GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Attól még bekaphatja 😀

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 726 — no es importante
szabát óriási igazságtalanság érte, ezért valakinek vállalnia kell a felelősséget

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Tudtam h Joci viszi. Egyrészt mert Michigan, másrészt mert jövőre lesz egy ajánlata 😀szaba
már most van számodra egy ajánlatom 😀 😀Joci
UDFA-t nem tradelünk az idén 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Tudtam h Joci viszi. Egyrészt mert Michigan, másrészt mert jövőre lesz egy ajánlata 😀szaba
már most van számodra egy ajánlatom 😀 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 174
Tudtam h Joci viszi. Egyrészt mert Michigan, másrészt mert jövőre lesz egy ajánlata 😀
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mikor érünk el a 7. körig az UDFAban. Tippek?tenorx
Mintha nem érnénk rá 😊 2. FA-piacra időpontot, meg szezonkezdésre mikor mondasz Höri?

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 892 — je suis poloska
friss keki 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Kíváncsi vagyok, hogy mikor érünk el a 7. körig az UDFAban. Tippek?
több mint 14 éve
szarkazmus volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ez a tudatlan Igor meg a Texas 3. számú CB-jét viszi el, ért is ő hozzá 😛JJ
én Chykie-t vittem volna 1/1-re.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri,

a rosteremben benne van még Chris Carr, aki egy draft alatti trade keretében Atlantába vándorolt. Ha ő kijön tőlem, akkor elméletileg cap alatt vagyok.somoskovig
igaz, kijavítottam, így 89.1 a caped

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
ez a tudatlan Igor meg a Texas 3. számú CB-jét viszi el, ért is ő hozzá 😛JJ
Még ezt is tudtam 😛 csak az NCAA szakértő úr meg ezek szerint az NFL rosterekkel nincs tisztában 😛

LB/S poszton jól állok (ergo 4.9-es Mouton koma és Proszinecski nem köll), a maradék no name, DT/DE-k nem tetszettek sem tehetség/sem NFL csapat alapján, és a maradékból bizony Csiki volt az, aki leghamarabb szerepet kaphat majd 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
ez a tudatlan Igor meg a Texas 3. számú CB-jét viszi el, ért is ő hozzá 😛

---
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Igor
😕

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
de én nem rookieért cseréltem, hanem a drafton hátratradeltem és kaptam +1 játékost érte és a többes számot se értem

amúgy nem kéne most is beírogatni a pickel együtt, hogy ki jön?
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
szerintem a Matt Ryanesre

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Casey Matthews-ért nem elég Scott McKillop, de az első körös Brandon Grahamért igen az NFL-ben még egy percet nem játszó Reed, az szép 😂 Orknak is nagyon bejöttek az ilyen cserék 😀JJ
mire gondolsz?
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Átírtam a szerződéseimet, Hudson sztem jó volt:

Mark Herzlich ILB:
2011: 495.000
2012: 990.000
2013: 990.000

John Moffitt OG:
2011: 495.000
2012: 990.000
2013: 990.000

Akeem Dent ILB:
2011: 420.000
2012: 840.000
2013: 840.000

Dion Lewis RB:
2011: 420.000
2012: 840.000
2013: 840.000

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nekem lassan megvan a 7. kör is, jelenleg az első hat kör irl draft és gm draft összevetése van meg, kik hol keltek el nálunk, kik lettek nálunk nem draftoltak 😊

több mint 14 éve
ezt most találtam meg, a mi draftunk után közvetlenül csináltam egy udfa listát 😀

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
márpedig nekem lesz igazam és úgyis behúzom McDaniel mellé Will Hillt 😛
Ja nem mert valaki draftolta már 😊
több mint 14 éve
Igen, nem is örültem neki, hogy odavitték 😊
Persze fontos, nem mondom, hogy nincs igazad, csak azt, hogy adott esetben egy teljesen nem kellő drafton elkelő ember (mondjuk FB, KR etc) nem feltétlen előz meg egy olyan UDFA-t, akiről bár nem hallottak sokan, jó helyre kerül, ahol van esélye az edzők véleménye alapján játszani 😊 És akkor én inkább őt viszem, mint a számomra teljesen értéktelent

több mint 14 éve
És aki szerint egy 6-7. körös játékos mindig minden körülmény között jobb, mint egy jó helyre kerülő UDFA?Wyatt
sose írtam ilyet
Aldrick Robinson pl. kimondottan szar helyzetbe került, én azt hangsúlyozom, hogy az udfa első körében csak érdemes nézni az IRL pozíciót, és nem a "márpedig úgyis nekem lesz igazam ezzel a játékossal kapcsolatban" álláspontot képviselni

---
több mint 14 éve
És aki szerint egy 6-7. körös játékos mindig minden körülmény között jobb, mint egy jó helyre kerülő UDFA?

több mint 14 éve
és milyen jogon kritizálod pl. Rod Isaac-ot vagy akár épp Moutont? azt persze a húzása pillanatában el lehetett mondani, hogy reach, és nagy valószínűség szerint bent lett volna a 7. körben is még simán, de aki ennél tovább megy az a mock draftok és a draft boardok bűvöletében él

---