GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez a Rata-féle emelés Dawkinsra szabályos?JJ1,2 fölött igen
több mint 14 éve
ez a Rata-féle emelés Dawkinsra szabályos?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
4 év szar, arra rárak Braxa egy ötöst. De se 4-et, se 5-öt, se 3-at nem fog eltölteni Dawkins NFL-ben már. Ha tényleg nem lesz szezon, akkor szerintem jövőre már nem fog visszajönni.
több mint 14 éve
4 év is elég lett volna 😀 még csökkenthettél is volna az árból 😀eaglesmcnabbNem aprózzuk el :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Azért annyira nem baszott ki Veled szvsz. 😊 Lehet megkímélt egy 3 kilós büntitől (ha Dawk visszavonulna) 😊 Kicsit elsiettem a döntést, most már mindegy...Rataxes4 év is elég lett volna 😀 még csökkenthettél is volna az árból 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Azért annyira nem baszott ki Veled szvsz. 😊 Lehet megkímélt egy 3 kilós büntitől (ha Dawk visszavonulna) 😊 Kicsit elsiettem a döntést, most már mindegy...
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
leszarom. de azt nemtom miért neki jó h a rivális csapatnal segít...köcsög vagy jewman! remélem boldog vagy...braxa88Szurkolj, hogy Dawkins egyedül 3-4 labdát szerezzen majd Packers ellen két meccsén 😀Deny
több mint 14 éve
köcsög vagy jewman! remélem boldog vagy...braxa88Szurkolj, hogy Dawkins egyedül 3-4 labdát szerezzen majd Packers ellen két meccsén 😀
több mint 14 éve
köcsög vagy jewman! remélem boldog vagy...
több mint 14 éve
1.850.000-et nem fogok adni Neki 😊 De egy 5 évest még megér valóban 😛Asszem ennyit Dawkinsról... 😊Rataxesmiért?lényegében ugyanannyit adott,csak hosszabb távra,ez meg lerövidülhet,ha visszavonul 😊Newman
Nesze Braxa, fizess 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Asszem ennyit Dawkinsról... 😊Rataxesmiért?lényegében ugyanannyit adott,csak hosszabb távra,ez meg lerövidülhet,ha visszavonul 😊
több mint 14 éve
Asszem ennyit Dawkinsról... 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
az lett volna az ideális megoldás, hogy kitörlöd a szar ajánlatot még mielőtt a commish felébred 😛Zsidó vagyok. Sajnálok annyi pénzt 5 évre. Még egyszer bocsánat adam, illetve Höri a pluszmunkáért :/eaglesmcnabbfriss a táblaHöriRobinsont elvitte adam, mert eaglesmcnabb licitje érvénytelen volt, és nem akart egy nagyobbat írni, ami már jó lett volna.tenorx
több mint 14 éve
Zsidó vagyok. Sajnálok annyi pénzt 5 évre. Még egyszer bocsánat adam, illetve Höri a pluszmunkáért :/friss a táblaHöriRobinsont elvitte adam, mert eaglesmcnabb licitje érvénytelen volt, és nem akart egy nagyobbat írni, ami már jó lett volna.tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
friss a táblaHöriRobinsont elvitte adam, mert eaglesmcnabb licitje érvénytelen volt, és nem akart egy nagyobbat írni, ami már jó lett volna.
több mint 14 éve
azért durva hogy a két UFAm össz 10 év 51 misit kapott előre a kompenzációért 😊
több mint 14 éve
biztos voltam benne, hogy rögtön elkúrom. de vmiért két napra emlékeztem és az eladva tábla se volt rajta.tiéd somos.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vajon a láb nélküli Cedric Griffin miért ér ennyit?szabanem ér ennyit
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én meg örülök hogy meghagytátok az anti-workout warrior Joe Hadent, így még 4 évig nincs gondom elsőszámú CB-re 😊Hát nem tudom, azok után hogy Nnamdi 9 milla, Joseph nálam nem ér 7-et...A jó Cb-ket aranyárban mérik. Mondjuk úgy látszik a szarokat is. 😀DömeJoJo megéri, én még a 7 millán is gondolkodtam.
De hogy a 2 ACL utáni Griffin meg a 3-4. CB Arrington miért ér ennyit...somoskovig
Mindenesetre hálát adok az égnek hogy tavaly rajtam kívül senkinek nem kellett Routt, így szarér-húgyér elhozhattam. És így nem vagyok rákényszerülve hogy nickelekre 3 millákat nyomjak. 😊Döme
Viszont nickelért nem vagyok hajlandó 1,5 millát adni
több mint 14 éve
Dunta szerződése nem jó, a harmadik év után nem emelkedhet.Rajnaátalakítottam köszi
több mint 14 éve
Hát nem tudom, azok után hogy Nnamdi 9 milla, Joseph nálam nem ér 7-et...JoJo megéri, én még a 7 millán is gondolkodtam.Huhh micsoda árak, lassan szerencsés leszek hogy JoJo megállt 6.5 ben.A jó Cb-ket aranyárban mérik. Mondjuk úgy látszik a szarokat is. 😀Döme
Cro, Deunta, Arrington...Delonso_
De hogy a 2 ACL utáni Griffin meg a 3-4. CB Arrington miért ér ennyit...somoskovig
Mindenesetre hálát adok az égnek hogy tavaly rajtam kívül senkinek nem kellett Routt, így szarér-húgyér elhozhattam. És így nem vagyok rákényszerülve hogy nickelekre 3 millákat nyomjak. 😊