bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Tovább menetel a csapat, ha berakom Haydent akkor vszínű meglett volna a 300 a héten 😊 mondjuk még így sem kizárt.
több mint 9 éve
Emelem a reverse jinxedet, egy double reverse jinx-szel:Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕nyugi megnyered
szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
Igor
Janek
Gondolom Carr nem kapta meg a memót.. csak nehogy 270 pontod legyen a végén azzal a hátralevö támadósorral meg a BAL front sevennel..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕nyugi megnyered
szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
Igor
több mint 9 éve
Eddig egész tűrhetően alakul a hét, pláne ha Bethea nem esett volna ki még félidő előtt. Na de majd Freeman meg Bell fut 25 TD-t este
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Két INT return TD eddig.. most játszunk, vagy szórakozunk? 😕szerk2: Tolerrel és Z. Brownnak behúzhattam volna.. megint túlokoskodtam.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Akceptáltam a cserét.Én már ezt a ligát elengedtem idénre, a kiesés se zavarna.
több mint 9 éve
Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.És ez idén már min. a harmadik...
Aki legkozelebb ilyet kuld, hasonlo valaszt kap... (csere DT-ert mondjuk 5 embert fogok kerni), vagy direkt az ellenfelével fogok egy szepet tradelni.
Erröl jut eszembe, Höri (vagy János 😀), nem kell Mettenberger? 😊
több mint 9 éve
Rosszul fogalmaztam, az volt a kérdés hogy a RB posztot mikor adta neki az ESPN. Valamiért nem tünt fel korábban.. öregszem 😕És hát Jones/Thompson mögött sok snapet azért nem kapott...
több mint 9 éve
szaba
10 549
Most hogy elment K. Jarrett, valaki felvilagosit hogy ö mikor/hogyan lett RB?Elvileg mindkét poszton játszott, és a Skins addig nem döntötte el, hogy S-be rakja, amíg nem lett üres hely a kezdőben. 😊
Vagy mindig az volt, csak a 8/12 pontos meccse utan lemaradtam errol..
PS: alakul a "szar" szekunderi - Breeland+ Tré Boston (neve miatt all-time kedvenc)
Igor
több mint 9 éve
van LB-m, wr érdekelne cserébe. keressetek
több mint 9 éve
Most hogy elment K. Jarrett, valaki felvilagosit hogy ö mikor/hogyan lett RB?Vagy mindig az volt, csak a 8/12 pontos meccse utan lemaradtam errol..
PS: alakul a "szar" szekunderi - Breeland+ Tré Boston (neve miatt all-time kedvenc)
több mint 9 éve
Beason játszott az volt a baj... 😊De mindegy a lényeg megvolt,megyünk tovább cél a bentmaradás
több mint 9 éve
Tvagy ha a giants LB is szerez pontot...Az mondjuk szerintem nem volt benne, mert Herzlich mérkőzésenként olyan 8-10 snapet játszik, feltételezem, speciális egységben főként.
Janek
Az én oldalamról viszont az nem volt benne, hogy az eddig 9 pontot átlagoló Ryans egy félidő alatt összeszed 20 pontot. Úgy számoltam, hogy ő hozni fogja az átlag körülit, 10-et mondjuk, viszont Murray meg azért 15-20-at szintén hoz, Celek 1-2-t maximum, és így egy jó 5-10 ponttal meg nyersz végül.
több mint 9 éve
szaba
10 549
3 pont... ;<Bár még változhat (tavaly is volt, hogy 5+ helyett -4 lett szerdára), de akkor is:
grat Szaba.
lol
több mint 9 éve
3 pont... ;< grat Szaba.
több mint 9 éve
Megmondtam...Idióta Ryans két negyed alatt hozott 20 pontot, majd megsérült.
Janek
Nagy mákom volt, de az a durva, hogy két kezdő LB-m nélkül (sérülés/BYE), meg a futók blamájával is sikerült valahogy behúznom a meccset. Mondjuk ha nálad meg van kúbé, akkor már sima W.
Grat mindenesetre, jó
több mint 9 éve
Jó látni hogy két fix PO csapat hisztizik, és nem azok akik valóban szarul állnak 😛jah, hát ha 165 ponttal nyerek majd meccset akkor én is csöndben leszek 😉
Ha jól látom 1db 5-1-es csapat marad, lehet idén senkinek nem lesz meg a 10 win.. és 8-5-nél (vagy kis körbeveréssel 7-6-nál, bár azért ahhoz a Göbi, Höri, Jake triónak is kéne egy-két wint szednie.. szóval inkább 8-5 lesz az), ott a sok pont lesz a tiebreaker.
Megint meghaltam RB poszton, és Gio bye-ra megy.
Vennék vmi futót, föleg WR és DL poszton van fölösleg, illetve van egy Cutlerem (bár öt nem szivesen, de a szükség nagy úr)
Igor
amúgy én ezzel a szezonnal eddig elégedett vagyok, 4-2 és legtöbb pont mellett kifejezetten jól állok, ráadásul minden meccsen hoztam magamat eddig és a csapat is kifejezetten erősnek tűnik jelenleg (bye week ügyileg is rendben vagyok), talán a futó poszt sem lesz olyan rettenetes már, a többivel pedig eddig sem volt gond
Ezen a héten Rajna ellen rangadó jön, ha sikerülne nyernem az már fél lábas POt jelentene
több mint 9 éve
Jó látni hogy két fix PO csapat hisztizik, és nem azok akik valóban szarul állnak 😛Ha jól látom 1db 5-1-es csapat marad, lehet idén senkinek nem lesz meg a 10 win.. és 8-5-nél (vagy kis körbeveréssel 7-6-nál, bár azért ahhoz a Göbi, Höri, Jake triónak is kéne egy-két wint szednie.. szóval inkább 8-5 lesz az), ott a sok pont lesz a tiebreaker.
Megint meghaltam RB poszton, és Gio bye-ra megy.
Vennék vmi futót, föleg WR és DL poszton van fölösleg, illetve van egy Cutlerem (bár öt nem szivesen, de a szükség nagy úr)
több mint 9 éve
megvontam a vállam, hisz ez csak egy játék..Azért ezt így nem lehet nézni.hát hogy gondolom Wilson lett volna helyette aki 19et hozott-19? ez hogy jött ki?Rivers 500 yard...persze.Cserébe nála -19pont Williamson benézése miatt.
Nálam meg AP 26/60 yard. (Ha leveszem az 1 db 23 yardosat, akkor 25 futás 37 yard).
Maclin, Ginn is season low.
Remek hét.
zinedine5
Én is kaptam ajándékot (Ihedigbo), de még így is necces a helyzet, 230 felett kell lennem ha nyerni akarok.
Szesze
De tényleg bent hagyta. Én is majdnem benéztem Te'o-t, szerencsére folyamat figyeltem és még ki tudtam cserélni.
Csak f.... tele, hogy 2. legtöbb ponttal (mivel most előzöl), a 3 zakómból 2 úgy jön össze, hogy personal best van az ellenfélnek, (ellened meg NE bye volt).
zinedine5
Hát én meg legtöbb ponttal lehet szintén 3-3 leszek, ráadásul én minden fordulóban elég stabilan is termeltem. Mondjuk azért ezt a meccset még remélem behúzom és akkor a 4-2 azért nem lenne rossz.
(mondjuk én tavaly vastagon második legtöbb ponttal lettem 11., előtte meg szintén második legtöbb ponttal éppen becsúsztam a POba úgy, h 0-5el sikerült kezdeni)
Szesze
(gondolom, és ahogy ismerlek te is nyugodtan viselted)
zinedine5
(azóta se hevertem ki😊)
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Azért ezt így nem lehet nézni.hát hogy gondolom Wilson lett volna helyette aki 19et hozott-19? ez hogy jött ki?Rivers 500 yard...persze.Cserébe nála -19pont Williamson benézése miatt.
Nálam meg AP 26/60 yard. (Ha leveszem az 1 db 23 yardosat, akkor 25 futás 37 yard).
Remek hét.
zinedine5
Én is kaptam ajándékot (Ihedigbo), de még így is necces a helyzet, 230 felett kell lennem ha nyerni akarok.
Szesze
De tényleg bent hagyta. Én is majdnem benéztem Te'o-t, szerencsére folyamat figyeltem és még ki tudtam cserélni.
Csak f.... tele, hogy 2. legtöbb ponttal (mivel most előzöl), a 3 zakómból 2 úgy jön össze, hogy personal best van az ellenfélnek, (ellened meg NE bye volt).
zinedine5
Hát én meg legtöbb ponttal lehet szintén 3-3 leszek, ráadásul én minden fordulóban elég stabilan is termeltem. Mondjuk azért ezt a meccset még remélem behúzom és akkor a 4-2 azért nem lenne rossz.
(mondjuk én tavaly vastagon második legtöbb ponttal lettem 11., előtte meg szintén második legtöbb ponttal éppen becsúsztam a POba úgy, h 0-5el sikerült kezdeni)
Szesze
(gondolom, és ahogy ismerlek te is nyugodtan viselted)
több mint 9 éve
hát hogy gondolom Wilson lett volna helyette aki 19et hozott-19? ez hogy jött ki?Rivers 500 yard...persze.Cserébe nála -19pont Williamson benézése miatt.
Remek hét.
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szerkesztette: Szesze