GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareos
tőlem nem kell Moss? 😀Stez
pontosan tudod h tőled ki kell 😛briareos
Odrick

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
tőlem nem kell Moss? 😀Stez
pontosan tudod h tőled ki kell 😛

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
tőlem nem kell Moss? 😀

több mint 14 éve
srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért a sack bajnokságokat nem osztogatják csak úgy. Meg az all-prokat sem. És azért itt nem fillérre kell differenciálni. Vsz ez a 4 ember ugyan annyi pénzt akarna kb IRL is.

Harrisont nem vettem ide mert rá ugye nem írhattam 😛 meg tényleg nem sok van már neki hátra a többi meg éppen a zeniten vanharomt
Ebben nem értünk egyet. Nálam pénzben Ware - Harrison - Hali, Woodley, Dumervil

A másik 3 még nem győzött meg arról, hogy olyan korszakos egyéniség, mint Ware és Harrison. Halinak és Doomnak volt 1-1 kiemelkedő éve, Woodleynak meg három kiegyensúlyozottan jó, de kiemelkedő nem. Előbbi kettő viszont évről évre, minden egyes alkalommal bizonyítja, hogy posztja csúcskategóriája. Harrisonnak én olyan összeget írtam, ami 3 évre jó, magamból indultam ki, hogy annál hosszabb szerződést nem adnék neki. Viszont arra a 3 évre csúcskategóriát kell neki fizetni. 😊 Ha előre tudnám, hogy mondjuk 5 évest akarsz, akkor kisebb összeget írtam volna, de így csak saját gondolkodásomra számíthattam, aszerint pedig 3 éves szerződés, de arra csúcsgázsi. (De Ware-nél kisebb a kora miatt)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igor reppent egy PM, majd ha időd engedi, megköszönném, ha válaszolnál 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért a sack bajnokságokat nem osztogatják csak úgy. Meg az all-prokat sem. És azért itt nem fillérre kell differenciálni. Vsz ez a 4 ember ugyan annyi pénzt akarna kb IRL is.

Harrisont nem vettem ide mert rá ugye nem írhattam 😛 meg tényleg nem sok van már neki hátra a többi meg éppen a zeniten van
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
a lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknálharomt
Ehhez vegyük hozzá Harrisont is. Hát mondjuk ebből az egyik sztem bőven kiemelkedik felfelé. Aztán van egy aki még mindig a másik három előtt van, akik viszont valóban egy kategória.Soldados
jó harrison 33 éves, míg a másik 4 sokkal fiatalabb
27 éves woodley, doom és hali, 28 ware
ők nem egy kategória pénzbenharomt
Nálam Ware messze kiemelkedik a többi közül, mert már régóta qrva jó és qrva jó korban is van. Abszolút sztár, nem egy-két éves csoda. Utána jön nálam Harrison, aki szintén jobb a másik háromnál, csak öregebb, de ha van eszed 3 évnél nem adsz neki nagyobb szerződést. És Hali-Dume-Woodley nálam egy kaptafa (ebből nekem Woodleyra nem kellett tennem, de így lett volna, ha kell).

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
a lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknálharomt
Ehhez vegyük hozzá Harrisont is. Hát mondjuk ebből az egyik sztem bőven kiemelkedik felfelé. Aztán van egy aki még mindig a másik három előtt van, akik viszont valóban egy kategória.Soldados
ők nem egy kategória pénzbenharomt
de harrison steeler IRL

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ők nem egy kategória pénzben
több mint 14 éve
Ehhez vegyük hozzá Harrisont is. Hát mondjuk ebből az egyik sztem bőven kiemelkedik felfelé. Aztán van egy aki még mindig a másik három előtt van, akik viszont valóban egy kategória.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Ha tényleg akartok valami ilyesmit, akkor lehet nekiállni Worst GM of the year szavazást csinálni a GM of the year mellé, akkor max.tenorx
igen, de mi is szavazzunk fel valakit, és akkor kirakhatnánk szabát, majd visszahoznánk, hogy újra kirakhassuk 😛fetomy
na a ufl pont erre lenne jó 😛 szaba átvenné a las vegast, utána vissza a chargershez, de csak azért, ohgy eredménytől függetlenül utána úgyis megint vissza a uflbe 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha tényleg akartok valami ilyesmit, akkor lehet nekiállni Worst GM of the year szavazást csinálni a GM of the year mellé, akkor max.tenorx
igen, de mi is szavazzunk fel valakit, és akkor kirakhatnánk szabát, majd visszahoznánk, hogy újra kirakhassuk 😛
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Simán Soldi volt a legrosszabbStez
A legrosszabb már nem játszik 😀
több mint 14 éve
Nincs okom félni, mérleg alapján 7. voltam idén is, és stabilan fejlődik a csapat 😀
De pl. nem gondolom, hogy delonso volt a legrosszabb GM tavaly, vagy somos a második.tenorx
pedig de. a madden sosem hazudik
több mint 14 éve
Simán Soldi volt a legrosszabb

több mint 14 éve
Nincs okom félni, mérleg alapján 7. voltam idén is, és stabilan fejlődik a csapat 😀
De pl. nem gondolom, hogy delonso volt a legrosszabb GM tavaly, vagy somos a második.
több mint 14 éve
simán jóó az UFL 😀

több mint 14 éve
és mi alapján választod ki ? 😛haromt
nyilván madden sim. megbolondítaná az építkezési elveket 😀fetomy
na jó, mondjuk egyfajta farmliga is lehetne az újoncoknak, de a nagyon gyenge szereplést akkor is szankcionálni kellene valahogy 😛

tenorx hogy megijedt 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Igen, a Madden sim valóban a lehető legjobb mérőfoka a GMnek. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki azonos csapattal indult.
Ha tényleg akartok valami ilyesmit, akkor lehet nekiállni Worst GM of the year szavazást csinálni a GM of the year mellé, akkor max.

Mondjuk én nem látok óriási tolongást a GM game irányába, hogy még másodosztály is legyen 😀
több mint 14 éve
nyilván madden sim. megbolondítaná az építkezési elveket 😀
több mint 14 éve
6 legrosszabb mérleg

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és mi alapján választod ki ? 😛
több mint 14 éve
majd nyomunk egy UFL GM Gamet, ott aztán teperni kell a helyekért 😀Höri
tényleg a ufl lehetne a másodosztály, ahova minden évben a hat legrosszabb gm kiesik 😛 😂JJ Tiller
támogatom

több mint 14 éve
majd nyomunk egy UFL GM Gamet, ott aztán teperni kell a helyekért 😀Höri
tényleg a ufl lehetne a másodosztály, ahova minden évben a hat legrosszabb gm kiesik 😛 😂

---