GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
A várva várt sim időszaka eljött. Jobb későn, mint soha jeligére a július helyett augusztus közepén kerül rá sor, hiába, a jó munkához... Az eredményeket ebben a formátumban fogom felrakni naponta, a playoffra pedig, ha lesz időm, valami extrábbat is összerakhatok. Enjoy😊Falcons @ Eagles 24-17
Majdnem megvolt a Philly hazai győzelme, az utolsó negyedet azonban 14-3-ra elveszítette az Eagles, és ez a meccsbe került. Adam Thielen és Tyler Boyd is száz yard fölött zárt, ezt ellensúlyozta Landy két elkapással és 18 yarddal.
Buffalo Bills @ Baltimore Ravens 23 -35
Lamar Jackson, a maddenbug 311 passzolt és 2 futott yarddal vezette győzelemre a csapatát, a meccs legjobbja mégis Chris Hogan volt 8 elkapásból szerzett 199 yarddal és három TD-vel.
Jacksonville Jaguars @ New York Giants 23-26
Big Ben 56-os irányító rating mellett is nyer. Kyler Murray még várhat. Suh hét hétre kiesett, később kideül, mennyire hiányzik.
Tampa Bay Bucs @ New Orleans Saints 17-24
Csoportmeccsel nyitni sosem könnyű. A Saints a harmadik negyed végén 3 ponttal állt, aztán jött Prescott. Végül az összedobált 343 yard elég volt, de nem biztos, hogy később belefér az elalvás.
Houston Texans @ New England Patriots 28-31
A leolvadások hete ez, a Texans 17-0-ra veszítette el az utolsó negyedet, Luck neve mellé 187 passzolt yard került, TD nélkül és két interceptionnel, Kamara neve mellé három, Barkley-é mellé egy futott TD került fel.
San Francisco 49ers @ Minnesota Vikings 21-28
Eli Manninget összeverték, emellé kétszer eladta a labdát, így nem lehet. Ingram tíz futásból 119 yardot hozott össze, de ez, ilyen irányítójáték mellett kevés.
Tennessee Titans @ Miami Dolphins 14-28
Deshaun Watson 89%-os passzpontossággal dolgozott, Antonio Brown pedig kapott sisakot, és ha már arra járt, fel is pakolt 113 yardot. Tyler Eifert nem sérült meg.
Cincinatti Bengals @ Indianapolis Colts 42-28
Jakeem Grant 148 yarddal és három TD-ja sem volt elég, hiszen Dez Bryant 8, Cooks és Kittle 7-7 elkapással járult hozzá a Bengals pontesőjéhez. Mayfield 337 yardig ment, a leghosszabb passza 23 yardos volt. Westcoast.
Pittsburg Steelers @ Cleveland Browns 38-14
Amikor Amendola veri Odell Beckhamet, tudod, hogy baj van. Clevelandben baj van.
Kansas City Chiefs @ Los Angeles Chargers 3-38
Mahomes vs Flacco, a várható végeredménnyel. A felpakolt 400 yard és négy TD MVP-hez méltó teljesítmény. Kelce és Dorsett is száz yard fölött zárt.
Seattle Seahawks @ Denver Broncos 21-7
Trubisky nem szakadt meg, a meccs fénypontja Shaquem Griffin sackje volt. A Broncos a második félidőben pont nélkül maradt.
Dallas Cowboys @ Carolina Panthers 30-24
Winston 324 yardja sem volt elég, Steve Mclendon az utolsó negyedben megcsinált egy safetyt a nagy rákászon.
Washington Redskins @ Arizona Cardinals 24-0
Fitzmagic, kezdő, szezonnyitó. Az lett volna a meglepetés, ha 130 alatti irányítóratinggel zár. Nwosu három sacket is összehozott Darnoldon.
Chicago Bears @ Green Bay Packers 10-31
Rodgers 302 yardja és négy touchdownja mellett nem sok esélye maradt a Chicagónak.
New York Jets @ Detroit Lions 14-42
Brady az első félidős tökölés után egy konszolidált 28-0-al jelezte, még mindig nincs itt a nyugdíj ideje.
Los Angeles Rams @ Oakland Raiders 21-14
A Rams is belealudt a szezonnyitásba, de a második félidőben produkált 18-0 már nem rossz előjel.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Kicsit módosítok, ebben a percben befejeztem, valamikor a holnapi nap folyamán pedig jövök az első fordulóval😊 Így legalább napi egy fordulóval is lemegy a preseason vége előtt a történet.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Jelen allas szerint hetfon indul a sim az elso, vagy az elso ket jatekhettel😊Respect 😊
dankodavid
több mint 6 éve
Jelen allas szerint hetfon indul a sim az elso, vagy az elso ket jatekhettel😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Van a Bears aktiv rosteren egy mar 2018 tavaszan visszavonult jatekos. Helyette valaki a maradekbol kerul majd be, mint center (posztminimumok), viszont gondoltam, szolok, eddig Sean Welsh meguszta a cutot 😊 Ha mas ertelme nincs is ennek 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Ráadásul, ha Dávid a te csapatodat már bevitte a maddenbe, akkor úgysem változik már.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Felőlem lehet variálni a depth charton, ha @dankodavid-nak ez nem okoz fejtörést. De sok értelmét nem látom, úgyis teljesen random eredményt fog generálni a Madden. 😊
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
szerintem lehet, bár semmi értelme, nem fog vki attól jobb ratinget kapni, hogy irl mennyire villog az edzőtáborban
több mint 6 éve
Sziasztok!Nyilván vassadi mondja majd meg, de szvsz nem,
Egy kérdés:
Így, hogy még a szimuláció nem kezdődött el, az eddigi információk birtokában lehet még módosítani depth chart-on?
Köszi!
Laci
ljambrik
Ez a szezon a mi szezonunk "után" fog játszódni.
több mint 6 éve
Sziasztok!Egy kérdés:
Így, hogy még a szimuláció nem kezdődött el, az eddigi információk birtokában lehet még módosítani depth chart-on?
Köszi!
Laci
több mint 6 éve
Én megvárnám a Sim-et.Nem baszogatni akarlak, mert tudom, hogy ez mennyire rengeteg munka - hogy állsz?Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
Akkor is csak az 'élmény' miatt volt a napi 1 vagy akkor annak még volt olyan technikai korlátja, ami a mostani verzióba már nincs?
Én is a napi 1 meccs mellett vagyok, lehessen kicsit beszélni is az eredményekről.
alatriste
dankodavid
Tudunk valahogy segíteni Madden nélkül?
Ha túl sok a meló, akkor toljuk le a szezont Power Ranking alapján, és határozzuk meg a Draft sorrendet úgy, egyébként se a Sim a lényege ennek a játéknak.
tenorx
több mint 6 éve
Minimalisan elorebb, mint amikor legutobb irtam. A beesett lakasfelujitas minden idomet elvette, lassan a vegere erek, ha minden igaz, hetvegen megleszek a surgos reszevel es hetfotol lesz idom ujra ezt csinalni. Nem tudsz sajnos segiteni, nekem kell megcsinalni, de nem trogersegbol nem jarunk mar a simnel, szeretnem 15-20-ig befejezni. Igazabol ha lenne ket-haromszor egy teljes nap, amikor csak ezzel foglalkozom, kesz lehetne elobb is. De koszonom mindenesetre!Nem baszogatni akarlak, mert tudom, hogy ez mennyire rengeteg munka - hogy állsz?Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
Akkor is csak az 'élmény' miatt volt a napi 1 vagy akkor annak még volt olyan technikai korlátja, ami a mostani verzióba már nincs?
Én is a napi 1 meccs mellett vagyok, lehessen kicsit beszélni is az eredményekről.
alatriste
dankodavid
Ha túl sok a meló, akkor toljuk le a szezont Power Ranking alapján, és határozzuk meg a Draft sorrendet úgy, egyébként se a Sim a lényege ennek a játéknak.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Nem baszogatni akarlak, mert tudom, hogy ez mennyire rengeteg munka - hogy állsz?Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
alatriste
dankodavid
több mint 6 éve
Anyám, de fog fájni az a Michael Thomas hosszabbítás nekem jövőre. 😀Én elbizniszeltem volna veled...kellett ez neked 😀
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Anyám, de fog fájni az a Michael Thomas hosszabbítás nekem jövőre. 😀
több mint 6 éve
a suppl. draftra jelentkező játékosoknak mi lesz a sorsa? UDFA-ként tekintünk rájuk és jövőre mehet a nyílt licit?UFA-ként lesznek igazolhatók.
kristof
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
a suppl. draftra jelentkező játékosoknak mi lesz a sorsa? UDFA-ként tekintünk rájuk és jövőre mehet a nyílt licit?
több mint 6 éve
Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ha dankodavid-nak lesz ideje a napi 1 forduló hirdetésére akk legyen úgy, de felőlem aztán mehet a szezon egyben simelve. Mindegy h mikor szörnyülködünk a Madden baromságain. 😀
több mint 6 éve
Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al. Akkor is csak az 'élmény' miatt volt a napi 1 vagy akkor annak még volt olyan technikai korlátja, ami a mostani verzióba már nincs?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Igen-igen! Részemről is van igény erre!! Jöhet minden 😊. Statok,díjazottak, minden 😊. Viszont mindenek előtt nagyon szépen köszönöm, hogy fáradsz vele, és csinálod!!!Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.Ezen nem fog múlni. 😊 Illetve még heti, valamint szezonvégi díjakat is szokott osztani a gép, azokat is három perc beírogatni, valamint -de ezt tényleg csak, ha van erre igény- a szezonvégi statisztikákat is kiscreenshotolhatom majd. Ezek apróságok, minden megbeszélés kérdése 😊
Spigo
dankodavid
több mint 6 éve
Részemről van igény. Köszi előre is!Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.Ezen nem fog múlni. 😊 Illetve még heti, valamint szezonvégi díjakat is szokott osztani a gép, azokat is három perc beírogatni, valamint -de ezt tényleg csak, ha van erre igény- a szezonvégi statisztikákat is kiscreenshotolhatom majd. Ezek apróságok, minden megbeszélés kérdése 😊
Spigo
dankodavid
több mint 6 éve
Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.Ezen nem fog múlni. 😊 Illetve még heti, valamint szezonvégi díjakat is szokott osztani a gép, azokat is három perc beírogatni, valamint -de ezt tényleg csak, ha van erre igény- a szezonvégi statisztikákat is kiscreenshotolhatom majd. Ezek apróságok, minden megbeszélés kérdése 😊
Spigo
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.
több mint 6 éve
Sim lesz, egyelőre inkább nem mondok időpontot. Szerencsére (vagy pechetekre 😊) beesett egy lakás, ami nagyon jónak tűnik, és jelenleg annak a felújítása prioritás, nyilván emellett élni is kell, szóval esténként/kétnaponta tudok leülni és pár dolgot megcsinálni, szóval igyekszem.Hogy áll az időbeosztás és sim terv? 😊Régen fordulok között volt 1-1 nap ha jól emlékszem. Lehetett a DCn varialni, stratégiat módosítani.Ilyenre a maddenben nincs lehetőség.
Persze az még a 08volt
alatriste
dankodavid
Gondolom már 1-2 hete próbálkozol a simmel, hogy te nyerj, de eddig nem sikerült a rohadt madden miatt 😀
Chargers LT
A sim pedig három-öt perc, szóval amint kész vagyok, két óra alatt lezongorázom Mayfield MVP címét😀
Pulvis et umbra sumus.