bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 9 éve
Henderson New York Giants 1 046
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 270 — Giants fan
Tovább menetel a csapat, ha berakom Haydent akkor vszínű meglett volna a 300 a héten 😊 mondjuk még így sem kizárt.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Low score lesz a eagles car meccs

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕

szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
Igor
nyugi megnyered
Janek
Emelem a reverse jinxedet, egy double reverse jinx-szel:

Gondolom Carr nem kapta meg a memót.. csak nehogy 270 pontod legyen a végén azzal a hátralevö támadósorral meg a BAL front sevennel..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve

Igor
nyugi megnyered

több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Eddig egész tűrhetően alakul a hét, pláne ha Bethea nem esett volna ki még félidő előtt. Na de majd Freeman meg Bell fut 25 TD-t este

Tepper takarodj!
több mint 9 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Akceptáltam a cserét.

Én már ezt a ligát elengedtem idénre, a kiesés se zavarna.

több mint 9 éve
Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.

És ez idén már min. a harmadik...
Aki legkozelebb ilyet kuld, hasonlo valaszt kap... (csere DT-ert mondjuk 5 embert fogok kerni), vagy direkt az ellenfelével fogok egy szepet tradelni.

Erröl jut eszembe, Höri (vagy János 😀), nem kell Mettenberger? 😊

több mint 9 éve
Rosszul fogalmaztam, az volt a kérdés hogy a RB posztot mikor adta neki az ESPN. Valamiért nem tünt fel korábban.. öregszem 😕
És hát Jones/Thompson mögött sok snapet azért nem kapott...

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Most hogy elment K. Jarrett, valaki felvilagosit hogy ö mikor/hogyan lett RB?
Vagy mindig az volt, csak a 8/12 pontos meccse utan lemaradtam errol..

PS: alakul a "szar" szekunderi - Breeland+ Tré Boston (neve miatt all-time kedvenc)
Igor
Elvileg mindkét poszton játszott, és a Skins addig nem döntötte el, hogy S-be rakja, amíg nem lett üres hely a kezdőben. 😊
több mint 9 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
van LB-m, wr érdekelne cserébe. keressetek

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 9 éve
Most hogy elment K. Jarrett, valaki felvilagosit hogy ö mikor/hogyan lett RB?
Vagy mindig az volt, csak a 8/12 pontos meccse utan lemaradtam errol..

PS: alakul a "szar" szekunderi - Breeland+ Tré Boston (neve miatt all-time kedvenc)

több mint 9 éve
Beason játszott az volt a baj... 😊

De mindegy a lényeg megvolt,megyünk tovább cél a bentmaradás

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Tvagy ha a giants LB is szerez pontot...
Janek
Az mondjuk szerintem nem volt benne, mert Herzlich mérkőzésenként olyan 8-10 snapet játszik, feltételezem, speciális egységben főként.

Az én oldalamról viszont az nem volt benne, hogy az eddig 9 pontot átlagoló Ryans egy félidő alatt összeszed 20 pontot. Úgy számoltam, hogy ő hozni fogja az átlag körülit, 10-et mondjuk, viszont Murray meg azért 15-20-at szintén hoz, Celek 1-2-t maximum, és így egy jó 5-10 ponttal meg nyersz végül.

több mint 9 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
3 pont... ;<
grat Szaba.
lol
Bár még változhat (tavaly is volt, hogy 5+ helyett -4 lett szerdára), de akkor is:
több mint 9 éve
Tvagy ha a giants LB is szerez pontot...

több mint 9 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
3 pont... ;<
grat Szaba.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Megmondtam...
Janek
Idióta Ryans két negyed alatt hozott 20 pontot, majd megsérült.
Nagy mákom volt, de az a durva, hogy két kezdő LB-m nélkül (sérülés/BYE), meg a futók blamájával is sikerült valahogy behúznom a meccset. Mondjuk ha nálad meg van kúbé, akkor már sima W.

Grat mindenesetre, jó szar meccs volt. (:

több mint 9 éve
Megmondtam...

több mint 9 éve
Jó látni hogy két fix PO csapat hisztizik, és nem azok akik valóban szarul állnak 😛
Ha jól látom 1db 5-1-es csapat marad, lehet idén senkinek nem lesz meg a 10 win.. és 8-5-nél (vagy kis körbeveréssel 7-6-nál, bár azért ahhoz a Göbi, Höri, Jake triónak is kéne egy-két wint szednie.. szóval inkább 8-5 lesz az), ott a sok pont lesz a tiebreaker.

Megint meghaltam RB poszton, és Gio bye-ra megy.
Vennék vmi futót, föleg WR és DL poszton van fölösleg, illetve van egy Cutlerem (bár öt nem szivesen, de a szükség nagy úr)
Igor
jah, hát ha 165 ponttal nyerek majd meccset akkor én is csöndben leszek 😉
amúgy én ezzel a szezonnal eddig elégedett vagyok, 4-2 és legtöbb pont mellett kifejezetten jól állok, ráadásul minden meccsen hoztam magamat eddig és a csapat is kifejezetten erősnek tűnik jelenleg (bye week ügyileg is rendben vagyok), talán a futó poszt sem lesz olyan rettenetes már, a többivel pedig eddig sem volt gond
Ezen a héten Rajna ellen rangadó jön, ha sikerülne nyernem az már fél lábas POt jelentene
több mint 9 éve
Jó látni hogy két fix PO csapat hisztizik, és nem azok akik valóban szarul állnak 😛
Ha jól látom 1db 5-1-es csapat marad, lehet idén senkinek nem lesz meg a 10 win.. és 8-5-nél (vagy kis körbeveréssel 7-6-nál, bár azért ahhoz a Göbi, Höri, Jake triónak is kéne egy-két wint szednie.. szóval inkább 8-5 lesz az), ott a sok pont lesz a tiebreaker.

Megint meghaltam RB poszton, és Gio bye-ra megy.
Vennék vmi futót, föleg WR és DL poszton van fölösleg, illetve van egy Cutlerem (bár öt nem szivesen, de a szükség nagy úr)

több mint 9 éve
Rivers 500 yard...persze.

Nálam meg AP 26/60 yard. (Ha leveszem az 1 db 23 yardosat, akkor 25 futás 37 yard).
Maclin, Ginn is season low.

Remek hét.
zinedine5
Cserébe nála -19pont Williamson benézése miatt.
Én is kaptam ajándékot (Ihedigbo), de még így is necces a helyzet, 230 felett kell lennem ha nyerni akarok.
Szesze
-19? ez hogy jött ki?

De tényleg bent hagyta. Én is majdnem benéztem Te'o-t, szerencsére folyamat figyeltem és még ki tudtam cserélni.

Csak f.... tele, hogy 2. legtöbb ponttal (mivel most előzöl), a 3 zakómból 2 úgy jön össze, hogy personal best van az ellenfélnek, (ellened meg NE bye volt).
zinedine5
hát hogy gondolom Wilson lett volna helyette aki 19et hozott
Hát én meg legtöbb ponttal lehet szintén 3-3 leszek, ráadásul én minden fordulóban elég stabilan is termeltem. Mondjuk azért ezt a meccset még remélem behúzom és akkor a 4-2 azért nem lenne rossz.

(mondjuk én tavaly vastagon második legtöbb ponttal lettem 11., előtte meg szintén második legtöbb ponttal éppen becsúsztam a POba úgy, h 0-5el sikerült kezdeni)
Szesze
Azért ezt így nem lehet nézni.

(gondolom, és ahogy ismerlek te is nyugodtan viselted)
zinedine5
megvontam a vállam, hisz ez csak egy játék..

(azóta se hevertem ki😊)

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni

Nálam meg AP 26/60 yard. (Ha leveszem az 1 db 23 yardosat, akkor 25 futás 37 yard).

Remek hét.
zinedine5
Én is kaptam ajándékot (Ihedigbo), de még így is necces a helyzet, 230 felett kell lennem ha nyerni akarok.
Szesze
-19? ez hogy jött ki?

De tényleg bent hagyta. Én is majdnem benéztem Te'o-t, szerencsére folyamat figyeltem és még ki tudtam cserélni.

Csak f.... tele, hogy 2. legtöbb ponttal (mivel most előzöl), a 3 zakómból 2 úgy jön össze, hogy personal best van az ellenfélnek, (ellened meg NE bye volt).
zinedine5
Hát én meg legtöbb ponttal lehet szintén 3-3 leszek, ráadásul én minden fordulóban elég stabilan is termeltem. Mondjuk azért ezt a meccset még remélem behúzom és akkor a 4-2 azért nem lenne rossz.

(mondjuk én tavaly vastagon második legtöbb ponttal lettem 11., előtte meg szintén második legtöbb ponttal éppen becsúsztam a POba úgy, h 0-5el sikerült kezdeni)
Szesze
Azért ezt így nem lehet nézni.

(gondolom, és ahogy ismerlek te is nyugodtan viselted)
több mint 9 éve

Remek hét.
zinedine5
Szesze
-19? ez hogy jött ki?

zinedine5

Szerkesztette: Szesze