GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Daniel Jones 😊
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Nem gondolom rossznak a csapatom, de végigolvasva a Rams DCt azért emberes az ottani keret.
Remélem azért sikerül kicsit megszorongatni őket!
#keményleszawest
alatriste
Azért elég féloldalas a Rams 😊
somoskovig
Az O mondhatni brutál, de azért szerintem találni bőven rosszabb védelemeket is ennél. Erős közepmezőny talán.
Mindamellett az O skill posztjai (maddent nézve talán a legfontosabb) nagyon komolyak.
alatriste
Ja, ez egy madden optimalizált roster 😊
somoskovig
Köszönöm a direkt bókot Alatriste, és köszönöm az indirekt bókot, már csak Braxátol kell kicsikarjak egyet és megvan az egész csoport. 😛

Komolyabbra fordítva, szinte biztos vagyok benne, hogy ez az utolsó év hogy nyitva van a Super Bowl-window. Brees és a lejáró szerződések miatt, úgyhogy igyekeztem amennyire lehet feltuningolni a rostert, a skill posztokon, LB-sorban, CB-kkel ezt terveimnek megfelelően sikerült, a D-line-nál és a safetyknél is ulnek kezdők a cserepadon is, de az tény, hogy ott nem igazán vannak sztárok, kiemelkedő játékosok, az o-line pedig sajnos gyengécske, de így is továbbnyúltam kicsit mint a takaróm ér. Aztán meglátjuk sikerül-e idén nyerni vagy sem, de hiányérzet maradt volna bennem, ha idénre nem tudtam volna összehozni az eddigi legerősebb GM-keretemet a sok cap space és pickkel. 😊

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ferrel nyilván bust lesz, de baze, mikor lett nem rossz a Jets?
kristof
Minden sorozat megszakad egyszer, így a Clemson bust DL vagy a szar Jets sorozat is. 😀 (majd utóbbiról gondoskodik a Madden h úgy maradjon ahogy 😀 )
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ferrel nyilván bust lesz, de baze, mikor lett nem rossz a Jets?
több mint 5 éve
BrainKingSoldier New England Patriots 93
Na most már nem linkelgetem a korábbi beszélgetést, hanem új mezőben folytatom 😁

Értem, hát ez valóban hosszabbá teszi a folyamatot. Összesen 21 játékhát van. Egy nap alatt a sim lemegy. Ha ki tudjuk találni, hogyan lehet a statokat átmenteni, akkor az mondjuk még egy nap és lehet adni 1 napot a rostermozgásokra (bár ahogy Dávid írja, az nem biztos, hogy kivitelezhető). Azaz 3 nap lenne egy forduló. Így mondjuk 2.5 hónapra tolódna ki max a szezon, plusz a rosterösszeállítás, ha megy. Akkor 3.5 hónap. Ha plusz egy napot akarunk adni a rosterkarbantartásra/trade-re akkor plusz 21 nap, azaz 3 hónap a szezon, így kb dec közepe lenne vége.

Csak tapogatózva kérdem: a játék gyártójának nem lehetne írni rákérdezni ezekre a technikai részletekre? Érdekes lenne. Persze lehet szarnának ránk meg miegymás, de próba cseresznye.

Dávid: a júniusi frissítés mit tartalmaz? A legújabb roster standeket?
Paul43
Ha én a játék gyártója lennék, akkor azt mondanám, hogy vegyétek meg mind a 32-en Olcsó Jánosok és akkor varialhattok amennyit akartok.
ljambrik
Talán ennyire nem magyaros az ottani virtus 😂😂
Paul43
ne gondold! 😀
EA meg aztán végképp a legalja.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A waiver sorrend up to date? Lehet tudni kihez ki került mert kicsit elveszítettem a fonalat.

Ma igyekszem beírni a rookie szerződéseket, IRL draft alatt csak lesz rá időm 😊
gabokocka
sztem en elotted voltam, igy csak Lewist vitted, de majd Adi megmondja a tutit
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
A waiver sorrend up to date? Lehet tudni kihez ki került mert kicsit elveszítettem a fonalat.

Ma igyekszem beírni a rookie szerződéseket, IRL draft alatt csak lesz rá időm 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Nem gondolom rossznak a csapatom, de végigolvasva a Rams DCt azért emberes az ottani keret.
#keményleszawest
alatriste
somoskovig
Az O mondhatni brutál, de azért szerintem találni bőven rosszabb védelemeket is ennél. Erős közepmezőny talán.
Mindamellett az O skill posztjai (maddent nézve talán a legfontosabb) nagyon komolyak.
alatriste
Ja, ez egy madden optimalizált roster 😊

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
#keményleszawest
alatriste
somoskovig

Liverpool Fc
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
#keményleszawest
alatriste

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
#keményleszawest

Liverpool Fc
több mint 5 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
A draftot követően feleslegessé vált és kivágásra ítélt csere OL emberekért szotyit adok.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 5 éve
48 ora utan lehet a kivagott jatekosokra licitalni, szoval ez a Butler meg ervenytelen
kristof
24re emlékztem. Köszi

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
48 ora utan lehet a kivagott jatekosokra licitalni, szoval ez a Butler meg ervenytelen
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Mostani FA listát ha vezetik el tudná küldeni valaki ?
Heisman Trophy
Hétvégén megpróbálom frissíteni, de nem ígérek semmit 😀
Löfli
okes köszi 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Heisman Trophy
Hétvégén megpróbálom frissíteni, de nem ígérek semmit 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Végső soron nekem mindegy, hogy megy a szimuláció csak végre jussak már be abba POba! 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Játékosok föleg 2021-es pickekért vihetöek a friss KeKi-ben

bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1896287
több mint 5 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Na most már nem linkelgetem a korábbi beszélgetést, hanem új mezőben folytatom 😁

Értem, hát ez valóban hosszabbá teszi a folyamatot. Összesen 21 játékhát van. Egy nap alatt a sim lemegy. Ha ki tudjuk találni, hogyan lehet a statokat átmenteni, akkor az mondjuk még egy nap és lehet adni 1 napot a rostermozgásokra (bár ahogy Dávid írja, az nem biztos, hogy kivitelezhető). Azaz 3 nap lenne egy forduló. Így mondjuk 2.5 hónapra tolódna ki max a szezon, plusz a rosterösszeállítás, ha megy. Akkor 3.5 hónap. Ha plusz egy napot akarunk adni a rosterkarbantartásra/trade-re akkor plusz 21 nap, azaz 3 hónap a szezon, így kb dec közepe lenne vége.

Csak tapogatózva kérdem: a játék gyártójának nem lehetne írni rákérdezni ezekre a technikai részletekre? Érdekes lenne. Persze lehet szarnának ránk meg miegymás, de próba cseresznye.

Paul43
Ha én a játék gyártója lennék, akkor azt mondanám, hogy vegyétek meg mind a 32-en Olcsó Jánosok és akkor varialhattok amennyit akartok.
ljambrik
Talán ennyire nem magyaros az ottani virtus 😂😂
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igor
Viccesen hasonló volt a gondolkodásunk, mert én Risnert/Deitert akartam a 2-3. körben (akár mindkettőt, de legalább az egyiket), és mindkettőről lemaradtam. Aztán Amadit meg pont én húztam be 😊
Rajna
Risner nevét már elkezdtem begépelni 2/10-en, de vmiért utolsó pillanatban meggondoltam magam és nem mondom h elégedett vagyok így utólag. 😊
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246

Paul43
Tippeltem a juniussal, ez az EA reszortja, de szerintem a draft utan x<30 napon belul adnak ko frissitest a rookiekkal.
dankodavid
szerintem jóval később szoktak megjönni a rookie (és a frissített) ratingek, inkább augusztus második fele
kristof
Amiben meg lehet bizni, hogy a keszen levo rookie draft classokbol valamelyik nevesebb tag csinal friss rostert viszonylag hamar.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601

Paul43
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Paul43
Tippeltem a juniussal, ez az EA reszortja, de szerintem a draft utan x<30 napon belul adnak ko frissitest a rookiekkal.
dankodavid
szerintem jóval később szoktak megjönni a rookie (és a frissített) ratingek, inkább augusztus második fele
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246

Paul43

Pulvis et umbra sumus.