NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 13 éve
Nekem hátravan még (két másik, védő, mellett) Colston, és 297-149 a hátrányom...Nos, "tizenhány" TD helyett a jó Marques hozott nekem összesen 2 pontot...
(Tizenhány TD kéne? 😊wmitty
Talán draft-második választottam volt, a Super Bowl-győztes, passzorientált csapat elsőszámú elkapója, egy rekord-irányító mellett - és ehhez képest az idény nagy részében 2, meg 3, meg 5 pontokat szerzett; csak háromszor volt 15-nél több, és egyetlen egyszer 20-nál több. Bosszantó. Ilyenkor nem érzem, hogy "elrontottam" valamit fantasyileg. (Ti hogy vagytok hasonló szituációkkal?)
Aktuális ellenfelem 300 pontos hétvégéjére pedig nincsenek szavak - csak az áhítat részemről.
(Kinek és mennyi volt az év során a legmagasabb egyszeri pontszám?)
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Nálad netto 31 pont van a padon, nálam 29 úgyh ettől még lenne miről beszélni. Az a bosszantó, h én az utolsó pillanatban tettem ki Dawkins és Alexandert a sérülésveszély miatt, így 28 pont helyett lett 6.. ráadásul kicseréltem Stewart-or Branch-re, ez szintén -5 pont, úgyh a banchelést inkább hagyjuk..erről beszéltem...máris 206,5-204 oda. Abraham 11 éves pályafutásának első INT-je, no comment..SzeszeAzért ha jól benchelek, már nincs miről beszélni 😛 Abraham: clutch 😀 Nem tudom ki waivelte, de ezúton is köszi 😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
erről beszéltem...máris 206,5-204 oda. Abraham 11 éves pályafutásának első INT-je, no comment..SzeszeAzért ha jól benchelek, már nincs miről beszélni 😛 Abraham: clutch 😀 Nem tudom ki waivelte, de ezúton is köszi 😀
több mint 13 éve
erről beszéltem...máris 206,5-204 oda. Abraham 11 éves pályafutásának első INT-je, no comment..
több mint 13 éve
szaba
10 543
LB sor sajnos szar napot fogott ki, abban 20 pont maradt. :/ Na mind1, Pattersonnak talán dob 2-3 td-t Webb 😀nem szerénykedek, de nyugtával dicsérd a napot 😊nem dőlt még el, ez még behozható, bár nekem áll most már ez tény.SzeszeNekem itt ne szerenykedjé b-meg. 😀szaba
csak, h a többiek is képben legyenek a döntőt illetően: 200-181,5 az állás ide, nálam még Gonzalez, Greenway, NO HC, szabánál: Abraham, Patterson, Moore. Nekem áll, de még nem dőlt el.Szesze
több mint 13 éve
nem szerénykedek, de nyugtával dicsérd a napot 😊Nekem itt ne szerenykedjé b-meg. 😀szabaGrat Szesze, ezt megérdemled 😊szabanem dőlt még el, ez még behozható, bár nekem áll most már ez tény.Szesze
csak, h a többiek is képben legyenek a döntőt illetően: 200-181,5 az állás ide, nálam még Gonzalez, Greenway, NO HC, szabánál: Abraham, Patterson, Moore. Nekem áll, de még nem dőlt el.
több mint 13 éve
Mennyi lehet a Fantasy Football játékban valaha egy játékos által elért legmagasabb pontszám egy meccsen?Vick idén nyomott egy 67 pontot talán annál nem hallottam még többről
Nekem hátravan még (két másik, védő, mellett) Colston, és 297-149 a hátrányom...
(Tizenhány TD kéne? 😊wmitty
de ez a meccs pont olyan, hogy nekem minden, neked semmi nem jött össze
több mint 13 éve
Mennyi lehet a Fantasy Football játékban valaha egy játékos által elért legmagasabb pontszám egy meccsen?Nekem hátravan még (két másik, védő, mellett) Colston, és 297-149 a hátrányom...
(Tizenhány TD kéne? 😊
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
szaba
10 543
Nekem itt ne szerenykedjé b-meg. 😀Grat Szesze, ezt megérdemled 😊szabanem dőlt még el, ez még behozható, bár nekem áll most már ez tény.Szesze
több mint 13 éve
Grat Szesze, ezt megérdemled 😊szabanem dőlt még el, ez még behozható, bár nekem áll most már ez tény.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Grat Szesze, ezt megérdemled 😊
több mint 13 éve
Azt hiszem, épp a világ legnagyobb verését kapom Fucutól (Vác Cementers): este fél tízkor 191-61 oda...
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
szaba
10 543
Sztem amúgy a legfelsőbb igazságszolgáltatás most a te javadra fog dönteni 😊Há' még szép, nyerni kell! 😊 mondjuk az alapszakasz győzelmet jobban megérdemeltem volna, mint a PO-t, de ha már így alakult akkor megpróbáljuk ezt megnyerni 😊 Mondjuk ez a SD-CIN matchup kurvára nem kedvez nekem így első blikkre..Szeszeez már csak az elvekről szól 😛kristofBüszkeség és versenyszellem 😛 Ebben vagyunk mi igazán jók 😀szaba
több mint 13 éve
Há' még szép, nyerni kell! 😊 mondjuk az alapszakasz győzelmet jobban megérdemeltem volna, mint a PO-t, de ha már így alakult akkor megpróbáljuk ezt megnyerni 😊 Mondjuk ez a SD-CIN matchup kurvára nem kedvez nekem így első blikkre..Büszkeség és versenyszellem 😛 Ebben vagyunk mi igazán jók 😀szabaMihez? 😛 Ha szaba megnyeri akkor is te mész tovább.tenorxez már csak az elvekről szól 😛kristof
több mint 13 éve
szaba
10 543
Büszkeség és versenyszellem 😛 Ebben vagyunk mi igazán jók 😀ez már csak az elvekről szól 😛kristofElég felemás kezdés eddig.. Austin és Marshall ok, de a másik kettő betli.. ha ez így megy tovább az vszínű nem lesz elég.SzeszeMihez? 😛 Ha szaba megnyeri akkor is te mész tovább.tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez már csak az elvekről szól 😛Elég felemás kezdés eddig.. Austin és Marshall ok, de a másik kettő betli.. ha ez így megy tovább az vszínű nem lesz elég.SzeszeMihez? 😛 Ha szaba megnyeri akkor is te mész tovább.tenorx
több mint 13 éve
Elég felemás kezdés eddig.. Austin és Marshall ok, de a másik kettő betli.. ha ez így megy tovább az vszínű nem lesz elég.SzeszeMihez? 😛 Ha szaba megnyeri akkor is te mész tovább.
több mint 13 éve
Elég felemás kezdés eddig.. Austin és Marshall ok, de a másik kettő betli.. ha ez így megy tovább az vszínű nem lesz elég.
több mint 13 éve
nem a mennyiség a gond, hanem a benne rejlő hülyeség kiemelkedő százaléka.Szaba csak akkor juthat fel, ha soha a büdös életben nem ír 1 hsz-t sem a div1 topikba.Höri38 834
mást nem is írok neked 😛szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szaba csak akkor juthat fel, ha soha a büdös életben nem ír 1 hsz-t sem a div1 topikba.Höri38 834
mást nem is írok neked 😛
több mint 13 éve
Szaba csak akkor juthat fel, ha soha a büdös életben nem ír 1 hsz-t sem a div1 topikba.HöriAzért ennyire nem rossz 😛 De mondjuk 5hsz/hét reális 😀
több mint 13 éve
Szaba csak akkor juthat fel, ha soha a büdös életben nem ír 1 hsz-t sem a div1 topikba.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem én vagyok gabo. én éppen a bronzmeccsre készülök danna ellen.szóval innen szesze jutott fel jól értelmezem a dolgokat?Persze, mindezt úgy, hogy te estél ki bria mellett 😛szaba
a másik feljutóról meg a bronzmeccs dönt?haromt
te meg inkább próbálnád elnyerni a licenszbizottság jóindulatát ahelyett hogy faszságokat beszélsz 😛
több mint 13 éve
szóval innen szesze jutott fel jól értelmezem a dolgokat?Ha ezt hamarabb tudom nem QB és RB nélkül állok fel Döme ellen 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
szóval innen szesze jutott fel jól értelmezem a dolgokat?Persze, mindezt úgy, hogy te estél ki bria mellett 😛