NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 393
52
20:30 POTATO BOWL [Boise ID], Fresno State vs Northern Illinois (NET4+)
NFL Hungarian Bovli Bowl liga
11 feliratkozó
több mint 3 éve
ESPN liga linkje:DRAFT időpont:
2024.09.02 20:00
DRAFT sorrend:
<14> BeerMetal Warriors || @warr_b
<1> Transylvania RedFox 🦊 || @FLZOLI
<6> BishopFist || @Toto21
<12> Lokott Szentek || @Kájzerszóze
<7> Seahawks || ????
<3> Heisman Gunners || @Heisman nádor
<13> Kalvin Ter Redskins || @Sixo
<5> CitroMale Gang || @zacknorb
<11> Chic-Ago Chic || @csi77
<2> Atomic Falcons || @Vieri
<10> Team Redskins || @tibcso14
<4> Szigethalom Saints || @kingpeti83
<8> Team Stonewall || @peach
<9> Team Bozi || @ozibozi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Csapatok és GM-ek:
<1> Transylvania RedFox 🦊 || @FLZOLI
<2> Atomic Falcons || @Vieri
<3> Heisman Gunners || @Heisman nádor
<4> Szigethalom Saints || @kingpeti83
<5> CitroMale Gang || @Beers&Beards
<6> BishopFist || @Toto21
<7> Seahawks || ????
<8> Team Stonewall || @peach
<9> Ozi's Otherworldly Team || @ozibozi
<10> Team Redskins || @tibcso14
<11> Chic-Ago Chic || @csi77
<12> Lokott Szentek || @Kájzerszóze
<13> Kalvin Ter Redskins || @Sixo
<14> BeerMetal Warriors || @warr_b
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eddigi győztesek:
2024
Lokott Szentek @Kájzerszóze
Seahawks
Transylvania RedFox 🦊@FLZOLI
2023
🥇 BishopFist @Toto21
🥈 Team Tebow
🥉 oziboziGiantS @ozibozi
2022
🥇 Heisman Gunners @Heisman nádor
🥈 Kecskeméti Pukkandur
🥉 Szigethalom Kingpeti's Army @kingpeti83
2021
🥇 Szd DBKing
🥈 Peach Bird
🥉 Hungary Seahawks
Szerkesztette: FLZOLI
6 órája
Mondjuk még így se fix, de X eddig minden meccsen hozott 12+ pontot, és 10 kellene.
9 órája
Ne aggódj, amikor Chase nyomott extra hetet akkor is ez volt a reakciója. Csak ugye a többi más a játékosokra ‘mérgés’, de azért gratulál ilyen esetben is a másiknak, és tovább tud lépni ha épphogy kikap.ha nem jutnék döntőbe, akkor is ezt írtam volna. Abszolút nem arcoskodom, ténylegDe vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
A többi meccsen 350 körül van mindenki
Vicc játék
kingpeti83
csi77
Imádom az ilyen magas lovon ülő embereket, akik azért mert egyszer döntőbe jutottak azt hiszik jól megmondják.
Vigyázz nehogy nagyot zuhanj a magasból!
Sok sikert a végén, hátha még nagyobb lesz az arc
kingpeti83
csi77
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 órája
én meg elfelejtettem állítani, három nullázással maradok 300 pont alatt. semmi jelentősége, de ciki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
12 órája
Vonster
1 083
Hurts nagyon fáj... Ha nem sérült volna le, akkor nyugodtabb lennék. Így még elég szoros az egész. 😕Szerintem nem nagyon kell aggódnod, így, hogy minden védőm borzasztó gyenge teljesítményt nyújtott el is dőlt. Geno meg Deebo meg a padomon nyilván most hoz jó számokat, előtte hetekig nulla, ezért is kerültek ki a keretből, kár érte.
Toto21
12 órája
Én ha jól látom 364 pontra vagyok kalibrálva a PO-ban 🫠
13 órája
Toto21
5 997
Hurts nagyon fáj... Ha nem sérült volna le, akkor nyugodtabb lennék. Így még elég szoros az egész. 😕
13 órája
Toto21
5 997
Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???ha sok kiemelkedö teljesítmény van akkor lehet. Épp ez a szép ebben a ligában. Az extra teljesítmény bármelyik poszton extra pontokat jelent. Taylor ellened pont élete meccsét hozta le. :/
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
13 órája
ha nem jutnék döntőbe, akkor is ezt írtam volna. Abszolút nem arcoskodom, ténylegDe vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
csi77
Imádom az ilyen magas lovon ülő embereket, akik azért mert egyszer döntőbe jutottak azt hiszik jól megmondják.
kingpeti83
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
13 órája
kingpeti83
78
De vicces gyerek vagy!Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
csi77
Szerkesztette: kingpeti83
13 órája
Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Az a szerencse, hogy nem kötelező játszani. Ne kínozd magad ezzel a szarral.....
Nevetséges.
Vicc játék
kingpeti83
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
14 órája
kingpeti83
78
Tényleg ki lehet kapni 416 ponttal...???Nevetséges.
Vicc játék
6 napja
Toto21
5 997
jövöre majd revansot tudsz venni. 😊Gratu, Rushal nyertem volna, de ilyen az élet.Thx Jameisörülök, hogy végül nem Rush játszott. De ilyen teljesítményt még nem nagyon láttam.
zacknorb
Toto21
zacknorb
Igen most velem volt Fortuna
6 napja
Gratu, Rushal nyertem volna, de ilyen az élet.Thx Jameisörülök, hogy végül nem Rush játszott. De ilyen teljesítményt még nem nagyon láttam.
zacknorb
Toto21
7 napja
Mondtam hogy one-And-done, a SNF kinyírta a csapatot. Nix meg kitalálta hogy random inkább Colts játékosoknak kezd el passzolni hamár beraktam…Mindegy a PO meglett az a lényeg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
7 napja
Mindkét bowlos ligában beszoptam, talán a div 3-ban van még esélyem.Thx Jameisörülök, hogy végül nem Rush játszott. De ilyen teljesítményt még nem nagyon láttam.
zacknorb
Toto21
És mindkét ligában Rush volt a padon...
7 napja
Toto21
5 997
Thx Jameisörülök, hogy végül nem Rush játszott. De ilyen teljesítményt még nem nagyon láttam.
zacknorb
7 napja
Thx Jameis
10 napja
Kupp 0 pont na ez kemény, nehéz lesz így
Toto21
10 napja
Toto21
5 997
Kupp 0 pont na ez kemény, nehéz lesz így
10 napja
Gratula mindenkinek aki bejutott a PO-ba! Duplázás még sosem volt szóval jó lenne ha valaki bátor ember bevetődne és elgáncsolná a Szentek dinasztiáját 🫠Purdy megtette egyedül is 😀 😀 😀😀
FLZOLI
12 napja
Szerintem a plusz 10 az fair enough PO-ban. Kaptam már ki előnnyel és nyertem már hátrányból is.szezon végén finomítunk, de tavaly megszavazottak alapján maradt a plusz 10.Erre lett beállítva, de jövöre módosíthajtuk.Meg szerintem a 10 pontos előnyt is le lehetne venni nagyonmax 5-re, de akár az 1 is jó lehet szerintem.
Toto21
zacknorb
Toto21
12 napja
Gratula mindenkinek aki bejutott a PO-ba! Duplázás még sosem volt szóval jó lenne ha valaki bátor ember bevetődne és elgáncsolná a Szentek dinasztiáját 🫠
12 napja
Toto21
5 997
szezon végén finomítunk, de tavaly megszavazottak alapján maradt a plusz 10.Erre lett beállítva, de jövöre módosíthajtuk.Meg szerintem a 10 pontos előnyt is le lehetne venni nagyonmax 5-re, de akár az 1 is jó lehet szerintem.
Toto21
zacknorb
12 napja
Erre lett beállítva, de jövöre módosíthajtuk.Meg szerintem a 10 pontos előnyt is le lehetne venni nagyonmax 5-re, de akár az 1 is jó lehet szerintem.
Toto21
12 napja
Toto21
5 997
Igen:Hogy lettem ötödik kiemelt,amikor több szerzett pontom van és az ellenfelek pontjai is nekem több...Gondolom az egymás elleni eredmény miatt 😃
Vicc...
kingpeti83
Vonster
Playoff Seeding Tie Breaker
Head to Head Record
Erre lett beállítva, de jövöre módosíthajtuk.