GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
nemhogy arról menne a témázos mekkora király volt a Huff trade 😛 Berry-huff 😊
több mint 15 éve
Jaja, azt akarom.Vágd ki CharlestSteznem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀braxa88Anyámat ne állítsam az utcára?
Megoldom úgy Clayton fizuját - ha az enyém lesz - hogy ne okozzon gondot.szaba
több mint 15 éve
Vágd ki CharlestAnyámat ne állítsam az utcára?Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀braxa88
Megoldom úgy Clayton fizuját - ha az enyém lesz - hogy ne okozzon gondot.szaba
több mint 15 éve
lesz még 2. FA kör 😉engem meg is lepett Evans maradása.Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabblee evans-féle igazoláshoz képest ez semmi 😂braxa88
7.3 milliós átlagbérért dolgozik 4 évig.
Cut után szerintem röhögve vissza lehetett volna vinni a fizetés 80%-ánál kevesebbért.Höri
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
1. körért vihetitek.ugyis HoFerekből nyüzsög a WR corpod, cutold 😛braxa88Roy Williamsre is rálicitálhatott volna valaki 😀tenorxÍgy is szégyenlem magamat hogy van Dallas playa a rosteren...eaglesmcnabb
Egyébként 1 szóval sem mondtam, hogy jó a wr corpom, de ha megnézzük hogy pár hete össz-vissz 1 WR-em volt, nem állok szarul . 😀
szerk.: a PM-ek hada azért nem gyengén befigyelt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
ugyis HoFerekből nyüzsög a WR corpod, cutold 😛Roy Williamsre is rálicitálhatott volna valaki 😀tenorxÍgy is szégyenlem magamat hogy van Dallas playa a rosteren...eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Roy Williamsre is rálicitálhatott volna valaki 😀tenorxÍgy is szégyenlem magamat hogy van Dallas playa a rosteren...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Roy Williamsre is rálicitálhatott volna valaki 😀
több mint 15 éve
de örülik h a browns gm akkor rámlicitált és vittem kevesebbért Santanát 😀
több mint 15 éve
engem meg is lepett Evans maradása.lee evans-féle igazoláshoz képest ez semmi 😂braxa88kár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabb
7.3 milliós átlagbérért dolgozik 4 évig.
Cut után szerintem röhögve vissza lehetett volna vinni a fizetés 80%-ánál kevesebbért.
több mint 15 éve
lee evans-féle igazoláshoz képest ez semmi 😂Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabbAzért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabbkár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88
több mint 15 éve
ezt mindig elfelejtem... javítottamadam8Semmi gond. A véredben van. :cool:
több mint 15 éve
33 éves kor után vannak a WR-ek korlátozva, szóval adam írd csak át szépen.Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.eaglesmcnabbAzért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabbkár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88
több mint 15 éve
Az egy dolog. de 30 éves lesz a playa idén. 5 év múlva hol fog érni évi 6 és felet. Egyébként szvsz. nem lehet növekvő fizuja annyi évesen.kár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛braxa88washingtonban az évezred WR-je 😊Azért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabb
csoport pipálva is van 😛Stez
több mint 15 éve
Anyámat ne állítsam az utcára?Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀braxa88
Megoldom úgy Clayton fizuját - ha az enyém lesz - hogy ne okozzon gondot.
több mint 15 éve
2. körért vihető volt Avery is mondjuk.Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀braxa88
több mint 15 éve
Mark Clayton 2.000.000??tenorxnem h adná egy jövő évi első kört massaquoiért 😀
több mint 15 éve
Mark Clayton 2.000.000??
több mint 15 éve
kár h egy nagyon nem egy szintű a 2 wr... 😛washingtonban az évezred WR-je 😊Azért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛eaglesmcnabb
több mint 15 éve
1/11-ről 15-18-ra mozognék, szóval lehet keresni, akit érdekel
több mint 15 éve
washingtonban az évezred WR-je 😊Azért a caphitért, amit pár év múlva fog kapni kezdő WR-t hoztam 😛
több mint 15 éve
washingtonban az évezred WR-je 😊csoport pipálva is van 😛