GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
faszom a WR free agency-be 😛
több mint 15 éve
100-k-t emelni kell,ha nem emelsz évetmert?briareoskristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛kristof
több mint 15 éve
100.000el kell emelni de te csak 70el tettedmert?briareoskristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛kristof
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
mert?kristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛kristof
több mint 15 éve
kristóf te meg szarjál sünt 😛briareosinkább örülj h szólok h érvénytelen a licited 😛
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
bria --> brad smith boooooo es meghogy toled huzzanak a jetses buzik elfele 😛 na persze 😛Fakeannyit szopatott minket, h öröm lesz a szar offensemben szenvedni látni.
kristóf te meg szarjál sünt 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
bria --> brad smith boooooo es meghogy toled huzzanak a jetses buzik elfele 😛 na persze 😛Fakepersze hogy boo mert előlem viszi el. Mindegy. Úgyis jön két WR nemsokára
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
bria --> brad smith boooooo es meghogy toled huzzanak a jetses buzik elfele 😛 na persze 😛
több mint 15 éve
640 volt tavalyról.Sztem azt bekönyveltem, de mindegy. Felőlem lehet a tied.SoldadosTovábbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?SoldadosSean McHughHöri
Shaffer 340, McHugh 100
több mint 15 éve
Sztem azt bekönyveltem, de mindegy. Felőlem lehet a tied.Sean McHughHöriHöri!Továbbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?Soldados
Most hogy néztem Colon fizuja miatt a rosteremet, láttam, hogy Jeromey Clary OT (1,95M, 2M, 2,05M, 3,55M) hiányzik belőle, akit a Tampától szereztem ebben az off-seasonban.
Köszi.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Sean McHughHöri!Továbbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?Soldados
Most hogy néztem Colon fizuja miatt a rosteremet, láttam, hogy Jeromey Clary OT (1,95M, 2M, 2,05M, 3,55M) hiányzik belőle, akit a Tampától szereztem ebben az off-seasonban.
Köszi.Soldados
több mint 15 éve
Höri!Továbbá eltérés az általam vezetett rosterhez képest, hogy 2012-re nálad 1,08 milla caphitem van, nálam viszont csak 0,98 milla. Miből lehet a 100k-s eltérés?
Köszi.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Steelers KeKí frissült.

több mint 15 éve
Höri!Most hogy néztem Colon fizuja miatt a rosteremet, láttam, hogy Jeromey Clary OT (1,95M, 2M, 2,05M, 3,55M) hiányzik belőle, akit a Tampától szereztem ebben az off-seasonban.
Köszi.

több mint 15 éve
Csúcsfej 😕
több mint 15 éve
tudom, király vagyok, elismerem 😛
több mint 15 éve
Fetomy egyre pihentebbek a vicceid 😀
több mint 15 éve
JJ Wattot? 😀 Még jó, hogy nem JJ Wyatt-nek hívják mert, akkor nagyot küzdhetnétek érte... 😛
több mint 15 éve
előre jelzem, a drafton PP-t vagy JJ-t húzom majd 1/2-vel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Milyen jó lesz a Roy-Mike-Damian Williams trió :rolleyes:
több mint 15 éve
Ja, amúgy Höri: Russell Allen LB már a Rajna partján, Tennesseeben lógatja a lábát 😉fetomyte mindig tudsz nekem újat mondani
több mint 15 éve
Ja, amúgy Höri: Russell Allen LB már a Rajna partján, Tennesseeben lógatja a lábát 😉