Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 131
2026-os roster fájl

2027-es roster fájl

Draft tracker 2026

Draft tracker 2027

Rosenhaus táblázat 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a bengals éa a pats ha nem választ a kör végéig, akkor kirakom mindkettőt a listáról.

van supp draft, a TE-hiányos csapatok is dörzsölhetik kezeiketJJ
no mifene? 😀
Fake kire dörzsölheti a kezeit? 😀Newman
Pryor, bár fetomy valszeg 1. kört ad érte

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
van supp draft, a TE-hiányos csapatok is dörzsölhetik kezeiketJJ
no mifene? 😀
Fake kire dörzsölheti a kezeit? 😀

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante
Van itt is, de nem jön, és érte úgysem adnál eleget, szal, ha csak miatta kérded, akkor felesleges 😀Wyatt
nem biztos, hogy nem jön, oda még lehet jelentkezni. még a bákáj nésön se nyilatkozott.Höri
Csak gondoltam ha átiratkozott, akkor csak letolja még az évet, és majd jövőre jön rendes draftra nem?Wyatt
nem iratkozott be még sehova, olvass twittert

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Van itt is, de nem jön, és érte úgysem adnál eleget, szal, ha csak miatta kérded, akkor felesleges 😀Wyatt
nem biztos, hogy nem jön, oda még lehet jelentkezni. még a bákáj nésön se nyilatkozott.Höri
Csak gondoltam ha átiratkozott, akkor csak letolja még az évet, és majd jövőre jön rendes draftra nem?

több mint 15 éve
nem biztos, hogy nem jön, oda még lehet jelentkezni. még a bákáj nésön se nyilatkozott.

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante
van supp draft, a TE-hiányos csapatok is dörzsölhetik kezeiket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Van itt is, de nem jön, és érte úgysem adnál eleget, szal, ha csak miatta kérded, akkor felesleges 😀

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Ok... Ugye jól tudom hogy lesz suplemental draft is? (tenorx-et kérdeztem még UDFA legelején hogy szerinte Janoris Jenkins-t behúzhatom-e, és Ő mondta hogy van itt is...)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Plaxico majd csak a szabadulása után kerül be a free agentek közé?Rataxes
csak ha érvényes szerződése lesz

több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
passzolom az UDFAzást

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
Hiába na, ha van korlát az a baj, ha nincs, akkor meg az 😊
Legyen 10 mp-es 😀

több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Van benne valami abban amit írsz, de elsőre is megértettem 😛

több mint 15 éve
Írd meg valakinek, aki nem húz, hogy kiket akarsz vinni, mennyit adnál, és mennyit lennél még hajlandó max megadni, aztán meg is van oldva 😀Wyatt
Ezzel az a gond hogy Adam8 az első FA periódusban is igen aktív volt, pl. a létező összes FA futót elvitte... Úgyhogy inkább azt írd meg Adam, hogy kit nem akarsz elvinni, könnyebb dolgod lesz 😀

több mint 15 éve
Írd meg valakinek, aki nem húz, hogy kiket akarsz vinni, mennyit adnál, és mennyit lennél még hajlandó max megadni, aztán meg is van oldva 😀Wyatt
Ezzel az a gond hogy Adam8 az első FA periódusban is igen aktív volt, pl. a létező összes FA futót elvitte... Úgyhogy inkább azt írd meg Adam, hogy kit nem akarsz elvinni, könnyebb dolgod lesz 😀

több mint 15 éve
Nagy elmék, ha találkoznak, mi Igor? 😛

több mint 15 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Srácok! A free agentekre licitálni csak június 8-tól fogok tudni majd mert osztálykirándulni fogok hétfőn, kedden, nagyon szeretném hogy megengedjétek hogy addig ne vigyék el előlem a játékosokat...tehát meg lehetne csinálni hogy én akkor még rálicitálhassak?😊 (bocsánat az "érdekes" megfogalmazásért :d)adam8
Ha valaki jelentkezik, hogy nem akar FA-zni (én sajnos akarok), annak küldesz egy listát, hogy kikre akarsz licitálni.. és akkor azokkal megvárunk (vagy ha tudsz limitet, azt is megírhatod)

De jobb ötletem nincs.
Max annyi, hogy kitoljuk és várunk 8-ig 😊

Csak ezzel az a baj, hogy megkezdődik a nyár.. és lassan mindenkinek lesz valami baja/gondja.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 15 éve
Írd meg valakinek, aki nem húz, hogy kiket akarsz vinni, mennyit adnál, és mennyit lennél még hajlandó max megadni, aztán meg is van oldva 😀

több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Srácok! A free agentekre licitálni csak június 8-tól fogok tudni majd mert osztálykirándulni fogok hétfőn, kedden, nagyon szeretném hogy megengedjétek hogy addig ne vigyék el előlem a játékosokat...tehát meg lehetne csinálni hogy én akkor még rálicitálhassak?😊 (bocsánat az "érdekes" megfogalmazásért :d)

több mint 15 éve
Plaxico majd csak a szabadulása után kerül be a free agentek közé?

több mint 15 éve
Joci se választott, jöjjön Kristóf

btw nem kell megvárni, hogy én engedélyt adjak.
aki látja, hogy lejárt a 24h és ő jön, cselekedjen

több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Hazaértem, úgyhogy kicsit bővebben hozzászólok a PRhez 😊

A QBval nagyjából egyetértek, Kolb remélem elmegy valahova és kap egy év esélyt kezdőként, mondjuk mindegy is, Locker nagy király lesz.

RB, WR korrekt, Mendenhall után eladtam 2 kezdő futót mondjuk, de majd Fannin jó lesz 😀

TEnél én 9et adtam volna a 2 Davisre, főleg, ha nálad Gonzo még 10es. Davis nálam simán top3as TE a ligában.

A defensel egyetértek, egyedül a CBre adtam volna 6ot (itt lehet, hogy nem volt jó ötlet eladni Carrt Tramon mellől, de most már mindegy).tenorx
fred és vernon davisre a nyolcas télleg nagyon kevés
több mint 15 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
Hazaértem, úgyhogy kicsit bővebben hozzászólok a PRhez 😊

A QBval nagyjából egyetértek, Kolb remélem elmegy valahova és kap egy év esélyt kezdőként, mondjuk mindegy is, Locker nagy király lesz.

RB, WR korrekt, Mendenhall után eladtam 2 kezdő futót mondjuk, de majd Fannin jó lesz 😀

TEnél én 9et adtam volna a 2 Davisre, főleg, ha nálad Gonzo még 10es. Davis nálam simán top3as TE a ligában.

A defensel egyetértek, egyedül a CBre adtam volna 6ot (itt lehet, hogy nem volt jó ötlet eladni Carrt Tramon mellől, de most már mindegy).
több mint 15 éve
Somos előzheti Wyatott és Orkot

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 193
Somos, először is hail a munkáért, szép lett, és igazán igényes. Másodszor meg kapb be. :cool:szaba
Miért is? 😊

somoskovig
Mert el akarsz küldeni 😛
több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Ez egy igen komoly PR, egy-két dologra reagálnék csak

OL: 8 - LT poszton lehetne jobb opció is, ellenben a másik 4 kezdő poszt igen erős. A cseresorban egy kis minőség még nem ártana a mennyiség mellé, bár Bill Nagy sokra hivatott… smile

Cseresorban egy kis minőség? 😀 Van 3 IRL kezdő cserém(Davis, Walton, McGlynn) + 2 aki akár kezdő is lehet (Brown, Hairston) Nem hiszem, hogy ennél jobb cseresora bárkinek is lenne itt.

McGlynn igazából azért lett kezdő, mert Jackson sérülése után Cole ment be centernek, idén nem véletlen húztak guardot 1. körben, a kezdő környékén nem lesz. Davis és Walton viszont jogos komment, Waltontól mondjuk nem vagyok annyira elájulva, de back-upként több, mint jó, Davist meg egyszerűen elnéztem (mondjuk a 10 penalty, 11,5 sack allowed nem túl fényes 😛)

McGlynn volt a center 2010-ben, nem Cole
és lehet mondani, hogy Jackson így, Jackson úgy, de két igen komoly sérülése volt, nem lesz automatikusan kezdő

DL: 6 - Knighton és Houston 3-4-es kompatibilitása kapcsán lehetnek kérdések, kérdés, hogy Knighton Alualu nélkül is tud-e domináns lenni.

Itt szerintem összekeverted az okot az okozattal 😊 Knighton tavaly is kiemelkedően játszott Hendersonnal, Atiyyah Ellisonnal, szóval nem hiszem, hogy Alualunak lenne köszönhető a jó szereplése, inkább fordítva

Itt lemaradt a 😊, de ettől függetlenül tartom, hogy 3-4-ben nem biztos, hogy annyira domináns tud majd lenni, hiába adott a mérete hozzá.

Jaguars 2009-ben az első 8 meccsen 3-4-et tolt, ott a pff szerint pont olyan jó volt, mint 4-3-ban

Titans
OL: 9 - Nagyon erős kezdő ötös mögött megfelelő back-upok is ténykednek, a falon nem fog múlni.

Ezt túlzásnak érzem, pl az én falammal összehasonlítva csak Roos az akit jobbnak érzek, mint a jaguarsos párja.
LeLOL Harris és Amano pl kifejezetten rossz volt idén

Annyira nem volt jó IRL a Titans fal, mint tavaly, de azért csak összekaristolt idén is 1300+ yardot mögöttük CJ. Nálam még Jake Scott is jobb, mint Sitton, és az Amano - Goodwin meccs is max. döntetlen, de olyan szempontból jogos a felvetés, hogy Rajna 9 pontja talán egy kicsit erős.

Sittont a pff a legjobb Rg-nek kiáltotta ki, persze ez nem perdöntő, de nem véletlenül kapta meg az NFL Alumni Offensive Lineman of the Year-t.

Mellesleg az sem véletlen, hogy a saját szurkolói is Amano fejét követelik 😊 szóval inkább mondanám azt, hogy CJ a titans o-lineja ellenére futott 1300 yardot, és nem pedig miatta 😊

Steelers
S: 9 - Polamalu és Branch kicsit luxus egymás mögött, főleg úgy, hogy a Tanard - Martin FS páros azért nem kiemelkedő.

Branch az egy középszar S, szóval a 9-et én mindenképpen túlzásnak érzem

Itt a Polamalu effect sokat dobott, Branch meg szerintem azért nem a középszar kategória. Inkább a FS páros miatt lehet egy kicsit erős a 9 pont.

Én láttam Branch összes meccsét idén, és elhiheted, hogy kifejezetten rossz volt coverben

Egyébként írtad a Texansnál, hogy Starks vicces Ntnek, erre megjegyezném, hogy 2010 elején a Dolphins kezdő D-lineja a Langford-Starks-Odrick trióból állt, csak Odrick kidőlt, ezért ment ki Starks endnek, és kezdett Soliai Nt-benSzegecs
somoskovig

The response must be equal to the threat.