bowl.hu div. 3./B
21 feliratkozó
több mint 1 éve
Draft időpont: augusztus 31. 20:00 A draft sorrendet 1 órával a draft előtt fogja kisorsolni az espn.
1. Zero_l - Ujangliai Hazafiak
2. Pálca - Sopron Sharks
3. xernon - Blue Meanies
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. ozibozi - ozi’ otherwordly
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. Yakuza - Blue-Eyed Samura
8. Pari - Autumn Pirate
9. trolltan - No Punt Intended
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. JustoVillar - Szentkirály Red Cards
16. Shark-Krisz - Baltimore Raptors
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders
Szerkesztette: Tarsi
5 napja
jövök

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
SZiasztok, természetesen folytatnám, de ugye feljutottam, melyik ligába jelentkezzek?
9 napja
Sziasztok! Én idén kihagyom. Jó szórakozást nektek!
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
9 napja
Sziasztok, maradnék! Gyuri
9 napja
Akkor idén is...
Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Megkérek mindenkit, hogy jelezze szeretne-e tovább játszani, vagy nem. Augusztus 20. a határidő.
@Tarsi
Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat! Ha volt inaktív, akkor kérlek azt is írd meg!
(Feljut az alapszakasz első kettő és a rájátszás első kettő. Ha átfedés van, akkor a rájátszás harmadik, majd negyedik a további feljutási sorrend.)
Zolika

Az alapszakasz első két helyezettje Blue-Eyed Samurai @Yakuza valamint Reno Hightower White Shoes @Göbi
A rájátszás vége pedig Autumn Pirate @Pari valamint jómagam.
Így egy új ember is kellene a helyemre a liga élére, mert én is feljutottam
Szerkesztette: Tarsi
9 napja
itt kell jelentkeznem? ha igen akkor jönnék jövőre is
10 napja
Ok
10 napja
Jönnék én is
10 napja
Én maradok
10 napja
Akkor idén is...Rájátszás 2-ként a 2/B-be kell jeletkezni?
Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Megkérek mindenkit, hogy jelezze szeretne-e tovább játszani, vagy nem. Augusztus 20. a határidő.
@Tarsi
Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat! Ha volt inaktív, akkor kérlek azt is írd meg!
(Feljut az alapszakasz első kettő és a rájátszás első kettő. Ha átfedés van, akkor a rájátszás harmadik, majd negyedik a további feljutási sorrend.)
Zolika
10 napja
Akkor idén is...Elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Megkérek mindenkit, hogy jelezze szeretne-e tovább játszani, vagy nem. Augusztus 20. a határidő.
@Tarsi
6 hónapja
Így megkésve is, de gratula Dani Smoking Riders-ének a bajnokság megnyeréséért!
7 hónapja
akkor ha jól látom meg is van a 4 feljutó?Tarsi, Pari, Göbi és én
Köszi a szervezést és sok sikert a két döntősnek! 😊
7 hónapja
Örülök, hogy már nem számít a PO. Egy hét alatt lehalt 7 játékosom.D. Adams
Odunze
R. Rice
Gray
Greenard
B. Jones
K. Winston
Gratula az ellenfelemnek ezen a héten
7 hónapja
Engem megevett Lawrence, pedig adott volt az upset :cchát igen kijött neki a lépés. Cserébe 4 játékosom lehalt meccs közben. Jó szoros lett végül.
trolltan
7 hónapja
Engem megevett Lawrence, pedig adott volt az upset :cc
7 hónapja
Kiváló érzékkel leültettem Pittset a padra a forduló előtt, -36 pont. Ki is kaptam.Igen mind a ketten nagyon jó érzékkel padoztattunk 😀 Jó szoros volt.
Sebii
7 hónapja
Kiváló érzékkel leültettem Pittset a padra a forduló előtt, -36 pont. Ki is kaptam.
7 hónapja
Szorosak lettek a felső ágon a PO meccsek.Alsó házas helyezéses meccseken meg összehoztunk egy Xet.
7 hónapja
köszi, akkor ezekszerint Göbi és én már fixen feljutottunk. 😊Az alapszakasz első két helyezettje már fix feljutóKi jutott már fel? 😊úgy olvasom máshol, hogy az alapszakasz elsö fix feljutó? De itt nem tudom, hogy van pontosan.
Göbi
Yakuza
Tarsi
7 hónapja
Az alapszakasz első két helyezettje már fix feljutóKi jutott már fel? 😊úgy olvasom máshol, hogy az alapszakasz elsö fix feljutó? De itt nem tudom, hogy van pontosan.
Göbi
Yakuza