bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Nyilván sikerült egy ponttal kikapni, idén már volt egy fél pontos is...ezek után ha bennmaradok az csodahú, azért ez kemény így..
Göbi
ezzel eldőlt a 8 POs csapat kiléte is
több mint 8 éve
Nyilván sikerült egy ponttal kikapni, idén már volt egy fél pontos is...ezek után ha bennmaradok az csodapedig még a Browns hc-val is bekockáztattam 😀 lehet újraszámolás után más lesz
Göbi
több mint 8 éve
Nyilván sikerült egy ponttal kikapni, idén már volt egy fél pontos is...ezek után ha bennmaradok az csoda
több mint 8 éve
Jé, még van esélyem? Tabellára egy hónapja nem volt szívem ránézni 😊Ez sem a mi napunk...és Jake ezzel bennmarad (ideiglenesen)
Janek
Höri
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Persze hogy Wilson élete meccsét ellenem tolja...durva hogy egy McCownért kell izgulnom
több mint 8 éve
ha nem vettem volna ki Palmert abban a hitben, hogy Ellerbe játszik végre... nem kéne most ennyire izgulnom
több mint 8 éve
Érdekes végkifejlet lehet, föleg utsó 4 helyen.PO
A két 6-5-ös csapat kikapott, igy 1 kérdéses hely maradt.
-ha McCown legalább 20 pontot csinálni, Göbi nyer, és a Brees Nuts 7-5-re esik vissza. Neki kell legalabb egy X az uccso korben, a sok 6-6-os csapat pedig remenykedik.
Ha McCown max 19-et csinal, akkor megvan a PO mezony.
Alsohaz
Höri nyert, de igy is bottom 2 maradt. Göbinél McCown-on múlik hogy 2-10 v 3-9, Jake (ha nyer), pedig gyakorlatilag utolérte pontszámban a Dublin Seals-t, és mindketten 3-9-en állnak majd. Ebböl a négyböl lesz a két fix kiesö.. esetleg Gabtsi aggodhat meg, szaba/Janek elegendo pontot szerzett egy tiebreakerhez.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
az alapszakasz 2 utolsója és az alsóházi rájátszás két utolsója esik kihány csapat és hogy eshet ki azt sem tudom.Ez sem a mi napunk...és Jake ezzel bennmarad (ideiglenesen)
Janek
Höri
Janek
a 9-10. helyezettek se fönt, se lent nem érintettek
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
hány csapat és hogy eshet ki azt sem tudom.Ez sem a mi napunk...és Jake ezzel bennmarad (ideiglenesen)
Janek
Höri
több mint 8 éve
Stafford 47 pont, nálam 5 ember 10 pont. Ezmiez?szopás?
zinedine5
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ez sem a mi napunk...és Jake ezzel bennmarad (ideiglenesen)
Janek
több mint 9 éve
Stafford 47 pont, nálam 5 ember 10 pont. Ezmiez?
több mint 9 éve
ha csoda folytán nyenék egy meccset és hárman lennék 2-11-gyel a végén, akkor mi alapján esne ki az alsó kettő? Szerzett pont?Igen
Höri
több mint 9 éve
szaba
10 550
Esélyem sem volt Szaba ellen, grat neki, pedig nem volt annyira szar most a csapatom...Köszi. Azért még szépíthetel. Amúgy meg bunkó vagy, Lacy...
Göbi
több mint 9 éve
ha csoda folytán nyenék egy meccset és hárman lennék 2-11-gyel a végén, akkor mi alapján esne ki az alsó kettő? Szerzett pont?
több mint 9 éve
bencselés at its best.Rawls és Allen között ingadoztam (mert nem voltam a napokban a gépnél, hogy lássam Lynch sérülését), végül Allen mellett döntöttem és még a 7 órás meccsek utána lapogattam a saját vállam, hogy dejaó vótam! lol
persze MJ-t is kivettem mert doubtful volt. az is okos vót.
kis (nagy) szerencsével még így is meglehet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Esélyem sem volt Szaba ellen, grat neki, pedig nem volt annyira szar most a csapatom...
több mint 9 éve
Elit DL sor (62 pont) for the win!Most épp az offense volt gyalázatos, de majd a PO-ra összeáll mindkét egység reméljük.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Winston ket fronton nyír ki ...a szezon során először hoz második körös pontokat... ideje volt
A pályan jobban faj itt sem kis méreg...
Janek
több mint 9 éve
Winston ket fronton nyír ki ...A pályan jobban faj itt sem kis méreg...
több mint 9 éve
Ha a hétvégén kikapok, felkötöm magam.akkor érdemes szurkolni 😊
zinedine5
több mint 9 éve
Így már benne van az akasztás.Ha a hétvégén kikapok, felkötöm magam.a tisztesség kedvéért azért kidobtam pár bye weeken lévőt és megpróbálok kiállni teljes létszámmal, de én sem tudom mit várhatok ettől a héttől 😊
zinedine5
caminoi