GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
szinte látom ahogy a C lábai között átsurransz és sackelszdlben pusztito ero vagyok ugyhogy ezt kivetelesen elhiszem neked.de bele nem vagy szerelmes.Fakeha azokért tradelnék akikbe szerelmes vagyok, már rég itt lennél TE is miamiben 😛briareos
a scoutok mondjuk tokonszurnak magukat mikor latnak h egy 70 kilos gyerek
NTt jatszik es triplazassal sem lehet megfogni.Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
dlben pusztito ero vagyok ugyhogy ezt kivetelesen elhiszem neked.ha azokért tradelnék akikbe szerelmes vagyok, már rég itt lennél TE is miamiben 😛briareospedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉briareosde bele nem vagy szerelmes.Fake
a scoutok mondjuk tokonszurnak magukat mikor latnak h egy 70 kilos gyerek
NTt jatszik es triplazassal sem lehet megfogni.
több mint 14 éve
onnantól bukja a lehetőséget, azt készAz a baj, hogy nincs konrket idopont, igy Ork b@xni fog ra magasbol. 😛Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxnehéz lenne kitalálni.... 😛Newman
Javaslom, hogy hatarido legyen vasarnap este ejfel, es aki nem ad ertelmes okot, hogy miert nem tudta addigra beirni.. onnantol naponta 1 miller cap hit.Igor

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nah én is túl vagyok rajta. Mondjuk Troyon kívül a többi nem gáz ha nem sikerül, úgyhogy nem is voltam bőkezű 😛
több mint 14 éve
Az a baj, hogy nincs konrket idopont, igy Ork b@xni fog ra magasbol. 😛Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxnehéz lenne kitalálni.... 😛Newman
Javaslom, hogy hatarido legyen vasarnap este ejfel, es aki nem ad ertelmes okot, hogy miert nem tudta addigra beirni.. onnantol naponta 1 miller cap hit.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
ha azokért tradelnék akikbe szerelmes vagyok, már rég itt lennél TE is miamiben 😛de bele nem vagy szerelmes.Fakenem.Höripedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉briareos
több mint 14 éve
Meg el se kuldtem, meg gyakon ulok.Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxfogadjunk hogy te voltál az első 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de bele nem vagy szerelmes.pedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉briareosnem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésnem.Höri
egyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?Fucu
több mint 14 éve
pedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésnem.Höri
egyébként:
több mint 14 éve
Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxfogadjunk hogy te voltál az első 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én kurvára nem voltam bőkezű, csak a legfontosabb emberemnél. De kurvára leszarom 😀eaglesmcnabbmi is kurvára leszarjuk
😐

több mint 14 éve
Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxnehéz lenne kitalálni.... 😛
több mint 14 éve
Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀
több mint 14 éve
Na, volt aki 15 millert ajanlott? 😛 (szaba/Wyatt elsosorban 😉)IgorGatesre utalsz? Felét nem adtam neki. 😛
több mint 14 éve
Na, volt aki 15 millert ajanlott? 😛 (szaba/Wyatt elsosorban 😉)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Én kurvára nem voltam bőkezű, csak a legfontosabb emberemnél. De kurvára leszarom 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hű bakker, utólag lehet, hogy néhol bőkezű voltam. 😀 :oszabate mindig az vagy,ez a trade-jeidben nyilvánul meg a legjobban 😛
több mint 14 éve
nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésahogy mondod
egyébként:

több mint 14 éve
Hű bakker, utólag lehet, hogy néhol bőkezű voltam. 😀 :o
több mint 14 éve
nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésnem.
egyébként:
több mint 14 éve
nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésegyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?
több mint 14 éve
Elküldtem már. 😀Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?hazudsz,nem tudsz dönteni
Nem azért mert nem, tudok dönteni, csak a biztonság kedvéért kérdem.eaglesmcnabb
küldd csak ttt-nek 😛Newman
több mint 14 éve
Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?hazudsz,nem tudsz dönteni
Nem azért mert nem, tudok dönteni, csak a biztonság kedvéért kérdem.eaglesmcnabb
küldd csak ttt-nek 😛
több mint 14 éve
Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?csak cserénél