NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
Azt vártam, hogy Toca beírja... de akkor legyen este 20:00 akkor nekünk. (aztán ahogy látom, csúszás lesz)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Két tuti PO résztvevő. (PR 2. vs. PR 4.)az nem a Farky - Sonka meccs? 😊Dexxter TailorNekem vasárnap 6 után mindegy, de csakis a centerpályán! 😛IgorJár is a center, a nap PO rangadója a tiétek.Sobri Jóska
De Igoréké (PR 9. vs PR 10.) igazi rangadó a PO-ba kerülést illetően.
több mint 10 éve
az nem a Farky - Sonka meccs? 😊Nekem vasárnap 6 után mindegy, de csakis a centerpályán! 😛IgorJár is a center, a nap PO rangadója a tiétek.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Nekem vasárnap 6 után mindegy, de csakis a centerpályán! 😛IgorJár is a center, a nap PO rangadója a tiétek.
Egyeztess időpontot, és iktatom.
több mint 10 éve
Nekem vasárnap 6 után mindegy, de csakis a centerpályán! 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Én beírhatom 19:30-ra a "hátsó" pályára, de mi van, ha foglalt a többi tábla, és a 19:30 nem lesz jó.hat órakor egyenesen elindulunk az Akadémiába, a múltkor sem kellett sok, elvégre csak metró. Ha foglalt lenne a másik tábla akkor Julcsiék játszhatnak előbb is.
Nem próbáljátok a 18:30-at?
Az még korai is, szabad is.
...empty taxi...berger90Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Én beírhatom 19:30-ra a "hátsó" pályára, de mi van, ha foglalt a többi tábla, és a 19:30 nem lesz jó.Nem próbáljátok a 18:30-at?
Az még korai is, szabad is.
...empty taxi
...berger90
több mint 10 éve
Ok ha van tabla legyen. Nekem jo.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
velem együtt fog érkezni, elvégre egy helyen melózunk hatig. nemsokára hazaér, akkor beszerkesztem a válaszát is.Nagy pacsi a behariért, löfli pajtás! 😊Bergermester!
kristof, jól emlékszem hogy csütörtökön lefixáltuk a vasárnap 19:00-t? ha jól, már írhatjuk is be.berger90
Tesodnal kerdezz mar ra h neki h jo vasarnap!empty taxi
UPDATE: Julcsi is a fél nyolcat preferálná, mert utána bulizni siet. Szimultán meccs még úgysem volt.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nagy pacsi a behariért, löfli pajtás! 😊Bergermester!
kristof, jól emlékszem hogy csütörtökön lefixáltuk a vasárnap 19:00-t? ha jól, már írhatjuk is be.berger90
Tesodnal kerdezz mar ra h neki h jo vasarnap!
Madden hates me.
több mint 10 éve
a mi meccsünk Schleck-el eddig elég képlékeny, mert egész nap játékvezetőképzésen leszek, de a 20:30-as kezdés a legvalószínűbb
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
kristof, jól emlékszem hogy csütörtökön lefixáltuk a vasárnap 19:00-t? ha jól, már írhatjuk is be.berger90jól, be is írtam
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Nagy pacsi a behariért, löfli pajtás! 😊kristof, jól emlékszem hogy csütörtökön lefixáltuk a vasárnap 19:00-t? ha jól, már írhatjuk is be.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Week 2 beharangozó:Markó - Sobri Jóska:
Markó sötét lóként érkezett a mezőnybe, hiszen senki nem tudta mire képes, Farky-t azonban megizzasztotta, és az 1.-4. hely közé várható. Nagyon jól dobja a tömeget, viszont a kiszállókban még nem a legjobb. Sobri Jóskától talán többet vártunk, ám Empty a mezőny egyik legjobbja idáig. Ha nem jönnek Jóskától a triplák, nagy bajban lehet.
A Löflibet.com fogadási ajánlata: Markó -1,5 1.90
Igor - Toca
Mind a két játékos első győzelméért küzd, ám Igor sokkal jobb tömeget dob, csak a kiszállókon kéne fejlődnie. Toca a múlthéten megszorongatta a bénázó Löflit, ám Igor nagyobb falat lesz, és könnyen beletörhet a dartsnyila.
Fogadási ajánlat: Igor -1,5 1.90
Empty Taxi - Julcsi
A PR jelenlegi első helyezettjének nem lehet gond ez a mérkőzés, bár azt se hittük volna, hogy Sobri ellen 5-1 után csak 6-5-re tud nyerni a taxis. Emptynek folyamatosan kell koncentrálnia, akkor nem lesz gond, viszont Julcsi kiszállói veszélyesek tudnak lenni.
Fogadási ajánlat: Empty taxi -4,5 1.90
Kristof - Berger
Kristof sokak meglepetésére legyőzte Igort 6-4-re, ami a nagyon jó átlagának köszönhető, Berger pedig bebizonyíthatja, hogy nem csak a testvérét tudja legyőzni, hanem tényleg playoff-esélyesként kell vele számolni.
Fogadási ajánlat: Kristof -1,5 1.90
Schleck - Löfli
Igazi coinflip mérkőzés, mindkét játékos ugyanolyan játékerőt képvisel, azonban az előszezonban egyszer sem sikerült Schlecknek nyernie Löfli ellen. Parázs meccsre van kilátás, ahol tényleg a jobb kiszállószázalék fog dönteni.
Fogadási ajánlat: Löfli -0,5 1.90
Farky - Shawnka
A hétvége slágermérkőzése, hihetetlen szoros csata várható, amit Farky könnyedén behúzhat, ha Sonka úr nincs ott fejben, és elrontja a kiszállókat, amit Farky szinte tökéletesen dobott Markó ellen.
Fogadási ajánlat: Farky -0,5 1.90
Eaglesmcnabb - BYE
A legegyértelműbb párosítás a héten, legalább 5 leggel nyerni kell BYE-nak, különben lejjebb kerül a PR-en. Mócsának már az is sikerélménynek számítana, ha ismét tudna két leget nyerni.
Fogadási ajánlat: BYE -5,5 1.20
több mint 10 éve
lehet szervezgetni a jövő hetet! 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
én nem tudok sajnos menni
több mint 10 éve
na én lenn leszek 4 fele, ha valaki jön ott megtalálFarkyElvileg 17:17-re ér be a vonatom. 30 perc alatt majdcsak odaérek (ha az Üllői út 111 -hez kell mennem). Remélem addig ellövöd az összes puskaporodat 😉
több mint 10 éve
na én lenn leszek 4 fele, ha valaki jön ott megtalál
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
nekem holnap délelőtt dől el, de kedvem lenne hozzá, majd írok 😊A vonat miatt 6-nál korábban nem tudok menni, akkor lehet lenézek.
Schleck?kristof
több mint 10 éve
Ha lehet a siugrast nezni, 6 kornyeken en is lenezek..
több mint 10 éve
Szeretnek en is leerni meglatjuk sikerul-e.
Madden hates me.
több mint 10 éve
lehet, hogy én lenézek 4 körülő csak 5-6 fele ér odaFarkyvalaki holnap 4 fele nem jön le dobálni?Farkyszerintem H_Marko menni fog 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nekem holnap délelőtt dől el, de kedvem lenne hozzá, majd írok 😊Schleck?
több mint 10 éve
ő csak 5-6 fele ér odavalaki holnap 4 fele nem jön le dobálni?Farkyszerintem H_Marko menni fog 😀Dexxter Tailor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
valaki holnap 4 fele nem jön le dobálni?Farkyszerintem H_Marko menni fog 😀