GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köztudott, hát milyen GM vagy? 😛 😀 😀Hamarabb is mondhattad volna, akkor a pick Jonah Williams OT lesz 😀Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahanalatriste-nek am OL fétise van. 😀
Azota ment Howard így "csak" Slay-Callahan-Stroman a top3 név.
Nem tartom neednek a CBt, de már reálisabb az biztos.
Elfogult is vagyok biztos de szerintem alapvetően need nelkul sikerül osszekeszitenem a csapatot a draftra. 😊
alatriste
Beki
Chargers LT
több mint 5 éve
Hamarabb is mondhattad volna, akkor a pick Jonah Williams OT lesz 😀Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahanalatriste-nek am OL fétise van. 😀
Elfogult is vagyok biztos de szerintem alapvetően need nelkul sikerül osszekeszitenem a csapatot a draftra. 😊
alatriste
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Azokra gondoltam, akik visszavonultak 😉Ezt jól eltalátad, az állításnak csak 2 tagrésze nem igaz. 😀Mert vén pöcsöket hozol nagy pénzért, akik hűtlenek lesznek hozzád....ennyi 😀Ez jól le is szűrhető a retteget támadófalamból.alatriste-nek am OL fétise van. 😀Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahan
Chargers LT
alatriste
Beki
LT: Bolles
LG: Pugh
C: Glasgow (jó igen őt mondjuk imádom 😀 )
RG: Billy Turner
RT: Bobby Hart
Akikből a nyílt fa körig összesen 2 volt itt és 3an érkeztek most. Az egyik alig tud járni a másik a világ talánya hogy kapott irl annyit amennyit a 3. meg szimplán a liga legrosszabb RT-je. 😀
Amúgy szeretem a jó OL-t ez igaz. 😊
alatriste
CB jön oszt jónapot!!! 😀
Klaci79
A "rangidős" Pugh 28 éves. 2db 26, 27 és 24 a koreloszlás. Ez az OL fiatal, ja és összesen keres idén 6M-t 😀 Megnézem kinek van rajtam kívűl ennél olcsóbban 5db kezdő támadófalembere.
Az OL-em fiatal és olcsó, persze lehetne oda rakni 3. jelzőbe azt is, hogy sz*r, de nem a minőség volt a fő szempont az idei offseasonban a támadófalat illetően. 😀
A szar mondjuk erős, de hogy liga átlag alatti az tuti még ha azért valószínűleg van is rosszabb.
Lassan kicsit frusztrálna is, hogy itt offoljuk a csevegőt a csapatom helyzetével de mivel úgy se mer írni senki se nehogy lebukjon ki a targetje talán most van erre itt hely... 😀
alatriste
több mint 5 éve
Ezt jól eltalátad, az állításnak csak 2 tagrésze nem igaz. 😀Mert vén pöcsöket hozol nagy pénzért, akik hűtlenek lesznek hozzád....ennyi 😀Ez jól le is szűrhető a retteget támadófalamból.alatriste-nek am OL fétise van. 😀Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahan
Chargers LT
alatriste
Beki
Akikből a nyílt fa körig összesen 2 volt itt és 3an érkeztek most. Az egyik alig tud járni a másik a világ talánya hogy kapott irl annyit amennyit a 3. meg szimplán a liga legrosszabb RT-je. 😀
alatriste
CB jön oszt jónapot!!! 😀
Klaci79
A "rangidős" Pugh 28 éves. 2db 26, 27 és 24 a koreloszlás. Ez az OL fiatal, ja és összesen keres idén 6M-t 😀 Megnézem kinek van rajtam kívűl ennél olcsóbban 5db kezdő támadófalembere.
Az OL-em fiatal és olcsó, persze lehetne oda rakni 3. jelzőbe azt is, hogy sz*r, de nem a minőség volt a fő szempont az idei offseasonban a támadófalat illetően. 😀
A szar mondjuk erős, de hogy liga átlag alatti az tuti még ha azért valószínűleg van is rosszabb.
Lassan kicsit frusztrálna is, hogy itt offoljuk a csevegőt a csapatom helyzetével de mivel úgy se mer írni senki se nehogy lebukjon ki a targetje talán most van erre itt hely... 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Mert vén pöcsöket hozol nagy pénzért, akik hűtlenek lesznek hozzád....ennyi 😀Ez jól le is szűrhető a retteget támadófalamból.alatriste-nek am OL fétise van. 😀Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahan
Chargers LT
alatriste
Beki
alatriste
CB jön oszt jónapot!!! 😀
több mint 5 éve
Ez jól le is szűrhető a retteget támadófalamból.alatriste-nek am OL fétise van. 😀Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahan
Chargers LT
alatriste
Beki
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
alatriste-nek am OL fétise van. 😀Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahan
Chargers LT
alatriste
több mint 5 éve
Paul43
557
Azért remélem ennél kreatívabb trash talkok lesznek vasárnap 😉Vélhetően ugyanannyian 😊Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Minek örjöngeni? Mindig fun olvasni kiket mockoltok hozzám 😁 Ez vagy be fog jönni vasárnap vagy nem. Kíváncsi vagyok hány ember fog kicsúszni az első körből akit sokan odavárnak és hányan jönnek fel helyettük az elsőbe.
Chargers LT
Paul43
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Vélhetően ugyanannyian 😊Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Minek örjöngeni? Mindig fun olvasni kiket mockoltok hozzám 😁 Ez vagy be fog jönni vasárnap vagy nem. Kíváncsi vagyok hány ember fog kicsúszni az első körből akit sokan odavárnak és hányan jönnek fel helyettük az elsőbe.
Chargers LT
Paul43
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Paul43
557
Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Minek örjöngeni? Mindig fun olvasni kiket mockoltok hozzám 😁 Ez vagy be fog jönni vasárnap vagy nem. Kíváncsi vagyok hány ember fog kicsúszni az első körből akit sokan odavárnak és hányan jönnek fel helyettük az elsőbe.
Chargers LT
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.imgur.com/a/vSCvYpZ
Chargers LT
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Egyszer már nem értettem a CB picket tőled de akkor meg ilyen volt a CB sor: Slay-Howard-Callahan
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.Hát persze....teljesen 😉
Chargers LT
több mint 5 éve
Amúgy meglepően nincs "őrjöngés" 😀 Nyilván ez már jóval reálisabb mock lett így közel a drafthoz, de beletaláltam sokaknál asszem.
több mint 5 éve
tök szomorú, hogy ennyire nem látszik, hogy milyen irányba építem a csapatom 😥smokescreen 😀 Viccen kívül, a rostered elég készen van, 80%ra venném a DE húzást, ahogy be is írtam, jöhetett volna Burns mondjuk, de Hockenson szexibb, és ki tudja, lehet beleszerettél 😀 Ha te nem viszed ki, Hockenson akár nagyot is csúszhat nálunk.
kristof
több mint 5 éve
Ezért jó, ha nincs elsőkörös pickje az embernek, nem kell dühödni a mockokkal/mockokon...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
3/3 mock Greedy, akkor vasárnap már tényleg be kell váltani 😀
JT Daniels fan
több mint 5 éve
Paul43
557
Igaz, elkerülte a figyelmem 😎Nem rossz ez a Bosa pick 1/3-ra, csak nem értem miért 3-4 OLB-nek van beírva. Nem az lesz az alap nálam.Az DE/3-4OLB, amiből neked a DE need, így egyértelmű, hogy annak vinnéd 😉
De ettől független ok.
Majd meglátjuk mi hogyan fog alakulni. Minden esetre köszönöm a tippeket 😁👍
Paul43
Chargers LT
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
tök szomorú, hogy ennyire nem látszik, hogy milyen irányba építem a csapatom 😥
több mint 5 éve
Nem rossz ez a Bosa pick 1/3-ra, csak nem értem miért 3-4 OLB-nek van beírva. Nem az lesz az alap nálam.Az DE/3-4OLB, amiből neked a DE need, így egyértelmű, hogy annak vinnéd 😉
De ettől független ok.
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Nem rossz ez a Bosa pick 1/3-ra, csak nem értem miért 3-4 OLB-nek van beírva. Nem az lesz az alap nálam.De ettől független ok.
több mint 5 éve
GM-ek vagyunk mind, nem?Ti amúgy dolgoztok? 😜Ne viccelj, teljesen 😂😂15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?Be vagy sózva rendesen 😀 Még csak kedd van. Gondolom legalább 5-10-en majd csak 5 nap múlva vasárnap. Jó esetben. 😊
Paul43
kristóf17
Halál unalmas az utóbbi 1 hét.
Paul43
ljambrik
több mint 5 éve
Nem mindig pörög úgy az ipar na 😀Ti amúgy dolgoztok? 😜Ne viccelj, teljesen 😂😂15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?Be vagy sózva rendesen 😀 Még csak kedd van. Gondolom legalább 5-10-en majd csak 5 nap múlva vasárnap. Jó esetben. 😊
Paul43
kristóf17
Paul43
ljambrik
több mint 5 éve
Paul43
557
Most nem. 3 hónap Elternzeiton vagyok 😁Ti amúgy dolgoztok? 😜Ne viccelj, teljesen 😂😂15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?Be vagy sózva rendesen 😀 Még csak kedd van. Gondolom legalább 5-10-en majd csak 5 nap múlva vasárnap. Jó esetben. 😊
Paul43
kristóf17
Paul43
ljambrik