GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
ljambrik
601
Mert ha jól látom a szabályzatban akkor annak az ötöde elvész ha átviszem, ha meg nem, akkor nemAha... És az miért jó? 😊Délután megcsinálom, hogy egész számra jöjjön ki. Szerződéskalkulatorral csináltam amúgy, a kerekitesekre nem néztem rá az tény.Cowboys:Nem lehetne normális, legalább százasokra kerekített számokat? 😊 Például az elsőnél rögtön vissza is ütött a fillérezés, ott hiányzik egy dollár.
Draft Pick 2/14 - 1 600 000 / év
Jachai Polite DE 1809512 1309329 1602329 1678829 UFA
Draft Pick 4/8 - 757 500 / év
Te'Von Coney LB 492375 693438 893438 950749 UFA
Draft Pick 4/16 - 757 500 / év
Bobby Evans OT 492375 693438 893438 950749 UFA
ljambrik
vassadi
A cél, hogy nem akarok semmit atvinni az idei capből jövőre, úgyhogy minden szerződés nem lesz 100-asra kerekítve az biztos, előre szólok.
ljambrik
vassadi
Szerkesztette: ljambrik
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Aha... És az miért jó? 😊Délután megcsinálom, hogy egész számra jöjjön ki. Szerződéskalkulatorral csináltam amúgy, a kerekitesekre nem néztem rá az tény.Cowboys:Nem lehetne normális, legalább százasokra kerekített számokat? 😊 Például az elsőnél rögtön vissza is ütött a fillérezés, ott hiányzik egy dollár.
Draft Pick 2/14 - 1 600 000 / év
Jachai Polite DE 1809512 1309329 1602329 1678829 UFA
Draft Pick 4/8 - 757 500 / év
Te'Von Coney LB 492375 693438 893438 950749 UFA
Draft Pick 4/16 - 757 500 / év
Bobby Evans OT 492375 693438 893438 950749 UFA
ljambrik
vassadi
A cél, hogy nem akarok semmit atvinni az idei capből jövőre, úgyhogy minden szerződés nem lesz 100-asra kerekítve az biztos, előre szólok.
ljambrik
több mint 5 éve
Javítva. Egyébként miért vannak benn az előző évek szabálykönyvei is a topikban? Így könnyű összekeverni a számokat az előző évekkel.Falcons:Ezek tavalyi átlagfizetések.
Christian Wilkins, DE - 2 330 000 - 4 év
2019: 1 520 000
2020: 2 600 000
2021: 2 600 000
2022: 2 600 000
Anthony Nelson, LB - 1 260 000 - 4 év
2019: 840 000
2020: 1 200 000
2021: 1 500 000
2022: 1 500 000
Shilkor
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Akiknél még mindig nincs rendben a cap helyzet:@kristof Több mint 700 ezerrel továbbra is a limit felett.
@kristóf17 Egy minimális, 46 ezres pluszt kell csak eltüntetni.
@adam8 Van egy függőben lévő szerződésátstrukturálás, de még az sem rendezi teljesen a helyzetet.
több mint 5 éve
Paul43
557
Nem fogok mind a 45 emberre tenni, aki a listámon van. Volt olyan akinél reméltem a kredit utáni időre is benn marad. Volt 6 OL a listán, abból egyet sikerült, mert a többi kiment kreditben. Az utolsót pedig te vitted (Tate). Aztán miután felszabadult, mentem érte.@Klaci79:Nyilván nem fogok...de mondjuk nem is foglalkozom azzal akiért más már megy, még ha egy melléütés miatt szabálytalan is végül a licit...de a te dolgod, ettől még nyilván az én bajom, ha szabálytalan licitet adok. Ha olyan nagyon a listádon lett volna, lett volna két teljes köröd, hogy legalább egy kreditet tegyél rá...😉
Bocsi, hogy lecsaptam rá, de az én listámon is fenn volt Tate. Harc szerintem nincs érte, mert én pl nem emeltem rád, amikor mentél érte. Ha te most rámemelnél, akkor lenne harc 😁
Remélem nem fogsz 😉
Paul43
Így inkább hagyjuk...
Klaci79
Nem kell elhinned, de ilyenben mi a tökömért hazudnék?
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
@Klaci79:Nyilván nem fogok...de mondjuk nem is foglalkozom azzal akiért más már megy, még ha egy melléütés miatt szabálytalan is végül a licit...de a te dolgod, ettől még nyilván az én bajom, ha szabálytalan licitet adok. Ha olyan nagyon a listádon lett volna, lett volna két teljes köröd, hogy legalább egy kreditet tegyél rá...😉
Bocsi, hogy lecsaptam rá, de az én listámon is fenn volt Tate. Harc szerintem nincs érte, mert én pl nem emeltem rád, amikor mentél érte. Ha te most rámemelnél, akkor lenne harc 😁
Remélem nem fogsz 😉
Paul43
Így inkább hagyjuk...
több mint 5 éve
Paul43
557
@Klaci79:Bocsi, hogy lecsaptam rá, de az én listámon is fenn volt Tate. Harc szerintem nincs érte, mert én pl nem emeltem rád, amikor mentél érte. Ha te most rámemelnél, akkor lenne harc 😁
Remélem nem fogsz 😉
több mint 5 éve
Nem kötelezettség, lehetőség.Érdekes elgondolás, de szerintem ott bukik meg a dolog, hogy vannak, akik már arra sem hajlandóak, hogy az 53+10 fős keretet normálisan megcsinálják (azokról nem is beszélve, akiknél még rendes roster sem lesz...), akkor pláne kevesen feccölnének időt abba, hogy egy 20 fős PS-t összerakjanak, és még kevesebben lennének azok, akik utána ebből 10-est csinálnának.Így. 😊De ha a PS csak irl 53-as kerethirdetés után lenne, akkor a lopkodás is csak akkor menne, nem? Vagy arra gondolsz, hogy most legyen 20 fős PS, utána lopkodás, utána 53-as keretzárás simhez és utána 10-es PS, mikor irl 53 van?Igazából keresztbe nem tenne neki, csak nem 10 főből lehetne válogatni, hanem mindenkinek bővebb lenne a PS-e. Illetve akkor így nem az van, hogy valakit kidobsz a PS-ből, hogy lemenj 10-re, aztán valakit elvisznek a PS-edből, te meg buktál egy játékost esetleg közben, akit egyébként megtartottál volna.Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
Ez kb. a PS-ből lopkodást befolyásolná, de azt meg lehetne oldani 20 fős PS-ből is akár. Mit gondoltok?
somoskovig
Spigo
Illetve a PS-lopkodás is ad némi kiskaput azzal, hogy egy időben és egyszer adja be mindenki az igényeit. Pl. van a rosteremen 1-1 3. és 4. körös pick, akit nem tudok PS-be tenni, mert elviszik, nem védett. Viszont más PS-éből szerzek két játékost a rosterre, akikben szintén látok fantáziát, felteszem őket a rosterre, és ekkor már mehet le PS-be a saját 3-4. körös játékosom, mert ugye nincs több PS-claim, vagyis gyakorlatilag innentől már védettek.
somoskovig
Azt nem értem, hogy a simes 53-as keretbe mikor lopkodsz PS-ből.
hozzátenném, én már dobáltam ki PS eligbe játékosokat, mert nem fértek volna be a 10-es keretbe, de mondjuk a 20-asba igen és mások meg claimelték őket.
Spigo
somoskovig
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Érdekes elgondolás, de szerintem ott bukik meg a dolog, hogy vannak, akik már arra sem hajlandóak, hogy az 53+10 fős keretet normálisan megcsinálják (azokról nem is beszélve, akiknél még rendes roster sem lesz...), akkor pláne kevesen feccölnének időt abba, hogy egy 20 fős PS-t összerakjanak, és még kevesebben lennének azok, akik utána ebből 10-est csinálnának.Így. 😊De ha a PS csak irl 53-as kerethirdetés után lenne, akkor a lopkodás is csak akkor menne, nem? Vagy arra gondolsz, hogy most legyen 20 fős PS, utána lopkodás, utána 53-as keretzárás simhez és utána 10-es PS, mikor irl 53 van?Igazából keresztbe nem tenne neki, csak nem 10 főből lehetne válogatni, hanem mindenkinek bővebb lenne a PS-e. Illetve akkor így nem az van, hogy valakit kidobsz a PS-ből, hogy lemenj 10-re, aztán valakit elvisznek a PS-edből, te meg buktál egy játékost esetleg közben, akit egyébként megtartottál volna.Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
Ez kb. a PS-ből lopkodást befolyásolná, de azt meg lehetne oldani 20 fős PS-ből is akár. Mit gondoltok?
somoskovig
Spigo
Illetve a PS-lopkodás is ad némi kiskaput azzal, hogy egy időben és egyszer adja be mindenki az igényeit. Pl. van a rosteremen 1-1 3. és 4. körös pick, akit nem tudok PS-be tenni, mert elviszik, nem védett. Viszont más PS-éből szerzek két játékost a rosterre, akikben szintén látok fantáziát, felteszem őket a rosterre, és ekkor már mehet le PS-be a saját 3-4. körös játékosom, mert ugye nincs több PS-claim, vagyis gyakorlatilag innentől már védettek.
somoskovig
hozzátenném, én már dobáltam ki PS eligbe játékosokat, mert nem fértek volna be a 10-es keretbe, de mondjuk a 20-asba igen és mások meg claimelték őket.
Spigo
somoskovig
több mint 5 éve
Paul43
557
Nekem személy szerint tetszik a plusz ismeretlen faktor, ahogy most van.
több mint 5 éve
ljambrik
601
Megfontolando, de szerintem csak jövőre. Így a finishben ez nem túl fair.Így. 😊De ha a PS csak irl 53-as kerethirdetés után lenne, akkor a lopkodás is csak akkor menne, nem? Vagy arra gondolsz, hogy most legyen 20 fős PS, utána lopkodás, utána 53-as keretzárás simhez és utána 10-es PS, mikor irl 53 van?Igazából keresztbe nem tenne neki, csak nem 10 főből lehetne válogatni, hanem mindenkinek bővebb lenne a PS-e. Illetve akkor így nem az van, hogy valakit kidobsz a PS-ből, hogy lemenj 10-re, aztán valakit elvisznek a PS-edből, te meg buktál egy játékost esetleg közben, akit egyébként megtartottál volna.Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
somoskovig
Spigo
somoskovig
Spigo
somoskovig
több mint 5 éve
Így. 😊De ha a PS csak irl 53-as kerethirdetés után lenne, akkor a lopkodás is csak akkor menne, nem? Vagy arra gondolsz, hogy most legyen 20 fős PS, utána lopkodás, utána 53-as keretzárás simhez és utána 10-es PS, mikor irl 53 van?Igazából keresztbe nem tenne neki, csak nem 10 főből lehetne válogatni, hanem mindenkinek bővebb lenne a PS-e. Illetve akkor így nem az van, hogy valakit kidobsz a PS-ből, hogy lemenj 10-re, aztán valakit elvisznek a PS-edből, te meg buktál egy játékost esetleg közben, akit egyébként megtartottál volna.Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
somoskovig
Spigo
somoskovig
Spigo
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nagyon bosszantó...a Bears GM legalább néha feljön, bár vele sem egyszerű üzletelni így. Viszont ha valaki 17 napig egy ilyen időszakban nincs, akkor az sajnos szarik bele 😢Csoportellenfelek szóval éljen éljen, de a vikingekkel és a macikkal mi a helyzet? Van vagy 30-35 játékosuk rosterenJó kérdés, dawe 17 napja az oldalon sem járt és drafton sem volt sajnos. 😕
Spigo
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csoportellenfelek szóval éljen éljen, de a vikingekkel és a macikkal mi a helyzet? Van vagy 30-35 játékosuk rosterenJó kérdés, dawe 17 napja az oldalon sem járt és drafton sem volt sajnos. 😕
Spigo
több mint 5 éve
De ha a PS csak irl 53-as kerethirdetés után lenne, akkor a lopkodás is csak akkor menne, nem? Vagy arra gondolsz, hogy most legyen 20 fős PS, utána lopkodás, utána 53-as keretzárás simhez és utána 10-es PS, mikor irl 53 van?Igazából keresztbe nem tenne neki, csak nem 10 főből lehetne válogatni, hanem mindenkinek bővebb lenne a PS-e. Illetve akkor így nem az van, hogy valakit kidobsz a PS-ből, hogy lemenj 10-re, aztán valakit elvisznek a PS-edből, te meg buktál egy játékost esetleg közben, akit egyébként megtartottál volna.Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
somoskovig
Spigo
somoskovig
Szerkesztette: Spigo
több mint 5 éve
Igazából keresztbe nem tenne neki, csak nem 10 főből lehetne válogatni, hanem mindenkinek bővebb lenne a PS-e. Illetve akkor így nem az van, hogy valakit kidobsz a PS-ből, hogy lemenj 10-re, aztán valakit elvisznek a PS-edből, te meg buktál egy játékost esetleg közben, akit egyébként megtartottál volna.Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
somoskovig
Spigo
több mint 5 éve
Paul43
557
John Barron II nem lenne rossz a játék ezen szakaszában, de a Bears-é 6/39-rePedig Baront direkt megnéztem tegnap. Rásasolok majd még egyszer.
Porter Gustin még jobb fogás...de mintha 5/8 lett volna...Habinál viszont mindenki eladó 😀
Klaci79
De köszi az infót 👍
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
John Barron II nem lenne rossz a játék ezen szakaszában, de a Bears-é 6/39-rePorter Gustin még jobb fogás...de mintha 5/8 lett volna...Habinál viszont mindenki eladó 😀
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Los Angeles Rams 2019Ha valaki esetleg nem elégedett a punter-helyzetével. 😊
Tress Way P 941k-810k - átlag feletti punter, IRL a Skinsnél, kb ingyen odaadom.
adam8
több mint 5 éve
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez nem tenne keresztbe a PS-ből "lopkodásnak"? Azaz, ha kell valaki neked másik csapat PS-ből, akkor azt elhozhatod, de az 53-as keretbe kell, hogy menjen.
somoskovig
több mint 5 éve
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha szétválasztanánk a keretkialakítási határidőket? Az 53 menne a megadott határidőig, hogy lehessen kezdeni a sim-et, viszont én a PS-sel megvárnám az IRL 53-as roster kialakításokat. Jelenleg van 16 emberem a PS-ben, úgy, hogy már kidobtam 3 olyan embert, akiből még lehetne valaki. Semmi információnk nincs ebben a szakaszában az IRL offseasonnek ahhoz, hogy releváns döntéseket lehessen hozni.Ez kb. a PS-ből lopkodást befolyásolná, de azt meg lehetne oldani 20 fős PS-ből is akár. Mit gondoltok?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
bakker, azt hittem 600.000-s fizus játékos is mehet a PS-be 😀 akkor asszem nem lesz 10 fős PS-em, az remélem nem baj 😀Ha tavaly vagy korábban lett szerződtetve az illető, és vetmin az a 600 ezer, akkor PS-be tehető. Leírtam amúgy a közleményeknél, hogy kik a PS-jogosultak idén.
Löfli
Ha meg tényleg nem tehető oda, akkor sincs akadálya annak, hogy összerakj egy rendes keretet, lehet még igazolni.
több mint 5 éve
bakker, azt hittem 600.000-s fizus játékos is mehet a PS-be 😀 akkor asszem nem lesz 10 fős PS-em, az remélem nem baj 😀