GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
AFC West királya lettem, ennyi. 😀
több mint 14 éve
hát pedig orakpo alatt nem kapszbriareosAkkor marad von Miller 😊
több mint 14 éve
oszt mennyit vagy hajlandó adni egy kurva jó OLB-ért?briareosSokat továbbra is
De nem Soldi árat azért
több mint 14 éve
oszt mennyit vagy hajlandó adni egy kurva jó OLB-ért?
több mint 14 éve
Én már nem tradelek idén, kivéve, ha kurva jó OLB-t kínál valakiMással lehet felejteni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
felolem lehet 3way is. annal valtozatosabb. lehet most is akar.
több mint 14 éve
pedig direkt nem úgy írtam, hogy hármasban.. 😂rossz az, aki rosszra gondol 😛
több mint 14 éve
Javítjuk Soldi.
több mint 14 éve
Kis huncuuuut.....csináljuk hárman, vagy maradtok inkább 2-en?fetomyÉn valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.Fake
több mint 14 éve
.....csináljuk hárman, vagy maradtok inkább 2-en?fetomyÉn valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.Fake
😀 😂
Miért érzem úgy, hogy ez megy az aranyköpésekbe?
több mint 14 éve
csináljuk hárman, vagy maradtok inkább 2-en?Én valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én valakivel csinálok backtoback mockot szívesen megint (fake?)tenorxlohetjuk persze en mondtam neked h ramehetunk a 2 korosre is.
több mint 14 éve
senkinél sem lehet 😛BigMike nem hátrány braxánál. 😊szabamind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀tenorx
több mint 14 éve
BigMike nem hátrány braxánál. 😊szabamind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀tenorx

?
több mint 14 éve
BigMike nem hátrány braxánál. 😊mind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀tenorx
több mint 14 éve
mind3an álszentek vagytok 😀braxa88Igen, egyébként első helyre várom magam Kolbbal meg Mike Williamsszel 😀
több mint 14 éve
mind3an álszentek vagytok 😀
több mint 14 éve
Mondjuk én bria hátsó helyét nem vártam, inkább magamat vizionáltam oda 😀 0 offense, és egész jó defense.tenorxabban azért elég biztos vagyok h év végén nem leszek ennyire hátul.
aztán persze lehet h simán
több mint 14 éve
Mondjuk én bria hátsó helyét nem vártam, inkább magamat vizionáltam oda 😀 0 offense, és egész jó defense.tenorxazon én is meglepődtem, hogy bira utánam végzett. Jobb az Offensem 😂
több mint 14 éve
Én kb. Riversnek, Charlesnak meg a kezdő secondarymnek köszönhetem, hogy nem vagyok benne a tegnap kiadott listában 😀
több mint 14 éve
Mondjuk én bria hátsó helyét nem vártam, inkább magamat vizionáltam oda 😀 0 offense, és egész jó defense.
több mint 14 éve
Én már előre félek - nem is a helyezéstől hanem a magyarázattól 😊 Valami ilyesmit tudok elképzelni: "Csapatépítés helyett csapatrombolás Minnesotában" 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy hol leszek, mert azt hittem, hogy benne leszek az utolsó párban.