GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Van pro és kontra is. Egy szavazást nem ér meg? Jövőre legalább már nem fog felmerülni. Most már úgysem lesz rá idő, hogy mindenkihez időben eljusson.
A régi snake-draftos UDFA nekem jobban tetszett amúgy, azt semmiképp sem hozzuk vissza mondjuk jövőre?
[/quo
Az milyen?
adam8
kristóf17
Mint egy fantasy draft, aki első körben első, az a másodikban utolsó.
somoskovig
Ezt a verziót nem tartom annyira jónak. Ez az 50 kredites megoldás szerintem ok, csak behoznám irl draft elé.
Paul43
Én is adom ezt,
Másik, hogy amúgy, aki mondjuk két-három év után ott van az NFL-ben, de nem draftoltuk x-edik évben anno, meg kimaradt a szórásból az UDFA-n is, az elhozható FA-ként bármikor? Függetlenül attól, hogy nincsen ott a listában? Egy-egy példa csak adódik erre is.
több mint 5 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Van pro és kontra is. Egy szavazást nem ér meg? Jövőre legalább már nem fog felmerülni. Most már úgysem lesz rá idő, hogy mindenkihez időben eljusson.
A régi snake-draftos UDFA nekem jobban tetszett amúgy, azt semmiképp sem hozzuk vissza mondjuk jövőre?
[/quo
Az milyen?
adam8
kristóf17
Mint egy fantasy draft, aki első körben első, az a másodikban utolsó.
somoskovig
Ezt a verziót nem tartom annyira jónak. Ez az 50 kredites megoldás szerintem ok, csak behoznám irl draft elé.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
[/quo
Az milyen?
adam8
kristóf17
Mint egy fantasy draft, aki első körben első, az a másodikban utolsó. Egyébként ebben az esetben baromi igazságtalan rendszer, mert aki top 5-ben draftol, annak jó esetben 3-4. körös játékos is juthat, akinél azért még a kezdő potenciál is benne van, míg aki a 32. és utána egyből a 33. helyen választ, az mondjuk kivehet két draftolt 7. köröst, akikből jó eséllyel nem lesz semmi.

Szerkesztette: somoskovig

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
adam8
Az milyen?
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

több mint 5 éve
Az addig ok, hogy kevesebb a lehetőség megismerni őket, de aki a draftra kicsit komolyabban felkészül annak tuti van 6-8 ember a tarsolyában.
Draft után meg kb annyi van, hogy látjuk ki lett draftolva aki nálunk udfa és arra rá lehet tenni 30-40 kreditet. Így van izgalom 😁
Paul43
Nekem jelen pillanatban 50 😊
Egon bá
Az szép. Nekem 10-12 kb aki érdekes lehet.

De ugye pont itt lenne a lényeg. Ha megvárjuk a draftot, akkor tudod melyik 10 ember lehet tűzközelben, viszont mindenki más is tudja ezt. Így lesz aki 1-re tesz 50 pontot, ezzel elvéve a lehetöséget a többitől.
Míg ha nem tudjuk ki hol megy ki vagy igazolják le, akkor ott van megint az egyéni faktor, a mi véleményünk, amitől izgalmasabb az egész.
több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Az addig ok, hogy kevesebb a lehetőség megismerni őket, de aki a draftra kicsit komolyabban felkészül annak tuti van 6-8 ember a tarsolyában.
Draft után meg kb annyi van, hogy látjuk ki lett draftolva aki nálunk udfa és arra rá lehet tenni 30-40 kreditet. Így van izgalom 😁
Paul43
Nekem jelen pillanatban 50 😊

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Amúgy miért csak irl draft után van udfa ajánlattétel?
Paul43
Egy gyors kort be lehetne iktatni, simán lenne 3-4 srác, akit meg vinnék 😊
somoskovig
Párszor már felvetettem, le lett szavazva
braxa88
Hát pedig nem lenne rossz. Mert ha mi korábban draftolunk mint az irl, kvázi blindre megyünk, akkor az udfa-n sem kéne megvárni, hogy tudjuk ki az akit irl mégis draftoltak vagy kik lesznek leigazolva.
Akkor toljuk teljesen vakon.
Paul43
Nekem az a véleményem, hogy legalább ott legyen egy kis előnyünk, mert az első 100 játékosról sokat lehet megtudni, de az utánalévőkről kevés az info és mi interjúkat sem tudunk készíteni.
Egon bá
több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Paul43
somoskovig
braxa88
Hát pedig nem lenne rossz. Mert ha mi korábban draftolunk mint az irl, kvázi blindre megyünk, akkor az udfa-n sem kéne megvárni, hogy tudjuk ki az akit irl mégis draftoltak vagy kik lesznek leigazolva.
Paul43
Nekem az a véleményem, hogy legalább ott legyen egy kis előnyünk, mert az első 100 játékosról sokat lehet megtudni, de az utánalévőkről kevés az info és mi interjúkat sem tudunk készíteni.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Paul43
somoskovig
braxa88
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Paul43
somoskovig
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha vkinek most vonom vissza az RFA-tenderét az dupla cap penalty-s dolog?
empty taxi
Nem, a dupla és másfélszeres szorzó csak új igazolásokra vonatkozik.
vassadi
OK, köszi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
@dankodavid: Azért Petersont nem egy 2020/3-ért kaptad na 😉 Vagy ha így gondolod, akkor az idei 1/14-edet adtad nekem nagggyon olcsón 😁 Ha már ezek mind egy trade keretén belül mentek.
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
empty taxi
Nem, a dupla és másfélszeres szorzó csak új igazolásokra vonatkozik.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hát gondolom BPA volt.
több mint 5 éve
Ed Oliver eladó egyébként, PM-ben lehet érte keresni
kristof
Akit tegnap húztál?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ed Oliver eladó egyébként, PM-ben lehet érte keresni
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Paul43

több mint 5 éve
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Baszki, még senki se írta be, mennyi HoF arcot draftolt? 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Jó reggelt!

Még egyszer köszi a tegnap estét. Nagyon nagy élmény volt ez a draft. Izgalmas, néhol idegesítő, de remek szórakozás.
Amúgy azt hittem a trash talk az picit nagyobb lángon fog égni, de nem probléma, pont jó volt ez így.
több mint 5 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Annyi plusz info az ujaknak (ha esetleg atsiklottak volna felette) h tradelni 3. kor vegeig lehet csak.
Beki
Illetve csak az éppen soron következő pickhez kapcsolódó cserét lehet végrehajtani, olyan nincs, hogy pl. 2/1-nél tartunk, és valaki bejelenti, hogy elcseréli az 5. körös pickjét egy jövő évi negyedikre. Az ilyen tradeket még a draft kezdetéig tessék nyélbe ütni, közben már nincs rá lehetőség.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Annyi plusz info az ujaknak (ha esetleg atsiklottak volna felette) h tradelni 3. kor vegeig lehet csak.
több mint 5 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Udv. Draft kozben, jovo evi pickeket adnek ideiert. Akit erdekel majd keressen.

JT Daniels fan