GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Hm ok. Mivel csak a második évem ezért ezt nem ismertem, de az elv annyira nem az enyém. Ha a legtöbb pénzügyi részlet irl -30%, akkor a többinek is akörül kellene lennie. Én pótroziként kb ezt követtem.ha csak ez lenne a döntő faktor, akkor könnyű lenne mindenkinek szerződést adni. de nálunk a kiemelt poszton játszó elit játékosok mindig jóval drágábbak voltak, mint IRLnálam Michael Thomas tűnik kifejezetten jó fogásnak ennyiértMiért? Alapból irl -30%-on játszunk. Azaz a 15 milla éve fizu irl 21-nek felel meg ami reális abszolút.
kristof
Paul43
illetve igen, szerintem is olcsó volt Henry, bár jó lenne, ha egészséges tudna maradni mostantól
kristof
több mint 5 éve
Miért is emlegetjük Henry-t egy szinten Ertz-el, amikor előbbinek még nem volt 700y-os szezonja, sőt jobban kell rá vigyázni mint egy porcelántojásra míg Zach az elmúlt 6 szezonban mindig 700y fölött volt?ha csak ez lenne a döntő faktor, akkor könnyű lenne mindenkinek szerződést adni. de nálunk a kiemelt poszton játszó elit játékosok mindig jóval drágábbak voltak, mint IRLnálam Michael Thomas tűnik kifejezetten jó fogásnak ennyiértMiért? Alapból irl -30%-on játszunk. Azaz a 15 milla éve fizu irl 21-nek felel meg ami reális abszolút.
kristof
Paul43
illetve igen, szerintem is olcsó volt Henry, bár jó lenne, ha egészséges tudna maradni mostantól
kristof
Henry tehetséges srác és több is lenne a karrierjében, de a sérülések nem engedik kibontakozni, akkor meg nem egy szint a liga top3 TE-jének egyikével.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ha csak ez lenne a döntő faktor, akkor könnyű lenne mindenkinek szerződést adni. de nálunk a kiemelt poszton játszó elit játékosok mindig jóval drágábbak voltak, mint IRLnálam Michael Thomas tűnik kifejezetten jó fogásnak ennyiértMiért? Alapból irl -30%-on játszunk. Azaz a 15 milla éve fizu irl 21-nek felel meg ami reális abszolút.
kristof
Paul43
több mint 5 éve
Ha már akkor Hunter Henry nagyon olcsó Ertz-höz képest pl.
több mint 5 éve
nálam Michael Thomas tűnik kifejezetten jó fogásnak ennyiértMiért? Alapból irl -30%-on játszunk. Azaz a 15 milla éve fizu irl 21-nek felel meg ami reális abszolút.
kristof
több mint 5 éve
nálam Michael Thomas tűnik kifejezetten jó fogásnak ennyiértÉn 2millióval többet írtam Thomas igényének
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
nálam Michael Thomas tűnik kifejezetten jó fogásnak ennyiért
több mint 5 éve
Wow, mindenki aláírt (remek), kivéve a fantasztikus 4.-5. WR Allisont. Ami azért fura... Ok, nem sokat kínáltam, de annyit se nyújtott a pályán.Ezt soha nem is értettem. Veterán minimum 2-3 szorosáért miért írna alá egy FA piac tesztelés előtt? Ennyit valszeg piacon is megkap, akkor meg miért ne tesztelné a dolgot, hátha jön nagyobb offer is.
Na majd FAn visszajön Geronimo 😎
Chargers LT

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Wow, mindenki aláírt (remek), kivéve a fantasztikus 4.-5. WR Allisont. Ami azért fura... Ok, nem sokat kínáltam, de annyit se nyújtott a pályán.Na majd FAn visszajön Geronimo 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Hah, 4/3 javított ajánlatra vár, azért ezek jó tippek voltak. 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
rookie szerződéses strong safetyt keresek, PM me
több mint 5 éve
Aki változó összegű szerződést szándékozik adni a frissen hosszabbító játékosának, az előtte legyen kedves átolvasni a vonatkozó szabályokat.
több mint 5 éve
Az idei rozi táblázatot mikor osztjatok meg? Jövőre ilyenkor vagy akár már idén a roster zaraskor?Még idén, a korlátozott FA-körök után. És nyugi, nem úgy kell majd előbányászni, felhőben van. 😛
Csak kíváncsi vagyok mennyire voltak aluk/felül az ajánlataim
ljambrik
több mint 5 éve
Az idei rozi táblázatot mikor osztjatok meg? Jövőre ilyenkor vagy akár már idén a roster zaraskor?Csak kíváncsi vagyok mennyire voltak aluk/felül az ajánlataim
több mint 5 éve
2/2 így kell ezt! 😊

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ha megszavazzák a CBA-t a játékosok és csak 53 fős lesz a roster akkor nekünk is változik majd, vagy nekünk is külön meg kell szavazni?Sztem csak a 2021-es szezontól kellene alkalmazni a játékban, más keretek mellett kezdődött a holtszezon.
Heisman Trophy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sejtettem hogy még nem fog 😊Derrick Henry taggel már egy erős második körös cetliért távozhat Phillyből VASÁRNAPIG.És ha most aláír, akkor hogyan? 😛
Rataxes
vassadi
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Derrick Henry taggel már egy erős második körös cetliért távozhat Phillyből.És ha most aláír, akkor hogyan? 😛
Rataxes
több mint 5 éve
Ha megszavazzák a CBA-t a játékosok és csak 53 fős lesz a roster akkor nekünk is változik majd, vagy nekünk is külön meg kell szavazni?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Derrick Henry taggel már egy erős második körös cetliért távozhat Phillyből.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
akciós áron még mindig eladóak a Williams tesók (Trent és Brandon) valamit 
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ha a rózi számokra gondolsz, azokat már mindenkitől megkaptam, ha a hosszabbítási ajánlatokra, még 10 GM adós velük.hány ember hiányzik még?Hosszabbítási eredmények mikor lesznek?Az első kört egyben fogom kihirdetni, pénteken a határidő után.
Ezért siettem vele?
braxa88
És majdnem egy hét alatt készültél el vele, úgyhogy annyira nem siettél. 😛
vassadi
kristof
több mint 5 éve
Akkor kb 4 nappal később, mint én 🤪4nappal hamarabb adtam le...Hosszabbítási eredmények mikor lesznek?Az első kört egyben fogom kihirdetni, pénteken a határidő után.
Ezért siettem vele?
braxa88
vassadi
braxa88
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hány ember hiányzik még?Hosszabbítási eredmények mikor lesznek?Az első kört egyben fogom kihirdetni, pénteken a határidő után.
Ezért siettem vele?
braxa88
vassadi
több mint 5 éve
4nappal hamarabb adtam le...Hosszabbítási eredmények mikor lesznek?Az első kört egyben fogom kihirdetni, pénteken a határidő után.
Ezért siettem vele?
braxa88
vassadi