bowl.hu div. 2./A

17 feliratkozó

több mint 13 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 182 — Browns GM
Legkevesebb szerzett pont... Jó a csapat.tenorx
most én játszok ellened hasonlót, grat.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 597 — je suis poloska
azért az úgy epic hogy 1 db használható emberem lenne és az is megsérül a meccs elején
remélem azért a 100 pont meglesz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Legkevesebb szerzett pont... Jó a csapat.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de jó h mind2 fordulóba ellenem vitték a legtöbb pontot, és esélyem se volt nyerni.... 😀

|
több mint 13 éve
sajnos nálad több a spíler, mindne évben elsőnek váladsztok Safetyket és minden évben beszopom, kurvajó 😀eaglesmcnabb
átszámolás után fél pont különbség, nálam Matty Ice, nálad Von Miller van estére, elég jó meccs 😊
a safetykhez meg annyit, hogy tavaly én Berryvel meg LaRon Landryvel kezdtem, egy hét után mindkettő meghalt, szívtam is vele eleget egész évben 😀kristof
én is őket húztam 😀 mindkettő kidőlt, mégis ugyanannyi vereségem volt tavaly 13 meccsen mint most az első 2 fordulóban lesz. Remélem azért nem esek ki 😀
Árontól ennél azért többet vártam az az igazság. Mondjuk Spiller eddig kurvanagy meglepi, szóval nem ezen múlik, egyszerűen csak szar a csapatom

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
sajnos nálad több a spíler, mindne évben elsőnek váladsztok Safetyket és minden évben beszopom, kurvajó 😀eaglesmcnabb
átszámolás után fél pont különbség, nálam Matty Ice, nálad Von Miller van estére, elég jó meccs 😊
a safetykhez meg annyit, hogy tavaly én Berryvel meg LaRon Landryvel kezdtem, egy hét után mindkettő meghalt, szívtam is vele eleget egész évben 😀

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nem panaszkodhatok... életemben még hasonlót sem éltem meg: hogy a 7-es meccsek vége előtt 152-40-re álljakwmitty
200-80 se sokkal jobb..... bazze innen is kifogok esni.......... 😀

|
több mint 13 éve
a múltheti 1 pontja után idegességemben majdnem kibasztam a csapatból is Ben Tate-et, jelenleg a padon villog 11 egységgel 😀
am egész jó a csapat, kár, hogy a másik oldalon van egy Spillerkristof
sajnos nálad több a spíler, mindne évben elsőnek váladsztok Safetyket és minden évben beszopom, kurvajó 😀

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 732 — Colts fan
nem panaszkodhatok... életemben még hasonlót sem éltem meg: hogy a 7-es meccsek vége előtt 152-40-re álljak

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
a múltheti 1 pontja után idegességemben majdnem kibasztam a csapatból is Ben Tate-et, jelenleg a padon villog 11 egységgel 😀
am egész jó a csapat, kár, hogy a másik oldalon van egy Spiller

több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Jamaal Charles, Andre Johnson, Brandon Lloyd, Martellus Bennett - félidőben 2 pont. 😀 Ebből Bennett elejtett egy TD-t...
több mint 13 éve
amúgy Jeffery nálam van, és ott volt a kezdőmben 😀Hurka
Akkor a másik ligámban 😊 Keverem.

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
én is megjártam, amennyiben Jeffreyt kezdettem, a múlt heti, Colts elleni bravúroskodás okán - erre most 7 yard elkapás...
Busht meg padra ültettem - legalább hozott volna 5 pontot, ami nem sok, de biztoswmitty
amúgy Jeffery nálam van, és ott volt a kezdőmben 😀
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 644 — Patriots fan
Tiszteletem!

Használható csere QB érdekelne... Ha valaki szabadulna a sajátjától, csekkolja le a Trading Block-kon lévő játékosaimat és ha talál kedvére valót, talán még nyélbe is üthetünk valamiféle üzletet...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
én is megjártam, amennyiben Jeffreyt kezdettem, a múlt heti, Colts elleni bravúroskodás okán - erre most 7 yard elkapás...
Busht meg padra ültettem - legalább hozott volna 5 pontot, ami nem sok, de biztos

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Nyilván, múlthéten gecijó volt, úgyhogy kezdjen BigBen helyett Cutler! És még Forte is lesérült, tökkéletes hétnyitás.
több mint 13 éve
boldog szülinapot s.gergo-nek, azt hiszem szép szülinapi ajándék volt tőlem, hogy hagytam nyerni az első fordulóban 😊

több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
mondjuk tenorx a draftjára is azt mondta, hogy jól sikerült, azért baszta ki egy forduló után a csapata egyharmadát, szal én nem izgulok 😛kristof
A cseréket dobáltam le meg a DE/DTket, akiket mondtam, hogy mindig cserélgetek 😀
több mint 13 éve
mondjuk tenorx a draftjára is azt mondta, hogy jól sikerült, azért baszta ki egy forduló után a csapata egyharmadát, szal én nem izgulok 😛

több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Egész konkrétan 10 embert szedtem fel 😀
Akit még akartam az Randall Cobb meg Cameron Jordan volt, a többiek megvannak 😊
több mint 13 éve
janos Pittsburgh Steelers 106 — Steelers fan
"+%/=()§'"+!/=

3 játékost akartam igazolni. Ebből lett 3 unsuccessful. Közülük 2-t az orrom előtt szedtek fel csak azért, mert 10-20 ponttal kevesebbet csináltak, de ugyanúgy nyertek az 1. körben.

Valaki meg felszedte a fél piacot, vagy 10 embert. Én meg most mazsolázhatok a maradékból.

Tisztára, mint tavaly. Agyam eldobom!janos
Utána kéne nézni gyorsan, lehet hogy köztünk van a ligában a Közgép is!? Nyomul a vízlabdában - lehet, hogy itt is 😉wmitty
Van abban vmi, amit mondasz...

Mindketten újpestiek...😉

"Ez nekem gyanús! Nagyon gyanús!"😊

2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 13 éve
na én meg elbalfaszkodtam a waivert, majd jövőhéten 😀

több mint 13 éve
"+%/=()§'"+!/=

3 játékost akartam igazolni. Ebből lett 3 unsuccessful. Közülük 2-t az orrom előtt szedtek fel csak azért, mert 10-20 ponttal kevesebbet csináltak, de ugyanúgy nyertek az 1. körben.

Valaki meg felszedte a fél piacot, vagy 10 embert. Én meg most mazsolázhatok a maradékból.

Tisztára, mint tavaly. Agyam eldobom!janos
Utána kéne nézni gyorsan, lehet hogy köztünk van a ligában a Közgép is!? Nyomul a vízlabdában - lehet, hogy itt is 😉

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
janos Pittsburgh Steelers 106 — Steelers fan
"+%/=()§'"+!/=

Tisztára, mint tavaly. Agyam eldobom!

2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 13 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Nah, egész jó lett a waiver 😊