GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊az nfl.hu-s fórumon olvastam vissza a korábbi draftoknál írt csodálatos prognózisaimat, mikor belefutottam, braxának köszönjétek, ő másolta be még anno oda 😊
Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Van valaki pestinek egy windows telepítő cd je? Adok érte egy 6. kört 😊Delonso_ezt nem is láttam 😊 van természetesen 😀
több mint 15 éve
2009-es Dallas szintű drafttal kiegyeznék én is, ott Yoda (vagy akkor még nem ő volt) odatette magát. 2/1-re Vontee David, 2/28-ra Shady McCoy, 3/17-re az isteni Freeman, 5. körben Kory Sheets (jó, ő kuka), hetedikben meg Kevin Huber. 5-ből 4 elég faszás pick 😊Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀tenorxFreeman 3/17 mindent viszHöri
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez az a draft volt amikor megsült az első kör után a gépem és telefonon keresztül próbáltam instruálni, mindenféle lista vagy a tracker látványa nélkül soldit hogy mit húzzon nekem. sőt az uccsó kettőt már JJ húzta nekem.ez a 2009-es a kukadraft iskolapéldájapedig a braxa PR szerint jó classokat szotál összerakni 😀 előítéletHöri
1.kör Donald Brown
3.Luigs
4.Terrence Taylor
5.Brandon Underwood
5.Cantwell
5. Gano
6.Coffee
7.Morstead
Ha ezt a sort valaki alulmúlja annak gratulálokharomt
persze ez Brown-ra és Taylorra nem mentség. Luigsra meg senki sem számíthatott hogy ekkora nulla lesz
több mint 15 éve
ez a 2009-es a kukadraft iskolapéldájapedig a braxa PR szerint jó classokat szotál összerakni 😀 előítélet
1.kör Donald Brown
3.Luigs
4.Terrence Taylor
5.Brandon Underwood
5.Cantwell
5. Gano
6.Coffee
7.Morstead
Ha ezt a sort valaki alulmúlja annak gratulálokharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez a 2009-es a kukadraft iskolapéldája1.kör Donald Brown
3.Luigs
4.Terrence Taylor
5.Brandon Underwood
5.Cantwell
5. Gano
6.Coffee
7.Morstead
Ha ezt a sort valaki alulmúlja annak gratulálok
több mint 15 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊milyen többi veszett el? 😛
Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛fetomy
a 2007, 2009, 2010 megvan, csak 08 nincs
sőt, a draft class onnan is megvan
több mint 15 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛
több mint 15 éve
Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀tenorxAzért Orakpo behúzása nem volt rossz.
több mint 15 éve
Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀tenorxFreeman 3/17 mindent visz
több mint 15 éve
Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀
több mint 15 éve
😊 micsoda virtus.
több mint 15 éve
Én pedig legalább tradeltem mégegyet 😂
több mint 15 éve
Jahh, valóban, ez kimaradt sorry, pótolva 😊1/11-re nem valószínű hogy OT-t fogok húzni, az ráér később is, de lehet hogy trédelek egyet... Sajnos muszáj volt valamelyik nagy fizetésű playeremtől megválnom a cap-problémák miatt, McKinnie-től sikerült.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Rata jön Ramboért 1/11-re, de bebukja, mert 1/10-nél elviszem
több mint 15 éve
Keki némileg frissült. Antonio Johnson is vihető 380k 380k UFA (bár szerintem RFA )
több mint 15 éve
Nekem az előző avatarja nagyon bejött, ez most annyira nem.
több mint 15 éve
Kristof avatarját bírom jegyzem meg.
több mint 15 éve
kezdem azt hinni, hogy Fetomy csak azért trade-el, hogy egyel több tradeje legyen 😀eaglesmcnabbpedig nem 😛
A wyatt-es trade-et, ahogy Wyatt írta, ő mondta, egyébként pedig őszintén szólva én 5. kör közepéről akartam egy kört előre menni, de így sem lett rossz. Főleg, mert két idei pickért kaptam egy jobbat, meg egy jövő évit, ami pedig jó, mert alig van roster spotom.
Snelling meg a 1.5 millájával tök fölösleges 3. RB-nek, főleg, hogy egyet akarok draftolni.
A Vickes trade-et sem én kezdeményeztem, Stez jelentkezett be Stinchcombért, nagyjából 139. alkalommal, aztán ez lett belőle.
A veled való trade-emen nincs sok magyarázni való (34LB for 43LB és idei pick jövő évire váltása)
Jamaal Anderson és Russell Allen nem is illenek ide, és egyébként is jobb játékosaim vannak a posztjukon.
satöbbi
ui. Mellesleg kettő még biztosan lesz, és lehet is keresni továbbra is 😂