GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Nézd, a 90-es években, az NFL-ben ez volt a forradalmi megoldás.. szóval ilyen szempontból respekt neki, bár nyilván nem Bill James-szint azért..Nekem mindegy, bár kb minden évben leírom, hogy ez a draft pick chart (aminél 3000 az 1/1 értéke, ergo Jimmie Johnson 90-es évekbeli hasracsapott számai), ez teljesen irreális, és túlértékeli az első körös/magas pickeket.azért én vigyáznék az ilyen Jimmy Johnson-os kritikai észrevételekkel, nehogy a végén átok hulljon rád, mint egyesekre (Jerry Jones, figyelj) és két pislogás után holmi New Englandek előzzenek be a semmiből 😀
www.footballperspective.com/creating-a-draft-value-chart-part-ii/
www.hpnfooty.com/?page_id=22741
prosportsanalytics.com/2017/04/02/nfl-draft-value-chart/
Ha 2019-es 1/16-ért adnád, még akkor is bőven sok szerintem.. de ez 2020-as pick. Oké, reménykedsz benne, hogy TOP 3-5 picket kapsz... hátha szerencséd lesz, up to you.
Igor
ljambrik
www.youtube.com/watch?v=7Yn2uIfT5nE
És egyébként nagy része (2-4. körök egymás közti relációja mondjuk) nem rossz, csak az első körös pickek értéke olyan magas, ami nekem picit erős. (ugye ez már a 2000-es években sem működött jól a hatalmas rookie fizetések korszakában..)
Nyilván a való életben, ha van 1 v 2 dobásod, még akár azt is megértem ha valaki ekkora prémiumot tesz rá - de a matek/ökonometria/pénzügy alap miatt, meg mert itt a játékban 100% a job security, nekem a nagy mintájú statisztikai számítás alapvetően jobb megközelítésnek tűnik...
Meglátjuk, nyilván innentől azon az egy elsőkörös picken áll/bukik a dolog... ha az Mahomes lesz mindenki azt mondja, mekkora genius trade... de ha Jamarcus vagy Ricky Williams, akkor meg közröhej.
PS: elírtam a nevét, mindig keversem a Nascar-os úrral.. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Nekem mindegy, bár kb minden évben leírom, hogy ez a draft pick chart (aminél 3000 az 1/1 értéke, ergo Jimmie Johnson 90-es évekbeli hasracsapott számai), ez teljesen irreális, és túlértékeli az első körös/magas pickeket.Természetesen nem várok rájátszást a csapattól és valószínű, hogy a bottom 10-ben leszek megint, ennyit sikerült erősítenem minőségileg. Az idei évre kell még a PS-be 5 ember, jövőre indításnak lesz közel 50 játékosom, közel 40 milliós capspace-szel, emellett várhatóan 10 pickem (I.-1, II.-1, III.-2, IV.-2, V.-2, VI.-1, VII.-1), így egyáltalán nem szűkül be a mozgásterem.
Ha 2019-es 1/16-ért adnád, még akkor is bőven sok szerintem.. de ez 2020-as pick. Oké, reménykedsz benne, hogy TOP 3-5 picket kapsz... hátha szerencséd lesz, up to you.
Igor
Azt meg az idő eldönti, hogy ezzel az üzlettel jól járok, vagy sem.
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
ljambrik
601
Nekem mindegy, bár kb minden évben leírom, hogy ez a draft pick chart (aminél 3000 az 1/1 értéke, ergo Jimmie Johnson 90-es évekbeli hasracsapott számai), ez teljesen irreális, és túlértékeli az első körös/magas pickeket.azért én vigyáznék az ilyen Jimmy Johnson-os kritikai észrevételekkel, nehogy a végén átok hulljon rád, mint egyesekre (Jerry Jones, figyelj) és két pislogás után holmi New Englandek előzzenek be a semmiből 😀
Igor
több mint 5 éve
ljambrik
601
😀fél óra és kapsz rá egy másikat 😀
javíthatom a Cowboyst Lionsre? 😀
Spigo
több mint 5 éve
ljambrik
601
Sziasztok!Valaki kiszedte a Teddy-re adott érvényes licitemet?
Csak mert most az érvénytelen van csak bent (túl korán adott licit ajánlat miatt).
Beírom még egyszer, de ha ki akarjátok az egyiket törölni, akkor kérlek az érvénytelennel tegyétek, csak a rend kedvéért.
Köszi!
Laci
több mint 5 éve
Nekem mindegy, bár kb minden évben leírom, hogy ez a draft pick chart (aminél 3000 az 1/1 értéke, ergo Jimmie Johnson 90-es évekbeli hasracsapott számai), ez teljesen irreális, és túlértékeli az első körös/magas pickeket.www.footballperspective.com/creating-a-draft-value-chart-part-ii/
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Először azt hittem, hogy az idei 1/3-ért megy a dolog, de aztán rájöttem, hogy felcseréltem magamban a 2019-es és 2020-as éveket a két csapat relációjában.... és így viszont, már elnézést, de ez több mint nonszensz.Mert???
Elnézést, de azon kívül h Egon bá esetleg nem érsz rá draftolni, én itt nem nagyon látom ennek a trade-nek az értelmét/okát...
Igor
Nem a kisujjamból szoptam ki:
www.calculatorsoup.com/calculators/games/draft-pick-value.php
A 2/1=580, a 3/2= 260, a 4/14=74, a 4/22=58, a 6/1=28 és a 7/13=10,4 ez összesen= 1.010,4
Az 5. körös legrosszabb az 28,4, KLaci idén 1/3-ból indul az 1/16 értéke is 1.000, ha ezen kívül lesz, akkor én bukok rajta, de ha belül, akkor én nyerek rajta.
Jelenleg 58 játékosom van, így nem vagyok rászorulva a draftra és igen pont úton leszek hazafelé Prágából húsvét vasárnap és nem akarok kockáztatni, hogy hogyan érek haza.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Először azt hittem, hogy az idei 1/3-ért megy a dolog, de aztán rájöttem, hogy felcseréltem magamban a 2019-es és 2020-as éveket a két csapat relációjában.... és így viszont, már elnézést, de ez több mint nonszensz. Elnézést, de azon kívül h Egon bá esetleg nem érsz rá draftolni, én itt nem nagyon látom ennek a trade-nek az értelmét/okát...
több mint 5 éve
ljambrik
601
Idén nem, talán jövőre se, aztán meg ki tudja.Lesz ő amúgy még kezdő valaha, vagy mire fel ez a 2 milla? 😀nem is akar kezdeni, inkább táncol a saints öltözőben.
adam8
braxa88
több mint 5 éve
ljambrik
601
A szabályokra azért figyeljünk oda, nehogy ezért kapjon Teddy kevesebbet 😀OK, akkor, 1 óra múlva visszatérek 😊
• Egy postban legfeljebb öt játékosra lehet licitálni, illetve adott GM két hozzászólása (licitje) között legalább fél órának el kell telnie, ellenkező esetben 1 órán át nem licitálhat az illető, és az utolsó postján belül minden licit érvénytelenítve lesz.
Klaci79
Teddy ki lesz fizetve, így vagy úgy, don't fos! 🤣😂
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
A szabályokra azért figyeljünk oda, nehogy ezért kapjon Teddy kevesebbet 😀• Egy postban legfeljebb öt játékosra lehet licitálni, illetve adott GM két hozzászólása (licitje) között legalább fél órának el kell telnie, ellenkező esetben 1 órán át nem licitálhat az illető, és az utolsó postján belül minden licit érvénytelenítve lesz.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Lesz ő amúgy még kezdő valaha, vagy mire fel ez a 2 milla? 😀nem is akar kezdeni, inkább táncol a saints öltözőben.
adam8
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Lesz ő amúgy még kezdő valaha, vagy mire fel ez a 2 milla? 😀
több mint 5 éve
braxa88
12 534
kint volt igen. sőt még itt a csevegőben is írtam, hogy Trubisky érkezésével cserét kér Teddy 😀 QB hiányos csapatokra ráírtam, nem kértek belőle.3millát keresett Teddy, erre most versenyeztek érte. Egy 7.kört nem ért volna meg mi?! 😀Őszintén, fél sem merült bennem, hogy egy 7.-ért odaadnad. Kekiben kint volt?
braxa88
ljambrik
több mint 5 éve
Paul43
557
Azért nem mindegy, hogy egy év 3 milla vagy jelenleg 3 év 1.8m
több mint 5 éve
ljambrik
601
3millát keresett Teddy, erre most versenyeztek érte. Egy 7.kört nem ért volna meg mi?! 😀Őszintén, fél sem merült bennem, hogy egy 7.-ért odaadnad. Kekiben kint volt?
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
3millát keresett Teddy, erre most versenyeztek érte. Egy 7.kört nem ért volna meg mi?! 😀
több mint 5 éve
Ja én is ezen az állásponton vagyok, őszintén nem vettem észre a dolgot (rotoworldöt csekkoltam, de ott nincs nyoma...). Ki is rakomEzzel speciel egyetértek amúgy.Nem tudom mennyire na bumm.@Rajna: jelezném ismét, hogy Ryan Kalil visszavonult decemberben.Jason Witten meg 1,5 éve...na bumm 😀
Paul43
Klaci79
Lehet olyan játékosra is licitálni aki visszavonult? Mert ha igen, akkor figyelembe kéne venni azokat a korábbi ajánlatokat, amik Kalilra jöttek itt a free licit körben. Ugyanis azoknál is az volt a mondás, hogy Kalil visszavonult így érvénytelen a licit.
Paul43
Ha van hivatalos bejelentés, akkor instant cut, tehát igazolni se lehessen már ugyanilyen alapon. És elvileg ő bejentette a szezon után, tudomásom szerint...
Igor
több mint 5 éve
Friss, ropogós:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
válaszoltam is, elnézést a késlekedésért.@BrainKingSoldier Lehet nem jött át, de az idézett posttal arra próbáltam utalni, hogy küldtem neked egy PM-et. Ha már a hsz.-t lájkoltad, igazán eljuthattál volna oda is, hogy elolvasod az üzenetet és válaszolsz rá.Kiadó eladó most a szívem...Közben a privát üzeneteidet is olvasd. 😛
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1915924
BrainKingSoldier
vassadi
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
@BrainKingSoldier Lehet nem jött át, de az idézett posttal arra próbáltam utalni, hogy küldtem neked egy PM-et. Ha már a hsz.-t lájkoltad, igazán eljuthattál volna oda is, hogy elolvasod az üzenetet és válaszolsz rá.Kiadó eladó most a szívem...Közben a privát üzeneteidet is olvasd. 😛
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1915924
BrainKingSoldier
vassadi
több mint 5 éve
Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év 1.805 = 2 év 1.400 (ami mondjuk talán reális összehasonlítás, kb... talán??)
1 év - 2.25
2 év - 2.90 (1.29-szeres ugrás)
3 év - 3.45 (1.19-szeres)
4 év - 4.00 (1.16-szoros)
Én lőttem be ezeket anno, nyilván azért védem a mundért, meg volt mögötte egy kis diszkontálás-tesztelés... nyilván elég maszek, de talán nem lóg ki egyik se nagyon durván.
Igor
több mint 5 éve
köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év 1.805 = 2 év 1.400 (ami mondjuk talán reális összehasonlítás, kb... talán??)
1 év - 2.25
2 év - 2.90 (1.29-szeres ugrás)
3 év - 3.45 (1.19-szeres)
4 év - 4.00 (1.16-szoros)
Én lőttem be ezeket anno, nyilván azért védem a mundért, meg volt mögötte egy kis diszkontálás-tesztelés... nyilván elég maszek, de talán nem lóg ki egyik se nagyon durván.
több mint 5 éve
köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀