NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 13 éve
vikingsgm@gmail.commajd próbálok aktív lenni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor már csak gyalu hiányzik?
több mint 13 éve
Kiment még egyszer a meghívó a be nem lépetteknek.
több mint 13 éve
Beher
38
Ha emailt kellett volna kapni akkor az nem jött.
több mint 13 éve
Beher
38
Ezek hiányoznak még mindig, akkor a Moszad-ügynök Höri nekiállhat levadászni őket:Nem találom hol lehet csatlakozni... Valaki segítsen.
gyalu
Sm[!]th
tenorx
Henderson
Go Vikings!
Illetve beher adott mailt, de nem csatlakozott még.Döme
több mint 13 éve
Henderson
1 046
Megérkeztem én is ha még nem késő
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 13 éve
Én már írtam a topicba, hogy jonnék.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"jaja, majd küldjétek mikor lesz a draft!😊sajna nem leszek túl aktív, de hétvégenként csak összerakok majd egy csapatot"
go vikes is írt egy ilyet, szal rá is számíthatunk, a mail címét már te derítsd ki, Döme 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv újra!😊Jelen vagyok, viszont az elkövetkező hónapok egyelőre elég kérdésesek a számomra, szóval amennyiben nem probléma pár napot várnék azzal, hogy vállalom-e az idei szezont. Remélhetőleg idén is itt leszek, akkor pedig a feljutás nem is lehet kérdés... 😊
több mint 13 éve
Ugye azt tudod,hogy te feljutottál? 😊Eddig csak bíztam benne hogy fel fogok, de most megvilágosodtam, kösz az infót 😀
A további div2-es hiányzókat pedig vsz a tavalyi div3-as 3. illetve 4. helyezettekkel fogja Rajna feltölteni.Newman
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ugye azt tudod,hogy te feljutottál? 😊Akkor viszont ha ők kiestek, sos keríteni kell embert helyettük.DömeVsz. nem lesz probléma a ligátokban a hiányzó emberek pótlásával, van emberanyag a fórumon bőven... Biztos vagyok benne, hogy Rajnának már megvan az akcióterve a kérdéskör rendezésére 😊Rataxes
A további div2-es hiányzókat pedig vsz a tavalyi div3-as 3. illetve 4. helyezettekkel fogja Rajna feltölteni.
több mint 13 éve
Akkor viszont ha ők kiestek, sos keríteni kell embert helyettük.DömeVsz. nem lesz probléma a ligátokban a hiányzó emberek pótlásával, van emberanyag a fórumon bőven... Biztos vagyok benne, hogy Rajnának már megvan az akcióterve a kérdéskör rendezésére 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Akkor viszont ha ők kiestek, sos keríteni kell embert helyettük.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az öt delikvensnek küldtem egy-egy PMet hátha használ :rolleyes:szerk. mondjuk Henderson meg gyalu lassan egy éve nem volt fórumon, ill Sm[!]th is csak nyár elején :/
több mint 13 éve
Köszi, kiderült, hogy elfelejtettem elfogadni a meghívást 😊Hol lehet ezen a szar espn kezelőfelületen megváltoztatni a csapatnevet meg ilyeneket?Jakehomerhttp://img217.imageshack.us/img217/2456/31549056.jpgRataxes
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Hol lehet ezen a szar espn kezelőfelületen megváltoztatni a csapatnevet meg ilyeneket?Jakehomerhttp://img217.imageshack.us/img217/2456/31549056.jpg
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hol lehet ezen a szar espn kezelőfelületen megváltoztatni a csapatnevet meg ilyeneket?
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ezek hiányoznak még mindig, akkor a Moszad-ügynök Höri nekiállhat levadászni őket:gyalu
Sm[!]th
tenorx
Henderson
Go Vikings!
Illetve beher adott mailt, de nem csatlakozott még.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
draftot lassan elkéne kezdeni szervezni
több mint 13 éve
Valami állást kaphatnék innen, hogy tisztán lássunk? Kösz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én szívesen megpróbálom előkeríteni a hiányzókat, csak akkor Döme írja le, h kit kell értesíteni
több mint 13 éve
braxa88
12 534
PMket kell küldeni nékik hogy héj!
több mint 13 éve
Hát nem nagyon alakul a dolog. :/ Remélem előkerülnek a népek.
több mint 13 éve
Így van, elvileg a tavalyiaknak nincs teendője.szvsz aki tavaly is ebben a ligában volt, annak nem kellett semmit csinálnia, csak Dömének jelezni, hogy marad idén iskristofAki már küldött címet, ment meghívó.DömeNálam nem ért célba! (?)wmitty
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szvsz aki tavaly is ebben a ligában volt, annak nem kellett semmit csinálnia, csak Dömének jelezni, hogy marad idén isAki már küldött címet, ment meghívó.DömeNálam nem ért célba! (?)wmitty