GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
¯\_(ツ)_/¯@vassadi átnéztem a rostert és egy érdekes dolgot találtam csak: nálam 1 dollárral több a cap space (8,538,931) 😀 pedig minden más stimmel és ugye csak összeadós, kivonós képletek vannak...Most akkor mikortól van a PS claim? Elvileg ma 20:00-ra volt tervezve.Megvárom, ma estig rendezi-e a sorait az, aki még adós ezzel, de több haladék nem jár, akkor belenyúlok én a csapatba. Utána mehet majd, az már úgyis megvan, hogy én kiket célzok meg. Szólni fogok, addig légy türelemmel. Más teendő már úgyse lesz, mi lesz veled januárig? 😛
Paul43
vassadi
mind blown
BrainKingSoldier
Remélem nem haragszol meg, de ennek nem fogok utánajárni. 😊
több mint 5 éve
@vassadi átnéztem a rostert és egy érdekes dolgot találtam csak: nálam 1 dollárral több a cap space (8,538,931) 😀 pedig minden más stimmel és ugye csak összeadós, kivonós képletek vannak...Most akkor mikortól van a PS claim? Elvileg ma 20:00-ra volt tervezve.Megvárom, ma estig rendezi-e a sorait az, aki még adós ezzel, de több haladék nem jár, akkor belenyúlok én a csapatba. Utána mehet majd, az már úgyis megvan, hogy én kiket célzok meg. Szólni fogok, addig légy türelemmel. Más teendő már úgyse lesz, mi lesz veled januárig? 😛
Paul43
vassadi
mind blown
több mint 5 éve
Paul43
557
Megpusztulok Januárig 😂😂Most akkor mikortól van a PS claim? Elvileg ma 20:00-ra volt tervezve.Megvárom, ma estig rendezi-e a sorait az, aki még adós ezzel, de több haladék nem jár, akkor belenyúlok én a csapatba. Utána mehet majd, az már úgyis megvan, hogy én kiket célzok meg. Szólni fogok, addig légy türelemmel. Más teendő már úgyse lesz, mi lesz veled januárig? 😛
Paul43
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Most akkor mikortól van a PS claim? Elvileg ma 20:00-ra volt tervezve.Megvárom, ma estig rendezi-e a sorait az, aki még adós ezzel, de több haladék nem jár, akkor belenyúlok én a csapatba. Utána mehet majd, az már úgyis megvan, hogy én kiket célzok meg. Szólni fogok, addig légy türelemmel. Más teendő már úgyse lesz, mi lesz veled januárig? 😛
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Most akkor mikortól van a PS claim? Elvileg ma 20:00-ra volt tervezve.
több mint 5 éve
Paul43
557
@Heisman Trophy, @DeSean, @Habi Már a javítási határidő is lejárt, de még mindig nincs rendben a keretetek, jó lenne intézkedni.Kész
Illetve @Paul43, te is tartozol még egy waive beírásával.
Ami a Vikingst illeti, beírtam a hiányzó játékosok szerződéseit, de természetesen még így is vannak hiányosságok, 42 fő van csak a keretben. Szerintem azt kellene csinálni, hogy csak a Maddenben pótoljuk ki a csapatot 53 főre. A jelenleg elérhető, "maradék" kategóriájú játékosok közül hosszútávú szerződéssel pláne nem akarok senkit a leendő új GM nyakára hozni, meg annak se nagyon van értelme, hogy egyéves szerződéssel berakjak valakit a csapatba kvázi a semmiért, akkor már többre megy az új GM azzal, ha a cap space-e a mostani (így sem túl magas) értéken marad és azt viszi tovább carryoverként, nem lesz még az is alacsonyabb.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
@Heisman Trophy, @DeSean, @Habi Már a javítási határidő is lejárt, de még mindig nincs rendben a keretetek, jó lenne intézkedni.Illetve @Paul43, te is tartozol még egy waive beírásával.
Ami a Vikingst illeti, beírtam a hiányzó játékosok szerződéseit, de természetesen még így is vannak hiányosságok, 42 fő van csak a keretben. Szerintem azt kellene csinálni, hogy csak a Maddenben pótoljuk ki a csapatot 53 főre. A jelenleg elérhető, "maradék" kategóriájú játékosok közül hosszútávú szerződéssel pláne nem akarok senkit a leendő új GM nyakára hozni, meg annak se nagyon van értelme, hogy egyéves szerződéssel berakjak valakit a csapatba kvázi a semmiért, akkor már többre megy az új GM azzal, ha a cap space-e a mostani (így sem túl magas) értéken marad és azt viszi tovább carryoverként, nem lesz még az is alacsonyabb.
több mint 5 éve
Két 3. és két 5. körös pick, remek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Kivágod Longot idén és hozol helyette egy UDFA-t: 850 ezerrel több cap carryover, és a jövő évi 3 milliós fizetése teljes egészében eltűnik. Jövőre vágod ki Longot: cap carryoverben nincs plusz, 2,4 millió cap space teremtődik, és top 51 replacementet még nem is vettem figyelembe. Akkor melyikkel is jársz jobban pénzügyileg?Nem, azért mert így számoltam a cappel, meg a rosterrel.Egyébként szerintem ha meglettek volna a maradék UDFA-k a rosteren és nem kellett volna 48 órát várni, akkor se tudtam időben zárni.Ilyen extrém esetekben nyilván járna valamilyen engedmény.
Mármint azzal mit tudsz kezdeni, ha kerethirdetési határidő reggelén az egyik kezdőd visszavonul, és kell a helyére más?
Nyilván nem ezen múlt, de esetleg valami change freeze időszakot bevezethetnénk, hogy innentől már lefossuk ha visszavonul valaki, és majd jövőre cut.
tenorx
Viszont amit utoljára írsz, annak nem látom értelmét. Miért tartanál meg valakit plusz egy évre, ha tudod, hogy véget ért a pályafutása, ahelyett, hogy szerzel valakit a helyére, még ha csak egy UDFA-t is, akiből még lehet valami. Vagy azért, mert jobb a Madden ratingje? Ne már...
vassadi
Long esetében pl. az van, hogy tavaly igazoltam, így cap bünti járt a kivágásáért. Míg jövőre jóval olcsóbban tudtam volna kivágni.
Arról nem beszélve, hogy így maradt volna a bünti + UDFA salary különbsége "feleslegben", amiből persze megy a carry-over, de én inkább szeretem kihasználni egy évre a maximumot.
Meg irl azért a csapatok tudnak róla ha ilyen szándék van, és nem keretzárás napján jelenti be valaki, hogy akkor off, hogy egy UDFA jöjjön rosterre.
tenorx
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy Longnál amúgy nem derült égből villámcsapásként jött ez a döntés, már hónapok óta köztudott volt, hogy a visszavonulást fontolgatja, hetekkel ezelőtt ő maga nyilatkozott úgy, hogy az Eaglesnek is azt mondta, úgy tervezzenek, hogy nem folytatja.
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Meg mostanában minden 2. visszavonulo vissza is tér egyébként. 😀
több mint 5 éve
Nem, azért mert így számoltam a cappel, meg a rosterrel.Egyébként szerintem ha meglettek volna a maradék UDFA-k a rosteren és nem kellett volna 48 órát várni, akkor se tudtam időben zárni.Ilyen extrém esetekben nyilván járna valamilyen engedmény.
Mármint azzal mit tudsz kezdeni, ha kerethirdetési határidő reggelén az egyik kezdőd visszavonul, és kell a helyére más?
Nyilván nem ezen múlt, de esetleg valami change freeze időszakot bevezethetnénk, hogy innentől már lefossuk ha visszavonul valaki, és majd jövőre cut.
tenorx
Viszont amit utoljára írsz, annak nem látom értelmét. Miért tartanál meg valakit plusz egy évre, ha tudod, hogy véget ért a pályafutása, ahelyett, hogy szerzel valakit a helyére, még ha csak egy UDFA-t is, akiből még lehet valami. Vagy azért, mert jobb a Madden ratingje? Ne már...
vassadi
Long esetében pl. az van, hogy tavaly igazoltam, így cap bünti járt a kivágásáért. Míg jövőre jóval olcsóbban tudtam volna kivágni.
Arról nem beszélve, hogy így maradt volna a bünti + UDFA salary különbsége "feleslegben", amiből persze megy a carry-over, de én inkább szeretem kihasználni egy évre a maximumot.
Meg irl azért a csapatok tudnak róla ha ilyen szándék van, és nem keretzárás napján jelenti be valaki, hogy akkor off, hogy egy UDFA jöjjön rosterre.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Azt nem feltétlen értem én sem, hogy a Mike Ford szitut hogy lehetett volna kivédeni (pláne hogy Rajna határidő után írt rá)A múltkor pont ezt magyaráztam, pont neked. 😊 Ha határidőre megvan az 53+10 fő, akkor ha be is előznek egy claimnél, attól még ugyanúgy teljes a létszám, ha pedig sikerül behúzni a játékost, akkor utána kiteszel valakit az eredetileg kihirdetett keretből. Ennyi.
Igor
Egyébként Bucky Hodges a maga 900 ezres fizetésével még a régi rendszer szerint se lett volna PS-jogosult, nem hogy idén, úgyhogy valaki mást kell jelölnöd helyette.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Egyébként szerintem ha meglettek volna a maradék UDFA-k a rosteren és nem kellett volna 48 órát várni, akkor se tudtam időben zárni.Ilyen extrém esetekben nyilván járna valamilyen engedmény.
tenorx
több mint 5 éve
Azt nem feltétlen értem én sem, hogy a Mike Ford szitut hogy lehetett volna kivédeni (pláne hogy Rajna határidő után írt rá), de whatever, mert a LS jogos...Beírtam a Sundberget és Middletont, PS is updatelve.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Jah, no problem, vágom, hogy ps-ben 3 playám van, nekem ennyi elég 😊 A bivaly roster a lényeg 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Egyébként szerintem ha meglettek volna a maradék UDFA-k a rosteren és nem kellett volna 48 órát várni, akkor se tudtam időben zárni.Mármint azzal mit tudsz kezdeni, ha kerethirdetési határidő reggelén az egyik kezdőd visszavonul, és kell a helyére más?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
azert a Vikings remelem fel lesz toltve legalabb ujoncokkal, hogy a kovetkezo GM ne csak egy ures rostert kapjon, hanem hatha lesz benne legalabb egy ket hasznalhato csere is
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Jogos, az én figyelmemet is elkerülte az a claim.A roster fájl már elvileg naprakész (szóljatok, ha kimaradt valami), este írom, hogy kinek hogy sikerült a kerethirdetés és kinek van még vele dolga. Csütörtök estig intézkedhet majd az, akinek még maradt teendője (limit feletti játékosszám a keretben és hasonlók, többeknél is akad ilyen hiba), utána indul a PS claim nagyjából egy hetes határidővel.Nekem a PS-ben lesz egy QB csere. Csak még nem sikerült beírnom.
vassadi
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
A roster fájl már elvileg naprakész (szóljatok, ha kimaradt valami), este írom, hogy kinek hogy sikerült a kerethirdetés és kinek van még vele dolga. Csütörtök estig intézkedhet majd az, akinek még maradt teendője (limit feletti játékosszám a keretben és hasonlók, többeknél is akad ilyen hiba), utána indul a PS claim nagyjából egy hetes határidővel.Nekem a PS-ben lesz egy QB csere. Csak még nem sikerült beírnom.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A roster fájl már elvileg naprakész (szóljatok, ha kimaradt valami), este írom, hogy kinek hogy sikerült a kerethirdetés és kinek van még vele dolga. Csütörtök estig intézkedhet majd az, akinek még maradt teendője (limit feletti játékosszám a keretben és hasonlók, többeknél is akad ilyen hiba), utána indul a PS claim nagyjából egy hetes határidővel.
több mint 5 éve
Fasza lett Löfli, a titkárnő adja igazán, mert "Rosen még maddenben jó lehet!" 😀 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
..."kivirágozhat a Miamiban"...Hát @Löfli ez a videó kurva jó lett 😂😂👍köszi! 😀 igyekszik az ember 😀
Paul43
Löfli
hatalmas szöveg 😀
több mint 5 éve
Hát @Löfli ez a videó kurva jó lett 😂😂👍köszi! 😀 igyekszik az ember 😀
Paul43
több mint 5 éve
Hát @Löfli ez a videó kurva jó lett 😂😂👍Itt vihogok melóban rajta, nagyon nagy 😀 😀
Paul43