NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 591
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
Berger, miert utalsz? 😕Egyebkent sajnos nincs igazad, a mi meccsunk igy is ki-ki meccs amit nyernem kell a PO-hoz, nem fogok "jollakottan" odaallni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
táblával akkor mi legyen? ha mindenki beledob 500 ft-t, 7000-ből már lehet normális táblát venni a novopartsnál. az én blade4-emet nem akarom feláldozni a bowl.hu oltárán 😀novoparts.hu/dart-tbla-winmau-pro-sfb-p-1151.html ez mondjuk 8500, de az is csak ~600 ft fejenként
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
szerintem Farkyn kívül egyébként is mindenkinek legalább 2-3 veresége lesz, annyira egyben van a mezőnybergernek meg jár a grat, sajnos 3-1-nél elbíztam magam, onnantól nem jöttek megfelelően a kiszállóim :-/
több mint 10 éve
Két forduló után máris csak négy veretlen van, ez nekem azért durva. Csütörtökön az empty-dexxter csata után ennyi sem lesz.berger90A sorsolás alapján nem is lehetne több veretlen, mert a 2. fordulóban 3 olyan párosítás is volt, ahol két veretlen találkozott.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Két forduló után máris csak négy veretlen van, ez nekem azért durva. Csütörtökön az empty-dexxter csata után ennyi sem lesz.Gratulálok a győzteseknek (részemről kristofnak is, izzadtam mint kurva a templomban), egész kellemes forduló volt. | Igor neked nem, téged utállak. 😛 |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Akkor helyre állt a világ (tabella) rendje 😛 😀a záró meccsről van infó?Farky6-3-ra megvertem Schleck-et, uccsó legben D15-tel szálltam ki :p csütörtökön empty ellen nagy meccs leszDexxter Tailor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
a záró meccsről van infó?Farky6-3-ra megvertem Schleck-et, uccsó legben D15-tel szálltam ki :p csütörtökön empty ellen nagy meccs lesz
több mint 10 éve
a záró meccsről van infó?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Én ott se voltam azért lett annyi amennyi, bárki bármi mást mond az hazudik 😀Tocaezt köszi, ha nyertél volna, egy nyeréskényszerben pezsgő Igorral kellett volna küzdenem csütörtökön. talán ez lehiggasztja kicsit. 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Egy picit szarul ment a héten, de legalább megtudtam mit érzett Csabi a múltkor 😀
több mint 10 éve
Én ott se voltam azért lett annyi amennyi, bárki bármi mást mond az hazudik 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
17:30 körül lent leszek már.shawnkasztem én is már 6 előtt érkezem
több mint 10 éve
17:30 körül lent leszek már.
több mint 10 éve
namegvagyunk mi is, sajnos a main eventtel nyitjuk az estét.shawnkaSzerintem a Markó-Sobri meccs érdekesebb lesz, mert valamelyik elit játékos, akkor 0-2-vel nyit a nagy ötösből(?) mondjuk. és onnantól már (kis túlzással) nyeréskényszerben van.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
namegvagyunk mi is, sajnos a main eventtel nyitjuk az estét.
több mint 10 éve
Vasárnap mi is letoljuk a meccsünk, de pontos időpont még nincs (nekem minél hamarabb annál jobb)Farkyén a 2. fordiulós meccsemet szombat éjfélkor tolom le, már megbeszéltem a társammal.
Remélem nem gáz @)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Vasárnap mi is letoljuk a meccsünk, de pontos időpont még nincs (nekem minél hamarabb annál jobb)
több mint 10 éve
Gyaníthatóan hnap a bajnokság idejében ittas leszek, szóval nem biztos h vállalnom kéne 😊nekem az önbizalmam megvan, csak egyedül nem poén nekiugrani Béciéknek 😀shawnkaholnap darts bajnokság? 😀shawnkaEzt a jelenlegi ranglistavezető kérdezi? 😛
Azok menjenek, akik elég jónak érzik magukat... legalább ők is kapnak egy pofont. ha már a mi bajnokságunkban nem szoktak 😀Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A mi meccsünk Shawnkával egyenlőre erősen Q, mivel hévégén én is bíró képzésen vagyok, Shawnka meg vasárnap este ér csak vissza pestreFarkyLegyen úgy, hogy 1-2 ilyen nehezen leszervezhető meccset a két résztvevő bármikor lejátszhat privátim, a bajnokság utolsó fordulója elött.
Csak az szóljon, aki ezzel nem ért egyet. 😉
több mint 10 éve
nekem az önbizalmam megvan, csak egyedül nem poén nekiugrani Béciéknek 😀holnap darts bajnokság? 😀shawnkaEzt a jelenlegi ranglistavezető kérdezi? 😛
Azok menjenek, akik elég jónak érzik magukat... legalább ők is kapnak egy pofont. ha már a mi bajnokságunkban nem szoktak 😀Igor
több mint 10 éve
holnap darts bajnokság? 😀shawnkaEzt a jelenlegi ranglistavezető kérdezi? 😛
Azok menjenek, akik elég jónak érzik magukat... legalább ők is kapnak egy pofont. ha már a mi bajnokságunkban nem szoktak 😀
több mint 10 éve
holnap darts bajnokság? 😀
több mint 10 éve
A mi meccsünk Shawnkával egyenlőre erősen Q, mivel hévégén én is bíró képzésen vagyok, Shawnka meg vasárnap este ér csak vissza pestreFarkyez közben változott, szóval jók vagyunk vasárnap bármikor 😊
több mint 10 éve
A mi meccsünk Shawnkával egyenlőre erősen Q, mivel hévégén én is bíró képzésen vagyok, Shawnka meg vasárnap este ér csak vissza pestre