GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Nem az van, hogy 20:00 óra után nincs több claim stb?
Mert akkor néhány claim érvénytelen.
több mint 5 éve
BrainKingSoldier New England Patriots 93
Mike Ford-ért micsoda harc megy itt az utolsó pillanatban 😀
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Grat, DeSean, eléggé rendben van ez a keret. 😊

több mint 5 éve
Kész! Huhh...kosz akik segítettek!!!
👍
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
A roster move-okkal megleszek, de az 53+10 lehet csúszni fog, sorry
gabokocka
Azt fogom nézni, hogy határidőkor megvolt-e szabályosan az 53+10 fő; ha a depth chartokhoz valamivel később lesz beírva, az nem probléma.
vassadi
63-on vagyok sztem, de telóról tutira nem tudom, ránézel? Ha kell még kibaszok vkit.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha még nem fejeződik be pl addig egy claim, akkor hogy hírdessek keretet? Írjam be valami megkülönzötetéssel, vagy inkább csússzak?
Heisman Trophy
Határidőre mindenképpen 53+10 fővel kellene rendelkeznie mindenkinek. Aztán ha határidő után húz be valaki waiveren egy olyan játékost, akit határidő előtt claimelt, akkor nyilván ki kell majd rakni valakit az eredetileg megadott 53+10-es keretből, hogy legyen hely az új érkezőnek.
több mint 5 éve
gabokocka
Azt fogom nézni, hogy határidőkor megvolt-e szabályosan az 53+10 fő; ha a depth chartokhoz valamivel később lesz beírva, az nem probléma.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ha még nem fejeződik be pl addig egy claim, akkor hogy hírdessek keretet? Írjam be valami megkülönzötetéssel, vagy inkább csússzak?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Vennék egy olcsó DE-t, ha még láthat pályát, de nem nálad, keress....
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ó bazdmeg Chris.
több mint 5 éve
Na, pár hét szétdolgozott nap után ma végre összkapom a rosterem, van még bőven idő 😀
tenorx
Cut-olhatsz is egyet rögtön...
ljambrik
Miért?
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
UDFA-kat Free Agency topicból tudok igazolni, ugye? Még kell 2 ember a rosteremre, meg 4 a PS-be.
tenorx
Lesz az 3 is, vagy Chris Long visszavonulását már beleszamoltad?
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Na, pár hét szétdolgozott nap után ma végre összkapom a rosterem, van még bőven idő 😀
tenorx
Cut-olhatsz is egyet rögtön...
több mint 5 éve
UDFA-kat Free Agency topicból tudok igazolni, ugye? Még kell 2 ember a rosteremre, meg 4 a PS-be.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
a Claimek és az újabb UDFA szerződések mikor lesznek beírva pontosan ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
több mint 5 éve
8 után automatikusan indul a PS claim?
Paul43
Nem. Majd szólok, hogy mikortól mehet.
vassadi
Ok
több mint 5 éve
Paul43
Nem. Majd szólok, hogy mikortól mehet.
több mint 5 éve
Sziasztok! Tisztázó kérdésem lenne:
Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni).
Tehát ha még van folyamatban lévő FA licitem/Waiver claimem holnap este, akkor 20:00 után is waive-elhetem az utolsó adag embert és ha ez megvan, a határidő után (nyilván nem sokkal) is beírhatom a végleges Depth Chartot a topicba?
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
Nem egészen. Akkor is kell határidőre keretet hirdetned, ha még van függőben lévő FA licited / waiver claimed, viszont miután a kerethirdetési határidőn túl lejár egy licit / claim, és tiéd a játékos, akkor nyilván ki kell majd raknod valakit az eredetileg kihirdetett 53+10 fős keretből, hogy helyet csinálj az illetőnek.
vassadi
Ok, köszi, akkor kicsit benéztem, mert mielőtt rájöttem, hogy meg kellene kérdezni, kivágtam egy játékost és így most pont 1 hiányzik a 63hoz 😀
Akkor még két kérdés, a biztonság kedvéért:
1. jelenleg 53-9 játékosom van szerződéssel és vannak még bent még claimek, amik ma 21:18kor járnak le. Rendben lesz, ha ezt írom be a topicba? Ezzel akkor elbuktam a határidőt vagy nem?
2. ha megvan a végleges roster fél10 körül, beírjam újra egy új postba, vagy szerkesszem az eredetit?
köszi
BrainKingSoldier
1. Rookie mistake, elfogadom. 😊

2. Az eredetit szerkeszd, a depth chartoknál mindenkinek csak egy postja legyen. Ma még úgyse kezdem el átnézni őket; ha fél 10-kor átszerkeszted, akkor már úgyis csak a véglegessel fogok találkozni.
vassadi
Köszönöm 😊
Akkor beírom majd a nap folyamán a már majdnem kész Rostert és este véglegesítem. Szép napot mindenkinek!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Eddig az időpontig mindenkinek végleges, 53+10 fős (roster+PS) keretet kell kialakítania. A határidő után trade-re és adott szabadügynökre való licitálás megkezdésére nincs mód, már csak a folyamatban lévő FA liciteket / waiver határidőket várjuk meg, és az ezeket követő roster move-okra van lehetőség (pl. kerethirdetési határidő után lejáró licitálás során megszerzett játékosnak helyet biztosítandó kivághat valakit a GM, de a cutolt/waivelt játékosra már nem lehet licitálni).
Tehát ha még van folyamatban lévő FA licitem/Waiver claimem holnap este, akkor 20:00 után is waive-elhetem az utolsó adag embert és ha ez megvan, a határidő után (nyilván nem sokkal) is beírhatom a végleges Depth Chartot a topicba?
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
Nem egészen. Akkor is kell határidőre keretet hirdetned, ha még van függőben lévő FA licited / waiver claimed, viszont miután a kerethirdetési határidőn túl lejár egy licit / claim, és tiéd a játékos, akkor nyilván ki kell majd raknod valakit az eredetileg kihirdetett 53+10 fős keretből, hogy helyet csinálj az illetőnek.
vassadi
Ok, köszi, akkor kicsit benéztem, mert mielőtt rájöttem, hogy meg kellene kérdezni, kivágtam egy játékost és így most pont 1 hiányzik a 63hoz 😀
1. jelenleg 53-9 játékosom van szerződéssel és vannak még bent még claimek, amik ma 21:18kor járnak le. Rendben lesz, ha ezt írom be a topicba? Ezzel akkor elbuktam a határidőt vagy nem?
2. ha megvan a végleges roster fél10 körül, beírjam újra egy új postba, vagy szerkesszem az eredetit?
köszi
BrainKingSoldier
1. Rookie mistake, elfogadom. 😊

2. Az eredetit szerkeszd, a depth chartoknál mindenkinek csak egy postja legyen. Ma még úgyse kezdem el átnézni őket; ha fél 10-kor átszerkeszted, akkor már úgyis csak a véglegessel fogok találkozni.
több mint 5 éve
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
vassadi
köszi
több mint 5 éve
Nagyon köszi
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
Nagyon köszi