GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Paul43
557
Lol, nagyon várom akkor a maradék waivelt/cutolt játékoscunamit 😂😂
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Undrafted free agentUDFA sem?Hatalmas ötletem támadt, mivel fogalmam sincs, hogy kiket vágjak ki a PS-emből, ajánlanék egy dealt bárkinek, akinek van még esetleg helye és kísérletező kedve. 😊Remek terv, épp csak arról feledkeztél meg, hogy adott évben igazolt játékos ugyanabban a szezonban már nem tradelhető tovább. 😊
Az alábbi játékosokat odaadom összesen 1 kondícionális 2020-as 7. körös pickért:
Devlin Hodges QB
Darrin Hall RB
Tyron Johnson WR
Jalen Guyton WR
Tyler Roemer OT
Malik Carney DE
Terez Hall LB
Ha közülük senki nem kerül be IRL 53-as keretbe, akkor a 7. körös pick megy vissza.
Ha egy játékos legalább 53-as keretre kerül, akkor a 7. körös pick marad nálam.
Ha 2-3 játékos kerül IRL 53-as keretre, akkor a 7. körös pick mellé megkapom a 2021/7. kört is.
Ha 4 vagy több játékos kerül IRL 53-as keretbe, akkor a 2020/7. kör mellé kapok egy 2020/5. kört.
Így a másik félnek lesz tuti 53-as játékosa, ami a 7.körös (és 5. körös) pickek esetén nem mindig mondható el, legdurvább esetben 2 pickért 4 játékos, nekem meg nem kell fájó szívvel cutolnom senkit. 😊
somoskovig
vassadi
somoskovig
Sorry 😊
több mint 5 éve
UDFA sem?Hatalmas ötletem támadt, mivel fogalmam sincs, hogy kiket vágjak ki a PS-emből, ajánlanék egy dealt bárkinek, akinek van még esetleg helye és kísérletező kedve. 😊Remek terv, épp csak arról feledkeztél meg, hogy adott évben igazolt játékos ugyanabban a szezonban már nem tradelhető tovább. 😊
Az alábbi játékosokat odaadom összesen 1 kondícionális 2020-as 7. körös pickért:
Devlin Hodges QB
Darrin Hall RB
Tyron Johnson WR
Jalen Guyton WR
Tyler Roemer OT
Malik Carney DE
Terez Hall LB
Ha közülük senki nem kerül be IRL 53-as keretbe, akkor a 7. körös pick megy vissza.
Ha 2-3 játékos kerül IRL 53-as keretre, akkor a 7. körös pick mellé megkapom a 2021/7. kört is.
Ha 4 vagy több játékos kerül IRL 53-as keretbe, akkor a 2020/7. kör mellé kapok egy 2020/5. kört.
Így a másik félnek lesz tuti 53-as játékosa, ami a 7.körös (és 5. körös) pickek esetén nem mindig mondható el, legdurvább esetben 2 pickért 4 játékos, nekem meg nem kell fájó szívvel cutolnom senkit. 😊
somoskovig
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Hatalmas ötletem támadt, mivel fogalmam sincs, hogy kiket vágjak ki a PS-emből, ajánlanék egy dealt bárkinek, akinek van még esetleg helye és kísérletező kedve. 😊Remek terv, épp csak arról feledkeztél meg, hogy adott évben igazolt játékos ugyanabban a szezonban már nem tradelhető tovább. 😊
Devlin Hodges QB
Darrin Hall RB
Tyron Johnson WR
Jalen Guyton WR
Tyler Roemer OT
Malik Carney DE
Terez Hall LB
somoskovig
több mint 5 éve
Ugyanilyen gondjaim vannak, vinnék legalább 60 embert. Akinek kedve van minimális kondicionális pickért kukázni nálam, nyugodtan tegye meg, lesse a rosterem, és válogasson.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hatalmas ötletem támadt, mivel fogalmam sincs, hogy kiket vágjak ki a PS-emből, ajánlanék egy dealt bárkinek, akinek van még esetleg helye és kísérletező kedve. 😊Az alábbi játékosokat odaadom összesen 1 kondícionális 2020-as 7. körös pickért:
Devlin Hodges QB
Darrin Hall RB
Tyron Johnson WR
Jalen Guyton WR
Tyler Roemer OT
Malik Carney DE
Terez Hall LB
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Jó, közben már leesett. Még reggel van. 😊 Akkor értsd úgy, hogy az érvénytelen licitekből ne csinálj rendszert, saját érdeked. 😛tegnap bedobtam 10 embert FA licitben, most javítottam. fél óra múlva küldöm a többit. bocsika 😊@vassadi javítás alatt azt értettem, hogy licitáltam újra, ezúttal szabályosan 😊
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
tegnap bedobtam 10 embert FA licitben, most javítottam. fél óra múlva küldöm a többit. bocsika 😊@vassadi javítás alatt azt értettem, hogy licitáltam újra, ezúttal szabályosan 😊
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
tegnap bedobtam 10 embert FA licitben, most javítottam. fél óra múlva küldöm a többit. bocsika 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lowery-t a Raiders draftolta, tehát eleve nem kerülhetett volna az UDFA börzén a Coltshoz, ergo nem is waivelhették volna, vagyis nem is claimelhető waiverről. Ez itt meg is lett beszélve.ja, értem, csak a waiver topicot néztem
vassadi
több mint 5 éve
ljambrik
601
Falun jó leszLebuktam... 😮RB sor: Kamara, Barkley, Edmonds, JacksonÁdi, te építed az nfl army/navy squadját?? 😀
ljambrik
vassadi
PS-ben 4 RB, nem is rosszak
Backup QB: a futkározós RGIII
Nem is értem, hogy minek ide egy top QB kezdeni, nem lesz itt passz csak old school foci 😀
ljambrik
Amúgy nincs fullbackem, igazi in-line tight endem, RGIII passzolt már életében... Elég gyenge hamisítvány lenne ez triple-option csapatnak. 😊
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Lebuktam... 😮RB sor: Kamara, Barkley, Edmonds, JacksonÁdi, te építed az nfl army/navy squadját?? 😀
ljambrik
vassadi
Nem is értem, hogy minek ide egy top QB kezdeni, nem lesz itt passz csak old school foci 😀
ljambrik
Amúgy nincs fullbackem, igazi in-line tight endem, RGIII passzolt már életében... Elég gyenge hamisítvány lenne ez triple-option csapatnak. 😊
több mint 5 éve
ljambrik
601
RB sor: Kamara, Barkley, Edmonds, JacksonÁdi, te építed az nfl army/navy squadját?? 😀
ljambrik
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Lowery-t a Raiders draftolta, tehát eleve nem kerülhetett volna az UDFA börzén a Coltshoz, ergo nem is waivelhették volna, vagyis nem is claimelhető waiverről. Ez itt meg is lett beszélve.A Packers 4 napja claimelt Loweryt, gondolom azzal az utolsó helyre kerülnekHa egyszer valaha, ne adj isten bejön egy waiver claim én pezsgőt bontok😀Worthingtonnál jelen állás szerint te vagy a befutó; nem is értem, a sorrendben hátrébb lévő Browns minek claimelte.
DeSean
vassadi
kristof
több mint 5 éve
ljambrik
601
Ádi, te építed az nfl army/navy squadját?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Packers 4 napja claimelt Loweryt, gondolom azzal az utolsó helyre kerülnekHa egyszer valaha, ne adj isten bejön egy waiver claim én pezsgőt bontok😀Worthingtonnál jelen állás szerint te vagy a befutó; nem is értem, a sorrendben hátrébb lévő Browns minek claimelte.
DeSean
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Ha egyszer valaha, ne adj isten bejön egy waiver claim én pezsgőt bontok😀Worthingtonnál jelen állás szerint te vagy a befutó; nem is értem, a sorrendben hátrébb lévő Browns minek claimelte.
DeSean
több mint 5 éve
Ha egyszer valaha, ne adj isten bejön egy waiver claim én pezsgőt bontok😀
több mint 5 éve
Na, Rata ha lenne még 4 ezer cap spacem rád licitálnék Wisniewskinél, mint valamelyik év végén Greenwaynél, de ezúttal megúszod. 😛Mikre nem emlékszel 😊
adam8
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na, Rata ha lenne még 4 ezer cap spacem rád licitálnék Wisniewskinél, mint valamelyik év végén Greenwaynél, de ezúttal megúszod. 😛
több mint 5 éve
ezt tudnám támogatni! 😊Amúgy tényleg ki lehetne törölni a régebbi szabálykönyveket vagy átrakni másik topikba. Én is párszor belefutottam, hogy nem az idei értékeket néztem.helloka. véletlenül a tavalyi GM szabálykönyv posztból másoltam ki a vetmin értékeket az FA licit posztomban. (keresés oda ugrott, nem az idei poszt azonos részére)Vetmin felett ajánlottál, így ezek érvényes licitek... 😛
javíthatom az összegeket vagy írjak egy új posztot a helyes idei vetmin értékekkel?
köszi
BrainKingSoldier
De újonc mivoltodra való tekintettel engedélyezem, hogy átírd őket.
vassadi
Shilkor
kösz a rugalmasságot!
több mint 5 éve
Amúgy tényleg ki lehetne törölni a régebbi szabálykönyveket vagy átrakni másik topikba. Én is párszor belefutottam, hogy nem az idei értékeket néztem.helloka. véletlenül a tavalyi GM szabálykönyv posztból másoltam ki a vetmin értékeket az FA licit posztomban. (keresés oda ugrott, nem az idei poszt azonos részére)Vetmin felett ajánlottál, így ezek érvényes licitek... 😛
javíthatom az összegeket vagy írjak egy új posztot a helyes idei vetmin értékekkel?
köszi
BrainKingSoldier
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
helloka. véletlenül a tavalyi GM szabálykönyv posztból másoltam ki a vetmin értékeket az FA licit posztomban. (keresés oda ugrott, nem az idei poszt azonos részére)Vetmin felett ajánlottál, így ezek érvényes licitek... 😛
köszi
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
helloka. véletlenül a tavalyi GM szabálykönyv posztból másoltam ki a vetmin értékeket az FA licit posztomban. (keresés oda ugrott, nem az idei poszt azonos részére)javíthatom az összegeket vagy írjak egy új posztot a helyes idei vetmin értékekkel?
köszi