bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 9 éve
Henderson
1 046
van LB-m, wr érdekelne cserébe. keressetekMent WR ajánlat, mondjuk nem LBért.
lol
Szabának ment pm.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Igen.Az a vicces, hogy ha a Steelers HC-t kiveszem, akkor nyerek....😊
Elég komoly versenyfutás lesz ott hármótok közt, Göbi nagy esélyt hagyott ki a szoros vereséggel (aztán pénteken tuti átfordul)
Igor
több mint 9 éve
Most csak elutasítottam majd ránézek de nem tetszett az biztos.
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Could not save roster.Valami gebasz volt, engem tradet küldeni nem engedett. Most viszont igen, így küldtem egyet neked. Ez a 2 embered érdekel (esetleg a másik futó), küldj countert ha így nem jó.
ez mi a tököm?
Janek
Barnidge használható linebackerért eladó. Top5 TE alsó hangon, hetek óta iszonyú stabil.a fenti függvényében még lehet hogy érdekel
Eladom persze másért is, de főleg LB kéne.
Rajna
több mint 9 éve
nálam is ez volt, aztán mikor sikerült véletlenül kibasztam Tuckert :/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
nem nincs ilyenem.Could not save roster.gondolom olyan embered van IR-en, aki Q vagy P.
ez mi a tököm?
Janek
Höri
Azóta mentett de vagy 10x nem engedte
több mint 9 éve
Could not save roster.gondolom olyan embered van IR-en, aki Q vagy P.
ez mi a tököm?
Janek
több mint 9 éve
Igen.Elég komoly versenyfutás lesz ott hármótok közt, Göbi nagy esélyt hagyott ki a szoros vereséggel (aztán pénteken tuti átfordul)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
hogy van a kiesés? alsó 2 automatikusan + az alsóházi playoff utsó 2?
több mint 9 éve
Barnidge használható linebackerért eladó. Top5 TE alsó hangon, hetek óta iszonyú stabil.Eladom persze másért is, de főleg LB kéne.
több mint 9 éve
Úgy legyen 😉
több mint 9 éve
Hát, Vjax+Wilson+Crowder, ergo három solid WR volt benne, amikor Bryant még sérült és kérdőjeles volt, Stafford meg leszarta Megatront.. most persze mindketten szárnyalnak, úgyhogy szarul néz ki valóban, de lesz azért regresszió szvsz.Valóban kihagy! Érdekes lenne visszanézni pl., hogy kiket ajánlottál Calvin Johnsonért és Martavis Bryantért csomagban. Tiszta lehúzás minden próbálkozásod!Lehet hogy kihagy az agyam, de sztem elöször te kerestél meg, moslékkal.Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.Mondjuk a Te trade ajánlataidnál is nagy önuralom kell, hogy az ember ne küldjön el a bánatba!
És ez idén már min. a harmadik...
Aki legkozelebb ilyet kuld, hasonlo valaszt kap... (csere DT-ert mondjuk 5 embert fogok kerni), vagy direkt az ellenfelével fogok egy szepet tradelni.
Erröl jut eszembe, Höri (vagy János 😀), nem kell Mettenberger? 😊
Igor
leeon83
Plusz én ajánlottam pl VJax+Diggs-es tradet is ugye... a te offereidböl nem rémlik használható játékos, aki még mindig csapatban van azóta.
Igor
leeon83
Mindegy. Hogy felebearátian fejezzük be, grat az e heti offense produkciódhoz - ha minden héten 135-öt pont termel az első 7 embered, akkor nem sok gondod lesz, és a PO-ban találkozunk majd 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Valóban kihagy! Érdekes lenne visszanézni pl., hogy kiket ajánlottál Calvin Johnsonért és Martavis Bryantért csomagban. Tiszta lehúzás minden próbálkozásod!Lehet hogy kihagy az agyam, de sztem elöször te kerestél meg, moslékkal.Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.Mondjuk a Te trade ajánlataidnál is nagy önuralom kell, hogy az ember ne küldjön el a bánatba!
Aki legkozelebb ilyet kuld, hasonlo valaszt kap... (csere DT-ert mondjuk 5 embert fogok kerni), vagy direkt az ellenfelével fogok egy szepet tradelni.
Igor
leeon83
Plusz én ajánlottam pl VJax+Diggs-es tradet is ugye... a te offereidböl nem rémlik használható játékos, aki még mindig csapatban van azóta.
Igor
több mint 9 éve
Lehet hogy kihagy az agyam, de sztem elöször te kerestél meg, moslékkal.Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.Mondjuk a Te trade ajánlataidnál is nagy önuralom kell, hogy az ember ne küldjön el a bánatba!
Igor
leeon83
több mint 9 éve
Én ezért nem küldök ajánlatot mert itt már nehéz összehozni ennyi csapattal.LB-t keresek btw
több mint 9 éve
Azt nagyon szeretem, amikor elit DL emberért bejelenkeznek egy splitcarrys futóval mondjuk, (aki amugy nem upgrade), aztan 2 napra rá kibassza a csapatbol a manager.Mondjuk a Te trade ajánlataidnál is nagy önuralom kell, hogy az ember ne küldjön el a bánatba!
Igor
több mint 9 éve
Hát nem tett csodát a Bal dline.... 214 pontos vereség 😊
több mint 9 éve
Köszi, sajna a 300 pont nem lett meg, de forduló elején visszacseréltem Haydent Powersre.. azért ennél nagyobb bajom ne legyen 😊 Jah, te is jó voltál, velem együtt csak 4 csapatot nem vertél volna meg a héten, ez bosszantó tud lenni, de sztem ettől függetlenül simán meglesz a PO neked (is).Tovább menetel a csapat, ha berakom Haydent akkor vszínű meglett volna a 300 a héten 😊 mondjuk még így sem kizárt.Grat, pedig az én hetem is viszonylag jó volt (Lewis, Hankerson és Moore sérülése mondjuk beütött).
Szesze
Rajna
A héten Szabával nyomjuk, lesz pár hiányzóm, de szerencsére elég erős a kispadom is, úgyh talán nem lesz gond. Szoros meccsre számítok, ha nyernék akkor az kb POt jelentene.
több mint 9 éve
Henderson
1 046
Marshall, Timmons, Matthews, Durant, Minter ötösből eladnék valakit, leginkább RBért.
több mint 9 éve
Tovább menetel a csapat, ha berakom Haydent akkor vszínű meglett volna a 300 a héten 😊 mondjuk még így sem kizárt.Grat, pedig az én hetem is viszonylag jó volt (Lewis, Hankerson és Moore sérülése mondjuk beütött).
Szesze
több mint 9 éve
caminoi
224
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.sima lesz az, sok helyen benéztem a héten...
Henderson
több mint 9 éve
Tucker + Jernigan vs Smiff és három pont hátrány. nem kellett volna a világverő EJ Manuelt lecserélnem Casselre és akkor no worries. így meg izgulhatok egy gyufára vett meccsen. reméljük azért inkább FG parádé lesz a Ravens-nél.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Mondjatok el egy imát értem, és hogy Calais Campbell ne csináljon 80 pontot hajnalban. (:
több mint 9 éve
Megőrülök ha ezt azon bukom, hogy nem értem haza időben és nem játszott a punterem. Remélem Minter összehozza ezt a pár pontot.nyugi, meglesz az, 60-70 snapből csak csinál 3 tackle-t
Henderson