NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
sidenote: meccs után sobri megvette a nyilaimat, sok sikert neki 😀 még jó, hogy bye weeken vagyok, lesz időm megszokni az újatDexxter Tailorinnentől kezdve nem nyersz meccset, győztes nyilat nem adunk el 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Upset by Lofli? Najsz..Oda pakolsz ahova csak akarsz, majd ha ellenem dobálsz, akkor meg én pakollak a helyedre. 😉
ES CSABA NYERT EGY LEGET!!!4!!negy!!!
Utolso helyrte pakollak kovertkezo heti PR-ben, kedves Balazs 😛Igor
És megszereztem Löfli nyilait, melyekkel nem lehet veszíteni.
több mint 10 éve
sidenote: meccs után sobri megvette a nyilaimat, sok sikert neki 😀 még jó, hogy bye weeken vagyok, lesz időm megszokni az újat
több mint 10 éve
Upset by Lofli? Najsz..ES CSABA NYERT EGY LEGET!!!4!!negy!!!
Utolso helyrte pakollak kovertkezo heti PR-ben, kedves Balazs 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Okés, én is akörül leszek várható.én 6-fél7 körül érkezemDexxter TailorEgyébként ma ki hánytól lesz a helyszínen? Valószínűleg én is beugrok valamikor és a 19:00órás meccset meg is nézem.H_MarkoHa nem kell túlóráznom, akkor olyan 6 körül sztem én már lenn leszek.empty taxi
több mint 10 éve
én 6-fél7 körül érkezemEgyébként ma ki hánytól lesz a helyszínen? Valószínűleg én is beugrok valamikor és a 19:00órás meccset meg is nézem.H_MarkoHa nem kell túlóráznom, akkor olyan 6 körül sztem én már lenn leszek.empty taxi
több mint 10 éve
Egyébként ma ki hánytól lesz a helyszínen? Valószínűleg én is beugrok valamikor és a 19:00órás meccset meg is nézem.H_MarkoHa nem kell túlóráznom, akkor olyan 6 körül sztem én már lenn leszek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egyébként ma ki hánytól lesz a helyszínen? Valószínűleg én is beugrok valamikor és a 19:00órás meccset meg is nézem.H_Markoszerintem a Csabi upset miatt érdemes lesz a prime time meccset is 😀
több mint 10 éve
Egyébként ma ki hánytól lesz a helyszínen? Valószínűleg én is beugrok valamikor és a 19:00órás meccset meg is nézem.
több mint 10 éve
Így van!Ti mikor?Toca-nak nem jó a csütörtök (ma), nekem pedig a vasárnap nem lesz megfelelő (ha nagyon muszáj, akkor be tudom vállalni). Jövőhét elején próbáljuk elintézni, de legrosszabb esetben jövő csütörtökön a 3 fordulóbeli meccsek előtt letoljuk a mienket.H_Marko
TocaH_MarkoSobri Jóska
több mint 10 éve
Ti mikor?Toca-nak nem jó a csütörtök (ma), nekem pedig a vasárnap nem lesz megfelelő (ha nagyon muszáj, akkor be tudom vállalni). Jövőhét elején próbáljuk elintézni, de legrosszabb esetben jövő csütörtökön a 3 fordulóbeli meccsek előtt letoljuk a mienket.
TocaH_MarkoSobri Jóska
több mint 10 éve
egyeztetés alatt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Empty - Löfli csütörtök 19:00
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
7) (-4) Sobri Jóska (0-2)Milyen utolsó esély?
Bár benne volt a pakliban ez a vereség is, a mutatott játék ezúttal sem volt igazán ígéretes, főképp a meccs második felében. 'The Outlaw' is kap egy utolsó esélyt a bizonyításra.. Eaglesmcnabb ellen azonban nem lehet botlani, különben elúszhatnak a PO-álmok!!
Igor
Ez az alapszakasz.
Nem PR-t kell nyerni, hanem PL-t.
Én nem égtem ki, majd a PO-ra megfelelő lesz a forma, Remember the Giants 07.
Én 8-4-et prognosztizálok magamnak, az sima PO, aztán már csak 3 pici győzelem...
Utolsó esély, Igor? ... Jön Csabi meg Toca meg Julcsi, aztán írhatsz vissza a top4-be máris. 😉
több mint 10 éve
Nekem ez a csütörtök most tuti ugrik egyéb gondok miatt. Markoval majd letisztázzuk, hogy pótlom, valszeg a hét vége felé.
több mint 10 éve
Nesztek 2.0Week 2 - Power Ranking
1) (+1) Farky (2-0)
Ket kemény ellenfelet vert le, esélyt sem adott egyiknek sem... undefeated season?
2) (-1) Empty Taxi (2-0)
Nyert, de mivel ez college jellegű PR, így most a komputerek hátrasorolták gyengébb pontkülönbsége miatt. Shanghai-ban remekelt postgame session alatt is.. ilyen szektortalálati aránnyal sok meccset fog nyerni.
3) (NR) H_Marko (1-1)
Nem egyszerű dontes, lehet hogy a 2-0-s csapatok valamelyike jobban megerdemelne es/vagy 'The Outlaw' túlértékelt.. mindenesetre még mindig úgy érzem nem dobál 100%-os formában.. ezért egy vereséggel is felfért a dobogóra.
4) (+2) Dexter Tailor (2-0)
Lassú kezdés után pazarul játszott Schleck ellen, és a következi heti rangadón ha ismét győz, a bajnokság favoritjai közé léphet elő.
5) (+3) Berger (2-0)
A meccs második felében szórta a tömeget, és a kiszállója is kezdett feljavulni - értékes győzelmet aratott az 5-8.helyekért zajló csatában.
6) (-2) shawnka (1-1)
Parpírforma győzelem után várható vereség - túl nagyot nem eshet vissza, de azért a legtöbben 2 legnél többet vártak "The Ham"-től..
7) (-4) Sobri Jóska (0-2)
Bár benne volt a pakliban ez a vereség is, a mutatott játék ezúttal sem volt igazán ígéretes, főképp a meccs második felében. 'The Outlaw' is kap egy utolsó esélyt a bizonyításra.. Eaglesmcnabb ellen azonban nem lehet botlani, különben elúszhatnak a PO-álmok!!
8) (+2) Igor (1-1)
Gázolt Igor a héten (mármint ellenfele nem jelent meg!), ám továbbra is kérdéses, hogy szoros meccsen képes lesz-e clutch teljesítményre.. a következő hetek számára is kritikusak lesznek, mert szezonja vége brutális, ott sok győzelmet nem remélhet.
9) (-4) kristof (1-1)
Kellemetlen vereség, amely később még sokat fájhat.. azonban a jövő héten javíthat egy hasonlóan 1-1-gyel álló rivális ellen.
10) (-3) Schleck (0-1)
Bár a meccs magas színvonalú második felében rövid ideig tartotta a lépést, nem láttuk azt a küzdőszellemet és potenciális kiszállóveszélyt, amit a pre-seasonban... ennél mindenképpen több kell, még ha erős ellenfél ellen is kezdett.
11) (unch) Julcsi (0-2)
Leget nyert a PR második helyezettje ellen, ami mindenképp dicséretes, hisz láttunk a héten csúnyább teljesítményt is.. bye week után újult erővel próbálkozhat.
12) (-3) Toca (0-2)
Egy 0-6 után (még akkor is, ha azért történt, mert nem jelent meg!), nem igazán tehetem feljebb.
13) (NR) Jacksonville Jaguars (4-12)
14) (NR) Miami (OH) (0-12)
15) (NR) Bye Week (1-0)
16) (-4) eaglesmcnabb (0-1)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ebben az esetben inkább a vasárnapot preferálnám. elég húzós lesz a péntekem.Igor koma, megállapodhatunk egy 21.30-ban? Nekem jó előbb is, te mondtad a későbbi időpontot.berger90Igazából a 21.30 is szoros lesz.. sztem 21.45 amit mindenképp tudok tartani, de megpróbálok 21.30-ra odaérni azért. Ha így megfelel, akkor lehetünk csütörtökön (valszeg utolsó meccs)Igor
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Csak odataláltam az utolsó helyre 😀
több mint 10 éve
Igor koma, megállapodhatunk egy 21.30-ban? Nekem jó előbb is, te mondtad a későbbi időpontot.berger90Igazából a 21.30 is szoros lesz.. sztem 21.45 amit mindenképp tudok tartani, de megpróbálok 21.30-ra odaérni azért. Ha így megfelel, akkor lehetünk csütörtökön (valszeg utolsó meccs)
több mint 10 éve
Fejleszteni kell még a trashtalkon :S 😀berger90Majd 2 consecutive 6-0 után jöhet a trash 😛
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Igor koma, megállapodhatunk egy 21.30-ban? Nekem jó előbb is, te mondtad a későbbi időpontot.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
mehet a következő hét szervezgetése 😊