GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Mélységesen le vagyok súlytvaBár írtam már Ádinak is, de azt hiszem az én 2. köröseim kimaradtak egy kivételével.Bocsi, pótolva. Másokat ez csak annyiban érint az eredetileg kihirdetetthez képest, hogy Jason Moore és Jon'Vea Johnson végső soron a Chiefsé lett, nem a Cardinalsé. @alatriste
kristóf17
vassadi
Liverpool Fc
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Bár írtam már Ádinak is, de azt hiszem az én 2. köröseim kimaradtak egy kivételével.Bocsi, pótolva. Másokat ez csak annyiban érint az eredetileg kihirdetetthez képest, hogy Jason Moore és Jon'Vea Johnson végső soron a Chiefsé lett, nem a Cardinalsé. @alatriste
kristóf17
több mint 5 éve
Bár írtam már Ádinak is, de azt hiszem az én 2. köröseim kimaradtak egy kivételével.
több mint 5 éve
Paul43
557
Azért azt nem gondoltam, hogy a második körben jóval kevesebb játékos fog elkelni, mint az elsőben.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Remélem nem sokan küldtétel az utolsó pillanatban a listát és még ma meglesz az eredmény.igen
Ezek után az udfa 3. körhöz hasonló licit módon lehet a maradék udfa-k közül válogatni?
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Remélem nem sokan küldtétel az utolsó pillanatban a listát és még ma meglesz az eredmény.Ezek után az udfa 3. körhöz hasonló licit módon lehet a maradék udfa-k közül válogatni?
több mint 5 éve
Néztem, de Titansből elég A.J. Brown nekem. Örük ha őt kiaknázzák normálisan. 🙂Buccaneers rosterEgy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊Valamelyik Tennessee elkapóm érdekel?
kristóf17
Paul43
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Buccaneers rosterEgy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊Valamelyik Tennessee elkapóm érdekel?
kristóf17
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Egy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊Valamelyik Tennessee elkapóm érdekel?
kristóf17
több mint 5 éve
Egy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊Allen Hurns? (Miami)
kristóf17
több mint 5 éve
Őt nem annyira vállalnám egy évre, de azért köszi.Egy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊Alex Erickson?
kristóf17
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Egy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊Alex Erickson?
kristóf17
több mint 5 éve
Egy 3. 4. számú WR-től, ha valaki megszabadulna szóljon. 😊
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Keretszűkítés előtti utolsó akció (nem fogom kirakni őket, csak egyszerűbb lenne az életem)Vetmines játékosok, kezdők és nem jövőre lejáró szerződéssel...komolytalan ajánlat nem érdekel:
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A kerethirdetési határidő várhatóan május 19., azaz jövő vasárnap 20:00 lesz.
több mint 5 éve
Utolsó Cardinals keki- nem sztár de kezdő safety, depthbe való WR-ek, csere C vagy bust edge playa
bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1904003
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Új KeKi, ami az utolsó is valószínü az idei szezon elött.Köztük kezdök és igéretes fiatalok. KEressetek nyugodtan ajánlatokkal.
bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1896287
több mint 5 éve
braxa88
12 534
A szerződéseket be kell írni az udfa-knál vagy ez csak önszorgalom a gm-ek részéről?"Az UDFA-kat a fenti táblázat alapján együtt felviszem majd a roster fájlba, de azért az ő szerződésüket is - ami mindegyikük esetében 350 ezer, 400 ezer, 450 ezer, RFA - írjátok be a megfelelő topikba."
Ádi azt írta, hogy a táblázat alapján felviszi majd őket.
alatriste
több mint 5 éve
A szerződéseket be kell írni az udfa-knál vagy ez csak önszorgalom a gm-ek részéről?Ádi azt írta, hogy a táblázat alapján felviszi majd őket.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
Trade blockra kerültek a következö játékosaim (figyelem kezdökröl van szó):- James White, RB
- Logan Ryan, CB
- Dustin Colquitt, P
Várom az ajánlataitokat.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Ha valakit idén szereztem UFA-n de cutolni akarom esetleg, akkor az dupla cut büntivel megy vagy sem? Vagy mivel rookie GM vagyok ezért nem?Újonc lévén csak normál cut büntetés jár.
Köszi az infót 👍
Paul43
több mint 5 éve
Na szereztem 6 embert UDFA-n, ez volt a cél 😊 Így már PS is lesz.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Paul43
557
Szigorúan 1.5m alatti. KösziHa valakit idén szereztem UFA-n de cutolni akarom esetleg, akkor az dupla cut büntivel megy vagy sem? Vagy mivel rookie GM vagyok ezért nem?hát ha te hoztad, akkor sztem dupla bünti, bár másfél milla felett ígyis-úgyis bennragad, alatta meg nincs óriási különbség szimpla meg dupla cut között
Köszi az infót 👍
Paul43
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha valakit idén szereztem UFA-n de cutolni akarom esetleg, akkor az dupla cut büntivel megy vagy sem? Vagy mivel rookie GM vagyok ezért nem?hát ha te hoztad, akkor sztem dupla bünti, bár másfél milla felett ígyis-úgyis bennragad, alatta meg nincs óriási különbség szimpla meg dupla cut között
Köszi az infót 👍
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Ha valakit idén szereztem UFA-n de cutolni akarom esetleg, akkor az dupla cut büntivel megy vagy sem? Vagy mivel rookie GM vagyok ezért nem?Köszi az infót 👍