GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Paul43
557
Najo, akkor en adok ket idei 4ik kort az egyik top11-es pickert... hamar ekkora tulkinalat vanÉn adok idei 3. kört, nehogy már olyan olcsóért adj tovább az 1/11-en, mint amit Spigo ajánl 😂😂
Spigo
több mint 5 éve
Najo, akkor en adok ket idei 4ik kort az egyik top11-es pickert... hamar ekkora tulkinalat van
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Top10 nem menő... 😀 1/11-re is meghallagtok ajánlatokat. 😀
több mint 5 éve
Paul43
557
Tök jó ez a sorminta, hogy az 1/6 és 1/5 is bejelentkezett a trade-re. Ki ne maradjak:1/4 és 1/3-ra meghallgatok ajánlatokat 😁
több mint 5 éve
En kezelem ma a Chargers draftot, szoval 1/5ert is lehet jonni
több mint 5 éve
1/6-ért még mindig meghallgatok ajánlatokat.
több mint 5 éve
1/19-ről a draft alakulásától függően mozognék előre vagy hátra. A néhány helyes felmozgásért a 3/32-t adnám, lefelé pedig jövőévi pick érdekelne elsősorban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
1/22-ről hátrálnék 1/26 - 1/32-re.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Akinek esetleg egy jó no2 RB kell Devontae Booker vagy Jeremy Hill eladó. Olcsó fiatal WR Chester Rogers szinten. Ár megegyezés szerint 😉😊
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Újra minden téren naprakész az adminisztráció.Ha valaki még a draft előtt tradel, azt lehet nem tudom már beírni holnap estig, úgyhogy @somoskovig, @empty taxi, arra majd légyszi figyeljetek, hogy az esetleges ilyen cserék legyenek majd átvezetve legalább a trackerben, meg ha ez valami oknál fogva elmaradna, akkor a pickek gazdái is szóljanak draft közben, hogy "hé, nem ő jön, hanem én, mert még a draft előtt elcseréltük ezt a picket".
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A Los Angeles Rams is várja az érdeklődöket az 1/13-ra, 1/31-re, és 2/13-ra. 😊 Leginkább jövő évi pickben gondolkodnék.
több mint 5 éve
Paul43
557
Hát pont a kontextus miatt 😉2/21-ről mennék feljebb annyiért, nem pedig teszem azt 1/20-ról 1/1-re. Vagy például, ha valakinek első kör legvégi pickje és WR needje van, annak simán jó üzlet lehet lemenni akár ennyiért is 2/21-re, ahol ebben a classban ugyanolyan kaliberű elkapót húzhat, mint az első kör végén, és kap még mellé egy harmadik körös picket. A kontextus hasznos dolog. 😉Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.Egy extra 3/17-tel fel tudsz mozogni 20-24 helyet? Az kemény 🙀🙀
vassadi
Paul43
vassadi
Ha valakinek az extra 3/17 megéri, hogy odaadjon egy első végit 2/21-ért akkor hajrà.
Egyébként meg wr szempontból sem mindegy, hogy második kör eleje vagy vége, de a marketinged nem rossz 😉
több mint 5 éve
vassadi
15 617
2/21-ről mennék feljebb annyiért, nem pedig teszem azt 1/20-ról 1/1-re. Vagy például, ha valakinek első kör legvégi pickje és WR needje van, annak simán jó üzlet lehet lemenni akár ennyiért is 2/21-re, ahol ebben a classban ugyanolyan kaliberű elkapót húzhat, mint az első kör végén, és kap még mellé egy harmadik körös picket. A kontextus hasznos dolog. 😉Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.Egy extra 3/17-tel fel tudsz mozogni 20-24 helyet? Az kemény 🙀🙀
vassadi
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.Egy extra 3/17-tel fel tudsz mozogni 20-24 helyet? Az kemény 🙀🙀
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Sanszosan elmozdulnék majd valamerre 2/21-ről, fel- és letrade egyaránt szóba jöhet. Előbbi esetén egy 3/17-et adnék pluszba, így első kör legvégi / második kör eleji pick kellene, másik irányban maximum olyan 3/10-ig mennék le, és különbözetként elsősorban jövő évi pick jöhetne. A draft alakulásától függ a dolog, de ha valaki úgy látja, adott esetben érdekelheti valamelyik verzió, akkor írjon és feltételesen kilátásba helyezhetünk egy trade-et, könnyebb megbeszélni a részleteket még draft előtt, mint közben.
több mint 5 éve
Ingyen megmondom, hogy Quinnen Williams 😀Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
A draft trackert holnap este frissítem, és pótolom a maradék adminisztrációs hiányosságot is.
vassadi
Klaci79
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Az egyik idei 3. kör huszonX-edik pickemről szeretnék feljönni idei 2/10-2/20 közé. Amit a különbségért tudnék adni:
Idei 5. vagy 6. kör
Jövő évi 3. vagy 4. kör
Esetleg David Onyemata és/vagy Emmanuel Ogbah
Akit érdekel, a fentiekből rakjon össze egy ellenértéket és dobjon PM-et!
több mint 5 éve
Paul43
557
Jah nem, a listádétt adok egy 2034-es 7. kört. De az idei 1/2-ért tartom a 2021/1-et 😁Amit Lacinak átküldtem, azon két név szerepel. Számításaim szerint az 1/2-es pickhez ennél több nem kell. 😊 Legközelebb 2/21-nél húzok, arra pedig már tuti jelen leszek. Szóval szerintem "enyhe" túlfizetés lenne egy 2021-es első kört adni azért a két fős listáért, ami Lacinál van, de ki ahogy gondolja. 😛Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
A draft trackert holnap este frissítem, és pótolom a maradék adminisztrációs hiányosságot is.
vassadi
Klaci79
Igor
Egyébként a teljes boardom 239 játékosnál állt meg.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Amit Lacinak átküldtem, azon két név szerepel. Számításaim szerint az 1/2-es pickhez ennél több nem kell. 😊 Legközelebb 2/21-nél húzok, arra pedig már tuti jelen leszek. Szóval szerintem "enyhe" túlfizetés lenne egy 2021-es első kört adni azért a két fős listáért, ami Lacinál van, de ki ahogy gondolja. 😛Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
Klaci79
Igor
Egyébként a teljes boardom 239 játékosnál állt meg.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Amikor utoljára erről beszéltünk 300 volt...azt mondta végzett...de Ádi mit csinálna ha éppen nem "big boardot" 😀Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
Klaci79
Igor
több mint 5 éve
Ha a big idézőjelben van, az már rossz jel... hány név van rajta kb, 100, 150, 200?Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Paul43
557
Adok érte egy 2021-es első kört.Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Lehet, hogy a kezdésre még nem érek ide vasárnap, @Klaci79-nek adtam le "big" boardot az 1/2-es pickemhez.Bizony...nálam lesz vassadi bb-ja....várom az ajánlatokat, hogy kinek mennyit ér 😀
vassadi
több mint 5 éve
braxa88
12 534
vasárnapi drafton nem leszek, alatristenek leadtam egy listát, ő draftol helyettem.