GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
ők azok, akiket IRL kihúztak, de nálunk nem:3/66 Diontae Johnson, WR (Toledo)
3/98 Quincy Williams, LB/S (Murray State)
4/121 Trevon Wesco, TE (West Virginia)
4/128 Tony Pollard, RB (Kentucky)
4/131 Wes Martin, G (Indiana)
5/140 Ryquell Armstead, RB (Temple)
5/141 Zach Gentry, TE (Michigan)
5/143 Ryan Connelly, LB (Wisconsin)
5/145 Matt Gay, K (Utah)
5/148 Dre Greenlaw, LB (Arkansas)
5/152 Qadree Ollison, RB (Pittsburgh)
5/154 Jordan Scarlett, RB (Florida)
5/159 Byron Cowart, DT (Maryland)
5/163 Jake Bailey, P (Stanford)
5/164 E. J. Speed, LB (Tarleton State)
5/170 Austin Seibert, K (Oklahoma)
5/172 Jordan Miller, CB (Washington)
5/173 Cole Holcomb, LB (North Carolina)
6/175 Sutton Smith, DE (Northern Illinois)
6/177 Saquan Hampton, S (Rutgers)
6/183 Justin Skule, OT (Vanderbilt)
6/185 Ka'dar Hollman, CB (Toledo)
6/187 Juwann Winfree, WR (Colorado)
6/191 Marcus Epps, S (Wyoming)
6/195 Xavier Crawford, CB (Central Michigan)
6/196 Blessuan Austin, CB (Rutgers)
6/197 Trace McSorley, QB (Penn State)
6/198 Tim Harris, CB (Virginia)
6/199 Gerri Green, DE (Miss. State)
6/200 Emeke Egbule, LB (Houston)
6/201 Rashad Fenton, CB (South Carolina)
6/203 Marcus Green, WR (Louisiana-Monroe)
6/205 Duke Shelley, CB (Kansas State)
6/208 Scott Miller, WR (Bowling Green)
6/210 Deshaun Davis, LB (Auburn)
6/213 Donovan Wilson, S (Texas A&M)
7/216 Nick Allegretti, G (Illinois)
7/219 Derwin Gray, OT (Maryland)
7/220 Cullen Gillaspia, RB (Texas A&M)
7/221 Donnie Lewis Jr, CB (Tulane)
7/222 Kerrith Whyte Jr, RB (Florida Atlantic)
7/225 Darryl Johnson Jr, DE (North Carolina A&T)
7/226 Ty Summers, LB (TCU)
7/229 P. J. Johnson, DE (Arizona)
7/230 Quinton Bell, DE (Prairie View A&M)
7/232 George Asafo-Adjei, OT (Kentucky)
7/233 Chandler Cox, RB (Auburn)
7/236 John Ursua, WR (Hawaii)
7/238 Stephen Denmark, CB (Valdosta State)
7/240 Jackson Barton, OT (Utah)
7/242 Cortez Broughton, DT (Cincinnati)
7/243 Nick Scott, S (Penn State)
7/245 Chris Slayton, DT (Syracuse)
7/247 Olabisi Johnson, WR (Colorado State)
7/248 Joshua Miles, OT (Morgan State)
7/250 Austin Cutting, LS (Air Force)
7/252 Ken Webster, CB (Ole Miss)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Kérdés:Az egy dolog, hogy kik kerülhetnek be (ezeket tisztáztam a közleményeknél), megint más, hogy kik élveznek védettséget. Utóbbi pedig változatlanul csak az idei 5-7. körösökre és idei UDFA-kra vonatkozik.
A szabálykönyv szerint a practice squadban az aktuális évi draftoltak közül csak az 5-7. körös újoncok és az UDFA-k élveznek védettséget.
A hivatalos közleményben viszont ez van:
Illetve tisztázandó, hogy idén kik kerülhetnek PS-be:
...
• idei 4. körös játékos (függetlenül a fizetésétől, ami 492.375 és 757.500 között mozoghat).
Ez azt jelenti, hogy akkor idéntől már a 4. körösök is védettek a PS-ben?
ljambrik
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Idén nem lesz olyan bátor ember, hogy kik voltak azok, akik IRL elkeltek drafton, itt pedig nem?A Steelers-nek már megvan 😊 de hátha jól jön még később másnak is 😀
több mint 5 éve
Kérdés:Nem.
A szabálykönyv szerint a practice squadban az aktuális évi draftoltak közül csak az 5-7. körös újoncok és az UDFA-k élveznek védettséget.
...
• idei 4. körös játékos (függetlenül a fizetésétől, ami 492.375 és 757.500 között mozoghat).
ljambrik
a) korábbi szezonban igazolt játékos + idei évben igazolt játékos + idei 4. körös pick - ők kerülhetnek PS-re, de nem védettek - lehet lopni más PS-éről.
b) idei 5,6,7.kör+UDFA - kerülhetnek PS-re és védettek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
ljambrik
601
Kérdés:A szabálykönyv szerint a practice squadban az aktuális évi draftoltak közül csak az 5-7. körös újoncok és az UDFA-k élveznek védettséget.
...
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A waiver sorrend mennyire up to date?A Browns és a Panthers van ténylegesen az utolsó két helyen valamilyen sorrendben, ezt leszámítva naprakész.
Spigo
több mint 5 éve
A waiver sorrend mennyire up to date?
több mint 5 éve
@kristof, @kristóf17, @Rataxes Ha csak nincs valami adminisztrálatlan roster move vagy el nem rontottam valamit, akkor ti jelenleg cap limit felett vagytok, várom intézkedéseteket ez ügyben.Este intézem a Pratt szerződéssel együtt, köszi hogy szóltál!
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Pff, de gázak vagyunk. Estig meglesz akkor, köszi!Úgy most. 😀 Ilyenkor már nem lehet cap limit fölé menni; gyakorlatilag egy időben azzal a tranzakcióval, ami limit fölé visz, jönnie kellene annak a roster move-nak is, ami visszahoz alá.@kristof, @kristóf17, @Rataxes Ha csak nincs valami adminisztrálatlan roster move vagy el nem rontottam valamit, akkor ti jelenleg cap limit felett vagytok, várom intézkedéseteket ez ügyben.Így-így. Tökéletesen csináltad. Mikorra kell alámenni? Addigra meglesz a dolog.
vassadi
kristóf17
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Úgy most. 😀 Ilyenkor már nem lehet cap limit fölé menni; gyakorlatilag egy időben azzal a tranzakcióval, ami limit fölé visz, jönnie kellene annak a roster move-nak is, ami visszahoz alá.@kristof, @kristóf17, @Rataxes Ha csak nincs valami adminisztrálatlan roster move vagy el nem rontottam valamit, akkor ti jelenleg cap limit felett vagytok, várom intézkedéseteket ez ügyben.Így-így. Tökéletesen csináltad. Mikorra kell alámenni? Addigra meglesz a dolog.
vassadi
kristóf17
több mint 5 éve
@kristof, @kristóf17, @Rataxes Ha csak nincs valami adminisztrálatlan roster move vagy el nem rontottam valamit, akkor ti jelenleg cap limit felett vagytok, várom intézkedéseteket ez ügyben.Így-így. Tökéletesen csináltad. Mikorra kell alámenni? Addigra meglesz a dolog.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
@kristof, @kristóf17, @Rataxes Ha csak nincs valami adminisztrálatlan roster move vagy el nem rontottam valamit, akkor ti jelenleg cap limit felett vagytok, várom intézkedéseteket ez ügyben.
több mint 5 éve
| Még nem döntöttem ki kerül a gyakorlócsapatba, comish. Értsd a keret még nem végleges. Hol van még a nyár? 😉 |Látom jönnek már sorban a depth chartok. Engem nem zavar, ha valaki PFF-es, Maddenre szabott, vagy akármilyen más DC-t is tesz be a topikba, de ami a kerethirdetéshez mindenképpen kell, az egy sima 53+10 fős lista, ahol minden játékos neve csak egyszer szerepel. Ilyen mindenkinél legyen majd, a többi is maradhat mellette, de azok másodlagosak.Különbontva rosterre és PS-re, természetesen. | @iktriad 😛 |
vassadi
vassadi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Látom jönnek már sorban a depth chartok. Engem nem zavar, ha valaki PFF-es, Maddenre szabott, vagy akármilyen más DC-t is tesz be a topikba, de ami a kerethirdetéshez mindenképpen kell, az egy sima 53+10 fős lista, ahol minden játékos neve csak egyszer szerepel. Ilyen mindenkinél legyen majd, a többi is maradhat mellette, de azok másodlagosak.Különbontva rosterre és PS-re, természetesen. | @iktriad 😛 |
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Látom jönnek már sorban a depth chartok. Engem nem zavar, ha valaki PFF-es, Maddenre szabott, vagy akármilyen más DC-t is tesz be a topikba, de ami a kerethirdetéshez mindenképpen kell, az egy sima 53+10 fős lista, ahol minden játékos neve csak egyszer szerepel. Ilyen mindenkinél legyen majd, a többi is maradhat mellette, de azok másodlagosak.
több mint 5 éve
3/23 - Blake Cashman LB - 5/19 NY Jets: Elég sokat csúszott, és el tudtam volna jobb helyet is képzelni neki, mint Mosley, Williamson és Lee mögött landolni. Idén zömmel spec.teamer lesz gondolom, ha Lee megy, akkor a védelemben is pályára kerülhet időnként.3/26 - Justice Hill RB - 4/11 Baltimore Ravens: Ez nem rossz hely, IRL is összeállt az Ingram - Hill tandem, futni nyilván rengeteget fog a Ravens, Jackson meg talán a RB-nek oda tudja dobni a labdát... 😊 Reálisan Ingram és Edwards mögött a 3. helyre lehet jó Hill.
3/36 Stanley Morgan WR - UDFA Cincinnati: Ezt sajnos elcsesztem, Hardmant nézegettem még itt, de végül lett egy IRL UDFA. Mondjuk a Bengals WR-ek közé nem lehetetlen küldetés bekerülni, a drafton nem vittek senkit, a Green-Boys-Ross trió mögé odaférhet, ami első lépésként nem rossz.
4/23 Renell Wren DT - 4/23 Cincinnati: Telibe, ráadásul azért DL képzésben nem rossz a Bengals, remélem, ezt a jó szokást az új stáb is megtartja, és akkor Wren 1-2 éven belül kezdőbe érhet.
5/18 Will Harris S - 3/18 Detroit Lions: Elég üres volt safety poszton a Lions, főleg Quin kivágása után, Harris akár kezdhet is elég gyorsan.
6/20 Phil Haynes G - 4/22 Seahawks: Darabra van elég guard Seattle-ben, de Iupati fél szezont se szokott kibírni, Pocic meg nem kiszoríthatatlan, szóval még akár rendes játékidőt is kaphat.
6/32 Cody Barton LB - 3/25 Seahawks: Nem tudom, mit tervez vele Carroll, ha Wright továbbra is annyit lesz sérült, mint tavaly, Hendricks meg megy sittre, akkor viszonylag sok játékidőt kaphat,egyébként nem nagyon látom, hogy juthatna korán pályára.
7/19 Jordan Brailford EDGE - 7/39 Washington: Legalább nem lett UDFA, a többi majd kiderül.
Összességében nem rossz, az első 3 pick kicsit/sokat csúszott, viszont 5-6. körben húztam 3 olyat, aki IRL meg 2-3 körrel korábban ment el. Persze ez még semmit nem jelent, majd kiderül, mit kezdenek velük az új helyeiken.
több mint 5 éve
13 pickből csak egy UDFA, ez nem rossz. Többségében jó helyre is kerültek az emberek, egyedül Boykin szopta be a WR temetővel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Paul43
557
Na Redskins megint az én listámról húzott 😂😂 Haskins és Sweat után most Piersbachert. Mikor tettek a gépemre egy spy virust?
több mint 5 éve
Paul43
557
Én lemásoltam a Redskins QB párosát 😁 Vagyis a Redskins másolta az enyémet 😂😂
több mint 5 éve
Jennings a 3. Seahawks játékosom 😊Nekem is van már 2 (Haynes, Barton). 😊
gabokocka
több mint 5 éve
Jennings a 3. Seahawks játékosom 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.