GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mindenkinek koszi h tnap vartatok sorry de nem tudtam mar gep ele keveredni ezert nem sikerult tnap valasztanom.remelem ezt a picket mar nem fogja kicselezni a drafton viccesen beirt nev 😊
hori thx az ertekelest magam is hasonloan latom bar remelem h keo azert stben jo lesz.
több mint 14 éve
Wilkerson 4-3-as DT... 😀 :rolleyes:A legjobbat meg Schleck 😛 😊RataxesNe örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛tenorx😐eaglesmcnabb
több mint 14 éve
A legjobbat meg Schleck 😛 😊Ne örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛tenorx😐eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
😐Köszi Höri! Locker meg nagy király lesz 😊tenorxNe örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Köszi Höri! Locker meg nagy király lesz 😊tenorxNe örüljél, a csoportban te kaptad a legszarabb osztályzatot 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Köszi Höri! Locker meg nagy király lesz 😊
több mint 14 éve
Na, ez már tetszik nekem is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Carter > Worilds. Ezt tomlin is tudja.És mivel nem A++++ ezért köcsög vagy
több mint 14 éve
Ha Mohamed miatt nem A+, csak A, akkor elégedett vagyok! 😊
több mint 14 éve
Én is 😊
több mint 14 éve
Köszönöm az elemzést, én elégedett vagyok vele 😊
több mint 14 éve
Ezaaaaaaaaaz :cool: :cool: :cool: :cool:Höri írsz akkor draft értékelést :rolleyes: ? 😀tenorxLions AHöri
több mint 14 éve
Höri írsz akkor draft értékelést :rolleyes: ? 😀
több mint 14 éve
No akkor húzok.
több mint 14 éve
Értékelj csak Höri, IRL draft után azért más a GM draft fekvése szerintem, mint előtte.
több mint 14 éve
Akkor várok.
több mint 14 éve
höri nem rakod be a tracker topikba összefoglalva az UDFA-t? mert 50 pick után 2 lapon keresztül már idegesítő lesz visszakeresniharomtJJ szokta.
ha nem akarja, akkor megcsinálom
több mint 14 éve
Te is értékelhetnél draftokat 😛tenorxMegtette már, most sok a perifériás sportesemény, mint pl bajnok lehet a vidi, bajnok a vidi, visszapillantó a bajnok vidire, egyéb okosságok, úgyhogy majd csütörtök délután vagy pénteken olvashatjátok is az első részt

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
höri nem rakod be a tracker topikba összefoglalva az UDFA-t? mert 50 pick után 2 lapon keresztül már idegesítő lesz visszakeresni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na bocs h nem huztam csak elszamoltam magam. hetvegen nem voltam es nem gondoltam vna h kitelikTe is értékelhetnél draftokat 😛tenorxnincs értelme.
mindenki kiértékelte a sajátját.
ha nem A-t adok, köcsög vagyok.Höri
az idom. mindjart huzok.
en amugy kivancsi lennek ahhoz h te mit szolsz az enyemre. tibi elegge lehuzta de elegge mondvacsinalt szubjektiv dolgokkal es igy kaptam ra C+t.
azt meg ugy szeretem amikor a kinezett embereimet ugy viszik el elolem h elobb jottem vna pickelni 😂 budoskurvaeletbe most kereshetek mast. bar ha meg tovabb irom ezt a posztot lehet meg valasztani fog vagy 4 csapat 😀
több mint 14 éve
ja, akartam folytatni, aztán rájöttem,hogy most van a szorgalmi időszak utolsó hete, úgyhogy van egy 2-3 tárgy, amire meg kell írnom a beadandót, úgyhogy én csúszok még..
több mint 14 éve
Te is értékelhetnél draftokat 😛tenorxnincs értelme.
mindenki kiértékelte a sajátját.
ha nem A-t adok, köcsög vagyok.