GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
ljambrik
601
Ti amúgy dolgoztok? 😜Ne viccelj, teljesen 😂😂15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?Be vagy sózva rendesen 😀 Még csak kedd van. Gondolom legalább 5-10-en majd csak 5 nap múlva vasárnap. Jó esetben. 😊
Paul43
kristóf17
Halál unalmas az utóbbi 1 hét.
Paul43
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
holnap legalább megtudjuk a 2019-es menetrendet...mit nem adnék október 17-én egy csütörtök esti Jets-Steelers-ért 😊
több mint 5 éve
Paul43
557
Ne viccelj, teljesen 😂😂15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?Be vagy sózva rendesen 😀 Még csak kedd van. Gondolom legalább 5-10-en majd csak 5 nap múlva vasárnap. Jó esetben. 😊
Paul43
kristóf17
Halál unalmas az utóbbi 1 hét.
több mint 5 éve
15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?Be vagy sózva rendesen 😀 Még csak kedd van. Gondolom legalább 5-10-en majd csak 5 nap múlva vasárnap. Jó esetben. 😊
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
15-en vagyunk eddig a draft chatbe belejentkezve. Többiek mikor jönnek?
több mint 5 éve
A 6/26-ot vagy a 6/35-öt elcserélném jövő évi pickre, akár egy darab 2020-as 6. kör is jó lehet.A kettőért? Deal 😊
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A 6/26-ot vagy a 6/35-öt elcserélném jövő évi pickre, akár egy darab 2020-as 6. kör is jó lehet.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
jah...az durva volt, amikor a pick után egy körrel jöttem rá, hogy valaki írt egy cserét 😀Szerintem ti az én csatornámhoz csatlakoztatok anno, amin voltunk páran. De most Ádi csinált egy újat, ehhez külön csatlakozni kell.Mondjuk Mibbithez képest jobban észrevenni ha vki ír Direct messagesnél. Na meg ha PC-s appnál pl máshol vagyok, azonnal villan és jelzi, ha vki ír.
Kis gyorstalpalóként csak annyi, hogy nem kell többet tudnotok, mint a mibbit-hez kellett 😊
Vannak benne plusz feature-ök - pl. a normális mobilapp meg a chat history.
Ugyanúgy tudtok PM-ezni benne, stb.
tenorx
Beki
Na az a rész kalap-kabát...itt remélem jobb lesz majd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ti az én csatornámhoz csatlakoztatok anno, amin voltunk páran. De most Ádi csinált egy újat, ehhez külön csatlakozni kell.Mondjuk Mibbithez képest jobban észrevenni ha vki ír Direct messagesnél. Na meg ha PC-s appnál pl máshol vagyok, azonnal villan és jelzi, ha vki ír.
Kis gyorstalpalóként csak annyi, hogy nem kell többet tudnotok, mint a mibbit-hez kellett 😊
tenorx
több mint 5 éve
Szerintem ti az én csatornámhoz csatlakoztatok anno, amin voltunk páran. De most Ádi csinált egy újat, ehhez külön csatlakozni kell.Köszönöm!! Már nekem is bejött!! 😊
tenorx
" class="embed">
több mint 5 éve
Nekem eddig bejön.
több mint 5 éve
Szerintem ti az én csatornámhoz csatlakoztatok anno, amin voltunk páran. De most Ádi csinált egy újat, ehhez külön csatlakozni kell.Kis gyorstalpalóként csak annyi, hogy nem kell többet tudnotok, mint a mibbit-hez kellett 😊
több mint 5 éve
En eddig hozza voltam adva egy csevegohoz ott de mar nem latom...Közben nekem sikerült a telefonomról a hivatalos közlemények között fellelhető linken csatlakozni.
Valaki tud segíteni?
alatriste
" class="embed">
több mint 5 éve
En eddig hozza voltam adva egy csevegohoz ott de mar nem latom...Nekem is valami ilyesmi rémlett, de ezt már én sem láttam...úgyhogy ezért léptem be újra. Viszont így sem látok semmit.
Valaki tud segíteni?
alatriste
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 5 éve
En eddig hozza voltam adva egy csevegohoz ott de mar nem latom...Valaki tud segíteni?
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Javaslom, hogy Discordon a nickbe írjátok be a csapatnevet is, vagy képnek töltsétek fel a csapatlogót. Saját érdeketek, draft közben könnyebben megtalálnak titeket trade ügyben, ha nem akkor kell találgatni, hogy ez vagy az a csapat kihez tartozik.Nos én bejelentkeztem a Discordon. Kérésnek megfelelően Gergőke COLTS néven leszek. Viszont a Discordhoz majd egy kis használati segítséget kérhetek?? Ugyanis még életemben nem használtam. Vagy hogyan fog kinézni rajta a draft azt lehet tudni??
vassadi
" class="embed">
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Javaslom, hogy Discordon a nickbe írjátok be a csapatnevet is, vagy képnek töltsétek fel a csapatlogót. Saját érdeketek, draft közben könnyebben megtalálnak titeket trade ügyben, ha nem akkor kell találgatni, hogy ez vagy az a csapat kihez tartozik.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Különböző le és felmozgásokra vevő lennék idei pickjeimmel, akár jövő évi lehetőségeket is bevonva.1/12, 1/16, 2/1, 2/15, 3/2, 3/35, 4/13, 4/22, 5/3, 6/1, 6/4, 6/24, 6/25, 6/27, 6/31, 7/3, 7/13
(első körben nem mennék előre)
több mint 5 éve
vassadi
15 617
A szerződésátstrukturálásokat és a somos utolsó update-je óta érkezett pár FA-licitet leszámítva pótolva az adminisztráció.
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Draft infók a közleményeknél.Még annyi, hogy ha valaki nem tud részt venni a drafton, és másra bízza a draftját / BPA listát ad le valakinél, akkor előtte jelezze, hogy ki lesz a helyettese, ne a draft közben kelljen találgatni, hogy XY helyett ki húz.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Illetve, ha Discord lesz, sztem minél hamarabb menjen ki az inv URL h mindenki tudjon csatlakozni és szokja az új felületet.
több mint 5 éve
Mikor lesz friss roster? A hét elején nem volt rá idő gondolom.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀