GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
nekem legalább meghagytátok az egyetlen IRL draftolt kiszemeltemet 😛nekem akad pár 😀
most már nem húzok több olyat akit draftoltak. inkább feltöltöm a PS-t jövő beli 4-3ba való tehetségekkel 😊
Viszont akinek van felesleges, legalább splitcarrys RBje az ne tartsa magábanharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem legalább meghagytátok az egyetlen IRL draftolt kiszemeltemet 😛most már nem húzok több olyat akit draftoltak. inkább feltöltöm a PS-t jövő beli 4-3ba való tehetségekkel 😊
Viszont akinek van felesleges, legalább splitcarrys RBje az ne tartsa magában
több mint 14 éve
Akkor most booo JJ? 😛Wyattörülök nagyon, 1/2-re is őt húztam volna, Mistral volt még nagy kiszemeltem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
igen, ezt én is néztem, most egál 😀hogy fosnád le a bokád tyroké, 1-1 😊TyR
😀briareos
több mint 14 éve
hogy fosnád le a bokád tyroké, 1-1 😊
😀briareos
több mint 14 éve
ez a zach clayton is nem tudom miért lett draftolva. 3. DT volt Fairley és Blanc mögött. semmi extra nincs benneharomtmert tracy rocker a DL coach 😊
minden meccsen kezdő volt 2010-ben
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a zach clayton is nem tudom miért lett draftolva. 3. DT volt Fairley és Blanc mögött. semmi extra nincs benne
több mint 14 éve
Csak simán Person amúgy.
több mint 14 éve
válasszá má mcnabbHörija hogy én jövök? 😀
most jöttem haza nemrég, úgysem tudtam volna húzni ha tudom hogy én jövök se, de akkor mindjá' megteszem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
péntektől vasárnap estig elutazom, ha akkor kerülne rám a sor, húzhat helyettem más, ha adok listát?Stezhúzhat
több mint 14 éve
péntektől vasárnap estig elutazom, ha akkor kerülne rám a sor, húzhat helyettem más, ha adok listát?
több mint 14 éve
maxwell pro bowler special temaer lesz 😛
több mint 14 éve
minden csoportellenfél Clemson playara megy? 😛mondjuk Maxwell lol
több mint 14 éve
ReplikáltamTálib fanoknak szólok hogy, Myron Lewist eladnám.TyRPM mentStez
több mint 14 éve
Tálib fanoknak szólok hogy, Myron Lewist eladnám.TyRPM ment
több mint 14 éve
Tálib fanoknak szólok hogy, Myron Lewist eladnám.
több mint 14 éve
soha többet nem írok be egy kedvenc játékosomról se sehova semmit...JJNem olvastam sehol, hogy mit írtál. Megnéztem, hogy ki volt elérhető, és van rosteresélye, ennyi.
szabának hatalmas booooFucuMintha nem 1-el előttem lettél volna, kedves Ferenc 😛
cutoljuk szabátStezMuhaha. Riválist idegesíteni menő. 😊
több mint 14 éve
jah, azt felvettem, most pótlom 😊meccset, éden hotel helyett???????briareoskezdem úgy érezni h ma már nem fogok húzni... :Sbriareosmeccset néztem, sorrygabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Tim Jamison (13. kör, UDFA Mr. Irrelevant), Russell Allen (2/21.), Troy Nolan (1/7.), ők biztosan rostertagok, ráadásul játszogatnak is eleget, utóbbi kettő egész sokszor volt kezdő is, de Jamison is stabil tag a Texansban.Egyébként a draftos cikksorozatom része az udfa draft megvizsgálása is, csak a héten börtönben vagyok, hétvégén tudom majd folytatni a dolgot 😊 Ha elértem az 1-4 pickekig, utána rögtön akartam udfát, hogy lássa mindenki, hogy miről tud lemaradni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt kéne megnézni, hogy kinek hány saját keze által szerzett (vagy előző GM által hozott persze) udfa-ja van a keretben, és azok közül hány kezdő.Polombus 😀 meg tavalyról Kendrick Lewis. De elvileg Brad Jones is kezdő volt green bayben amíg meg nem nyekkent
nálam itt van Slauson, aki nagy fogás, meg Bernard Scott 3rd RB-nek, Corvey Irvin meg bust, pedig 3. körös volt 😀
szóval eléggé kevés udfa marad meg több évig a keretben, ezért felesleges túllihegni.Höri
Namaan Rosevelt tavalyi UDFA-m stabil 4.WR lett buffaloban
több mint 14 éve
meccset, éden hotel helyett???????kezdem úgy érezni h ma már nem fogok húzni... :Sbriareosmeccset néztem, sorrygabtsi