GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a mockot nem kommentálom. a DCig sem sikerült eljutni 😛haromt
szerettel vna inkabb egy leshouret az elso korben ?
amugy pont azon rohogtunk amikor fetomy beirta h az egyetlen jatekos akirol 40x mondtad el
h mennyire ruhelled es h szted akkora bust lesz mint a haz 😀
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 612 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Az lehet, de Titusban elit potenciál van, míg Santana Mossban, Donald Driverben, Murphyben és Massaquoiban annyira nem látom ezt.tenorx
santana mosst nem értem miért írjátok le. QB nélkül hozott 1100+yardot, és a ligában pedig 10.legtöbb yardot kapta el.braxa88
Ugyan nem az en pickjeim voltak, de besegitek.
O az egyetlen WR-ed.. es ha kap egy rookie QB-t, akkor fene tudja, mire lesz kepes.
Driver 80 eves, Murphy/Massa meg 400-500 yardos WR, QB nelkuli csapatokban..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Az lehet, de Titusban elit potenciál van, míg Santana Mossban, Donald Driverben, Murphyben és Massaquoiban annyira nem látom ezt.tenorx
santana mosst nem értem miért írjátok le. QB nélkül hozott 1100+yardot, és a ligában pedig 10.legtöbb yardot kapta el.braxa88
Hát 31 éves. Meg elvileg voidolt a szerződése a Skinsnél nem? Szóval ki tudja hova kerül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
minek nekem CB és WR? a legmélyesbb CB és WR sorom a van ligában 😛 az 5.számú WRem is IRL kezdő.
az 5. számú CBm IRL 6meccsen volt kezdő+ idén sztem esélyes h fulltime kezdő lesz, a többiek meg kezdőkén nyomták végig az évet.braxa88
driver ven csont, moss mondjuk legyen kezdo meg par evig, murphy sitt/eltiltas,
massa fogjuk ra, obomanu meg egyenlore nem dob akkorat.
ez aztan valoban veretes bar igaz rossznak sem mondanam.
cb sornal trufantot arulod kell helyere az ember plusz amit huzhattam vna meg de-t pl az mar felejtos volt 3. korben. jobb meg nem jutott eszembe mivel a tobbi poszton elegge megvagy sztem.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
santana mosst nem értem miért írjátok le. QB nélkül hozott 1100+yardot, és a ligában pedig 10.legtöbb yardot kapta el.
több mint 14 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
Az lehet, de Titusban elit potenciál van, míg Santana Mossban, Donald Driverben, Murphyben és Massaquoiban annyira nem látom ezt.
több mint 14 éve
minek nekem CB és WR? a legmélyesbb CB és WR sorom a van ligában 😛 az 5.számú WRem is IRL kezdő.
az 5. számú CBm IRL 6meccsen volt kezdő+ idén sztem esélyes h fulltime kezdő lesz, a többiek meg kezdőkén nyomták végig az évet.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem semmi munka volt ilyen gyorsan.
Hátpaskolgatás.

Részemről vannak benne jó dolgok.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a mockot nem kommentálom. a DCig sem sikerült eljutni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem gyenge ez a csapat, csak iparos.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a tenorx féle FA listát valaki be tudná linkelni, ki akarom egészíteni a comp pickes listámat, de nem tudom fejből, ki honnan jött.eaglesmcnabb
http://nfl.hu/madcat/player.php?year=2010&skin=default

több mint 14 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
a tenorx féle FA listát valaki be tudná linkelni, ki akarom egészíteni a comp pickes listámat, de nem tudom fejből, ki honnan jött.eaglesmcnabb
http://dl.dropbox.com/u/15030869/2011%20FAk.xls
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 894 — je suis poloska
a tenorx féle FA listát valaki be tudná linkelni, ki akarom egészíteni a comp pickes listámat, de nem tudom fejből, ki honnan jött.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
500k kp-ban

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
6kb Vikes
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 612 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Mennyibe fájna Kev Williams? Sosem tudom, kinek a rostereében van..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
GM barátabb koncepció: A rozik kb 7 millát fognak rátolni 😛tenorx
az is olcsóbb mint a mostani 😀 ha meg nem akkor mehet a rákba, de cutolni nem fogom másfél milláért.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx 14 042 — fő libsi
GM barátabb koncepció: A rozik kb 7 millát fognak rátolni 😛
több mint 14 éve
biza nem fér el az. különben jönne.
Urlachernek egy éve van hátra jövőre kidolgozunk egy GM barátibb koncepciót,addig mindenképp marad, Jenkins 4 millás fizuja meg az első, és eddigi legnagyobb rookie mistake-m volt 😀 de első évben nem tudom eltradelni, mert idén kapta a szerződését 😀

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Még így is elfér a cap alatt, de szerintem akkor már Jenkins-t passzold el valahova 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Még így is elfér a cap alatt, de szerintem akkor már Jenkins-t passzold el valahova 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
urlachert, egyértelmű ngata még nincs leszálló ágban

több mint 14 éve
...eaglesmcnabb
Vidd el Ngata mellé Kevin Williamst... Három légy egy csapásra: DT poszt megoldva, Te erősödsz a Vikings meg gyengül 😊Rataxes
kit cutoljak hogy beférjen a capbe Ngatát vagy Urlachert? 😀

több mint 14 éve
Én meg overrated vagyok, innen fogok nagyot koppanni a top5ös pickkel, jelenleg így érzem.tenorx
sztem meg tökjó csaptod van, csak Kolb szarbraxa88
Hát nem tudom. Ott van a csoportomban a Packers Rodgersszel meg Fosterrel, meg a powerhouse Vikings.tenorx
attól még van jó QB, RB és WR nem biztos h a csapat top10es.
a GBnél az említett 2 poszton kívül a csapat átlagos. de majd holnap (vagy holnapután) kiderül 😊
több mint 14 éve
...eaglesmcnabb
Vidd el Ngata mellé Kevin Williamst... Három légy egy csapásra: DT poszt megoldva, Te erősödsz a Vikings meg gyengül 😊

Ex-Rataxes