bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 9 éve
caminoi
224
60 pont fór + Rawls + Carr vs Lee + Church + Dunbar + J. HillGratula, ez így elég sima lett.
Ennek meg kéne lennie, bár a tuloldali Cowboys trio eleg veszelyes, de ha megallnak max 60-70 pont korul, akkor behuzhatjuk.
Igor
Miért kell korlátozni egyáltalán? (és a kettős posztos játékos miért számít mindkettőbe bele...?)A kétposztosak csak az első posztjukba számítanak bele, pl. a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnél van 2 DE+LB is, + 4 LB, mert McClellin és McPhee is DE-nek számít. De ha LB+DE-d van, mint nekem Sheard, akkor az LB. És én pl. örülök, hogy korlátozva van, én annak is örülnék, ha a QB korlátozás nem 3, hanem 2 lenne. (de mivel az I. osztályban vagyunk, ezért gondolom ezt benéztem mert poénból kérdezted...)
Jakehomer
több mint 9 éve
Nálam meg Harris (LB), Floyd (WR) sérült meg közben. Igazából elég jó csapatom van, ha az egész kibaszott D-line alkalmatlan egy sackre és az irányító és kezdő WR nélkül is van még esélyem, bár én ezt nagyon vékony hajszálnak érzem. Ha és ez egy nagy ha, nem játszik Ansah és ha Wagner max átlagos lesz, nálam pedig Mathis tol egy baszott jó meccset, akkor van esélyem.nálam meg Poz megsérült.. és persze szokás szerint elbasztam a cseréket is, mint mindig. Remélem ledolgozom ezt a 3 pontot, de ez innentől elég lutri, főleg h Ansah játéka egyáltalán nem biztos.Te'o meg ül a padon. 30 ponttal.Cutler sem tud ülni még egy hetet. Suh meg akkor sem találkozna labdás játékossal, ha mind a 11-nél lenne egy.teljesen nyílt még, az a Peterson TD eléggé szíven ütött, azt hittem már vége..
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 9 éve
nálam meg Poz megsérült.. és persze szokás szerint elbasztam a cseréket is, mint mindig. Remélem ledolgozom ezt a 3 pontot, de ez innentől elég lutri, főleg h Ansah játéka egyáltalán nem biztos.Te'o meg ül a padon. 30 ponttal.Cutler sem tud ülni még egy hetet. Suh meg akkor sem találkozna labdás játékossal, ha mind a 11-nél lenne egy.teljesen nyílt még, az a Peterson TD eléggé szíven ütött, azt hittem már vége..
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 9 éve
Te'o meg ül a padon. 30 ponttal.Cutler sem tud ülni még egy hetet. Suh meg akkor sem találkozna labdás játékossal, ha mind a 11-nél lenne egy.teljesen nyílt még, az a Peterson TD eléggé szíven ütött, azt hittem már vége..
zinedine5
Szesze
több mint 9 éve
60 pont fór + Rawls + Carr vs Lee + Church + Dunbar + J. HillEnnek meg kéne lennie, bár a tuloldali Cowboys trio eleg veszelyes, de ha megallnak max 60-70 pont korul, akkor behuzhatjuk.
Vincy Jacksonnak koszonjuk a mait, rajta kivul csupa nagynevu 0 pontos WR (AJ, Quick, Parker), pedig ezzel a poszttal maskor nem szokott gond lenni.
Az, meg hogy mindharom LB egyszamjegyut hozott, tovabbra is, tobb mint aggaszto..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Cutler sem tud ülni még egy hetet. Suh meg akkor sem találkozna labdás játékossal, ha mind a 11-nél lenne egy.teljesen nyílt még, az a Peterson TD eléggé szíven ütött, azt hittem már vége..
zinedine5
több mint 9 éve
Cutler sem tud ülni még egy hetet. Suh meg akkor sem találkozna labdás játékossal, ha mind a 11-nél lenne egy.
több mint 9 éve
Az öt LB-s szabály miatt eggyel kevesebben leszünk a héten, köszi 😛Miért kell korlátozni egyáltalán? (és a kettős posztos játékos miért számít mindkettőbe bele...?)
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Megint tul okos voltam, mondvan ugyse futunk Steelers ellen... meg majd Tuitt ellopja a szereleseket.Na persze.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Az a mázli Dalton esetén, hogy az IRL PO már nem szezon fantasy-ben... 😀Majd mikor elso PO korben csinal egy -3 pontos meccset, erre visszaterunk 😀En is ranyomtam egy waivert.. de azert 20 csapatos ligaban ez van, sztem ezzel kalkulalni kell.. en hiaba lottem el 18. kort Cutlerre, ugyanugy megszivtam.nálam Dalton volt nagy steal a 20. körben
Igor
Szesze
Igor
több mint 9 éve
naja 😊 de igazából Palmer sérülékenysége miatt kell csak, és pótlásnak meg fasza.Majd mikor elso PO korben csinal egy -3 pontos meccset, erre visszaterunk 😀En is ranyomtam egy waivert.. de azert 20 csapatos ligaban ez van, sztem ezzel kalkulalni kell.. en hiaba lottem el 18. kort Cutlerre, ugyanugy megszivtam.nálam Dalton volt nagy steal a 20. körben
Igor
Szesze
Igor
több mint 9 éve
Majd mikor elso PO korben csinal egy -3 pontos meccset, erre visszaterunk 😀En is ranyomtam egy waivert.. de azert 20 csapatos ligaban ez van, sztem ezzel kalkulalni kell.. en hiaba lottem el 18. kort Cutlerre, ugyanugy megszivtam.nálam Dalton volt nagy steal a 20. körben
Igor
Szesze
több mint 9 éve
En is ranyomtam egy waivert.. de azert 20 csapatos ligaban ez van, sztem ezzel kalkulalni kell.. en hiaba lottem el 18. kort Cutlerre, ugyanugy megszivtam.nálam Dalton volt nagy steal a 20. körben
Igor
több mint 9 éve
Bortles anyone? 😀Ezzel a Levy pickkel eléggé elbasztam, még az kéne, hogy egész évre kiessen.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
En is ranyomtam egy waivert.. de azert 20 csapatos ligaban ez van, sztem ezzel kalkulalni kell.. en hiaba lottem el 18. kort Cutlerre, ugyanugy megszivtam.
több mint 9 éve
igenPersze...és mi lesz annyira elaltatlak, hogy nem készül rendesen Palmer, Brown vagy Poz?azért ez az altatás se rossz taktikaNincs értelme szájhősködnöm, valószínűleg így lesz.meglátjukNéztem a csapatod, csodálkoznék, ha lenne esélyem, a futók az egyedüli egység ami komolyabban felém áll. A többi max egál vagy (WR, QB) a tied. Ennél sokkal nagyobb különbség lesz. (Ne kelljen egy pillanatig sem izgulnom.)az én tippem: 215-205 ide 😊ha megint hozzák amit eddig akkor elvileg elégnek kéne lennie erre a hétreFearless prediction:
Szesze
Southside Gerillas def Team Szesze 299.5 - 136.5 😉
Igor
Szesze
zinedine5
ha nem lenne ebben a ligában most már évek óta szinte folyamatos balszerencsém akkor magabiztosabb lennék, de így azért már óvatosabb vagyok.. azért persze remélem, h pépesre verlek😊
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
de persze én résen vagyok
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
A héten QB nélkül nyomjuk, kinyalhatja, aki elvitte waiveren Vicket.+1
Höri
nagyon kellett gondolom többeknek is 3. QB-nak...
múlt héten is QB nélkül nyertem, baszunk tovább így akkor!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Persze...és mi lesz annyira elaltatlak, hogy nem készül rendesen Palmer, Brown vagy Poz?azért ez az altatás se rossz taktikaNincs értelme szájhősködnöm, valószínűleg így lesz.meglátjukNéztem a csapatod, csodálkoznék, ha lenne esélyem, a futók az egyedüli egység ami komolyabban felém áll. A többi max egál vagy (WR, QB) a tied. Ennél sokkal nagyobb különbség lesz. (Ne kelljen egy pillanatig sem izgulnom.)az én tippem: 215-205 ide 😊ha megint hozzák amit eddig akkor elvileg elégnek kéne lennie erre a hétreFearless prediction:
Szesze
Igor
Szesze
zinedine5
ha nem lenne ebben a ligában most már évek óta szinte folyamatos balszerencsém akkor magabiztosabb lennék, de így azért már óvatosabb vagyok.. azért persze remélem, h pépesre verlek😊
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 9 éve
azért ez az altatás se rossz taktikaNincs értelme szájhősködnöm, valószínűleg így lesz.meglátjukNéztem a csapatod, csodálkoznék, ha lenne esélyem, a futók az egyedüli egység ami komolyabban felém áll. A többi max egál vagy (WR, QB) a tied. Ennél sokkal nagyobb különbség lesz. (Ne kelljen egy pillanatig sem izgulnom.)az én tippem: 215-205 ide 😊ha megint hozzák amit eddig akkor elvileg elégnek kéne lennie erre a hétreFearless prediction:
Szesze
Igor
Szesze
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 9 éve
A héten QB nélkül nyomjuk, kinyalhatja, aki elvitte waiveren Vicket.én csak zizou elől akartam behúznii, de végül nem én vittem el, pedig most trade-elhetnénk egy faszát 😊
Bigben out, Mariota bye...
Höri
több mint 9 éve
A héten QB nélkül nyomjuk, kinyalhatja, aki elvitte waiveren Vicket.Bigben out, Mariota bye...
több mint 9 éve
Nincs értelme szájhősködnöm, valószínűleg így lesz.meglátjukNéztem a csapatod, csodálkoznék, ha lenne esélyem, a futók az egyedüli egység ami komolyabban felém áll. A többi max egál vagy (WR, QB) a tied. Ennél sokkal nagyobb különbség lesz. (Ne kelljen egy pillanatig sem izgulnom.)az én tippem: 215-205 ide 😊ha megint hozzák amit eddig akkor elvileg elégnek kéne lennie erre a hétreFearless prediction:
Szesze
Igor
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 9 éve
meglátjukNéztem a csapatod, csodálkoznék, ha lenne esélyem, a futók az egyedüli egység ami komolyabban felém áll. A többi max egál vagy (WR, QB) a tied. Ennél sokkal nagyobb különbség lesz. (Ne kelljen egy pillanatig sem izgulnom.)az én tippem: 215-205 ide 😊ha megint hozzák amit eddig akkor elvileg elégnek kéne lennie erre a hétreFearless prediction:
Szesze
Igor
Szesze
zinedine5
több mint 9 éve
Néztem a csapatod, csodálkoznék, ha lenne esélyem, a futók az egyedüli egység ami komolyabban felém áll. A többi max egál vagy (WR, QB) a tied. Ennél sokkal nagyobb különbség lesz. (Ne kelljen egy pillanatig sem izgulnom.)az én tippem: 215-205 ide 😊ha megint hozzák amit eddig akkor elvileg elégnek kéne lennie erre a hétreFearless prediction:
Szesze
Igor
Szesze