GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Paul43
557
Ja értem.Waiver és PS claimnél a waiver sorrend számít, UDFA-nál viszont nem az dönt, ott sorsolás volt.Waiber claim és udfa-nal az voltIgen, itt a waiver lista a mérvadó....máshol szerintem nem az volt eddig.Itt is a waiver lista a mérvadó ha többen akarják vinni a játékost?Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?Ádi által megadott keretzárási határidő után.
Paul43
53-ba kell tenni.
Idei 5-7. körös pickek és UDFA-k védettek.
somoskovig
Ott lesz majd frissítès?
Paul43
Klaci79
Paul43
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Waiver és PS claimnél a waiver sorrend számít, UDFA-nál viszont nem az dönt, ott sorsolás volt.Waiber claim és udfa-nal az voltIgen, itt a waiver lista a mérvadó....máshol szerintem nem az volt eddig.Itt is a waiver lista a mérvadó ha többen akarják vinni a játékost?Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?Ádi által megadott keretzárási határidő után.
Paul43
53-ba kell tenni.
somoskovig
Ott lesz majd frissítès?
Paul43
Klaci79
Paul43
több mint 5 éve
Igaz, köszönöm. Akkor licitre fel! 😀Sokadrangú kérdés, de a szabálykönyv szerint a waiver határidő lejárta után 48 órával lehet nyílt licitálni, a waiver határidő meg az elküldéstől számított 48 óra, ergo elvileg 4 nappal az elküldés után lehet a waiverezett delikvensre licitálni, így elvileg Shilkor licitje érvénytelen.Nem 48 órával a waiver határidő lejárta után, hanem a 48 órás waiver határidő lejárta után. A szabálykönyvben is így szerepel. Te olvastad félre.
empty taxi
vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Sokadrangú kérdés, de a szabálykönyv szerint a waiver határidő lejárta után 48 órával lehet nyílt licitálni, a waiver határidő meg az elküldéstől számított 48 óra, ergo elvileg 4 nappal az elküldés után lehet a waiverezett delikvensre licitálni, így elvileg Shilkor licitje érvénytelen.Nem 48 órával a waiver határidő lejárta után, hanem a 48 órás waiver határidő lejárta után. A szabálykönyvben is így szerepel. Te olvastad félre.
empty taxi
több mint 5 éve
Paul43
557
Waiber claim és udfa-nal az voltIgen, itt a waiver lista a mérvadó....máshol szerintem nem az volt eddig.Itt is a waiver lista a mérvadó ha többen akarják vinni a játékost?Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?Ádi által megadott keretzárási határidő után.
Paul43
53-ba kell tenni.
somoskovig
Ott lesz majd frissítès?
Paul43
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Igen, itt a waiver lista a mérvadó....máshol szerintem nem az volt eddig.Itt is a waiver lista a mérvadó ha többen akarják vinni a játékost?Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?Ádi által megadott keretzárási határidő után.
Paul43
53-ba kell tenni.
somoskovig
Ott lesz majd frissítès?
Paul43
több mint 5 éve
Sokadrangú kérdés, de a szabálykönyv szerint a waiver határidő lejárta után 48 órával lehet nyílt licitálni, a waiver határidő meg az elküldéstől számított 48 óra, ergo elvileg 4 nappal az elküldés után lehet a waiverezett delikvensre licitálni, így elvileg Shilkor licitje érvénytelen.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Paul43
557
Itt is a waiver lista a mérvadó ha többen akarják vinni a játékost?Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?Ádi által megadott keretzárási határidő után.
Paul43
53-ba kell tenni.
somoskovig
Ott lesz majd frissítès?
több mint 5 éve
Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?Ádi által megadott keretzárási határidő után.
Paul43
53-ba kell tenni.
több mint 5 éve
Paul43
557
Másik csapat PS-éből mikor lehet igazolni? Van rá különleges szabály vagy csak a szokásos 53-as keretbe kell igazolni kitétel?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Bosánál anno amiatt húzódott olyan sokáig, mert nem tudtak megegyezésre jutni a szerződése bizonyos pontjait illetően. A játékban azért ilyen nem sűrűn fordul elő. 😀Egyébként erre a határidő nem a kerethirdetes? Irl sem kötnek azonnal szerződést a draftoktakkal, lásd pl Joey Bosa anno. Én pl tudatosan vártam három draftolt szerzodesevel, hogy legyen pufferem a capben, hátha még akarok egy FA-t osszszedni az UDFA körök után. Bár ez amiatt volt, mert nem tudtam, hogy a meg maradt cap space-t most már teljes egészében át lehet görgetni jövőre. Ettől függetlenül sorry ha van erre egy korábban határidő, de én a draft szekcional nem láttam a szabálykonyvben. De persze ez nem jelent semmit. Mindenesetre a tisztánlátás kedvéért ha korábban kellett volna, kérlek szóljatok.Vannak bizony sajnos, akik még a draftoltak szerződéseivel is adósak...Kereső nem dobta ki 😕Panthers:
Elijah Holyfield, RB
gabokockaPanthers:Őt természetesen draftolták.
Elijah Holyfield, RB
gabokocka
(Evander még elérhető.)
vassadi
Nem kapott szerződést? 😀
gabokocka
Draft trackerben és az UDFA táblázatokban kellett volna megnézni, az a biztos.
vassadi
ljambrik
Egyébként egyáltalán nem rád vonatkozott, amit írtam, hanem azokra, akik a draft óta hírt se adtak magukról. Amúgy mint írtam is, nincs szigorú határidő a rookie szerződéseknél, de a draft után egy-két héten belül azért illik beírni.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Itt van a két UDFA körben elkelt játékosok:1.kör
docs.google.com/spreadsheets/d/1PCkAaaeugcsM2EcDZmhaVOAHOeBUEtzvo803UZcPc7A/edit?usp=sharing
2. kör
docs.google.com/spreadsheets/d/13mtGdVVOWNtkBHb7fqN3psT-Uv6heTxBNqrA5Ixo4PQ/edit?usp=sharing
Minden UDFA esetében nézzétek végig ezeket és még a draft trackert is, mert sokszor már a draft során elkelt a játékos.
Ha sehol sincs és még a bowl.one/forum/manager-jatek/free-agent-licit topikban sincs, akkor tuti a playa.
Ne sajnáljátok erre azt a plusz 1 percet, mert így sok a felesleges licit...
több mint 5 éve
Bearst rendezem, jövőre lesz az igazi a csapat mert sok embernek jár le a szerződése és teljes rebuild lesz. Most azt rontottam el hogy Jason Petersér hiába tradeltem, mert ő így kapott egy franchise taget ami elvitte a budgetet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
A Bears szerintem most rendeződik...már közeledik az 50-hez a játékosok száma...De a Vikes-ba tényleg kellene a FA-ból néhány playát betenni...illetve a csapatok is egyre több játékost raknak ki...
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
És én is 😀Ezesetben szeretném kérni a csapatom relocatio-ját az NFC North-ba mondjuk a Packers vagy a Lions helyére!Nekem a Bears rémlik még...ott van kb 40 játékos,meg 3,5 milla kb. a cap.Bennem csak egy kérdés merült fel... a Vikingsnak mi lesz a sorsa??Es talan van még hasonló helyzetű csapat.
Hétvégén kerethirdetési határidő... a rosteren van nála kb 30 játékos.
Gergőke
Btw a kerethirdeteskor kirakott udfakbol fel lehetne tolteni(?)
alatriste
Gergőke
alatriste
több mint 5 éve
A Bears most legalább feltoltesre kerül, illetve Heisman befutott a draft alatt is, a Vikings gázos.
több mint 5 éve
Nem arról volt szó korábban, hogy az elhagyatott csapatokat valaki átveszi?Nem tudom, mert emlékeim szerint @Heisman Trophy még a draft környékén jelen volt, @dawe92 viszont már egy jó ideje sehol...
Vagy ezek most új csapatok?
Paul43
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 5 éve
Paul43
557
Nem arról volt szó korábban, hogy az elhagyatott csapatokat valaki átveszi?Vagy ezek most új csapatok?
több mint 5 éve
Ezesetben szeretném kérni a csapatom relocatio-ját az NFC North-ba mondjuk a Packers vagy a Lions helyére!Nekem a Bears rémlik még...ott van kb 40 játékos,meg 3,5 milla kb. a cap.Bennem csak egy kérdés merült fel... a Vikingsnak mi lesz a sorsa??Es talan van még hasonló helyzetű csapat.
Gergőke
alatriste
Gergőke
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nekem a Bears rémlik még...ott van kb 40 játékos,meg 3,5 milla kb. a cap.Bennem csak egy kérdés merült fel... a Vikingsnak mi lesz a sorsa??Es talan van még hasonló helyzetű csapat.
Gergőke
alatriste
" class="embed">
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sok megoldás úgysem nagyon marad, mert 19 játékosnak kellene szerződés és 16 misi cap space van Vikingsnál pl.Bennem csak egy kérdés merült fel... a Vikingsnak mi lesz a sorsa??Es talan van még hasonló helyzetű csapat.
Gergőke
alatriste
több mint 5 éve
Bennem csak egy kérdés merült fel... a Vikingsnak mi lesz a sorsa??Es talan van még hasonló helyzetű csapat.
Gergőke
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Bennem csak egy kérdés merült fel... a Vikingsnak mi lesz a sorsa??Hétvégén kerethirdetési határidő... a rosteren van nála kb 30 játékos.
" class="embed">
több mint 5 éve
Nem, szerintem nem kell elkapkodni. Jó minél hamarabb, de most én is lassabb voltam, mert ki kellett matekozni sok mindent. Ez benne van. Itt szerintem csak arra gondolnak a fiúk, akik ezt sem csinálták, de látszik, hogy mást sem nagyon alkottak.Egyébként erre a határidő nem a kerethirdetes? Irl sem kötnek azonnal szerződést a draftoktakkal, lásd pl Joey Bosa anno. Én pl tudatosan vártam három draftolt szerzodesevel, hogy legyen pufferem a capben, hátha még akarok egy FA-t osszszedni az UDFA körök után. Bár ez amiatt volt, mert nem tudtam, hogy a meg maradt cap space-t most már teljes egészében át lehet görgetni jövőre. Ettől függetlenül sorry ha van erre egy korábban határidő, de én a draft szekcional nem láttam a szabálykonyvben. De persze ez nem jelent semmit. Mindenesetre a tisztánlátás kedvéért ha korábban kellett volna, kérlek szóljatok.Vannak bizony sajnos, akik még a draftoltak szerződéseivel is adósak...Kereső nem dobta ki 😕Panthers:
Elijah Holyfield, RB
Elijah Holyfield, RB
gabokocka
(Evander még elérhető.)
vassadi
Nem kapott szerződést? 😀
gabokocka
vassadi
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Egyébként erre a határidő nem a kerethirdetes? Irl sem kötnek azonnal szerződést a draftoktakkal, lásd pl Joey Bosa anno. Én pl tudatosan vártam három draftolt szerzodesevel, hogy legyen pufferem a capben, hátha még akarok egy FA-t osszszedni az UDFA körök után. Bár ez amiatt volt, mert nem tudtam, hogy a meg maradt cap space-t most már teljes egészében át lehet görgetni jövőre. Ettől függetlenül sorry ha van erre egy korábban határidő, de én a draft szekcional nem láttam a szabálykonyvben. De persze ez nem jelent semmit. Mindenesetre a tisztánlátás kedvéért ha korábban kellett volna, kérlek szóljatok.Vannak bizony sajnos, akik még a draftoltak szerződéseivel is adósak...Kereső nem dobta ki 😕Panthers:
Elijah Holyfield, RB
Elijah Holyfield, RB
gabokocka
(Evander még elérhető.)
vassadi
Nem kapott szerződést? 😀
gabokocka
vassadi