GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Én is adom ezt,Ezt a verziót nem tartom annyira jónak. Ez az 50 kredites megoldás szerintem ok, csak behoznám irl draft elé.Van pro és kontra is. Egy szavazást nem ér meg? Jövőre legalább már nem fog felmerülni. Most már úgysem lesz rá idő, hogy mindenkihez időben eljusson.Mint egy fantasy draft, aki első körben első, az a másodikban utolsó.
A régi snake-draftos UDFA nekem jobban tetszett amúgy, azt semmiképp sem hozzuk vissza mondjuk jövőre?kristóf17
[/quo
Az milyen?
adam8
somoskovig
Paul43
Másik, hogy amúgy, aki mondjuk két-három év után ott van az NFL-ben, de nem draftoltuk x-edik évben anno, meg kimaradt a szórásból az UDFA-n is, az elhozható FA-ként bármikor? Függetlenül attól, hogy nincsen ott a listában? Egy-egy példa csak adódik erre is.
több mint 5 éve
Paul43
557
Ezt a verziót nem tartom annyira jónak. Ez az 50 kredites megoldás szerintem ok, csak behoznám irl draft elé.Van pro és kontra is. Egy szavazást nem ér meg? Jövőre legalább már nem fog felmerülni. Most már úgysem lesz rá idő, hogy mindenkihez időben eljusson.Mint egy fantasy draft, aki első körben első, az a másodikban utolsó.
A régi snake-draftos UDFA nekem jobban tetszett amúgy, azt semmiképp sem hozzuk vissza mondjuk jövőre?kristóf17
[/quo
Az milyen?
adam8
somoskovig
több mint 5 éve
Van pro és kontra is. Egy szavazást nem ér meg? Jövőre legalább már nem fog felmerülni. Most már úgysem lesz rá idő, hogy mindenkihez időben eljusson.Mint egy fantasy draft, aki első körben első, az a másodikban utolsó. Egyébként ebben az esetben baromi igazságtalan rendszer, mert aki top 5-ben draftol, annak jó esetben 3-4. körös játékos is juthat, akinél azért még a kezdő potenciál is benne van, míg aki a 32. és utána egyből a 33. helyen választ, az mondjuk kivehet két draftolt 7. köröst, akikből jó eséllyel nem lesz semmi.
[/quo
Az milyen?
adam8
Szerkesztette: somoskovig
több mint 5 éve
Van pro és kontra is. Egy szavazást nem ér meg? Jövőre legalább már nem fog felmerülni. Most már úgysem lesz rá idő, hogy mindenkihez időben eljusson.A régi snake-draftos UDFA nekem jobban tetszett amúgy, azt semmiképp sem hozzuk vissza mondjuk jövőre?Az milyen?
adam8
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A régi snake-draftos UDFA nekem jobban tetszett amúgy, azt semmiképp sem hozzuk vissza mondjuk jövőre?
több mint 5 éve
Paul43
557
Az szép. Nekem 10-12 kb aki érdekes lehet.Az addig ok, hogy kevesebb a lehetőség megismerni őket, de aki a draftra kicsit komolyabban felkészül annak tuti van 6-8 ember a tarsolyában.Nekem jelen pillanatban 50 😊
Draft után meg kb annyi van, hogy látjuk ki lett draftolva aki nálunk udfa és arra rá lehet tenni 30-40 kreditet. Így van izgalom 😁
Paul43
Egon bá
De ugye pont itt lenne a lényeg. Ha megvárjuk a draftot, akkor tudod melyik 10 ember lehet tűzközelben, viszont mindenki más is tudja ezt. Így lesz aki 1-re tesz 50 pontot, ezzel elvéve a lehetöséget a többitől.
Míg ha nem tudjuk ki hol megy ki vagy igazolják le, akkor ott van megint az egyéni faktor, a mi véleményünk, amitől izgalmasabb az egész.
több mint 5 éve
Az addig ok, hogy kevesebb a lehetőség megismerni őket, de aki a draftra kicsit komolyabban felkészül annak tuti van 6-8 ember a tarsolyában.Nekem jelen pillanatban 50 😊
Draft után meg kb annyi van, hogy látjuk ki lett draftolva aki nálunk udfa és arra rá lehet tenni 30-40 kreditet. Így van izgalom 😁
Paul43
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Paul43
557
Az addig ok, hogy kevesebb a lehetőség megismerni őket, de aki a draftra kicsit komolyabban felkészül annak tuti van 6-8 ember a tarsolyában.Nekem az a véleményem, hogy legalább ott legyen egy kis előnyünk, mert az első 100 játékosról sokat lehet megtudni, de az utánalévőkről kevés az info és mi interjúkat sem tudunk készíteni.Hát pedig nem lenne rossz. Mert ha mi korábban draftolunk mint az irl, kvázi blindre megyünk, akkor az udfa-n sem kéne megvárni, hogy tudjuk ki az akit irl mégis draftoltak vagy kik lesznek leigazolva.Párszor már felvetettem, le lett szavazvaAmúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?Egy gyors kort be lehetne iktatni, simán lenne 3-4 srác, akit meg vinnék 😊
Paul43
somoskovig
braxa88
Akkor toljuk teljesen vakon.
Paul43
Egon bá
több mint 5 éve
Nekem az a véleményem, hogy legalább ott legyen egy kis előnyünk, mert az első 100 játékosról sokat lehet megtudni, de az utánalévőkről kevés az info és mi interjúkat sem tudunk készíteni.Hát pedig nem lenne rossz. Mert ha mi korábban draftolunk mint az irl, kvázi blindre megyünk, akkor az udfa-n sem kéne megvárni, hogy tudjuk ki az akit irl mégis draftoltak vagy kik lesznek leigazolva.Párszor már felvetettem, le lett szavazvaAmúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?Egy gyors kort be lehetne iktatni, simán lenne 3-4 srác, akit meg vinnék 😊
Paul43
somoskovig
braxa88
Paul43
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Paul43
557
Hát pedig nem lenne rossz. Mert ha mi korábban draftolunk mint az irl, kvázi blindre megyünk, akkor az udfa-n sem kéne megvárni, hogy tudjuk ki az akit irl mégis draftoltak vagy kik lesznek leigazolva.Párszor már felvetettem, le lett szavazvaAmúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?Egy gyors kort be lehetne iktatni, simán lenne 3-4 srác, akit meg vinnék 😊
Paul43
somoskovig
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Párszor már felvetettem, le lett szavazvaAmúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?Egy gyors kort be lehetne iktatni, simán lenne 3-4 srác, akit meg vinnék 😊
Paul43
somoskovig
több mint 5 éve
OK, köszi.Ha vkinek most vonom vissza az RFA-tenderét az dupla cap penalty-s dolog?Nem, a dupla és másfélszeres szorzó csak új igazolásokra vonatkozik.
empty taxi
vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Paul43
557
@dankodavid: Azért Petersont nem egy 2020/3-ért kaptad na 😉 Vagy ha így gondolod, akkor az idei 1/14-edet adtad nekem nagggyon olcsón 😁 Ha már ezek mind egy trade keretén belül mentek.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Ha vkinek most vonom vissza az RFA-tenderét az dupla cap penalty-s dolog?Nem, a dupla és másfélszeres szorzó csak új igazolásokra vonatkozik.
empty taxi
több mint 5 éve
Ha vkinek most vonom vissza az RFA-tenderét az dupla cap penalty-s dolog?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hát gondolom BPA volt.
több mint 5 éve
Paul43
557
Ed Oliver eladó egyébként, PM-ben lehet érte keresniAkit tegnap húztál?
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ed Oliver eladó egyébként, PM-ben lehet érte keresni
több mint 5 éve
Amúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?Egy gyors kort be lehetne iktatni, simán lenne 3-4 srác, akit meg vinnék 😊
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Amúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?
több mint 5 éve
Baszki, még senki se írta be, mennyi HoF arcot draftolt? 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Paul43
557
Jó reggelt!Még egyszer köszi a tegnap estét. Nagyon nagy élmény volt ez a draft. Izgalmas, néhol idegesítő, de remek szórakozás.
Amúgy azt hittem a trash talk az picit nagyobb lángon fog égni, de nem probléma, pont jó volt ez így.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Annyi plusz info az ujaknak (ha esetleg atsiklottak volna felette) h tradelni 3. kor vegeig lehet csak.Illetve csak az éppen soron következő pickhez kapcsolódó cserét lehet végrehajtani, olyan nincs, hogy pl. 2/1-nél tartunk, és valaki bejelenti, hogy elcseréli az 5. körös pickjét egy jövő évi negyedikre. Az ilyen tradeket még a draft kezdetéig tessék nyélbe ütni, közben már nincs rá lehetőség.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Annyi plusz info az ujaknak (ha esetleg atsiklottak volna felette) h tradelni 3. kor vegeig lehet csak.
több mint 5 éve
Udv. Draft kozben, jovo evi pickeket adnek ideiert. Akit erdekel majd keressen.
JT Daniels fan