is már megvan, most hívott Bugsy.
Igor
Höri
Akkor grat!
Igor
Le kellett volna Sam Starionnal zsírozni ezt, Fárosz hajtójával.
több mint 9 éve
Cool, az elöbb beszéltem én is vele. Azt mondta, hogy Megatron egy béna vénember, sörhasat eresztett és rozsdásak az ízületei.Többesszám? 😮 ?a mai is már megvan, most hívott Bugsy.
Igor
Höri
Akkor grat!
több mint 9 éve
Többesszám? 😮 ?