GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Paul43
557
Nem az van, hogy 20:00 óra után nincs több claim stb?Mert akkor néhány claim érvénytelen.
több mint 5 éve
Mike Ford-ért micsoda harc megy itt az utolsó pillanatban 😀
több mint 5 éve
63-on vagyok sztem, de telóról tutira nem tudom, ránézel? Ha kell még kibaszok vkit.A roster move-okkal megleszek, de az 53+10 lehet csúszni fog, sorryAzt fogom nézni, hogy határidőkor megvolt-e szabályosan az 53+10 fő; ha a depth chartokhoz valamivel később lesz beírva, az nem probléma.
gabokocka
vassadi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Ha még nem fejeződik be pl addig egy claim, akkor hogy hírdessek keretet? Írjam be valami megkülönzötetéssel, vagy inkább csússzak?Határidőre mindenképpen 53+10 fővel kellene rendelkeznie mindenkinek. Aztán ha határidő után húz be valaki waiveren egy olyan játékost, akit határidő előtt claimelt, akkor nyilván ki kell majd rakni valakit az eredetileg megadott 53+10-es keretből, hogy legyen hely az új érkezőnek.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A roster move-okkal megleszek, de az 53+10 lehet csúszni fog, sorryAzt fogom nézni, hogy határidőkor megvolt-e szabályosan az 53+10 fő; ha a depth chartokhoz valamivel később lesz beírva, az nem probléma.
gabokocka
több mint 5 éve
Ha még nem fejeződik be pl addig egy claim, akkor hogy hírdessek keretet? Írjam be valami megkülönzötetéssel, vagy inkább csússzak?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A roster move-okkal megleszek, de az 53+10 lehet csúszni fog, sorry
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Vennék egy olcsó DE-t, ha még láthat pályát, de nem nálad, keress....
több mint 5 éve
Ó bazdmeg Chris.
több mint 5 éve
Miért?Na, pár hét szétdolgozott nap után ma végre összkapom a rosterem, van még bőven idő 😀Cut-olhatsz is egyet rögtön...
tenorx
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
UDFA-kat Free Agency topicból tudok igazolni, ugye? Még kell 2 ember a rosteremre, meg 4 a PS-be.Lesz az 3 is, vagy Chris Long visszavonulását már beleszamoltad?
tenorx
több mint 5 éve
ljambrik
601
Na, pár hét szétdolgozott nap után ma végre összkapom a rosterem, van még bőven idő 😀Cut-olhatsz is egyet rögtön...
tenorx
több mint 5 éve
UDFA-kat Free Agency topicból tudok igazolni, ugye? Még kell 2 ember a rosteremre, meg 4 a PS-be.
több mint 5 éve
a Claimek és az újabb UDFA szerződések mikor lesznek beírva pontosan ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Na, pár hét szétdolgozott nap után ma végre összkapom a rosterem, van még bőven idő 😀
több mint 5 éve
Paul43
557
Ok8 után automatikusan indul a PS claim?Nem. Majd szólok, hogy mikortól mehet.
Paul43
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
8 után automatikusan indul a PS claim?Nem. Majd szólok, hogy mikortól mehet.
Paul43
több mint 5 éve
Köszönöm 😊1. Rookie mistake, elfogadom. 😊Ok, köszi, akkor kicsit benéztem, mert mielőtt rájöttem, hogy meg kellene kérdezni, kivágtam egy játékost és így most pont 1 hiányzik a 63hoz 😀Sziasztok! Tisztázó kérdésem lenne:Nem egészen. Akkor is kell határidőre keretet hirdetned, ha még van függőben lévő FA licited / waiver claimed, viszont miután a kerethirdetési határidőn túl lejár egy licit / claim, és tiéd a játékos, akkor nyilván ki kell majd raknod valakit az eredetileg kihirdetett 53+10 fős keretből, hogy helyet csinálj az illetőnek.
Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni).Tehát ha még van folyamatban lévő FA licitem/Waiver claimem holnap este, akkor 20:00 után is waive-elhetem az utolsó adag embert és ha ez megvan, a határidő után (nyilván nem sokkal) is beírhatom a végleges Depth Chartot a topicba?
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
vassadi
Akkor még két kérdés, a biztonság kedvéért:
1. jelenleg 53-9 játékosom van szerződéssel és vannak még bent még claimek, amik ma 21:18kor járnak le. Rendben lesz, ha ezt írom be a topicba? Ezzel akkor elbuktam a határidőt vagy nem?
2. ha megvan a végleges roster fél10 körül, beírjam újra egy új postba, vagy szerkesszem az eredetit?
köszi
BrainKingSoldier
2. Az eredetit szerkeszd, a depth chartoknál mindenkinek csak egy postja legyen. Ma még úgyse kezdem el átnézni őket; ha fél 10-kor átszerkeszted, akkor már úgyis csak a véglegessel fogok találkozni.
vassadi
Akkor beírom majd a nap folyamán a már majdnem kész Rostert és este véglegesítem. Szép napot mindenkinek!
több mint 5 éve
Paul43
557
8 után automatikusan indul a PS claim?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
1. Rookie mistake, elfogadom. 😊Ok, köszi, akkor kicsit benéztem, mert mielőtt rájöttem, hogy meg kellene kérdezni, kivágtam egy játékost és így most pont 1 hiányzik a 63hoz 😀Sziasztok! Tisztázó kérdésem lenne:Nem egészen. Akkor is kell határidőre keretet hirdetned, ha még van függőben lévő FA licited / waiver claimed, viszont miután a kerethirdetési határidőn túl lejár egy licit / claim, és tiéd a játékos, akkor nyilván ki kell majd raknod valakit az eredetileg kihirdetett 53+10 fős keretből, hogy helyet csinálj az illetőnek.
Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni).Tehát ha még van folyamatban lévő FA licitem/Waiver claimem holnap este, akkor 20:00 után is waive-elhetem az utolsó adag embert és ha ez megvan, a határidő után (nyilván nem sokkal) is beírhatom a végleges Depth Chartot a topicba?
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
vassadi
1. jelenleg 53-9 játékosom van szerződéssel és vannak még bent még claimek, amik ma 21:18kor járnak le. Rendben lesz, ha ezt írom be a topicba? Ezzel akkor elbuktam a határidőt vagy nem?
2. ha megvan a végleges roster fél10 körül, beírjam újra egy új postba, vagy szerkesszem az eredetit?
köszi
BrainKingSoldier
2. Az eredetit szerkeszd, a depth chartoknál mindenkinek csak egy postja legyen. Ma még úgyse kezdem el átnézni őket; ha fél 10-kor átszerkeszted, akkor már úgyis csak a véglegessel fogok találkozni.
több mint 5 éve
Ok, köszi, akkor kicsit benéztem, mert mielőtt rájöttem, hogy meg kellene kérdezni, kivágtam egy játékost és így most pont 1 hiányzik a 63hoz 😀Sziasztok! Tisztázó kérdésem lenne:Nem egészen. Akkor is kell határidőre keretet hirdetned, ha még van függőben lévő FA licited / waiver claimed, viszont miután a kerethirdetési határidőn túl lejár egy licit / claim, és tiéd a játékos, akkor nyilván ki kell majd raknod valakit az eredetileg kihirdetett 53+10 fős keretből, hogy helyet csinálj az illetőnek.
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
vassadi
köszi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Sziasztok! Tisztázó kérdésem lenne:Nem egészen. Akkor is kell határidőre keretet hirdetned, ha még van függőben lévő FA licited / waiver claimed, viszont miután a kerethirdetési határidőn túl lejár egy licit / claim, és tiéd a játékos, akkor nyilván ki kell majd raknod valakit az eredetileg kihirdetett 53+10 fős keretből, hogy helyet csinálj az illetőnek.
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
Sziasztok! Tisztázó kérdésem lenne:Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni).Tehát ha még van folyamatban lévő FA licitem/Waiver claimem holnap este, akkor 20:00 után is waive-elhetem az utolsó adag embert és ha ez megvan, a határidő után (nyilván nem sokkal) is beírhatom a végleges Depth Chartot a topicba?
Nagyon köszi