GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Persze, nem mondom, hogy ugyanaz, de most csak azért beszedni Moutont pl, mert IRL 2. körös volt, egy valaki által jobbnak tartott játékosnál, nem feltétlen hülyeség. Én mondjuk Durhamet 3-4. kör környékén vittem volna, ha a Seahawks nem reachel érte ekkorát 😊

több mint 14 éve
Megjegyzed, ha valaki board alapján draftol játékost, majd UDFA körben gyakorlatilag simán egy IRL elkelő „BPA-rendszerben” húzol, tök mindegy ki az emberWyattna a draft boardok víziói és az IRL realitása között azért elég nagy a különbség, nem semmi, hogy ezt egyáltalán bizonygatnom kell
az előbbi pár magát szakértőnek gondoló ember listája, utóbbi a megtörtént valóság, mert csak láttak a csapatok valamit az adott játékosban ahhoz, hogy draft picket áldozzanak rá... ergo a boardokkal könnyebb ellentétes véleményt állítani, mint az NFL játékosmegfigyelőivel...
de sebaj, Mark Herzlich is Pro Bowler lesz, mert csak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szerintem így hogy draftoltuk Wattot Mario inkább fog visszajárni OLB-nek mert nem hiszem hogy padoztatni fogjuk a szintén kurva jó Antonio Smitht.adam8Majd berakjátok NTnek, Wade Phillips úgyis az ekkora NTket szereti 😀
több mint 14 éve
Az a baj JJ, hogy neked mindenről fix nézeteid vannak, és ha valaki nem aszerint gondolkodik, akkor ő a hülye, ami pedig szerintem nem feltétlen van így. Megjegyzed, ha valaki board alapján draftol játékost, majd UDFA körben gyakorlatilag simán egy IRL elkelő „BPA-rendszerben” húzol, tök mindegy ki az ember. Tavaly például nagyon hangoztattad, hogy 3 IRL draftolt embert vittél az első három körben, miután kivittél egy senkinek nem kellő KR-t, aki aztán a világon semmit nem csinált a szezonban, engem meg leoltottál, hogy minek viszek olyan embert, aki a Montana State-ről jön, hiába jön úgymond lyukasabb posztra, már az gáz, hogy UDFA-n inkább azt húzok, mint valakit, aki draftoltak. Nem azt mondom, hogy a nagy számok alapján nem neked lenne igazad, csak, hogy nincs egzakt jó/rossz döntés mindenhol, te mégis szinte személyes sértésnek veszed, ha valakiért az érzésed szerint többet adtak mint a te emberedért, vagy túl keveset adnának a te olyan emberedért, akit te sokra tartasz, más viszont annyira nem. Illetve ez az egész nem is baj, csak gondoltam megjegyzem, no offense 😊

több mint 14 éve
Szerintem így hogy draftoltuk Wattot Mario inkább fog visszajárni OLB-nek mert nem hiszem hogy padoztatni fogjuk a szintén kurva jó Antonio Smitht.
több mint 14 éve
Nem új játékos a legjobb játékos, csak egyszerűen Graham 4-3as, Reed meg 3-4es, így kapóra jött a csere mindkettőnknek.adam: Igen, hiszek 😀 Super Marioval meg Wattal a falban, Ryansszel meg Cushinggal középen csak jó lesz valamelyik.
több mint 14 éve
dehogy veszek, még én éreztem úgy, hogy sokat ajánlok, de ha nem hát nema drafton is mindig csak nevetek ezen az "új játékos a legjobb játékos" mentalitáson

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Casey Matthews-ért nem elég Scott McKillop, de az első körös Brandon Grahamért igen az NFL-ben még egy percet nem játszó Reed, az szép 😂 Orknak is nagyon bejöttek az ilyen cserék 😀JJ2. kör elejei pickért árultam Grahamet, amiből a pickből valszeg Brooks Reed jött volna egyébként is, mert nagyon bírom.
McKilloppon meg gondolkodtam, de eléggé be van ragadva a DCben PWill meg Spikes/Bowman mögött, Matthews meg a phili LB sorában simán kezdhet, ezért nem tetszett a trade.
De fasza, hogy minden egyes trade elutasítást személyes sértésnek veszel 😀
több mint 14 éve
hát ja, ez a tipikus "új autó a legjobb autó"az a játékos, aki még egy percet nem töltött el az NFL-ben a legjobb, mertott még egy UDFA-re is ráfoghatjuk, hogy azonnali kezdő

---
több mint 14 éve
Azért csak szétszakadt a térde.
több mint 14 éve
Casey Matthews-ért nem elég Scott McKillop, de az első körös Brandon Grahamért igen az NFL-ben még egy percet nem játszó Reed, az szép 😂 Orknak is nagyon bejöttek az ilyen cserék 😀

---
több mint 14 éve
j sanyot lelehet igazolni ?Fakeén is JSanyora pályázom,úgyhgy akkor gyorsan trédelni fogok érte mielőtt te elvinnéd 😛
több mint 14 éve
Stez: Quinn - Kerrigan cseréről is beszélhetünk 😊 Az IRL draftpozíciót (1/14 =/< 1/16) és a GM draftból fakadó fizukülönbséget (4,96 M >>> 2,09 M) figyelembe véve szerintem mehet is a szőrér-szőrt business...RataxesQuinn sehová sem megy, ő kedvenc.
több mint 14 éve
Egyébként frissült a keki, ezzel:Eladó lehet Corey Liuget, 3-4-es DE lesz belőle IRL. 1. körös pick volt IRL is és itt is, vagyis nem fogom elkótyavetyélni.
Jöhet cserébe jó 4-3-as DT vagy jövő évi draft pick.
több mint 14 éve
Höri,a rosteremben benne van még Chris Carr, aki egy draft alatti trade keretében Atlantába vándorolt. Ha ő kijön tőlem, akkor elméletileg cap alatt vagyok.
több mint 14 éve
Én behúzom UDFA-n újra McDanielt. Úgy olcsóbb leszharomtelvileg összejöhetne.
cut penalty + vetmin szerződés az 362 500, 491 250, 593 650 lenne nála, több mint egy milliót spórolva 3 évre lebontva.
a bökkenő az, hogy 100%, hogy rád licitálna delonso.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lol ha ezen mulik akkor kivasarlom 20 liter hazipalinkaval/tetszoleges tomennyelj sanyot lelehet igazolni ?Faketudtommal van szerződése, így max tradelni lehet vagy megvárni míg UFA lesz.Höri
de akkor 85os overall ala nem adja a madden vagy megbecskazok mindenkit
több mint 14 éve
j sanyot lelehet igazolni ?Faketudtommal van szerződése, így max tradelni lehet vagy megvárni míg UFA lesz.
több mint 14 éve
örülök hogy nem vezettem el valamit és csak 100k-val vagyok a cap felett ami a záráskor könnyen megoldható
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
j sanyot lelehet igazolni ?
több mint 14 éve
Holnap megcsinálom.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
amúgy kicsit nézegettem az alacsonyabb osztályú propecteket, és igen meglepett, hogy ők nem keltek el nálunk, holott IRL nagy eséllyel 5-7. körösök lesznekJJAndre Holmes, WR (Hillsdale) - UDFA
Daniel Kilgore, OG (Appalachian State) - 5/32
David Mims, OT (Virginia Union) - UDFA
Korey Lindsey, CB (Southern Illinois) - 7/4
Justin Rogers, CB (Richmond) - 7/3
Josh Gatlin, CB (North Dakota State) - UDFA
Isa Abdul-El Quddus, SS (Fordham) - UDFA
a hétből csak három jött be, szomorú

---
több mint 14 éve
na most Kris Durham nem lett jobb játékos attól hogy elvitték hamar a reális UDFA helyett. Pedig még a WR helyzetük sem volt kiábrándító. Szerintem még rostert a sem fogja megérniharomtÍgy az elején még csak azok közül válogattam, akik 2-5. körben ott elmentek, itt nem. OL-t nem akartam, Szaba játékosát sem, Jags secondarys játékos se kell. Akkor maradt a 2 WR, és Pilares helyett ő lett. Pilares-nél Cam óriási bustja nem volt vonzó.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na most Kris Durham nem lett jobb játékos attól hogy elvitték hamar a reális UDFA helyett. Pedig még a WR helyzetük sem volt kiábrándító. Szerintem még rostert a sem fogja megérni