GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
back on track 😊Köszi, de jó fal mögött a split carry miatt friss futókkal nem oly nehéz futni, még ha a Te védelmed valóban erős is. 😊 (Mellesleg, ha megnézed a yd/carry átlagot, akkor láthatod, hogy nem értük el a bűvös 4-et. 😉)
grat Soldi, mondjuk a 160 körüli futott yard a legendás Moreno - Cadillac Williams párostól több mint tréfás, nembaj majd betárazok UDFA piacon, az a menő.gabokocka
Mindenesetre megint igazi gálaműsor volt, ez különösen értékes az SB-viszavágón. Ha nyerek a CLE ellen, akkor megvan az alapszakasz első hely. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szerintem szimbolikus jelentőségű a Falcons elleni vereségem, ahol pont fetomy falkonjai Troy Smith 35 passzolt yardjával verte meg a PO-ért küzdő szentjeimetMinket nem érdekel a sim, ne reklamálj 😊
azért ez mi már...jjncaa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
fetomy és Troy Smith 35 passzolt yarddal verte meg a PO-ért küzdő szentjeimetmagunkat is be lehet nevezni? 😮 akkor baszom ki Colquittot most azonnal.
jjncaa
több mint 13 éve
szerintem szimbolikus jelentőségű a Falcons elleni vereségem, ahol pont fetomy falkonjai Troy Smith 35 passzolt yardjával verte meg a PO-ért küzdő szentjeimetazért ez mi már...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Croyle is our best chance. És hagytam kimenni a piacra. 😕szabaés mit vett? uborkát, hagymát, tulipánokat?
több mint 13 éve
Croyle is our best chance. És hagytam kimenni a piacra. 😕
több mint 13 éve
több értelme lenne schaubot elcserélni, ha ő lesz a lucky winner
több mint 13 éve
SzupcsTyr biztos boldog lesz, hogy hetente egyszer felnéz, aztán majd 50 PM fogja várni 😂
Meg persze a vele tárgyalók is majd
több mint 13 éve
majd döme vagy wyatt megnézi a strength of schedule-t, de valószínű hogy a Texans-é nehezebb mivel amaz csoport nagyon szar, ebben meg itt vagyok én.leginkább kérdezemStezha kikap a texans és a falcons is pénteken, tyré az 1/1 jól látom?Stezmi alapján mondod?Höri
plsu a Denver is 4-11, nem csak ők ketten, viszont a Denver ma legyőzte a Houstont. Az Atlanta egyikkel se játszott.
több mint 13 éve
leginkább kérdezemha kikap a texans és a falcons is pénteken, tyré az 1/1 jól látom?Stezmi alapján mondod?Höri
több mint 13 éve
ha kikap a texans és a falcons is pénteken, tyré az 1/1 jól látom?Stezmi alapján mondod?
több mint 13 éve
ha kikap a texans és a falcons is pénteken, tyré az 1/1 jól látom?
több mint 13 éve
kkaptam az oaklandtől ami nyilvánvaló csalás, le se kell írnom.biztos vagyok benne, hogy a a raiders lufi pont a steelers ellen fog kilyukadni a playoffban, hogy soldi arca tovább duzzadjon.
több mint 13 éve
ó bazdmeg nyertem...a Rózik mit képzelnek amúgy? Csontra IRL szerződést adtam Dockett-nek (egy évvel kevesebbet, de az átlag ugyanaz) és csak éppen hogy elég egy újabb körre? hasraütés rulez
több mint 13 éve
Fasza, ennél már csak a zacsi faszább, meg, hogy nyert Somos, zseniális nap.Vigasztaljon, hogy a Peppers, Mario Williams, Charles Johnson hármas sem volt képes sacket csinálni, ellenben futottak ellenünk 160 yardot.
Grat fake
Nem értem ezt a 0 sackeket amúgy mostanában, azért egy Hali, Shaun Phillips duó mellett a többieknek is szépen kéne hozni, nem, hogy még ők se. Meg ezek a 30 pontok... De legalább a Jets is kikapottWyatt
több mint 13 éve
Éreztem, hogy ez lesz, szezon végére szopat le a program......... 😕Hehe, ha Te kikapsz, én verem a Cardinals, és kedvezően alakul még 1-2 eredmény, még a végén PO-ba jutok. 😊
Most az utolsó fordulóban kéne a Hawks-nál nyerni, hogy meglegyen a PO, hát akkor ez ennyi volt......StormST
Run D karcolt megint, kb. ez a szezon fénypontja.
több mint 13 éve
back on track 😊grat Soldi, mondjuk a 160 körüli futott yard a legendás Moreno - Cadillac Williams párostól több mint tréfás, nembaj majd betárazok UDFA piacon, az a menő.
több mint 13 éve
Fasza, ennél már csak a zacsi faszább, meg, hogy nyert Somos, zseniális nap.Grat fake
Nem értem ezt a 0 sackeket amúgy mostanában, azért egy Hali, Shaun Phillips duó mellett a többieknek is szépen kéne hozni, nem, hogy még ők se. Meg ezek a 30 pontok... De legalább a Jets is kikapott

több mint 13 éve
Éreztem, hogy ez lesz, szezon végére szopat le a program......... 😕Most az utolsó fordulóban kéne a Hawks-nál nyerni, hogy meglegyen a PO, hát akkor ez ennyi volt......

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
nem, a törölt hsz az örökre eltűnt.na most ez a Kekizés kurva szar, hogy van aki tavalyit frissít, van aki újat ír.Az enyémet a fórumszemétből (gondolom oda megy) átdobhatnád PM-ben, hogy átalakítva tosszam majd ki, ne az egészet újra beírvaWyatt
mindenki írjon újat, a tavalyiakat meg kitörlöm.Höri
több mint 13 éve
Fönt az eredmények.
több mint 13 éve
Én 3-at nem adnék annak a dagadtnak, idén nagyon szar volt.Soliai 4 milla, az mi? :mad:szabaJa, sztem is lókuki pénz. De ahogy néztem eléggé alulfizetettek a DT-k.fetomy
több mint 13 éve
Soliai 4 milla, az mi? :mad:szabaJa, sztem is lókuki pénz. De ahogy néztem eléggé alulfizetettek a DT-k.
több mint 13 éve
Soliai 4 milla, az mi? :mad: