GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
ettől függetlenül jöhetnek a listák, Igor 😉
több mint 14 éve
Affene, ezek kb. fele már nálam is megvolt.. mondjuk én válogattam 3-4. körös UDFA-kat is amúgy 😉a jobbaknál nehéz rangsorolni... mert egyrészt díjazni kell a bátorságot, ergo a reachet is... de a stealeket is..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
azt a Balmer picket nehezen bocsátom meg visinek, emlékszem milyen visítozás ment már a cseten is 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Remélem nem sokáig 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
jó de Jimmy-nek még van csapata 😀
több mint 14 éve
a 2007-es mondjuk nem számít szerintem ebből a szempontból, de voltak jó kis pats pickek az tuti, és lesznek is még, ahogy magam ismerem 😛

több mint 14 éve
Na Stez ezt már megnyerte ahogy látom.Azért Gholston szerintem is ott van erősen a nyomában, de ő nem 1/1
több mint 14 éve
nálam is 😛 alapból legnagyobb bust, hát még 1/3-ra 😊 na de sebaj 😀
több mint 14 éve
yeah megúsztam 😀briareosén is 😀
mondjuk nálam Gholston lenne az első 😊
több mint 14 éve
mindenkinek voltak rossz húzásai kinek több (pl én) kinek kevesebb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3/15 AQ Shipley mindent visz amugy napi koltoi kerdesunk :
milyen csapat lenne a bills ha
ha az elso draftot nem kroovy csinalja
1/11 Rivers 2/4 Rachal a tobbit hadd ne irjam le bar BJGE legalabb meg rosteren van vhol irl
es mindez 11 pickbol
ha a masodik draftra nem kell olyan helyettest talalnom akivel a robiskie huzas utan nem szamolhattam
mivel nagyjabol annyira ismerte a prospecteket mint amennyire en iden kovettem a madnesst
igy jott 3/15re shipley pl mert mondtam h centert majd huzzon 😀
a tobbi pick meg leves bar 2 embert meg tarolok hatha megtaltosodnak
több mint 14 éve
😊 azt hiszem a worst részbe sokan benne lehetnek.
több mint 14 éve
Csinálok estére egy TOP 25 best/worst picklistát.. vagy 2013-ra 😊Asszem mindenki tudja hogy a worst rész kiről fog szólni... 😀
Az utóbbiban lesz néhány saját pickem 😊Igor
több mint 14 éve
áhhá 😀WyattEjj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊az nfl.hu-s fórumon olvastam vissza a korábbi draftoknál írt csodálatos prognózisaimat, mikor belefutottam, braxának köszönjétek, ő másolta be még anno oda 😊JJ
Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛fetomy
akkor nagyon szivesen, jöttök fejenként egy sörrel 😛
több mint 14 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊az nfl.hu-s fórumon olvastam vissza a korábbi draftoknál írt csodálatos prognózisaimat, mikor belefutottam, braxának köszönjétek, ő másolta be még anno oda 😊JJ
Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛fetomy

több mint 14 éve
"az összes eddigi gm draft (special thanks: Braxa, Höri és Szegecs)"nekem miért köszönitek meg? mit csináltam? 😀
több mint 14 éve
Arrington Saints PSHöriigen a kérdőjel azért van, mert ki tudja mi lesz jövőre 😛 Eddig PS volt, de az utolsó meccsen nem volt rossz 😀 Gondolom nem nagyon lesz belőle senki, de meglátjuk, viszont végülis 7. körös pick, olyan mindegy 😊
több mint 14 éve
2007 4/20 Tim Shaw OLB Backup
4/25 Cameron Stephenson OG PS-UFL
4/34 Kevin Boss TE Starter
5/17 Joel Filani WR PS-UFL
6/2 Ryan Smith CB Kuka
7/30 Justin Rascati QB WTF?
7/34 Syndric Steptoe WR Backup-UFL
Kár, hogy egy éves játék, Boss-nak igen nagy hasznát venném :/ Egyébként meg nyilván fos draft volt, de hát akkoriban még nem annyira voltam a dolgokban 😊 Magamnak egy C-t adnék, de kizárólag Boss miatt...
2008
1/3 Vernon Gholston DE Kuka
2/6 Reggie Smith DB Rotation
2/9 Antoine Cason CB Starter
2/17 Felix Jones RB Rotation
2/23 Dustin Keller TE Starter
3/35 Jordon Dizon LB Backup
4/7 Oniel Cousins OG Backup
4/12 Art Carmody K Aréna
7/5 Adrian Arrington WR ?
Na ez igen jó draft. Gholston igazából a fosadék pick. Viszont a többiek elég jók. Smith igaz csak idénre érett be, fél szezonban kezdő volt, de igazából backupnak jó. Casont nem kell magyarázni, nagyon jó pick. Felix szintén jó pick, még ha nem is all-down back. Keller kurvajó, két TE-ből kettő király 😛 Dizon és Cousins is backupként tevékenykednek, 4. körtől ez jó szerintem. Carmody arénába ment, hát az nagy mellé volt, de hát kellett volna K... Arringtont meg meglátjuk jövőre 😛 A- szerintem, csak Gholston miatt...
2009
1/3 Malcolm Jenkins S Starter
1/8 Beanie Wells RB Rotation
1/31 James Laurinaitis LB Starter
5/4 Alex Boone OT Backup
7/7 Todd Boeckman QB Kuka
Ez max B-s... Laurinaitis nagyon jó, Jenkins is elég jó, Wellset még meglátjuk jövőre, de egy erős backupnak mindenképp jó, Booneból még lehet jó backup, elvégre ő alapból nem rossz játékos, Bekmen meg hát poén pick volt 😛
2010
4/32 Kurt Coleman S Rotation
7/14 Clint Gresham LS "Starter"
Hatalmas nagy draft volt ez 😛 Értékelni nyilván nem fogom, elégedett vagyok vele, Coleman backupnak tökéletes, akár több is lehet belőle, Gresham meg hát franchise LS 😛
Összességében szerintem nem draftolok rosszul mióta folyamatos a játék, ki kell küszöbölni a Buckeye mániát, aztán király 😛
több mint 14 éve
Csinálok estére egy TOP 25 best/worst picklistát.. vagy 2013-ra 😊Az utóbbiban lesz néhány saját pickem 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
egyikben sincs első kör.nem éppen erre gondoltam
na , nyertem valamit ?Höri
az 1. körös pickeket már korábban is előszeretettel cseréltem el (eddig mondjuk 2. körösre váltottam, az idei különleges eset), de hogy ezentúl a 3-5. körösöket mind beváltom late rounderekre, az is biztos 😊
bár a tavalyi draftom ettől függetlenül nagyszerű

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
milyen hasonlóságot véltek felfedezni a két draftban?2/6 William Moore, S (Missouri)
2/30 Phil Loadholt, OT (Oklahoma)
3/20 Scott McKillop, MLB (Pittsburgh)
3/28 Coye Francies, CB (San Jose State)
3/29 Cody Brown, OLB (Connecticut)
4/17 Darcel McBath, FS (Texas Tech)
5/16 Brandon Williams, DE (Texas Tech)
6/15 Jose Martinez, K (UTEP)
6/31 Moise Fokou, OLB (Maryland)
7/17 Morgan Trent, CB (Michigan)
2/9 Brian Price, DT (UCLA)
3/4 Amari Spievey, CB (Iowa)
3/27 Matt Tennant, C (Boston College)
4/1 Selvish Capers, OT (West Virginia)
5/21 Al Woods, DT (LSU)
6/9 Robert Johnson, S (Utah)
6/26 Emmanuel Sanders, WR (SMU)
6/32 Javarris James, RB (Miami)
7/27 Chris DeGeare, OG (Wake Forest)

---