GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Jakk... Ez a PS-ből lenyúlásos dolog pl. hogy műxik? Csak mert erről se olvastam eddig sehol 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Na kb. ez volna a legfontosabb (a szim normalizálása után), hogy a szabálykönyvben minden meglegyen normálisan, mert az hogy innen onnan kell vadászgatni az aktuális dolgokat, az nagyon nem pálya.még egy kérdés, továbbra is csak a soft cap (98,3 milka) felett él a dubla büntis szabály ugye?briareosjól van ez is tárgytalan, majd offseasonban mint új szabálykönyvfelelős kicsit átstruktúrálom a dolgokat a szabályzatbanbriareos
több mint 14 éve
Várjál, Höri azt írja hogy a másodikat adjuk mindenkinek 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
olvass tovább, add mindenkinek az elsőtEzek alapján már most tudnom kéne hogy kit fogok PS-be tenni...?RataxesHa idén rosteren lesz: 300-500-530ezt idén vezettük be?Newman
Ha idén PS-ben lesz: 300-400-500Soldados
több mint 14 éve
Ezek alapján már most tudnom kéne hogy kit fogok PS-be tenni...?Ha idén rosteren lesz: 300-500-530ezt idén vezettük be?Newman
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
még egy kérdés, továbbra is csak a soft cap (98,3 milka) felett él a dubla büntis szabály ugye?briareosjól van ez is tárgytalan, majd offseasonban mint új szabálykönyvfelelős kicsit átstruktúrálom a dolgokat a szabályzatban
több mint 14 éve
még egy kérdés, továbbra is csak a soft cap (98,3 milka) felett él a dubla büntis szabály ugye?
több mint 14 éve
mennyi most a hivatalos waiver eligible pénz határ.nevermind, elolvastam az első hsz-t 😀
mert az látom a topik alapján, hogy nem 600 ami a szabálykönyvbe van írva 😀briareos
több mint 14 éve
mennyi most a hivatalos waiver eligible pénz határ.veteránminimum
mert az látom a topik alapján, hogy nem 600 ami a szabálykönyvbe van írva 😀briareos
több mint 14 éve
mennyi most a hivatalos waiver eligible pénz határ.mert az látom a topik alapján, hogy nem 600 ami a szabálykönyvbe van írva 😀
több mint 14 éve
Akkor én tavaly keveset adtam Vangnak és Hollidaynek szerintem, na nem mintha bármit számítana, max Adamnak kell kicsit többet adnia idén 😀Na mire befejeztem végre, már tárgytalan lett 😀

több mint 14 éve
adjatok mindenkinek 300-400-500-at, azon a százezren nem múlik semmi, főleg, hogy 2 éve még három éves 300k-s szerződések röpködtek 😀
több mint 14 éve
akkor tavaly csúnya adminisztrációs problémák lehettekNem. ezek veterán minimumok, márpedig az 5-7. körösök veteránminimumot kapnak.Ha idén rosteren lesz: 300-500-530ezt idén vezettük be?Newman
0 - 300k - rookie
1 - 400k - nem rookie, de 1. éve a ligában
2 - 500k - másodéves
3 - 530k - harmadéves
Látom még sokaknak mindig nem tiszta mi a 0 és 1 közti különbség. Az hogy, a 0 az rookie, az 1 pedig nem rookie, de rookie-ként nem volt rosteren, tehát 1. éve a ligában.Soldados
több mint 14 éve
Nem. ezek veterán minimumok, márpedig az 5-7. körösök veteránminimumot kapnak.Ha idén rosteren lesz: 300-500-530ezt idén vezettük be?Newman
0 - 300k - rookie
1 - 400k - nem rookie, de 1. éve a ligában
2 - 500k - másodéves
3 - 530k - harmadéves
Látom még sokaknak mindig nem tiszta mi a 0 és 1 közti különbség. Az hogy, a 0 az rookie, az 1 pedig nem rookie, de rookie-ként nem volt rosteren, tehát 1. éve a ligában.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Na, csak 3 lett UDFA!!!!Jó csak én 14 pickből húztam 5 UDFA-t, deny meg 8-ből 4-et. 😛DömeNyugi, nem fogok sietni, nagy a kínálat 😀nagy f*szt jár 😀
De ennyi jár amúgy nekem, hogy itt 1/1 vagyok, mert szerintem legtöbb UDFA-t én húztam GM drafton, de mindjárt csekkolom majd.
Szerk. visszavonva, látom Döme 5-tel nyomulDeny
kaptál egy SB esélyes csapatot+Döme nincs egyedül ezzel 😀Newman
Ők az én pickjeim:
1/21. Gabe Carimi, OT (Wisconsin) - 1/29, Bears: jó csapatba került, simán kezdő lesz; Omiyale, Webb, Williams triónál szinte már most jobb.
4/29. Brandon Fusco, C (Slippery Rock) - 6/7, Vikings: azt hittem el se fogják vinni, de így majd ő sokkol mindenkit a Slippery Rock-ból. Vikes fal nem fiatal, Sullivan mögött meg nincs backup. Ja, és Sullivan is 6. körös pick volt 2 éve, így Fusco simán kezdő lehet pár éven belül. Jó lesz ő.
5/21. Ross Homan, OLB (Ohio State) - 6/35, Vikings: reach, ráadásul 4-3-ba, bár én voltam a hülye, hogy behúztam, de legalább hasonlítok IRL 'Boys-ra, azaz a séma nem fontos. De talán lesz belőle valaki, Greenway-Henderson-Leber trió mögött nincs igazán ütős Vikes LB, backupnak el fog menni.
5/29. Zach Hurd, OG (Connecticut) - UDFA
6/3. Jerrard Tarrant, S (Georgia Tech) - UDFA
6/21. Brandon Bair, DE (Oregon) - UDFA 3. UDFA rövid időn belül. Hurd-nél nézni kellett volna, hogy UConn játékos, Tarrant szar safety class eredménye, Bair mondjuk elmehetett volna azért.
6/29. Chris L. Rucker, CB (Michigan State) - 6/23, Colts: legalább helyén húztam. Részben jó, hogy Csikó lett, ott mindig sok CB van használva, részben rossz, mert Colts CB-kről nem vagyok jó véleménnyel...
7/21. Stephen Burton, WR (West Texas A&M) - 7/33, Vikings - helyén van húzva, rosterért küzdhet.
több mint 14 éve
Én sem emlékszem rá amúgy, h így lett volna, de lehet én felejtettem.Ha idén rosteren lesz: 300-500-530ezt idén vezettük be?Newman
több mint 14 éve
Ha idén rosteren lesz: 300-500-530ezt idén vezettük be?
több mint 14 éve
Ha idén rosteren lesz: 300-500-530Akkor módosíthatok. Kösz.
több mint 14 éve
én 13-bólJó csak én 14 pickből húztam 5 UDFA-t, deny meg 8-ből 4-et. 😛DömeNyugi, nem fogok sietni, nagy a kínálat 😀nagy f*szt jár 😀
De ennyi jár amúgy nekem, hogy itt 1/1 vagyok, mert szerintem legtöbb UDFA-t én húztam GM drafton, de mindjárt csekkolom majd.
ergó,miénk az 1/1 és az 1/2 😛
több mint 14 éve
Ha idén rosteren lesz: 300-500-530Ha idén PS-ben lesz: 300-400-500

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Jó csak én 14 pickből húztam 5 UDFA-t, deny meg 8-ből 4-et. 😛nagy f*szt jár 😀éjfélre hírdettem meg, szóval meg kell várni a szerződéskötéseket.HöriNyugi, nem fogok sietni, nagy a kínálat 😀
több mint 14 éve
Fasza, akkor majd átírom, 15 perc múlva indul a vonatom.
több mint 14 éve
mindenképp 3-4-5 nem?adam8úgy tudom de,tavaly óta van így