GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Az 1/20as pickkel hátrébb mennék az első körben. Akár lehet draftnapi is a csere - lehet hamarabb megkötött is.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
De utálom az ilyen csöndes időszakokat, mint a mostani.... jöhetne már a draft 😁IRL is...
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
De utálom az ilyen csöndes időszakokat, mint a mostani.... jöhetne már a draft 😁
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
FA lista van vhol? ill. az 1/9 eladó, bármilyen konstrukcióra nyitott vagyok
több mint 5 éve
Jéj!De, de akkor majd leverjük tenorx-en. 😛Így van, egy próbát simán megér. Veszíteni nem veszíthetünk 😊használjuk ezt....tenorx annyira hypeolja, hogy nekem tökéletesnek tűnik 😊Ismét csak javasolnám, hogy dobjuk a mibbitet a discord-ért.Plusz hogyan fogjuk megoldani technikailag? Mert én nem meszek ott veletek így kellene valami megoldás azoknak is akik távolról jelentkeznek be. Skype vagy ilyesmi? Vagy hogyan csináljátok normál esetben?Minden időben el lesz mondva, évek óta működik a dolog, szóval minden rendben lesz távolról is mindenkinek 😉
Paul43
Chargers LT
Lenne history pl, amit vissza tudunk nézni ha bármi van, plusz extra feature-ök (mondjuk mobilapp).
tenorx
Klaci79
kristóf17
Amúgy nézegettem, szerintem Discord lesz.
vassadi
több mint 5 éve
Tudom még draft meg minden de jelenleg csak van 3 irl első számú TE-em. 😀 Hockerson vigyázz, jövök!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
vassadi
15 617
De, de akkor majd leverjük tenorx-en. 😛Így van, egy próbát simán megér. Veszíteni nem veszíthetünk 😊használjuk ezt....tenorx annyira hypeolja, hogy nekem tökéletesnek tűnik 😊Ismét csak javasolnám, hogy dobjuk a mibbitet a discord-ért.Plusz hogyan fogjuk megoldani technikailag? Mert én nem meszek ott veletek így kellene valami megoldás azoknak is akik távolról jelentkeznek be. Skype vagy ilyesmi? Vagy hogyan csináljátok normál esetben?Minden időben el lesz mondva, évek óta működik a dolog, szóval minden rendben lesz távolról is mindenkinek 😉
Paul43
Chargers LT
Lenne history pl, amit vissza tudunk nézni ha bármi van, plusz extra feature-ök (mondjuk mobilapp).
tenorx
Klaci79
kristóf17
Amúgy nézegettem, szerintem Discord lesz.
több mint 5 éve
Így van, egy próbát simán megér. Veszíteni nem veszíthetünk 😊használjuk ezt....tenorx annyira hypeolja, hogy nekem tökéletesnek tűnik 😊Ismét csak javasolnám, hogy dobjuk a mibbitet a discord-ért.Plusz hogyan fogjuk megoldani technikailag? Mert én nem meszek ott veletek így kellene valami megoldás azoknak is akik távolról jelentkeznek be. Skype vagy ilyesmi? Vagy hogyan csináljátok normál esetben?Minden időben el lesz mondva, évek óta működik a dolog, szóval minden rendben lesz távolról is mindenkinek 😉
Paul43
Chargers LT
tenorx
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
használjuk ezt....tenorx annyira hypeolja, hogy nekem tökéletesnek tűnik 😊Ismét csak javasolnám, hogy dobjuk a mibbitet a discord-ért.Plusz hogyan fogjuk megoldani technikailag? Mert én nem meszek ott veletek így kellene valami megoldás azoknak is akik távolról jelentkeznek be. Skype vagy ilyesmi? Vagy hogyan csináljátok normál esetben?Minden időben el lesz mondva, évek óta működik a dolog, szóval minden rendben lesz távolról is mindenkinek 😉
Paul43
Chargers LT
tenorx
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Draft idén is Mibbiten lesz, ugye?
több mint 5 éve
Első két körben nincs pickem, úgyhogy azt a részét én is szívesen vállalom, ha empty is úgy gondoljaOK, akk 3. körtől viszem.
somoskovig
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az bizony kövi hét vasárnap. 😀Jövő héten Draft 🎉🎉🎉Nem 21.-én van?
Paul43
alatriste
több mint 5 éve
De, jövő vasárnap 😊Jövő héten Draft 🎉🎉🎉Nem 21.-én van?
Paul43
alatriste
több mint 5 éve
Jövő héten Draft 🎉🎉🎉Nem 21.-én van?
Paul43
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Első két körben nincs pickem, úgyhogy azt a részét én is szívesen vállalom, ha empty is úgy gondolja
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Köszi. Dobj majd légyszi egy e-mail címet PM-ben, hogy tudjak hozzáférést adni a trackerhez.Akad önkéntes, aki vezetné a trackert a draft közben?Megfelelő juttasért cserében... 😊
vassadi
Csinálom, nem gond.
empty taxi
több mint 5 éve
Akad önkéntes, aki vezetné a trackert a draft közben?Megfelelő juttasért cserében... 😊
vassadi
Csinálom, nem gond.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Akad önkéntes, aki vezetné a trackert a draft közben?
több mint 5 éve
Btw, a jövőheti live draft ötlete hamvába holt, vagy lesz? Ha lesz, akkor lassan el kéne kezdeni helyszínt keresni szvsz.Én dobtam be, de én sajnos nem leszek az országban a draft idején.
dankodavid
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jegyeztem. 😀Vaze, ha én behúzom DK-t, akkor adok egy láda sört 😀 az meg nagy érték, azzal nem szórakozunk!Ezért behúzod őt, ahogy mindenki várja. 😀1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
Beki
Chargers LT
több mint 5 éve
Vaze, ha én behúzom DK-t, akkor adok egy láda sört 😀 az meg nagy érték, azzal nem szórakozunk!Ezért behúzod őt, ahogy mindenki várja. 😀1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Btw, a jövőheti live draft ötlete hamvába holt, vagy lesz? Ha lesz, akkor lassan el kéne kezdeni helyszínt keresni szvsz.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezért behúzod őt, ahogy mindenki várja. 😀1/7-en már nem várom 😀 És nem igaz, van kiszemelt, meg vészmegoldás BPA, de egy Metcalf mockkal nem tudok mit kezdeni nah 😀Ha lesz a napokban roster frissítés, vagy akár korábban, remélem előjön valaki még Mock drafttal 😀 Akár többen is csinálhatnának így draft előtt.Úgyis mindenkire azt mondanád, hogy ot biztosan nem...Bosa-t meg hiába várod 😉😂
Chargers LT
Klaci79
Chargers LT